Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777044 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Öncelikle neynelmineli cümle içinde kullanmayalı sanırım yıllar oldu yada hiç kullanmamış bile olabilirim :D bunun için tebrik etmek isterim. Ayrıca, en büyük tebriği de bu fevkaladenin fevkinde tesbit gibi tesbit için iletmek isterim.

Maç öncesi, derbi şu karadar ülkede yayınlanacak haberleri yapılıyordu. Maç bitti günler geçti hala hiç bir spor mecrasında entel aristokratların beynelminel rezil olmasının süksesi düşmemiş piyasalara..
Iki passat yahu iki passat
Sonra ismarla yaptiracan haberleri. Kulubun iletisim danismanlari var falan ama propaganda bakani yok. Gobelsgillerden biri lazim boyle joleli falan hemen alacan ise dizayn edecek gazeteleri ustelik yalan soylemeye de gerek yok propagandanin bir numarali maddesidir yalan ne kadsr buyuk olursa ona inanan gerzek sayisi artar orantisi lakin Bizim durumda sadece gerekli bilgiyi ayristirip istedigin sekilde yazdiracak bir havuz medyasi kalkismasi gelistireceksin. Bunlar havuzda basarisiz olursaa hepsini martenzin havuzuna atacaksin en salak gazeteciden pulitzer odullu siyasi gasteci cikartirlar.

Yarinlar olmez, yarinlar sekil degistirir

Çevrimdışı mylife1903

Öncelikle neynelmineli cümle içinde kullanmayalı sanırım yıllar oldu yada hiç kullanmamış bile olabilirim :D bunun için tebrik etmek isterim. Ayrıca, en büyük tebriği de bu fevkaladenin fevkinde tesbit gibi tesbit için iletmek isterim.

Maç öncesi, derbi şu karadar ülkede yayınlanacak haberleri yapılıyordu. Maç bitti günler geçti hala hiç bir spor mecrasında entel aristokratların beynelminel rezil olmasının süksesi düşmemiş piyasalara..
Neymenlinmel neymis ben binaenalleyh kullayim hic ovgulemiyon

Misal

Ismail solbek degildir ismael solacik da degildir binaenalleyh ismael futbolcu degildir, nasil?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İlk devrenin güncellenmiş özeti..

•Bu haftaki rakibimiz Kayseri GS'ye yenilmiş. İBB, FB ve TS'yle berabere kalmış.. Büyük takımlara diş geçirebilmişler. İlk hafta GS karşısında bişey denediler ama olmadı sonra toparladılar. Bu hafta Alanya'yı deplasmanda yendiler. Zor da olsa kazanırız diye düşünüyorum.
•GS'nin rakibi Akhisar.. FB ve TS'yi yenmiş bizimle berabere kalmış, İBB'ye yenilmişler.. Okan Buruk GS'ye yatar bu hafta.
•İBB Sivas'la oynuyor. Büyük takımlara yenilmiş Sivas. Maç deplasmanda olmasa kolay bi galibiyet derdim ama belli olmaz. Beraberlik düşünüyorum.
•FB Bursa deplasmanında olacak.. Bursa'nın form durumu iyi. En az beraberlik alırlar bence.
•TS Kasımpaşa deplasmanında. Kasımpaşa en kıl olduğum takımlar arasında. Çakıp geçerler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı arda

Neymenlinmel neymis ben binaenalleyh kullayim hic ovgulemiyon

Misal

Ismail solbek degildir ismael solacik da degildir binaenalleyh ismael futbolcu degildir, nasil?

Kahveyi püskürttüm :D

Aklıma koybaşı videosu geldi akabinde :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Alper1903

Konu ilahi adaletten açılmışken, gönül isterdi 8-9 atalım ama belki de "3" ün de bir anlamı vardır  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

İlk devrenin güncellenmiş özeti..

•Bu haftaki rakibimiz Kayseri GS'ye yenilmiş. İBB, FB ve TS'yle berabere kalmış.. Büyük takımlara diş geçirebilmişler. İlk hafta GS karşısında bişey denediler ama olmadı sonra toparladılar. Bu hafta Alanya'yı deplasmanda yendiler. Zor da olsa kazanırız diye düşünüyorum.
•GS'nin rakibi Akhisar.. FB ve TS'yi yenmiş bizimle berabere kalmış, İBB'ye yenilmişler.. Okan Buruk GS'ye yatar bu hafta.
•İBB Sivas'la oynuyor. Büyük takımlara yenilmiş Sivas. Maç deplasmanda olmasa kolay bi galibiyet derdim ama belli olmaz. Beraberlik düşünüyorum.
•FB Bursa deplasmanında olacak.. Bursa'nın form durumu iyi. En az beraberlik alırlar bence.
•TS Kasımpaşa deplasmanında. Kasımpaşa en kıl olduğum takımlar arasında. Çakıp geçerler diye düşünüyorum.

