Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778662 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

En üstte Vedat Okyar'ın yanındaki yine Niko değil mi?
Biyikli miyikli unal karamana benzeyen hah o niko

Çevrimdışı mylife1903

En büyük ırkçılık gol pozisyonuna yapılıyor gerisi tatava...
Yok yok en buyuk irkcilik ofsayt nedeniyle iptal edilen golde yapiliyor.
Yahu gol gol olmus olsa santrasi yapilmis olur yani

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bak dostum forumdakiler seni kırmamaya çalışıyor fakat bende benzer ev sahibi misafir anlayışı yok. yunan olduğun için fazladan kibarlık yapamam.

yunanlılar bağımsızlığını türklere karşı kazandı fakat türkler bağımsızlığını yunanlılara karşı kazanmadı. hangi kaynaktan okudun bilmiyorum türkler bağımsızlığını yunanlılara karşı kazandı diyen tarihçi aklı sıra türklerden rövanş almaya çalışıyordur. yunanistan savaşa bile girmedi. ingiltere fransa rusya amerika avustralya hindistan kanada italya... onlarca ülkeyle savaştık. savaşın bitmesine 3-5 ay kala kimin kazanacağı belli olduktan sonra yunanistan savaşa girdi. savaş bitti hepsi gitti bir yunalılar kaldı burada. en son onlarda gitti. yunanistan konusu bu kadardır.

yani ülke sınırlarını dahi kabul etmeyen bana inceden faşist diyorsun  :) bu ülkede ırkçılık değil ters ırkçılık var dostum. sen faşistsin sen şöylesin diyerek baskılamaya çalışmak var faşizmin farklı versiyonu var burada.

hani diyorum ya sınırları kabul etmiyorum. bu dünya insanlar için yaratılmıştır. e hani arabama atlayıp gidebilsem ya! dur çekerler burası yunanistan burası bulgaristan gürcistan... izin vermezler değil mi? bu kuralı ben koymadım. bütün dünya böyle iken "durun! siz aslında kardeşsiniz" diyemem. desem de kimin umurunda. kural bu ise türkiye türklerindir. bu ülkede yaşayan insanlarda bir şekilde birlik beraberlik içinde olmalılar milliyetçilikse milliyetçilik aksi halde böyle bir düzende iyice köleleşirler. bizim milliyetçiliğimiz budur.
Bu kadar önyargılı olup sonra sınırlar niye var diyorsun @ardiles . Yazdıkların çelişkili. Sınırlar var diye bu şekilde hareket ediyorum diyorsan yine çelişkili.
Biz Suriye'ye sınırımızı açtık ne oldu? Ülkeler insanlar arası dostluk kardeşlik mi pekişmiş oldu? Yunanistan sınırını bize açsa ne olacak? Adamlar aptal mı ki bizden sorun ithal etsinler?
Sınırlar kalksın diyorsan en azından böyle bir amaca hizmet etmek istiyorsan Dünya bir köy gibi insanlar arasında zıtlıkların, uçurumların kalktığı bir yer haline dönüşmeli. Batılı kendi içinde bunu nispeten sağladı, birbirlerine sınırlarını açtı. 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bizans kahvesi diyen sen değildin abi yorgoydu. senin yorumun şu yazdıklarına çok benziyordu ve yorgo alkışlamıştı. şimdi yine alkışlamış  :lol:

bizden önce burada sayısız medeniyetler yaşadı bütün kültürleri bize geçti tarih sahnesinde olmadıkları için türk yoğurdu türk kahvesi vs vs diyoruz. bu kabul ok.

