Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778628 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mrred

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tarafta alaylılık
Bir tarafta bilim
Tercih ?
Oysa başöğretmen ne demişti ? Birgün bilim ve benim söylediklerim çelişirse bana değil bilimin söylediklerine inanın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bordele

milan bu sene portekizli bi golcü aldı 40 milyona yakın bonservis bayıldı ligde golü yok herifin zaten toplasan 400 dk süre alamamıştır arada uefada yetersiz₁ rakiplere gol atabiliyor sadece.

demem o ki tosun paşa 50 milyon o da yaşı nedeniyle 3 yaş dha küçük olsaydı 100dü. :money:

biz bunun zaten böyle olacağını kitaplarımızda anlattık abi  :)

Av zamanı

Çevrimdışı panic13

İyi akşamlar arkadaşlar,

Forumun bu akşamki muhabbetlerinden dolayı entellektüel seviyem üçe katlandı. Şu an boynumda fular, üzerinde ropdesambr, elimde bir kadeh skoç viski ve yanında bitter çikolata ile bu gönderiyi yazıyorum.

@yorgo_d(geodem) , kıymetli kardeşim yazın ve anlayışın için için çok teşekkür ederim. teklifim, gelecek hafta gs maçından önce saat ikide Beşiktaş'ta buluşalım, ufaktan dengeli demlenmeye başlayalım. @mylife1903 lojistik sebeplerden gelemeyecektir ama @tangaz başımızın tacıdır. ayrıca @İhsan abimiz özel davetlimizdir. gelmek isteyen başka tinerci dostumuz varsa bekleriz. en kaliteli tiner olan yeni rakı çekip üstüne aslan sütlacı yiyeceğiz.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı underworld

Lens'ten hocaya : beni niye sevmedin ?

Çevrimdışı atalay

Anlaşılan tebaa ve etnisite arasında bir uyuşmazlık var. Bir hikaye anlatayım: Hepinizin okuduğu Lise var ya! Dilimize Fransızcadan geçen... Bu aslında Yunan tanrısı Apollon'un bahçesi. Bu bahçenin adı 'Likeum'. Likya dilinde 'Lyceios'. Yunan dilinde 'Lykeion'. Apollon Likyalı yani Anadolulu; Homeros'un yalancısıyım. Sonra İyonya asıllı Makedon doğumlu Akedemia ürünü Atinalı Aristo, İskender'in ölümünden sonra bu bahçeye okul kurmuş. En son ise Napolyon bir okul inşa etmiş ve adına buradan gelen 'Lycee' demiş. Yani Lise. Bu arada Apollon tapınaklarından biri Didim'de. Şimdi, bu Lise kime ait? Ayrıca bu bilgiyi Liselerde bulamazsınız.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 00:42:22 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Kendini boş alana atarken; vuruş öncesi açısını genişletmek için top ayaktan çıktıktan sonraki saniyenin bilmem kaçta kaçı kadar olan bölümde koşusunu sürdürüyor. Solla tekte vuruş tercihi normal, öyle ki sağıyla vuramaz. Scout yazar ama herkes göremez. İzlediğin videoyu 0.25'e alırsan şirinleri sen de görebilirsin. @bordele

Çevrimdışı Berat

İyi akşamlar arkadaşlar,

Forumun bu akşamki muhabbetlerinden dolayı entellektüel seviyem üçe katlandı. Şu an boynumda fular, üzerinde ropdesambr, elimde bir kadeh skoç viski ve yanında bitter çikolata ile bu gönderiyi yazıyorum.

@yorgo_d(geodem) , kıymetli kardeşim yazın ve anlayışın için için çok teşekkür ederim. teklifim, gelecek hafta gs maçından önce saat ikide Beşiktaş'ta buluşalım, ufaktan dengeli demlenmeye başlayalım. @mylife1903 lojistik sebeplerden gelemeyecektir ama @tangaz başımızın tacıdır. ayrıca @İhsan abimiz özel davetlimizdir. gelmek isteyen başka tinerci dostumuz varsa bekleriz. en kaliteli tiner olan yeni rakı çekip üstüne aslan sütlacı yiyeceğiz.

Genelde ekiyorsun ama..  :alala:

Çevrimiçi Necmi

bak dostum forumdakiler seni kırmamaya çalışıyor fakat bende benzer ev sahibi misafir anlayışı yok. yunan olduğun için fazladan kibarlık yapamam.

yunanlılar bağımsızlığını türklere karşı kazandı fakat türkler bağımsızlığını yunanlılara karşı kazanmadı. hangi kaynaktan okudun bilmiyorum türkler bağımsızlığını yunanlılara karşı kazandı diyen tarihçi aklı sıra türklerden rövanş almaya çalışıyordur. yunanistan savaşa bile girmedi. ingiltere fransa rusya amerika avustralya hindistan kanada italya... onlarca ülkeyle savaştık. savaşın bitmesine 3-5 ay kala kimin kazanacağı belli olduktan sonra yunanistan savaşa girdi. savaş bitti hepsi gitti bir yunalılar kaldı burada. en son onlarda gitti. yunanistan konusu bu kadardır.

yani ülke sınırlarını dahi kabul etmeyen bana inceden faşist diyorsun  :) bu ülkede ırkçılık değil ters ırkçılık var dostum. sen faşistsin sen şöylesin diyerek baskılamaya çalışmak var faşizmin farklı versiyonu var burada.

hani diyorum ya sınırları kabul etmiyorum. bu dünya insanlar için yaratılmıştır. e hani arabama atlayıp gidebilsem ya! dur çekerler burası yunanistan burası bulgaristan gürcistan... izin vermezler değil mi? bu kuralı ben koymadım. bütün dünya böyle iken "durun! siz aslında kardeşsiniz" diyemem. desem de kimin umurunda. kural bu ise türkiye türklerindir. bu ülkede yaşayan insanlarda bir şekilde birlik beraberlik içinde olmalılar milliyetçilikse milliyetçilik aksi halde böyle bir düzende iyice köleleşirler. bizim milliyetçiliğimiz budur.
bu güne kadar kimseye düşüncelerimden taviz verdimmi kırılmasın diye.
benim için üst kimlik insandır. din fil ırk kavramını asla üst kimlik şekline sokmam
benim için önce insan vardır. sınırların olması geçerken durduruluyor olmam benim bu düşüncemi değiştirmezki. Ben böyle dşünüyorum diye dünyadan milliyetçilik silinmiyor sonuçta.
bir kuralı sen koymamış olabilirsin ama her kurala uymakta hayatını birilerinin koyduğu kurallara göre
şekillendirmekte zorunda değilsin ha zorla uygulatırlar ama buna uyarken inanmak zorunda değilsin.
kimsenin umrunda olmayabilir ama senin umrundadır bu zaten böyle söyleyip sonrada benmi değiştireceğim diyorsan bu bir kabullenmedir öteside kraldan çok kralcı olmaktır.  Benmi değiştireceğim banane dersen işte o zaman faşist oluyorsun hitler faşist değil bütün alman halkı faşistti
çünkü hitler yaparken onlarda müsade etti. Bu gün bütün suçu hitlerin üstüne atıp kendilerini aklıyorlar.
zaten ne düşündüğünü bilmeyen cahil insanların fikirlerine mahkum yaşıyoruz bu ülkede milliyetci vs tanımlarla işaretlediğimiz insanlara bakıyorsun bunlar aynı zamanda aşırı dinci insanlar bir insan hem dinci hem milliyetci nasıl olabilir onuda anlayabilmiş değilim. islamiyetin temel düşüncesi milliyetciliği retteder.

Çevrimiçi Necmi

ben  derim ki  su konu  artik bir  son bulsun isterseniz  bir gun kararlastiralim hep beraber  yakindan konusur sevisir  opusup  koklasiriz abiler kardesler. Duzenszi calismasam dedim ya kombinemi alir  eski acikta sizlerle  her  maca  gelirdim, yine de  bi  son  caba sarfedecem .. Neyse  beni hakikaten sikinti basti..  Necmi abi  goreve  :D ben dahil butun butip sacmaliklari  bundan sonra  sil abi gerekirse moderasyon yemeye  raziyim uc  bes gun .. Cvp  vermemeye calisacagim yazilsa  bile
konu dışı olsa bile tartışma ortamı düzgünse neden sileyim bazı şeyleri halının altına süpürerek
yok sayamayızki. Konu dışı desem bile aslında değil bu Beşiktaşlı duruşun temel kurallarından biri
genç kardeşlerimizde Beşiktaşlı bakış açısını görmeli. Ben Beşiktaşlıyım demekle Beşiktaşlı olunmuyor.
Beşiktaşın içinde her siyasi düşünceden her milletten insan vardır ama Beşiktaşın içinde ırkçı yoktur
Beşiktaşın bünyesi bunu kabul etmez.

Çevrimdışı atalay

Her düşünce, farklılık ya da kimlik sadece Beşiktaş'ın içinde mi olmalı; dışında da olsa güzel olmaz mı? @Necmi
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 00:49:53 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Müslümanlikta ırkçılık yoktur.
Herhangi bir kimsenin dili ,rengi ,ırkı farkli diye ayrım yapılmaz diyelim ve bu konuyu kapatalım derim.

Çevrimiçi Necmi

Eliyle beslemiş eşek kadar herifi, bir de pışpışlayacak mıydı?  :D
yanlız pastayıda yedirirken çok pis bakıyor gözümden kaçmadı. o topu nasıl gol yapamazsın bakışı
bu :bandit: pastayı yedirirken pozisyon aklına gelmiş hocanın belli :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Biraz sevseydin çocuğu hoca.

"zıkkım ye" der gibi bakıyor Şenol Hoca  :biggrinking:

lens'in ağzı da fırın gibi  :)
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 00:53:11 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Her düşünce, farklılık ya da kimlik sadece Beşiktaş'ın içinde mi olmalı; dışında da olsa güzel olmaz mı? @Necmi
elbette ama başka çöplük beni ilgilendirmez herkes kendi çöplüğünden mes'uldür.
herşeyi yapmaya çalışırsan hiç bir şeyi yapamazsın.

Çevrimdışı bordele

Kendini boş alana atarken; vuruş öncesi açısını genişletmek için top ayaktan çıktıktan sonraki saniyenin bilmem kaçta kaçı kadar olan bölümde koşusunu sürdürüyor. Solla tekte vuruş tercihi normal, öyle ki sağıyla vuramaz. Scout yazar ama herkes göremez. İzlediğin videoyu 0.25'e alırsan şirinleri sen de görebilirsin. @bordele

Sağ ayağının üstüyle çok daha sert ve sağ üst köşeye doğru düzgün bir vuruş yapabilecekken soluyla vurmak için açısını daha fazla genişletmek zorunda kalması ve topun sol ayağına biraz daha yaklaşmasını beklemesiyle kaybettiği zaman, defansın şutu engellemesi için fazlasıyla yetti. Sol vuruş tercihi yanlıştı.

Maçı tribünden izlediğim için videonun ayarlarıyla oynamaya ihtiyaç duymuyorum. İzlerken geç kaldığını hissetmiştik, hala da öyle. Videoscoutluk biraz sanal gerçeklik gibi.
Av zamanı

Çevrimdışı atalay

İzlediğin yerin pozisyonun tam olarak bu yüzden önemi yok. Beklemiyor; tam tersi koşusunu sürdürüyor. Koşusunu sürdürmesi ona sol ayağından başka vuruş şansı tanımıyor. Sağ ayağıyla vuruş yapabilmesi için kendini boş alana attıktan sonra "beklemesi" gerekir. Bu sanal gerçeklik ifadesi de güzel. Oksimoron ama güzel. @bordele

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

İyi akşamlar arkadaşlar,

haftaya  o satte  cekimim olmazsa -ki  olsa da  baskasina yukleyecegim- orada olacagim arkadaslar.. yakindan tanismanin vakti geldi de gecti bile herkes davetlimzidir tabii ki
Yorgo

Bu arada  Necmi  abi hakli (bu tip  konularin duzeyli oldugu surece  tartisilabilir olmasi hususunda) hatta  bir adim ileri  gidip soyle soyleyeyim; politik gorusu olmayan bir insan hayatta durusu olmayan bir insandir ama ben izninizle  bu tartismadan kendimi  cektim ...- en azindan su forum basliginda, ki  kesinlikle  bu forumun konulari tartisma duzeyinden cok memnun ve eminim, onu da belirteyim -  yuzyuze elbet  rahat rahat  konusuruz  .. Bu forumd a hicbir konunun -Besiktas haric- tabu olmamasi ne kadar  guzel bir sey , eminim  bu denli  demokrat, acik goruslu baska bir forum yoktur  bu topraklarda, bu da  Besikatsliligimizin nisani, alamet-i  farikasi olsun diyeyim- Hepinize  iyi geceler  arkadaslar, sevgili Besiktas  ailesi! Haftaya GS maci oncesinde yakindan bulusmak uzere..
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 01:29:01 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Yorgo

@Egos kardesimiz Almanya'da mi yasiyor bilemiyorum ama haftaya  onu da  bekleriz, cok guzle olur 
Yorgo

Çevrimdışı ardiles

bu güne kadar kimseye düşüncelerimden taviz verdimmi kırılmasın diye.
benim için üst kimlik insandır. din fil ırk kavramını asla üst kimlik şekline sokmam
benim için önce insan vardır. sınırların olması geçerken durduruluyor olmam benim bu düşüncemi değiştirmezki. Ben böyle dşünüyorum diye dünyadan milliyetçilik silinmiyor sonuçta.
bir kuralı sen koymamış olabilirsin ama her kurala uymakta hayatını birilerinin koyduğu kurallara göre
şekillendirmekte zorunda değilsin ha zorla uygulatırlar ama buna uyarken inanmak zorunda değilsin.
kimsenin umrunda olmayabilir ama senin umrundadır bu zaten böyle söyleyip sonrada benmi değiştireceğim diyorsan bu bir kabullenmedir öteside kraldan çok kralcı olmaktır.  Benmi değiştireceğim banane dersen işte o zaman faşist oluyorsun hitler faşist değil bütün alman halkı faşistti
çünkü hitler yaparken onlarda müsade etti. Bu gün bütün suçu hitlerin üstüne atıp kendilerini aklıyorlar.
zaten ne düşündüğünü bilmeyen cahil insanların fikirlerine mahkum yaşıyoruz bu ülkede milliyetci vs tanımlarla işaretlediğimiz insanlara bakıyorsun bunlar aynı zamanda aşırı dinci insanlar bir insan hem dinci hem milliyetci nasıl olabilir onuda anlayabilmiş değilim. islamiyetin temel düşüncesi milliyetciliği retteder.

atatürk bu ülkeyi türklük temelleri üzerine kurdu. başka şansı yoktu, şimdiye kadar ülke çoktan göçüp gitmişti. türk milleti çalışkandır türk milleti zekidir dedi. onlar kötü biz iyiyiz demedi. onlar iyi ama en iyisi biziz dedi. insanların ırkıyla diğerlerini aşağılaması ırkçılıktır. kurban olsunlar türk milliyetçilerine. biz bu konuda dünyadan çok ileriyiz @panic13 ün fularıyla robdöşabrıyla dolaşıyoruz. diğer ülkelerde milliyetçilik değil bildiğin ırkçılık var adamlar renginle aşağılıyor seni.

bu coğrafyaya hapsedilmişim abi ne yapabilirim? yok olmamak üremek neslimin devamını sağlamak için güvenliğim olmalı. bunun için ülkede birlik beraberlik sağlanmalı. peki bunu ne sağlar? mesela beşiktaşlılık çatısı altında toplanmışız birlik olmuşuz birlikte büyüğüz. topluma ne vereceksin abi?

veda hutbesinde der ki:  arabın arap olmayana, arap olmayanın da arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi... devam eder. kuranda da farklı farklı fırkalardan bahseder. yani ırkları inkar etmez fakat ırkınla diğer ırkları aşağılamanı haram sayar.

bilmem kaç bin yıl sonra sınırların kalktığını varsayalım. tamam ortak noktamız insan olmamız fakat; insanlar samimi arkadaşım, müslümanlar dostum, türk müslümanlar sıkı dostum, türklerin içindeki çepni boyu en sağlam dostum olur. ne kadar çok ortak noktam varsa o kadar sıkı ilişkim olur.

Çevrimdışı tangaz

ilber hoca gibi gireyim söze cahiller kahveye bizans demiş yemen demiş ama kahvenin ana vatanı etiyopya (kimi kaynaklara göre ise eritre) dır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bordele

Jemerson. Monaco'nun geçen yıl bonservisine 11 milyon euro ödediği 25 yaşındaki stoper. Ş. liginde 4-1 yenildikleri Leipzig maçının özetini izlerken gözüme çarptı, biraz videoscoutluk yapayım dedim.

1. gol, kendi kalesine

2. gol, çıkarken yaptığı pas hatası golle sonuçlandı

3. gol, penaltı yaptırıyor

4. gol, diğer gollerin yanında biraz daha masum gibi. Yine de hiçbir şey yapmaması ilginç

Bunların hepsini sadece 45 dakikada başarması da ayrı bir ilginç.

Vallahi Tosic'e duacıyız.

@tangaz Bir de buna ne dersin?
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Bunların hepsini sadece 45 dakikada başarması da ayrı bir ilginç.

Vallahi Tosic'e duacıyız.

@tangaz Bir de buna ne dersin?

her şeye laf yetiştirebilen ben walla diyecek söz bulamadım en fazla way kazma diyesim geldi :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: