geçen sene tamamda bu sene yokları oynuyor.kafası başka yerlere kaymış.denildiği gibi teklifler varsa 25+ o zaman bu sene hem çöpe gitmiş olacak hem bizim sene sonu alma ihtimalimiz kalmayacak.yol yakınken parayı alıp vedalaşmak mantıklı duruyor.birde brezilya flemengodan bir oyuncu isim geçiyor.
şl de gruptan çıktıysak onun sayesinde oldu 4 gol attı 4 farklı maçta zaten 5 maç oynadı bunun
dördünde golü buldu. ligdede evet kötü bu haliyle puanlarımızın yaklaşık beşte birini aldı
şl de en golcü oyuncumuz olduğunu biliyormusun. cenkde 4 gol attı ama onun penaltısıda var.
geçen sene bu lafları abou içinde söylediniz sürekli esas sorun ortada dururken sorun olmayanı sorun gibi
görüyorsunuz. aslında pasifize olması kendisinden değil esas sorun nedeniyle geçen sene abou vardı
merkezde tek başına baskıyla uğraşmıyordu abou dağıtıyordu orayı.
Beşiktaş formasıyla avrupada 7 gol 4 asist ligde 16 gol 4 asist yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz
onuda geçtim şu anda elimizde gole yakın tek oyuncu onuda gönderirsek yokları oynarız onun yerinde oynayacak oyuncu
tek kalmayacakmı sanıyorsunuz. ozi yada tolgayın oynadığınıda gördük ne yaptılar. Bir şey yapamazlar
çünkü sorun orda oynayan oyuncuyla alakalı değil. çıkart kadrodan cenkle quaresmayı koy negredo lensi
adım gibi eminim talisca her maç gol atar. senenin başından beri biz bu altın yumurtlayan tavuk elimizde ama kullanamıyoruz
diyorum. takımın hücum hattı sıfır gerçek anlamda sıfır ve geçen sene yaptığınızı yapıyorsunuz
yanlış hedefe yönelip harcamaya uğraşıyorsunuz. geçen senede sorun aynıydı bu senede aynı geçen seneki tek fark abou tek başına
birşeyler yapmaya çalışıyordu. bu sayede taliscayada alan açıyordu. şu kadroda abou olsaydı şu anda talisca 7-8 gol
atmışdı belki puan bile kaybetmemişdik. öyle berbat bir oyunumuz varki ilerde oynamak isteyen adamıda soğutuyor.
asist yapıp gol attıran bir oyuncuya topu neden bana vermedin diye tavır koyan bir oyuncuyla oynuyoruz tek yaptığı boş kutuya orta açmak
her frikik atışının başına gitmek Resmen şampiyonluk elden kaçıp gidiyor ve hoca hala uyuyor. taraftarda uyuyor bir olcayı yediler
geçen sene abouyu hedef aldılar şimdide taliscayı
hala sosa gitti pas oyunu bitti deniyor kardeşim o pas oyununun neresinde sosa vardı açın unuttuysanız maçları izleyin
bakın bakalım sosa nın asistleri o pas oyunuylamı gelmiş pas oyunuyla bulduğumuz gollere bakın sosa bu oyunun neresinde
paslar olcay ozi atiba üçgeninde olurdu ve merkez oyuncu olcaydı. futbolu çok iyi bilen taraftar yedi olcayı.
ilk şampiyonlukta yoğun pas oyunu oynadığımız ilk devreydi. ve ilk devre sosa kayıptı zaten.
Ben anlamıyorum haksız yere oyunculara saldıra saldıra Beşiktaşı quaresmanın takımı yaptılar bu oyuncuları yiyenlerde
genelde quaresma sevdalıları kimsenin quaresmanın rolünü çalmasını istemiyorlar çünkü pas oyunu olursa top quaresmaya orta için gitmez gitmeyince nasıl yetersiz bir oyuncu olduğu ortaya çıkar.
bir arkadaşda talisca skor dışında yok demiş zaten bu oyun skor için oynanmıyormu bir oyuncu skor yapıyorsa
yapması için bütün şartları önüne serersin bir sezonda 380 topu quaresmaya atacağına taliscaya at sana 25-30 gol olarak geri dönsün.
topda kaptıracak farketmez quaresmanın kaptırdığından fazla kaptırmaz.