Bu arada gaza getirmek için söylemiyorum ama... Şu takımın GS' ye 3 atması büyük iş değil bence. Başakşehir belki dişe-diş oynayacak tek takım bizimle o da Beşiktaş' a karşı oynamanın gazıyla. Şu tarifeyi her hafta uygulaması lazım bu takımın bence. Ki yavaş yavaş orta saha ve ileri ucun oturması ile ve ŞL arasında ikinci yarı iki katı gol atarız diye düşünüyorum şahsen.
Haaa çok da iyi koyduk, çok da güzel koyduk o ayrı.
Ama bana sorarsanız zaten herkes içten içe biliyordu olacakları. Sadece hakem oyunları ile yırtma şansları vardı, onu da denemelerine rağmen takımın hırsını dindiremediler. 
eminim gs ye 3 attı diye kimse sevinmiyordur. karşısında kim olduğu değil o gece
takımın taraftara verdiği işaret taraftarla bütünleşip tek vücut olması gerçekten büyük takım olduğunu dosta
düşmana kabul ettirmesi önemli olan.
gs nin balon olduğunu söylüyoruz zaten sene başından beri , sürekli şişiriliyordu. patlatacağımız belliydi.
hatta ben sene başından beri bir kelime söylüyorum millet inanmıyor bizim rakibimiz ligde fener olacak
millete şaka gibi geliyor. gs hiç ciddiye aldığım bir rakip değildi. hep aynı şeyi söyledim 8. hafta biter gs nin balonu patlar
fenerinde çıkışa geçeceğini tahmin ediyordum. bu arada rakibimiz derken öylesine diyorum yoksa bu kadroyla onlarda
rakip falan olamazlar. bizim cumartesi yaptığımız şey gs yi gömmek oldu. Bütün camialarına öz güvenlerini kaybettirdik.
adamları sümkürüp attık bir köşeye
Başakda bizimle dişe diş oynayamaz iki senedir hep bizi iyi yakalıyorlar hepsi bu.
sizi bilmem cumartesi beni mutlu eden iki senedir kaybettiğimiz o ruhu yeniden kazanmış olmamızdı. Aile ortamını kaybediyorduk
bu geri geldi.