Okan Buruk yatmaz, çünkü GS için küçük bir yüzdeylede olsa konuşuluyor, gol atarlarsa gereksiz sevinç gösterisi yapmaz o kadar.

Çevrimdışı underworld

Linki var mı?
örn:1

bu ve bunun gibi salakça şeylerle doldurmuşlar yutubu   :akuma:

Çevrimdışı Necmi

Bu arada gaza getirmek için söylemiyorum ama... Şu takımın GS' ye 3 atması büyük iş değil bence. Başakşehir belki dişe-diş oynayacak tek takım bizimle o da Beşiktaş' a karşı oynamanın gazıyla. Şu tarifeyi her hafta uygulaması lazım bu takımın bence. Ki yavaş yavaş orta saha ve ileri ucun oturması ile ve ŞL arasında ikinci yarı iki katı gol atarız diye düşünüyorum şahsen.
Haaa çok da iyi koyduk, çok da güzel koyduk o ayrı.
Ama bana sorarsanız zaten herkes içten içe biliyordu olacakları. Sadece hakem oyunları ile yırtma şansları vardı, onu da denemelerine rağmen takımın hırsını dindiremediler.  :steamed:
eminim gs ye 3 attı diye kimse sevinmiyordur. karşısında kim olduğu değil o gece
takımın taraftara verdiği işaret taraftarla bütünleşip tek vücut olması gerçekten büyük takım olduğunu dosta
düşmana kabul ettirmesi önemli olan.
gs nin balon olduğunu söylüyoruz zaten sene başından beri , sürekli şişiriliyordu. patlatacağımız belliydi.
hatta ben sene başından beri bir kelime söylüyorum millet inanmıyor bizim rakibimiz ligde fener olacak
millete şaka gibi geliyor. gs hiç ciddiye aldığım bir rakip değildi. hep aynı şeyi söyledim 8. hafta biter gs nin balonu patlar
fenerinde çıkışa geçeceğini tahmin ediyordum. bu arada rakibimiz derken öylesine diyorum yoksa bu kadroyla onlarda
rakip falan olamazlar. bizim cumartesi yaptığımız şey gs yi gömmek oldu. Bütün camialarına öz güvenlerini kaybettirdik.
adamları sümkürüp attık bir köşeye
Başakda bizimle dişe diş oynayamaz iki senedir hep bizi iyi yakalıyorlar hepsi bu.
sizi bilmem cumartesi beni mutlu eden iki senedir kaybettiğimiz o ruhu yeniden kazanmış olmamızdı. Aile ortamını kaybediyorduk
bu geri geldi.

Çevrimdışı arda

örn:1

bu ve bunun gibi salakça şeylerle doldurmuşlar yutubu   :akuma:

Ha böyle bişey :D bende ciddi bişey sandım :) Real bunların ekmeğini çok yedi yemeye de devam ediyor.. Ali Eren'ler, Recep Çetin'ler müstehak size :D 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Son 3 yılın 14. hafta puan sıralamaları..

Çevrimdışı Necmi

adamların gördüğü Beşiktaşın sıradan bir takımla sahasında oynaması onlar için sonuç gayet normal bir durum
gs yi ciddiye almazlarki olaya rezil olmak olarak baksınlar. bunca ülkede yayınlanan derbi değil Beşiktaşın maçıydı
düzelteyim. ülkede dünya derbisi oldu onu neden yayınlamadılar 40 küsur ülkede  :D
şu anda Beşiktaş dünyada çok popiler beinde bunu fırsata çeviriyor. onun fırsata çevirmeside bizim hedeflerimiz için
güzel oluyor. Daha önce söylemişdim renklilerin tahtını kaybettiren beinin digiturk gibi dekoter satma derdinde olmaması
yani kaç üyesi var umrunda değil o esas parayı işde böyle dünyaya pazarlayacağı maçlarla kazanacak ona istediğinide
biz veriyoruz sadece iyi takım olarak değil ivmesi yukarı çıkan güçlü bir camia olarak Biz şu anda dünya çapında bilinen
bir markayız. Bu beinin amacı için kaymaklı kadayıf gibi oldu.40 ülke demek nerdeyse dünyanın yarısı demek