aynı şekilde yunan topraklarında yaşamış medeniyetlerde bugün yoklar bütün kültürleri yunan kültürü diye biliniyor. antik yunan denilen dönem dahil. fakat yorgo bunu kabul etmiyor. hatta baklava döner yoğurt kahve vs hepsi yunan diyor bizans diyor başka bişey demiyor  :evillol: ben buna itiraz ettim.
abicim  Iskender  donemi  dedigin  donem  -umarim yanlis doneme atifta bulunmuyorum :) tamamen Hellenistik donem  yani  herif  zaten  Yunanca  konusuyor .. Adamin  dadisi  hocasi hayat  kocu  Aristo yahu...  Simdi bu herifler  o donem bunu yaptilarsa  benimne sucum var  ..  Aynisi sonraki  yillarda Roma'da var  sonraki yillarda Bizansta var  Osmanlida  var... Tum somurge  devletler  ve imparatorluklara bak  hepsi  dogdugu yerde  kisilip kalmis  daha sonra  fethettikleri yerlerde  yuzyillar  icerisinde  kaybolup gitmisler  bir  tek  ana topraklarinda varolmuslar zaten .. Burda  algi yapmaya calsitigim filan yok  ayrica  kahvenin Bizans  olmadigini da  dunya alem biliyor  kahve Arap medeniyetine ait bir  bitki  ben  niye Bizans  kahvesi diyeyim  onu da  anlamis degilim  bul  o mesajimida  paylas  istersne :) Oyle  yazmissam muhtemelen sarhostum  :kop: 
Yorgo

Aynı bahçenin gülüyüz  :)
benden de  ne gul  olur  ama 190cm  boy,  kil yumagi bir  surat,  105  kg  :kop:
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Abi ne kadar zenginsen o kadar ozgursundur zaten medeniyet seviyesi gelismemis toplumlarda

Yok Engels fakirler sevinsin diye demişki,  zorunlu olarak yaptıklarının nekadar bilincindeysen o kadar özgürsündür demiş.  :)

ben  derim ki  su konu  artik bir  son bulsun isterseniz  bir gun kararlastiralim hep beraber  yakindan konusur sevisir  opusup  koklasiriz abiler kardesler. Duzenszi calismasam dedim ya kombinemi alir  eski acikta sizlerle  her  maca  gelirdim, yine de  bi  son  caba sarfedecem .. Neyse  beni hakikaten sikinti basti..  Necmi abi  goreve  :D ben dahil butun butip sacmaliklari  bundan sonra  sil abi gerekirse moderasyon yemeye  raziyim uc  bes gun .. Cvp  vermemeye calisacagim yazilsa  bile
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

benden de  ne gul  olur  ama 190cm  boy,  kil yumagi bir  surat,  105  kg  :kop:

95e in kardeşim, yabani gül müsün sen? 😀

95e in kardeşim, yabani gül müsün sen? 😀
Sozkul abicim benden  olsa olsa  sanirim kardelen olur :)  Ole  (...)₂  gibi  hep aralardan ayikladilar  beni abi :D.. Herkes beni  gordu ama ben de  tabi  hepsini goruyordum ehueheh :))   
Yorgo

Bu arada  bir konu disi daha : "Trakya eski kasar"  meftunuysaniz  ve yanayakila arayip onu  bulamadinizsa alternatif  olarak "Izmir tulum" onermekteyim, az evvel  yasadigim olay o yuzden bu denli  ii biliorum :) Raki  sarap  bilimum  ickiyle  enfes   !
Yorgo

Çevrimdışı kyiv

Gel de sinir olma ortalık malı olan bu Gençlerbirliğine nasıl yenilmeyi becerdik.Küme düşecek takıma 3 puan vermek özel yetenek ister :s20:

Çevrimdışı atalay

Okudum. Toplumsal, kültürel, siyasal ve bittabi oyunsal değişimlerin taktiksel yansımaları üzerine güzel bir futbol morfolojisi kitabı. İçerisinde oyunla ilintili başarılı örneklemeler de var. @yorgo_d(geodem)

Okudum. Toplumsal, kültürel, siyasal ve bittabi oyunsal değişimlerin taktiksel yansımaları üzerine güzel bir futbol morfolojisi kitabı. İçerisinde oyunla ilintili başarılı örneklemeler de var. @yorgo_d(geodem)
kurdugun iki cumlenin ikincisi benim icin cok onemliydi, tesekkurler @atalay
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 22:16:41 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Salı kupa maçımız var o yüzden. Ctesi oynamak mantıklı. Kupa maçımız neden Salı dersen de Leipzig maçından önceki lig maçımızı Cuma yapacağız da ondan. Sakin olup biraz düşünelim hemen sinirlenmek yerine.

Cuma yapmayacağız. Leipzig maçından önceki maç GS maçı.. O da 2 Aralık Cumartesi 19:30'da..

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı ardiles

Bu kadar önyargılı olup sonra sınırlar niye var diyorsun @ardiles . Yazdıkların çelişkili. Sınırlar var diye bu şekilde hareket ediyorum diyorsan yine çelişkili.
Biz Suriye'ye sınırımızı açtık ne oldu? Ülkeler insanlar arası dostluk kardeşlik mi pekişmiş oldu? Yunanistan sınırını bize açsa ne olacak? Adamlar aptal mı ki bizden sorun ithal etsinler?
Sınırlar kalksın diyorsan en azından böyle bir amaca hizmet etmek istiyorsan Dünya bir köy gibi insanlar arasında zıtlıkların, uçurumların kalktığı bir yer haline dönüşmeli. Batılı kendi içinde bunu nispeten sağladı, birbirlerine sınırlarını açtı.

ön-yargı derken? böyle birşey olabilmesi için yargı cümlesi olmalı. türkiyede ırkçılık değil ters ırkçılık var dedim. bu cümlede mi yanlış var bilemedim. 3 günlüğüne hong konga gidip orada yaşayanlar hakkında yargıya varsaydım bu önyargı sayılırdı. 38 yıldır yaşadığım ülkede gördüklerime önyargı demeyeceksiniz herhalde.

bunu karşı atak olarak düşünme ama 2. satırdan itibaren çok çelişkili yazmışsın. suriyeye sınır kapısının açılmasını sınırların kalkmasına örnek gösterip yargıya varmışsın. sonraki satırlarda yunanistan ve avrupa örnekleri çok kötü be @Onur Küçük  :D

bu akşam ufak bir çocuk kavgası gibi başladı herşey. @yorgo_d(geodem) in bir bardak suda fırtına koparmasıyla devam etti. boşver arkadaşım diyerek sükunet sağlanabilirdi fakat tr de son 10-15 yıldır var olan bana göre tehlikeli ve şimdi burada uzun uzun yazmaya gerek görmediğim bazı durumlar gördüm. biz beşiktaşlıyız çözer hallederiz yarın maçta  gol olunca tribünde yorgoyla sarılıp öbüşürüz  :evillol: bizim açımızdan problem yok ama toplum açısından sıkıntılı neyse...

eğer gerçek ırkçılılığın ne olduğunu bir kez daha görmek isteyen varsa şunu paylaşayım.

savaş hukukuna göre zehirli gaz kullanmak yasaktır; biliyorum. amma zehirli gazı insanlara karşı kullanmak yasaktır! türkler müslüman'dır. dolayısıyla da insan sayılmaz hiçbiri! yani, türklere karşı rahatça zehirli gaz kullanabiliriz
winston churchill ingiltere meclis konuşması 1915.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 23:42:50 ardiles ]

Çevrimdışı mrred

Herkese iyi akşamlar
Şaşkınlıklığımı hala atamadım zira bugün çıkan çok güzel bir Şeref Çiçek ropörtajı vardı ve fakat kimse forumda bundan bahsetmemiş. Görev tanımı olarak Şenol Hocanın sağ kolu yetkinliği ve tecrübesi ise gerçekten çok iyi. Adam ODTÜ makina terk ODTÜ Beden Eğitimi bölümünü okuyor ve burda daha sonra doçentliğe kadar yükseliyor daha sonra amerikada bir üniversitede misafir öğretim üyesi olarak çalışıyor ve bu adam bizim takımızda çalışıyor. Bizlerde hala İlhan Mansız ya da İbrahim Üzülmez Şenol Hocaya yardımcı olsun falan diyoruz bazen gerçekten çok komiğiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı bordele

Tarife uygun örnek pozisyon. 90+2. Atiba, Cenk, Talisca "kutuda". Yine bir yüksek orta denemesi. Seken topu stoper rakip yarı sahanın ortasında alıyor. Diğer stoper de hemen yanında. Fark: Quaresma, arkadaki bek oyuncusuna koridor açmış. Ve Gönül'ün cut-back pası. Cenk topu çıkarması gereken yeri gösteriyor ve bu 90+2'de maç boyunca en rahat vuruş fırsatı yarattığımız pozisyon.
https://www.youtube.com/embed/c2R_9eSrSYk?start=5580&end=5600

En rahat vuruş fırsatı yarattığımız pozisyonda sağından gelen topa sol ayağıyla vurmaya çalışan tercihe sahip forvetimiz... Scout yazar, scout bunları not alır...
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz sevseydin çocuğu hoca.

Eliyle beslemiş eşek kadar herifi, bir de pışpışlayacak mıydı?  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Herkese iyi akşamlar
Şaşkınlıklığımı hala atamadım zira bugün çıkan çok güzel bir Şeref Çiçek ropörtajı vardı ve fakat kimse forumda bundan bahsetmemiş. Görev tanımı olarak Şenol Hocanın sağ kolu yetkinliği ve tecrübesi ise gerçekten çok iyi. Adam ODTÜ makina terk ODTÜ Beden Eğitimi bölümünü okuyor ve burda daha sonra doçentliğe kadar yükseliyor daha sonra amerikada bir üniversitede misafir öğretim üyesi olarak çalışıyor ve bu adam bizim takımızda çalışıyor. Bizlerde hala İlhan Mansız ya da İbrahim Üzülmez Şenol Hocaya yardımcı olsun falan diyoruz bazen gerçekten çok komiğiz

Herşey profesyonellik değil.

Ibrahim üzülmez zamanında süper bir bek değildi onda olan, bizim sevdiğimiz şeyleri birilerinin oyunculara anlatması gerekli. Bir nevi oyuncu tekniyseyi gibi birşey. Ya da yaşam koçu. Artık camiada buna ne deniyorsa...

Komik değiliz....

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Herşey profesyonellik değil.

Ibrahim üzülmez zamanında süper bir bek değildi onda olan, bizim sevdiğimiz şeyleri birilerinin oyunculara anlatması gerekli. Bir nevi oyuncu tekniyseyi gibi birşey. Ya da yaşam koçu. Artık camiada buna ne deniyorsa...

Komik değiliz.... olması gerektiği gibiyiz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Biraz sevseydin çocuğu hoca.

Ye tipini sevdiğim der gibi bakıyor  maşallah !!

Çevrimiçi Necmi

bizans kahvesi diyen sen değildin abi yorgoydu. senin yorumun şu yazdıklarına çok benziyordu ve yorgo alkışlamıştı. şimdi yine alkışlamış  :lol:

bizden önce burada sayısız medeniyetler yaşadı bütün kültürleri bize geçti tarih sahnesinde olmadıkları için türk yoğurdu türk kahvesi vs vs diyoruz. bu kabul ok.

aynı şekilde yunan topraklarında yaşamış medeniyetlerde bugün yoklar bütün kültürleri yunan kültürü diye biliniyor. antik yunan denilen dönem dahil. fakat yorgo bunu kabul etmiyor. hatta baklava döner yoğurt kahve vs hepsi yunan diyor bizans diyor başka bişey demiyor  :evillol: ben buna itiraz ettim.
iyide yunan medeniyeti bilinen en eski medeniyetlerdendir onların öncesi medeniyet yok adamlar zaten medeniyetin tanımı :D

Etiketler: