maçı izleyemedim ama yorumlardan görüyorum ki orkan başta olmak üzere lens medel vbvb malatyadır akhisardır gençlerdir pek çok maçta kullanılabilirmiş ama hocanın inadı ortada!
kaç gündür hocayı boşuna eleştirmiyoruz...
Abi simdi geriden geliyorum, muhtemelen sana cevap verenler olmustur ama ben yine de yazayim. Yazmak istiyorum cunku.

Medel'den baslayayim. Medel kardesimiz bir kere cok seri oynuyor, ayagina gelen topu eveleyip gevelemeden ileriyle dogru ve oldukca isabetli bir sekilde atiyor. Yani Atiba'nin agir cekim yan ve geri paslarini yapmiyor. Hizli dusunen, oyun gorusu oldukca iyi olan bir 6 numara.
Orkan kardesimiz bir kanat oyuncusundan cok daha fazlasi olabilir. Cizgide orta yapayim diye beklemiyor, topla iceri katediyor, golu dusunuyor, harika asistler yapiyor. Zeki ve yetenekli oyuncu. Israr edilirse Ozzy ve Tolgay gillerden bir yildizimiz daha olabilir.
Lens desen hakeza, cizgide beklemiyor, rakibi deliyor, iceri katediyor, gol paslari veriyor, pas takibi yapip icerde sonuc uretiyor. Lens oyle yabana atilacak bir oyuncu degil kesinlikle.
Negredo'ya gelince, basindan beri mevcut oyuncular icinde bizim as forvetimiz Negredo'dur. Cenk istedigi kadar ustunu basini yirtsin, yirtinsin ama olmuyor, olmayacak. Besiktas'in as forveti kanat oyuncularina alan acmali, geriden gelen oyunculara alan acmali, top tutmali, servis yapmali ve en nihayetinde gol atmali. Cenk bunlarin hicbirini yapamiyor. Kanatlarin akmasini saglamasi gerekirken sola kayip Adriano ve Babel'i de bozuyor.
Negredo gol atmasa bile diger oyunculari golle burun buruna getiren bir oyuncu. Adam mac ritmini yakalayamadi Senol hocadan dolayi. Soyle 3 mac 90 dakika oynasin herkes anlayacak nasil buyuk bir oyuncu oldugunu. Ama adama bu sans verilmiyor.
Tolgay'i severim, baya da kaliteli bir oyuncu ama Ozzy baska bir seviye. Oynayinca takimi saha kaldiran cinsten.
Derbide cikmasini istedigim kadro:
Fabri
Gokhan Gonul, Pepe, Tosic, Adriano
Tolgay-Medel
Lens Oguzhan Babel
Negredo