Çevrimdışı atakan eraslan

eminim gs ye 3 attı diye kimse sevinmiyordur. karşısında kim olduğu değil o gece
takımın taraftara verdiği işaret taraftarla bütünleşip tek vücut olması gerçekten büyük takım olduğunu dosta
düşmana kabul ettirmesi önemli olan.
gs nin balon olduğunu söylüyoruz zaten sene başından beri , sürekli şişiriliyordu. patlatacağımız belliydi.
hatta ben sene başından beri bir kelime söylüyorum millet inanmıyor bizim rakibimiz ligde fener olacak
millete şaka gibi geliyor. gs hiç ciddiye aldığım bir rakip değildi. hep aynı şeyi söyledim 8. hafta biter gs nin balonu patlar
fenerinde çıkışa geçeceğini tahmin ediyordum. bu arada rakibimiz derken öylesine diyorum yoksa bu kadroyla onlarda
rakip falan olamazlar. bizim cumartesi yaptığımız şey gs yi gömmek oldu. Bütün camialarına öz güvenlerini kaybettirdik.
adamları sümkürüp attık bir köşeye
Başakda bizimle dişe diş oynayamaz iki senedir hep bizi iyi yakalıyorlar hepsi bu.
sizi bilmem cumartesi beni mutlu eden iki senedir kaybettiğimiz o ruhu yeniden kazanmış olmamızdı. Aile ortamını kaybediyorduk
bu geri geldi.

Son kısmına sonuna kadar katılıyorum abi , biraz aşınma vardı gibi hem takımda hem camiada taraftarda. İşin ilginci de, kim ne derse desin ŞL değil lig sağladı bunu bence, hoca kabul etsin ya da etmesin , taraftar ligi istiyor ligi , bu yılki şampiyonluğun ne demek olduğunu herkes çoook iyi biliyor.

Çevrimdışı underworld

Ha böyle bişey :D bende ciddi bişey sandım :) Real bunların ekmeğini çok yedi yemeye de devam ediyor.. Ali Eren'ler, Recep Çetin'ler müstehak size :D
yabancı biri olsaydım şayet yutuba ozi yazıp karşıma bunlar çıksaydı kafadan basardım eksiyi

zaten bizim yutuburlar pek bir işe yaramıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Son 3 yılın 14. hafta puan sıralamaları..

Kasimpasa fb ts gencler maclari belimizi buktu. Iki sefer one gectigimiz kasimpati ve ts maclarini bitiremedik. Gencler maci fiyasko. Fb maci yonetime yazar ts macinin kayip 2 puanindan 1ini de yonetime yazarim. Ibb maci beraberlik kabulum akhisar ve malatya maclari da uzun lig marstonu icerisinde olabilecek yol kazalaridir.
7 mac cok ama cok fazla 3 bilemedin 4 macta puan kaybi bu isin normaliydi. 3 beraberlik 1 yenilgi
33 puan isin normali
Ilk yari icin bakarsak 4 berbare 1 yenilgi hadi 3 b 2m normal sayarim. 39-40 puan bandi.

Çevrimdışı abdusta

https://sector.depo.ua/ukr/ukraine/hackevich-vida-ne-proviv-z-dinamo-zhodnogo-trenuvannya-pislya-matchiv-zbirnih-20171204687015

Vida hırvatistan eleme maçından sonra Dinamo Kiev ile antremanlara çıkmıyormuş.
Haberde Beşiktaş ile anlaşan Vidanın artık antremanlara katılmadıgı teknik direktör açıklamasını yazmış.

2 lig macı 1 avrupa kupası macı kalan dinamo kiev de Vida acaba sakatlanmamak içinmi tedbiren yoksa sakatlıgınımı bahane ederek
çalışmalara katılmıyor,takipteyim.

saygılar

Çevrimdışı Ottoman

Selamun Aleykum abiler,

Yaklasik iki yil bu forumu takipteyim. Sayenizde futbol adina, genel kultur adina cok sey ogrendim. Herkesin farkli dusuncelerde olmasina ragmen ortak noktamiz olan Besiktas'da bulusabilmemiz cok guzel birsey.

Adim Malik, 24 yasindayim, Hollandada ikamet etmekteyim. Hafta ici dort gun Islam Universtesine gidiyorum. Hafta sonlarida fabrikada calisiyorum. Evliyim ve insaAllah bende bundan sonra bu forumda sizinle guzel vakit geciririm.

Sampiyon olmamiz dilegiyle, hayirli gunler!

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bırakınız bu işleri @oblomov @yorgo_d(geodem) beyler :D :D

şaka bi yana mekanda 3 kişi başlayan serüvenimiz, kalkarken 20 kişi ile noktalandı. Artık totemi bir dahaki maça devam ettiririz. ŞL'de bizim staddaki maçtan önce diicem de maç 20:00'de başlıyor. İşten güçten gelemeyiz. Neyse bir ara çözeriz bi organizasyon daha.
ohoo   uc  gun gecmis aradan  ati alan  uskudari  gecmis  leipzige  dogru  gidio  muhabbet daha yeni  gelmis  bizim ocakbasina  :bandit:   :D
Yorgo

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı onurturan

Selamun Aleykum abiler,

Yaklasik iki yil bu forumu takipteyim. Sayenizde futbol adina, genel kultur adina cok sey ogrendim. Herkesin farkli dusuncelerde olmasina ragmen ortak noktamiz olan Besiktas'da bulusabilmemiz cok guzel birsey.

Adim Malik, 24 yasindayim, Hollandada ikamet etmekteyim. Hafta ici dort gun Islam Universtesine gidiyorum. Hafta sonlarida fabrikada calisiyorum. Evliyim ve insaAllah bende bundan sonra bu forumda sizinle guzel vakit geciririm.

Sampiyon olmamiz dilegiyle, hayirli gunler!
:hosgeldin güzel insan

Çevrimdışı mertozlu

Hahaha Beşiktaş twitter hesabı Almanya'ya yolculuk görüntülerini paylaşırken çoğu fotoğrafta gençler vardı pek tanımadığımız. Biri tweet'in altına şunu yazmış içtiğim çayı püskürttüm

''olum bunlar kim formalite maçında fark yemeyelim''

:lol:

Çevrimdışı Ottoman

Eyvallah abim sagolasin hosbulduk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eyvallah abim sagolasin hosbulduk

Hoş geldin @Ottoman ,

Yeni yüzlere , yeni fikirlere ihtiyacımız var burda  :biggrinking:

Çevrimdışı cagdas44

Terimin üstü çizildi. bu laf olsun diye çizilmemişdir herhalde bundan sonra ne hakem koruması alabilir nede arkasında destek bulur. Bunu bildiği içinde gelmez zaten. Bende hiç ihtimal vermiyorum çünkü gelirse ne kadar boş olduğu iyice ortaya çıkar. Gün onun günü değil artık. Size daha öncede söyledim ülke futbolu şekillendiriliyor tekrar ve yeni futbolun içinde artık terimin yeri yok. Boşuna milli takımdan kovulmadı. gs getirirmi getirir terim gelirmi para için gelebilir ama bu onun bitişi demektir zaten bittide nokta konur.
Size söylüyorum inanmıyorsunuz dönem Beşiktaşın dönemi. sadece renkliler ve kuyrukları direnmeye çalışıyor bunlarda son çabaları bu senede şampiyon olduğumuzda fişleri tamamen çekilecek. türk futbolu Beşiktaş ve başak üzerinden şekilleniyor. bunlar açık açığa görünüyor mesela cb nin Beşiktaş maçlarına gelmesi iki senedir biz gene avrupadaydık ama gelmiyordu bu sürede Beşiktaş camiasının tansiyonu düşürüldü. Beşiktaşın üstüne oynanmıyormu elbette oynanıyor. mesela şu son iki aydır Beşiktaşa yapılan saldırılar o zaman ne demişdim bu fetö işi gibi duruyor. peki nasıl durdu. bunlar oldu peşinden cb vodafone park da görünmeye başladı. Bu açık mesajdı aslında önce başkan çıktı konuştu Türk futbolunda fetönün bitmediğini düşünüyorum dedi bu bir tehditti. sonra cb maçlara gelmeye başladı. sonra Beşiktaşla uğraşan tetikçiler sinmeye başladı. gene olacak bu saldırılar ama camia olarak dik durmamız gerekiyor.

@Necmi abi ek olarak Terim federasyona tazminat davası açmıştı bir takımla anlaşamazsa şu kadar para ödenir maddesinden sırf o yüzden olsa dava bitene kadar imza atmaz bir yere ya da o zararı çıkarmadan atmaz

Çevrimdışı cagdas44

Hahaha Beşiktaş twitter hesabı Almanya'ya yolculuk görüntülerini paylaşırken çoğu fotoğrafta gençler vardı pek tanımadığımız. Biri tweet'in altına şunu yazmış içtiğim çayı püskürttüm

''olum bunlar kim formalite maçında fark yemeyelim''

:lol:

Aynısını bende bir düşümedim değil cevap altlardaydı u21 ekibinin oyuncuları denmese böyle rotasyon mu olur diyecektim

Etiketler: