Panic13 adli arkadasi esefle kiniyorum , bu ulkede yasayan askerligini 15 ay guneydoguya yakin bolgede terorist telsiz karistirmasi yaparken nobeti benim devralmam istenen bir bolukte bu memlekete , bu vatanin tum halkalrina hizmet etmis biriyim .. Bu paylasimi okuyup da arkadasa tepki vermeyen bu duzeyli forumun da beni agzi acik biraktigini acik ve secik bir sekilde ifade etmek isterim... Buyuk bir saskinlik ve derin bir uzuntuyle ..
"maymunsunuz olm" diyen darwine laf yok, "rum" diyen
@panic13 e ouuuv

ki niyetinin ne olduğunu anlamayacak kadar gündemden uzak olamazsın. sanırım senin tepkin türk rum ermeni tarihsel sürecinde yaşanan problemlerin sosyal hayatında bazen sana fatura edilmesi. haklısın ama bunu değiştirebileceğimizi sanmıyorum.
ırkçılık saçmalıklarını bir tarafa bırakalım, türkiyede ırkçılık olsaydı sırf rengi yüzünden veya çekik gözleri yüzünden dünyada hor görülen insanlara ırkçılık yapılırdı.
panic i resmen vesayet altına almışsın dur hafızanı tazeleyeyim. "antik yunan" diye birşey yoktur, büyük iskender toplumları asimile etti, bölgenin kültürel değerlerini tek potada eritti dediğimde
@Necmi abi cevap olarak "o kadar geriye gidersek" ile başlayan cümle kurdu ve sende hemen alkış tuttun. türk kahvesi için aslında bizans kahvesi falan dedin. yani hiçbirimiz öyle masum değiliz. yeri geldiğinde hepimiz ucundan köşesinden ırk ayrımına giriyoruz.
askerlik yaptım demişsin de hepimiz yaptık, bu ülkeyi vatan bilen herkesin yaptığı gibi. ev sahibi misafir ayrımı yok, sen ben hepimiz ev sahibiyiz. ama rum falan dersen şöyle söyleyeyim hatta bolt ve italik olsun
türkiyede en çok aşağılanan yine türklerdir