Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774994 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir Şenol hoca varmış. Şenol hocanın takımı son 10 maçta yalnızca 3 galibiyet alabilirken öğrencileri bu maçlarda sadece 14 gol atabilmiş. Taraftarlar artık isyan etmeye başlamış. Çeşitli çözüm önerileri masalara yatırılırken haftalardır kapanan küçük takımlara karşı hala neden aynı kadronun  çıkartıldığını, aynı taktiğin uygulandığını kimsecikler anlayamıyormuş. Şenol hoca da bu tepkiler üzerine demiş ki: "Madem kadroda değişiklik istiyorsunuz, alın size değişiklik." ve iç saha maçında çift önlibero ile ligin en zayıf rakiplerinden birisinin karşısına çıkmış. Böylece dünya futbol tarihinde 10 maçta 3 galibiyet alan bir takımın çift önlibero ile 11.ci maça başlaması bir devrim olmuş. O günden itibaren dünya futbolu köklü bir değişimin içine girmiş.

Çevrimdışı scarfright

Maç sonucuna göre eleştiri yapmak yetersiz spor yazarlarının işi. Önemli olan yanlışları önceden eleştirebilmek.
Sonuç? Ben burada hiç bir zaman sonuca göre tabloya göre bi laf etmedim. Sen kadronun oyununu görmeden öngörüyle yapıyorsun yorumunu. Yani olmayan bir şeyi yorumluyorsun, yorumlamayı geçtim alzheimer, hoca tazminat istiyor vs. Saygısızlık yapılıyor. Bu gerçekleşen bir olayı yorumluyorum bak: saçmalık.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

hoca kendini eleştirmek için  koz veriyor   iç sahada osmanlıya karşı   çıkarılacak kadromu bu şimdi    eleştirincede suçlu eleştirenler  sen bu kadroyu çıkarıyorsan ya kendini kovdurtmak  istiyorsun ya da başka amacın vardır  başka açıklaması yok   şampiyonlar ligine  bu kadroyu çıkarmadın derbilere   medel  atiba yapmadın  ligin kötü takımlarından osmanlı maçına  medel atiba çıkıyorsan  bir terslik vardır bu işte   5 tanede atsak bugün  fikrim değişmez
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ProjectOrigin

Uzun zaman sonra ilk defa böyle bir ilk 11 yapısı görüyorum Beşiktaş'ta, hayırlısı.

Bu maçtan endişem yok, haftaya Sivas deplasmanında oynayacağımız oyun her şeyi belli eder.

Çevrimdışı Ersoy

Hocam Medel ve Negredo'yu oynatarak gaz almaya çalışmış. Ama bunu biz yer miyiz? Yemeyiz. Sen bu oyunun en sorunlu 3 ismini (Q7,Tali,Atiba) hala sahada tutuyorsun. Forvete Negredo'yu koysan ne olacak? Kaldı ki bizim zaten Cenk oynamasın diye de bir beklentimiz yoktu. Çift forvet olabilir, Talisca yerine oynayabilir vs. diyorduk. Ama sen en sorunlu 3 ismi sahada tutup Cenk'i kenara alıyorsun. Niye? Çünkü "Bak Negredo'yu oynattım ben" diyebilmek için...

İç sahada çok zayıf bir rakibe karşı oynuyorsun ve çift önlibero oynuyorsun. Sonra "Medel'i oynatıyorum ben işte." diyeceksin. Oldu, gözlerim doldu.
Tamamen katılıyorum.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Burada konuşulan çoğu şey saygısızlıktır. Oynanmamış maçtan sonuç çıkarmak... süper olur demiyorum ama oynanmadan da bu kadar gömülmez şenol güneş. Rakiplerinde güneşten daha mı iyi td ler var. Gitse daha mı iyisi gelecek. Bi izleyelim öyle yapalım eleştirimizi.

Biz bu yorumları zaten maçı 6-0 kazandığımızı varsayarak yazıyoruz. Bunları da mesajlarımızda belirtiyoruz. İç sahada ligin en zayıf rakiplerinden biriyle oynuyoruz. biz tek maçlık veya tabelalık bir yorum yapmıyoruz. 2 aydır söylediğimiz şeyleri farklı cümlelerle tekrar söylüyoruz.

Çevrimdışı jerry

Sonuç? Ben burada hiç bir zaman sonuca göre tabloya göre bi laf etmedim. Sen kadronun oyununu görmeden öngörüyle yapıyorsun yorumunu. Yani olmayan bir şeyi yorumluyorsun, yorumlamayı geçtim alzheimer, hoca tazminat istiyor vs. Saygısızlık yapılıyor. Bu gerçekleşen bir olayı yorumluyorum bak: saçmalık.

Evet alzheimer, tazminat biraz sinirle ve aceleyle yazılmış bence de. Ama milli takım sevdası gerçek.

Çevrimdışı mylife1903

yönetimin şu palabıyıgı araştırması gerekiyor  kötü hakem değil   bizim maçlarımız  dışında yönettiği maçlarda ön plana çıkmayan gayete iyi yönetiyor  ama bizim maçlara atanınca bambaşka biri oluyor   beşiktaşımıza karşı düşmanlıgımı var    yada  birilerinin  tetikçiliğinimi  yapıyor ortaya çıkarmak gerekiyor :akuma:
Agir fbli herhalde yoksa bu maci da iyi yonetti

Çevrimdışı BORAN

Tek bir soru soracağım en basit olanından, lens neden oynamıyor ? yada bu oyun düzeninde neden quaresma oynuyor ? yada şu basit soruyu sorayım neden çift ön libero ? alzheimer benzetmesi bayern ile osmanlı maçlarını karıştırmış olması üzerine bir benzetme aşağılayıcı bir kelime kimse kullanmıyor burada buradaki herkesin tek gayesi takımdan maksimum verim alınmasını istemesi .

Çevrimdışı kartal190321

yönettiği maçlara dikkat ediyorum  hiç ön plana çıkmıyor  gayet başarılı yönetiyor  kötü hakem değil bence

Çevrimdışı ardiles

ağlayan çıksın beyler duvar kasıyo

Çevrimdışı mylife1903

Burada konuşulan çoğu şey saygısızlıktır. Oynanmamış maçtan sonuç çıkarmak... süper olur demiyorum ama oynanmadan da bu kadar gömülmez şenol güneş. Rakiplerinde güneşten daha mı iyi td ler var. Gitse daha mı iyisi gelecek. Bi izleyelim öyle yapalım eleştirimizi.

Gelen gideni aratir

Çevrimdışı scarfright

Gelen gideni aratir
Abi taraftarımız böyle. Seba ya neler söylendi ş. Güneşe  normal bile aslında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelen gideni aratir

öyle mi ?

Bilic gitti Şenol geldi 2 şampiyonluk geldi .

Şenol gider ....... gelir ?

Çevrimdışı cursedofdragon

kimse hoca gitsin demiyor zaten küfür hakaret edende yok fakat yanlışlarından dön hoca demek suç mu ?

Çevrimdışı murat

çocukluğu beşiktaş hegemonyasında geçmiş belli.bize garezi var bu...

Çevrimdışı ferdi1903

sakin arkadaslar, hele su maci alalim sonra tartirsiriz

Çevrimdışı mylife1903

Cogu da genc yasta taraftarin besiktasin sampiyon hocasini sampiyon oyuncularini gomuyorlar. Yahu hocayi oyunculari savunmaktan gommeye zaman bulamiyoruz.
Gommeyi sizlerden ogrencek degiliz, gomucunun kiraliyiz ama daha mac baslamadan hoca gommek nankorluktur, gomme sebebi de koca gotlu fb cikmasi lens.

Yahu adam belki hic antreman yapmiyor zavalli manisaya iki gol atti diye madonna mi oldu? Hadi biz cok sampiyonluk gorduk cok sampiyonlugumuz calindi yahu hepintopi 3-4 tane sampiyonluk goren senol gunesi elestirmesin gunahtir

Çevrimdışı mylife1903

öyle mi ?

Bilic gitti Şenol geldi 2 şampiyonluk geldi .

Şenol gider ....... gelir ?
Oyle olmuyor o
Mesela almeyda sonrasi demba geldi ama demba bi boh kazanamadi sonra gomez geldi sampiyon olduk.
Gelen gideni aratirken bi kilometretasi sececeksin o da sampiyonluktur yoksa tayfuru falan aramiyoruz.
Gomez sonrasi abu abu sonrasi negredo gibi

Çevrimdışı Dr.Zeck

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2017, 19:33:15 Dr.Zeck ]

Çevrimdışı kartal190321

sezon başından beri oynayan oerezmadan memnunmusun
15 hafta   7 galibiyet  memnunmusun
15 hafta  atılan gol  23 memnunmusun
15 hafta   maçlarda doğru dürüst gol pozisyonun yok  taktiğim ver topu oerezmaya oynasın  bunlardan memnunsan  sen eleştirme  ama ben ve benim gibi düşünenler  memnun değiliz  ve eleştiriyoruz  tabi ki bu tabloda teknik direktör eleştirilir   süreya abiyi eleştirecek değiliz yaa  bundan neden rahatsız oluyorsunuz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hocam bu kadro seçimiyle NE YAPMAK , NEREYE VARMAK İSTEMEKTEDİR :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Oyle olmuyor o
Mesela almeyda sonrasi demba geldi ama demba bi boh kazanamadi sonra gomez geldi sampiyon olduk.
Gelen gideni aratirken bi kilometretasi sececeksin o da sampiyonluktur yoksa tayfuru falan aramiyoruz.
Gomez sonrasi abu abu sonrasi negredo gibi

orada demba su kaynatınca pektemek oynadı.gomez hazır olana kadar cenk oynadı.şimdide cenkin arkasında negredo var aslında tersi olmalı ama neyse.

Çevrimdışı mylife1903

orada demba su kaynatınca pektemek oynadı.gomez hazır olana kadar cenk oynadı.şimdide cenkin arkasında negredo var aslında tersi olmalı ama neyse.
Su macta oynayamayip golleri siralayamayan bir cenki nasil satacaZ

Çevrimdışı ProjectOrigin

Su macta oynayamayip golleri siralayamayan bir cenki nasil satacaZ

Sonradan girip sıralar abi, Cenk'in 11 başlayıp golleri sıralaması çok nadir bir şey.  :evillol:

Bu durum sadece Cenk kaynaklı da değil tabi ki.

Etiketler: