Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774429 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi bu fotograftakiler ergenlikten çıkmış müthiş sporcu vücutlarına mi sahip? Yani yılda 2 milyon euro alan oguzhan bilmiyor, antrenörler bilmiyor, kondisyonerler bilmiyor bu işle uğraşan kimse anlamıyor olaydan tek çakozlayan siz misiniz? Bu oğuzhan ilk geldiği sene bizi mest etmedi mi çok mu müthiş vücudu vardı? Yani adam formsuz demek yerine yok fiziği yok kılı yok tüyü. Ne kadar aptal takım şu juve barça falan ergen fizigindeki adamları koymuşlar hep orta sahalarına. Fiziğinin yeri 2.ligmiş halbuki c.ronaldo gibi fizik yapsa offf bayernin değişmez oyuncusu olur.
Fizik onemli ama guc ve hiz da onemli. Mesela modric iki tokat atsam ikiseksen uzatirim gibi duruyir ama oguzhana iki omuz koysa suluk gibi yapistirir.
Oguzhan biraz zayif oyuncu fiziklenmesi lazima ama en buyuk eksikligi hiz bence. Bu modric iki adimda bi ivmeleniyir ferrari gibi herif. Ispanyada cogu takim basmiyor buna zaten topu nerede alirsa alsin, adam eksiltip ok gibi gidiyor basarsan. Oguzhanin da boyle oynamasi lazim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu ülkenin futbolunda Teknik direktörler oyuncularına sadece defans yapmayı öğretiyor büyük takım olma kazanma galibiyet endeksli bi çaba yok
İşleri güçleri beşiktaşa 10 kişi defans türk futbolu böyledir böyle de kalacaktır
Sen 1 puana muhtaç san 1 puan seni mutlu ediyorsa bunu başarı olarak görüyorsanız zaten sen ölmüşsün bitmişsin demek çok trajik bi durum.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2017, 09:36:38 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Leipzig Monaco yu 4-1 yendi
Sen Leipzig i kendi sahanda yenip monaco yu fransa da yenip Porto yu deplasmanda 3-1 yenip
Akhisarspor ve Malatya spor gibi komik takımları yenemiyorsan çok söze gerek yok Lig yeterince önemsemiyor bu durum artık gereğinden çok rahatsızlık vermeye başladı takım içinde maç seçme durumu var Lige gerekli ilgi gösterilmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bu ülkenin futbolunda Teknik direktörler oyuncularına sadece defans yapmayı öğretiyor büyük takım olma kazanma galibiyet endeksli bi çaba yok
İşleri güçleri beşiktaşa 10 kişi defans türk futbolu böyledir böyle de kalacaktır
Sen 1 puana muhtaç san 1 puan seni mutlu ediyorsa bunu başarı olarak görüyorsanız zaten sen ölmüşsün bitmişsin demek çok trajik bi durum.
Yabanci sinirina taktilar. Turk antrenoru yasaklayacan asil. Futbol oynamiyor kimse.
Alanyaspor macini izliyom dun valla ortasira fransiz takimi kadar oynuyor adamlar. Saffet susice helal olsun yenildi belki 2-0 ama sahaya cikip kendi oyununu oynamaya calisti, takdir ettim adami.
Penaltilari verilse belki puan bile alacakti adam

Çevrimdışı mylife1903

Karamsarliga gerek yok sinerji beyler. Gsye 3-4 tane sallariz bi bosalma yasariz sonrasi onumuz acik.

Çevrimiçi Samet Demir

Alakasız olacak Negredo'yu severim ederim ama Bony daha iyi bir seçim olurdu bence
Zenci Tr ligi için biçilmiş kaftan...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

maç boyu sahaya yayışılımız :s20:  koskaca orta alan bomboş, pasla çıkamıyoruz es kaza kanatlara topu atabilirsek bu seferde baskı ve sayısal üstünlük sağlayamıyoruz.

talisca kardeş; insan arada bi kutudan çıkarda gelir orta alanda al-ver , 2v1 yapar , sayıca çokluk yapıp rakibini peşinde sürekler falan :bandit:
Talisca yerine negredo olsa?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Karamsarliga gerek yok sinerji beyler. Gsye 3-4 tane sallariz bi bosalma yasariz sonrasi onumuz acik.
Sabır kalmadı abi şu geç boşalma işini abarttık iyice..

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yabanci sinirina taktilar. Turk antrenoru yasaklayacan asil. Futbol oynamiyor kimse.
Alanyaspor macini izliyom dun valla ortasira fransiz takimi kadar oynuyor adamlar. Saffet susice helal olsun yenildi belki 2-0 ama sahaya cikip kendi oyununu oynamaya calisti, takdir ettim adami.
Avrupa nın nezlinde Beşiktaş türkiye nin ağababası olarak görüldüğü için Bu durumdan rahatsızlık duyan fb li gs li dış güçler gizli güçler devreye girdiğini düşünüyorum yabancı sınırlaması nı kaldırmakla akılları sira beşiktaşı pasif konuma düşüreceğini sanıyorlar yabanci sınırlama konusunu ortaya atanda gizli güçler dir bana göre
 Az Yabancılı beşiktaş güçsüz olur mantalitesi hakim bunlarda o yuzden yabancı kuralı getirerek akıllaeı sıra bizi durdurduracaklarını sanıyorlar ama nafile
Bunlar hep oyun bu oyunlara karşı dimdik durmalıyız hem saha içinde hem sosyal medyada taraftar buranın ağası biziz profili çizmeli sosyal medya faaliyetleri ne devam edilmeli büyük oyunlar dönüyor perde arkasında
Yabancı kuralı formülü beşiktaşa darbe vurmak maksadıyla ortaya atılan bi konudur.
Niye beşiktaş 2 yıl şampiyon olunca yabancı kuralı ortaya atılıyor ? Var birşeyler var.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2017, 10:32:47 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ersoy

Leipzig Monaco yu 4-1 yendi
Sen Leipzig i kendi sahanda yenip monaco yu fransa da yenip Porto yu deplasmanda 3-1 yenip
Akhisarspor ve Malatya spor gibi komik takımları yenemiyorsan çok söze gerek yok Lig yeterince önemsemiyor bu durum artık gereğinden çok rahatsızlık vermeye başladı takım içinde maç seçme durumu var Lige gerekli ilgi gösterilmiyor.
Maç seçme de değil aslında. 2-3 oyuncu hariç herkes istekli ama bu sistem anca cl'de tutar 11 kişi kapanan takımları kenar oyunuyla çözmeye imkan yok. Yeni alternatifler üretilmeli,sistemde radikal kararlar alması lazım hocanın. Tabi bunları gençlerbirliği maçı sonrası yapmalıydı da neyse.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Maç seçme de değil aslında. 2-3 oyuncu hariç herkes istekli ama bu sistem anca cl'de tutar 11 kişi kapanan takımları kenar oyunuyla çözmeye imkan yok. Yeni alternatifler üretilmeli,sistemde radikal kararlar alması lazım hocanın. Tabi bunları gençlerbirliği maçı sonrası yapmalıydı da neyse.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun biraz forvet konusuyla da alakası var
Gecen yıl Aboubakar gibi kapanan takımlara matkap vazifesi gören hiperaktif ve güçlü bi oyuncumuz vardı bu sene cenk ve negredo ile kapanan takımlara 1 gol bile bulmakta zorlanıyoruz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Malatyaspor teknik direktörü nün açıklaması
" Besiktaşın kanatları çok iyi quaresma var babel var Onlara orta açtırmadık "
Yani diyor ki Beşiktaş orta kafa gol sistemi ile hücum yaratan bi takım bu şekilde gol buluyorlar bunu engelledik diyor
Bu seneki sistem hoşuma gitmiyor merkezden göbek ten gidip gol atamıyoruz ileri gidemediğimiz sürece çabuk oynamadığımız sürece sonuca gidemiyoruz Çabuk oynayarak sonuca gidersin
Orta sahada üretkenlik yok orta sahada hızlı değiliz Atiba yorgun alıyor topu ayağında dolaştırıyor geriye dönüyor bu şekilde zaman geçiyor yaş ortalaması da etkiliyor takımı biraz yüksek tempolarda bazen olmuyor bunu görebiliyoruz
Quaresma yerine Lens le başlayabilirdi hoca Quaresma porto maçında çok yoruldu Dinlenmiş bi oyuncu ile başlamak daha sağlıklı olabilirdi
Orta saha da üstünlüğü kurabilsek hizlı oynasak sonuca gidecez ama yok
Takımımız Hatalardan derste çıkarmıyor kafa olarak Lig de değil takım.
Ne yaparsan yap Kafayı Lige, 3.Şampiyonluğa vermediğin sürece ligde yapamazsın.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2017, 11:18:50 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı levitate

Zenci Tr ligi için biçilmiş kaftan...

kesinlikle
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bony miş Remy miş bilmem neymiş bunlar bize gelmez kariyerleri boyunca kaç gol atmışlar? negredo dan farksız olurlar
Bize aboubakar usulü bi forvet lazım Fb maçında kjaer ve skrtel i canından bezdirmiş adam aboubakar .
Bony ve Remy bunu yapabilirdi bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Bunun biraz forvet konusuyla da alakası var
Gecen yıl Aboubakar gibi kapanan takımlara matkap vazifesi gören hiperaktif ve güçlü bi oyuncumuz vardı bu sene cenk ve negredo ile kapanan takımlara 1 gol bile bulmakta zorlanıyoruz.
Geçen sene bir önceki seneden kalma oyun kırıntılarimizla devam ediyorduk, sıkıntı vardı ama geçiş döneminde su kaldırdı.
Bu sene geçiş dönemi bitti ve geçen seneden dönüşmeye calisan oyun evrim geçirdi ve nihayetin de tam halini aldı.

Çevrimdışı underworld

@atalay reyis : nicolae stanciu yarım devre iş yapar mi ?

Çevrimdışı mellfred

Bu liktivinin ozetlerini kim montajliyor ona odun montelemek lazim. Ozeti bi izliyon sanki malatya real madrid, maci izlemesek saf silkeleyecek herifler. Boyle serrefsizlik olur mu?
Adamin 35mden attigi sutu ozete koymus. Bizim pozisyonlar ozetteki cenkin sutuyla basliyor.

Lo futbol sahalarinda ender gorulecek bir embesilizm oldu sahada cenk duruyor kaleci degaja vuruyor cenki nisanliyor, top sekiyor hakem endirekt veriyor. Su pozisyon ozete neden konmaz. Adam duruyor kaleci kendi geliyor topu vurduruyor cenke

Neyse 0-0 iyi sonuc mesela 1-1 olsa sinirlenirdi,, gol yedigimizde cinnet geciyorum, kalan 20 kusur maci da 0-0 bitirirsek ben fitim
cenk o pozisyonda ceza sahası dışında üstelik. bülo (Hakaret Yasak)₅ kurallardan da haberi yok

Çevrimdışı Liquidator

Dünden bu yana sinirden ne yaptığımı bilmiyorum. Dün maçı izlerken sinir krizleri geçirdim. Bu kadar isteksiz ruhsuz bir Beşiktaş izlememişdim. Sanki takım şampiyon olmuşda formalite maçı oynuyorduk gibi bir izlenim vardı. Bir tane bile doğru dürüst atakımız yok. Bu ne ya?? nedir bu?? Negredoya yazanlar var yine, yahu arkadaşlar Negredoya topmu geldi ki Negredo atamadı?? Atağımız oldumu ki, Negredo bir şey yapmadı. Dünki maçda eleşdirilecek son adam Negredo. oyun itibarı ile bir tek adamı beyendim oda Mitroviç.

Sinir krizi geçiriyorum şu an bunu yazdığımda bile, şu Uefa avrupa liginde ismi Wi-Fi şifresine benzeyen takıma elenen gs dün hayvan gibi saldırıyordu. nede bu kadar isteksiz oynuyoruz???

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı b.damatoglu

Ciğerime odun gibi oturdu dünki sonuç. Haftalardır süren ruhsuz oyunu saçma sapan taktikleri içime sindiremiyorum.

Babelin çektiği videoda futbolcuların rahatlıkları da ayrı rahatsız ediyor.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Buradaki kimse 6 puan farkını önemsiyor değil. Burada insanları korkutan , umutsuz olmasına neden olan şey oyunun kötü olması. Pozisyonlara girip kaçırsah ah vah deriz.. Haftaya GS'yi net skorla yendik diyelim ki.. Eee ondan sonraki maçta ne yapıcaz? Eskiden deplasman fatihiydik şimdi herkes en az 1 puanını alıyor bizden. Hoca'nın kesinlikle bi çare bulması lazım bahane üreteceğine. Sorun futbolcularda değil. Taktik yok. ŞL'de oynadığın gibi TSL'de oynayamazsın bu kadar basit. Paragraf paragraf yazmaya gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

+1

le guen örneği de önümüzde çok pozitif fitbol oynatıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sene ilk defa yazıyorum şampiyonluk şansımız bitti !.
Artık şampiyonluk inancım kalmadı ha inşallah oluruz ha inşallah  beni yanıltırlarda dünyanın en büyük g*t oluşu olurum.Ama yok bu sene 2.lik bizim için başarı.Bari şampiyonluk gsye gitmesin başakşehir alsın.
Acayip sinirliyim,bu kadar da olmaz yazıklar olsun.

Geçen hafta yazdığım yorum bu.Dediğim gibi artık şampiyon olacağımıza inanmıyorum.Şimdi burda bana gelip taraftarlığımı beşiktaşlılığımı sorgulayanlar olucak.Şimdi burda 3-5-9 puan farkından dolayı bunları söylüyor falan diyecekler olacak.Yani istediğinizi diyebilirsiniz ama ben bunları neden söylüyorum?Sebepleri şunlar

1-Takımda bir doymuşluk,istememezlik var.Yada yeteri kadar hırs yok diyelim.
2-Tek düzen bir oyun planımız var artık herkes bizi çözdü.Ortadan başka kanatlara açmaktan başka bir planımız yok.
3-Takımın güvenide oldukça sarsıldı gün geçtikçe geriye gidiyoruz.
4-Defansspor falan muhabbetlerini geçin büyük takımlar bunları açmak zorunda, artık 6 forvetmi 7 stoper mi çıkılır bilmem ama bunu çözmek benim işim değil Şenol güneşin işi.Artık sistem değişikliğimi ne bir an önce neşter vurulması lazım gün geçtikçe kötüye gidiyoruz.
***5-İşin önemli maddesi bu yıldızı koyuyorum.Beni asıl şampiyonluktan ümidimi kestiren şey ümit vermemesi futbolumuzun.Bir ışık parçacığı bile yok.Hatta tam tersi her hafta geriye gidiyoruz.Mesela puanlara yada ligin geri kalanında çok hafta olması falan değil.Görünen köy klavuz istemez.
6 puan farkı kapatıcak oyun var mı ?? Yok.
Seri galibiyetler alabilecek oyunumuz var mı ?? Yok
Hatta onu geçtim haftaya kesin galip geliriz dediğimiz maç var mı ?? Yok

Seneye kadroda ciddi revizyona gidilmeli.Şampiyonlar liginde farklı bir oyun oynanıyor ona ayak uydurabiliyoruz o yüzden iyiyizde.Ama biz Beşiktaş'ız.Bizim ligteki oyunuda Şampiyonlar ligindeki oyunuda kaldırabilecek çözebilecek bir oyunumuz, kadromuz oyuncularımız olması lazım.Oyuncularımız ligin en iyisi belki ama bir yerde birşey de bir eksik var.

Şenol Güneş'e çok güveniyorum.Ligi 15. olarak bitirse bile gitsin demem.Şuanda demiyorum.Ama Cenk'i satıp kadroyu kesinlikle istediği gibi düzenlemesi istediği oyuncuların artık paraya kıyılıp alması lazım.Bu sene bizim için bitti 2.olursak yine başarı (Lig başındaki performansımızda oyunundan bahsediyorum inşallah büyük bir değişim olurda çok yanılırız).

Çevrimdışı tangaz

2 maçtır rakipler otobüs çekmişler ama biz maçlarda dörtlü savunma önlerinde atiba+tolgay totalde savunmacı 6 eleman ve önlerinde şut dışında sahada olamayan talisca ile yokları oynuyoruz. üstelik beklerden gelen hücum katkısı da sıfır.

mesela beğenmediğimiz caner uzaktan da olsa topu şişiriyordu rakibi bu biraz cesaretlendiriyordu kaptıkları topla çıkmayı deneyip azcık açılıyorlardı, ironik olacak belki bunu yazarken ne saçma bir durum diyorum içimden ama canerin o saçma uzun toplarını dahi arar olduk.

maç başlamış rakibin otobüsü çektiği ortada hoca ısrarla 4 lü savunma ve atibayla oynamaya devam ediyor yaptıgı tek şey hücumculardan A'yı çıkarıp B'yi sahaya sürmek. bunun adı kibir! hoca kibirli! ben kusurlu değilim oyuncular bir pok yapamıyor demek...

negredoyu oyuna alıp tek orta açan adamı çıkarmakda ayrı bir soru işareti, adam iyi kafaya çıkıyor ama ortacı çıkmış maç sonu tolgay sagdan güzel orta açtı negredo hamle yaptı yetişemedi solak olması ayak koyamamasında etkili oldu ama q7 o ortalardan bolbol açıyor gel görki o anlarda sahada negredo yok.

yok yakınken hocayı değiştirmek gerekiyor bence. hocada mental sıkıntılar war. takımı yok 7-8. maça hazırlayacakmış! hazırlayamayınca böle kıçımızda patlatırlar. lig 1. hafta başlar 8. hafta değil tren kaçtı hoca tren...

not: bu maçdan puan kaybı bekliyordum maç önü oyuncuların porto maçı sonrası halleri hocanın baküde maç izlemeye gitmesi vbvb ve önemsemiyordum, olağan kayıp olarak bakıyordum. esas sorun bizim olağan olmayan maçlarda yaptıgımız kayıplar (akhisar gençler tese) dı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

Bu takım bu ligin en iyi takımı. Bunu tartışmak bile saçma olur. Hoca da bu ligin en iyi hocası son iki sene yaptıkları ortada. Başkan içinde aynı şeyler söylenebilir. Lig gitti bitti falan olayı bana komik geliyor. Geçen yıllarda Juventus lige çok kötü başlamıştı ciddi bir puan farkı ile de geriye düşmüştü sonra tespih tanesi gibi dize dize gitti. Bizim ligde şu an aynı dinamiklere sahip. Hocanın bence inat ve motivasyon sorunu var. Motive olduğu alanda yürüyor gidiyor. İnatlaşma mevzusu da biraz genetik  :evillol: Onu Başkanla ikinci başkan bir şekilde çözmek zorunda. Yoksa bu takımın Porto'ya 45-60 arası oynadığı topu 1-15 arası Türkiye'de oynaması her şeyi çözer. Sıkıntı her takımın ciddi anlamda kapanması. Hocanın artık bunu görmesi lazım. %70'lerde ayağında top olup bu takımın gol yapmaması mucize. Bu mucize defalarca gerçekleşti yeterin artık :evillol:
Bence asıl sorunda bu yüzde 70 topu tutma saçmalığı.top bizde kalsın diye hiç riske girmeden sağa sola geriye oynuyoruz.risk alıp diripling yapan arapası deneyen ,deplase olan yok.çok pas ama boş pas.

Etiketler: