Bu sene ilk defa yazıyorum şampiyonluk şansımız bitti !.
Artık şampiyonluk inancım kalmadı ha inşallah oluruz ha inşallah beni yanıltırlarda dünyanın en büyük g*t oluşu olurum.Ama yok bu sene 2.lik bizim için başarı.Bari şampiyonluk gsye gitmesin başakşehir alsın.
Acayip sinirliyim,bu kadar da olmaz yazıklar olsun.
Geçen hafta yazdığım yorum bu.Dediğim gibi artık şampiyon olacağımıza inanmıyorum.Şimdi burda bana gelip taraftarlığımı beşiktaşlılığımı sorgulayanlar olucak.Şimdi burda 3-5-9 puan farkından dolayı bunları söylüyor falan diyecekler olacak.Yani istediğinizi diyebilirsiniz ama ben bunları neden söylüyorum?Sebepleri şunlar
1-Takımda bir doymuşluk,istememezlik var.Yada yeteri kadar hırs yok diyelim.
2-Tek düzen bir oyun planımız var artık herkes bizi çözdü.Ortadan başka kanatlara açmaktan başka bir planımız yok.
3-Takımın güvenide oldukça sarsıldı gün geçtikçe geriye gidiyoruz.
4-Defansspor falan muhabbetlerini geçin büyük takımlar bunları açmak zorunda, artık 6 forvetmi 7 stoper mi çıkılır bilmem ama bunu çözmek benim işim değil Şenol güneşin işi.Artık sistem değişikliğimi ne bir an önce neşter vurulması lazım gün geçtikçe kötüye gidiyoruz.
***5-İşin önemli maddesi bu yıldızı koyuyorum.Beni asıl şampiyonluktan ümidimi kestiren şey ümit vermemesi futbolumuzun.Bir ışık parçacığı bile yok.Hatta tam tersi her hafta geriye gidiyoruz.Mesela puanlara yada ligin geri kalanında çok hafta olması falan değil.Görünen köy klavuz istemez.
6 puan farkı kapatıcak oyun var mı ?? Yok.
Seri galibiyetler alabilecek oyunumuz var mı ?? Yok
Hatta onu geçtim haftaya kesin galip geliriz dediğimiz maç var mı ?? Yok
Seneye kadroda ciddi revizyona gidilmeli.Şampiyonlar liginde farklı bir oyun oynanıyor ona ayak uydurabiliyoruz o yüzden iyiyizde.Ama biz Beşiktaş'ız.Bizim ligteki oyunuda Şampiyonlar ligindeki oyunuda kaldırabilecek çözebilecek bir oyunumuz, kadromuz oyuncularımız olması lazım.Oyuncularımız ligin en iyisi belki ama bir yerde birşey de bir eksik var.
Şenol Güneş'e çok güveniyorum.Ligi 15. olarak bitirse bile gitsin demem.Şuanda demiyorum.Ama Cenk'i satıp kadroyu kesinlikle istediği gibi düzenlemesi istediği oyuncuların artık paraya kıyılıp alması lazım.Bu sene bizim için bitti 2.olursak yine başarı (Lig başındaki performansımızda oyunundan bahsediyorum inşallah büyük bir değişim olurda çok yanılırız).