Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780516 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ilk tepkin komikti ağabey, yorumunu okuyunca en azından panic ile ortak ataları paylaştığımıza yönelik düşüncem güçlendi.
yazıyı uyar yazınca içeriği yorumlamadan okuyup geçtim. Onun yazılarında mana aramıyorumki
okuduğun yazı kimin yazdığına göre anlam kazanıyor. Gece 4 de farkettim forumu gözden geçirirken
gene farketmezdim şikayetler gelince dikkat ettim.

Çevrimdışı tangaz

monaco 2 puanla tamamlarsa bizim grup bir basit, bir süpürücü kontenjanında yer bulur. bence en büyük başarı işin son haftaya kalmaması, birinciliği özümsedim; fakat bunu hâlâ garipsiyorum.

çelişiyorsun
demekki özümsememişsin
bunlar hep gomez seviciliğinden
 :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Bu defa benim gazıma geldin @panic13 ,  tavuk dedim evrim dedim, ozon dedim, sonra geriye çekildim.. :)

senin canın sağolsun @sozkul abi, sonuçta eşeklik bizde :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

yazıyı uyar yazınca içeriği yorumlamadan okuyup geçtim. Onun yazılarında mana aramıyorumki
okuduğun yazı kimin yazdığına göre anlam kazanıyor. Gece 4 de farkettim forumu gözden geçirirken

haa şunu bilelim.
forumu profesyonelce yönetmediğinin itiraf metni bu satırlar bir nevi
@mylife1903 reis hemen bi sikrinşat alalım

way bee demek adamına göre muamele haa

geçenlerde ben masumane bi paylaşım yapmıştım beni hemen ırkçılıkla suçlamıştın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

Olgunluk ve hassasiyetle verdigin tepki icin tesekkür ederim. :biggrinking:

Ama olasi tartismayi önlemek icin araci olarak o masada bende olabilirim  :iblush: :evillol: (noch zu klären):

herkes davetlimiz :) @İhsan
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Koa_lAA

adidas kurumsal bir kimlik ve kendi kurumsallıkları arasında bir politikaları ve sistematikleri war. forma satışları ve kulübün marka bilinirliğine göre kategorize etmişler A B C D .... gibi. kulüp forma satışları ile ve uluslarası başarıları ile aslında kendi kategorisini kendi belirliyor ve adidasda ona göre forma üretiyor (tasarım anlamında)...

hayatın her alanında sınıflandırma... bu nasıl dünya... formaya bile sınıflandırma koymuşlar.. bu çılgınlık dostum.. neyse unut gitsin...

Çevrimdışı tangaz

hayatın her alanında sınıflandırma... bu nasıl dünya... formaya bile sınıflandırma koymuşlar.. bu çılgınlık dostum.. neyse unut gitsin...

unutma unutturma!

başımıza ne geliyorsa hep unutmaktan.

kin gütme ama unutma, ders al ve uygula  :bandit:

Çevrimdışı Egos

çelişiyorsun
demekki özümsememişsin
bunlar hep gomez seviciliğinden
 :bandit:

daha önce de belirtmiştim dördüncülüğü bile son haftaya kalmadan garantilersek başarı sayacağım diye. kaçıncı olduğumuz ile alakası yok şaşkınlığımın, asıl tarihi işi son haftaya bırakmayarak yazdık.

:ay lav gomez.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2017, 12:09:51 Egos ]

Çevrimdışı Koa_lAA

unutma unutturma!

başımıza ne geliyorsa hep unutmaktan.

kin gütme ama unutma, ders al ve uygula  :bandit:

unutma.. unutulanlar unutanları asla... yok yok okaa klişeye düşemicem...

Çevrimiçi Necmi

adidas kurumsal bir kimlik ve kendi kurumsallıkları arasında bir politikaları ve sistematikleri war. forma satışları ve kulübün marka bilinirliğine göre kategorize etmişler A B C D .... gibi. kulüp forma satışları ile ve uluslarası başarıları ile aslında kendi kategorisini kendi belirliyor ve adidasda ona göre forma üretiyor (tasarım anlamında)...
nıke daha kötü bu konuda hem tasarım yok tek tip hemde kalite berbat. mesela bizde arma işleme yapılırken
gs nin baskı oluyor göğüs reklamı yazısı gibi bizim adidas formalar fenerin formalardan daha kaliteli nıke olursa ilk sene
herkes pişman olur. ne formaları nede antrenman ürünleri iyi ve uçuk fiyatlara satılıyor. senin aldığın a takım forması fiyatından pahalı
taraftar forması satıyorlar. takım forması 299.90 tl hem berbat kalite olacak taraftar forması diye tişort satacaklar hemde bunu
179.90 a satacaklar Beşiktaş taraftarı tepki koyar 500 ü bırak 100 bin bile satamazlar. Adidas iyidir. en azından kalite aynı takım ne giyiyorsa
sende onu giyiyorsun nıke mesela 3 formadan sadece birini takım forması olarak genel satışa çıkarıyor diğer iki formayı taraftar forması olarak
satıyor. Takım ayrıntılarına sahip forma tasarımı
orjinal takım forması bile diyemiyor göründüğü gibi
pahalı sattığında profesyonellerin sahada giydiği formayla aynıdır. bu yazıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adidas la anlaşmamızda her sezon 1 tane elit tasarım forma var diye biliyorum ben

2 sezon önceki Kartal tüylü siyah kırmızı çizgilı efsane forma elit kategoride olan üretimde mesela
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yeni denge iyidir hoşdur onlar gelsin
Her zaman  söylerim tasarımda NİKE , dayanıklılık ve sağlamlıkda ADİDAS diye

Ben Nike nin tasarımlarını severim ama bugüne kadar hiçbir Nike ayakkabıyı 1 seneden fazla giyemedim her yeri patlıyor

Adidas 2 sene 3 sene giy banamısın demiyor en son bir tanesini artik parçalansin diye hali sahada giymeye başladım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hayırdır buralara gelmezdin 5 liranımı arıyorsun :D
Abi sorma belki biri bulmuştur dedim  :bandit:

Çevrimiçi sozkul

Adidas la anlaşmamızda her sezon 1 tane elit tasarım forma var diye biliyorum ben

2 sezon önceki Kartal tüylü siyah kırmızı çizgilı efsane forma elit kategoride olan üretimde mesela

Bu yılın elit'i beyaz mı?

Çevrimiçi Necmi

haa şunu bilelim.
forumu profesyonelce yönetmediğinin itiraf metni bu satırlar bir nevi
@mylife1903 reis hemen bi sikrinşat alalım

way bee demek adamına göre muamele haa

geçenlerde ben masumane bi paylaşım yapmıştım beni hemen ırkçılıkla suçlamıştın...
evet adamına göre muamele işde.
aynısını uyarada yaptım yanlız ilk yazıyı okumamışım maymun kısmını okumuşum sadece
yoksa direk silerdim zaten uyarda iyi fırça yerdi benden :D gece farkettim kimse online değildi
direk mesajı sildim. ırkçı söylem ırkçı söylemdir bunu kim yazarsa yazsın bilerek yada bilmeyerek
gördüğümüz anda uyarmamız lazım. Çok önemli bir konu bu seni ırkçılıkla suçlamadım algı yapma
yazdığının ırkçı söyleme girdiğini söyledim hepimiz yapabiliriz farkında olmadan bazen dile yerleşmiş değimleri
kullanarak bazen alıntı yaparak bir şekilde kullanırız bunu yaptığında ırkçı olmuyorsun ama ırkçı söylemde
bulunmuş oluyorsun farkedenin görevi uyarmaktır.

Çevrimiçi Necmi

Bu forma konusunda azicik yenilikci olalim, devrim yapalim mesela kswiss firmasi var acayip bir mfceo lari var konusalim adamla anlasalim. Neden hep adidas nike biraz degisiklik yapalim

Cok modern yonetilen bir sirket

Mfceolari kendi oynuyor reklamlarinda

Amerikan okullarının basket montları gibi  :bandit:
kime satacaksın bunu öğrencileremi :bandit:

Çevrimdışı Egos

bambaşka bir ülkede olsak, kendi insanımıza yeterli özgürlük, değer verilse; haksızlıklar, nihayetine ermemiş meseleler sürekli birikmese verilebilecek en iyi cevaptı bence. şu durumda bile ilk 5'e girer.

Çevrimdışı tangaz

evet adamına göre muamele işde.
aynısını uyarada yaptım yanlız ilk yazıyı okumamışım maymun kısmını okumuşum sadece
yoksa direk silerdim zaten uyarda iyi fırça yerdi benden :D gece farkettim kimse online değildi
direk mesajı sildim. ırkçı söylem ırkçı söylemdir bunu kim yazarsa yazsın bilerek yada bilmeyerek
gördüğümüz anda uyarmamız lazım. Çok önemli bir konu bu seni ırkçılıkla suçlamadım algı yapma
yazdığının ırkçı söyleme girdiğini söyledim hepimiz yapabiliriz farkında olmadan bazen dile yerleşmiş değimleri
kullanarak bazen alıntı yaparak bir şekilde kullanırız bunu yaptığında ırkçı olmuyorsun ama ırkçı söylemde
bulunmuş oluyorsun farkedenin görevi uyarmaktır.

bi sikrinşatta şuna yapalım

way arkadaş tam devrin adamı şeysileri bunlar işte...

Çevrimdışı mylife1903

Amerikan okullarının basket montları gibi  :bandit:
kime satacaksın bunu öğrencileremi :bandit:
Koskoca firma yahu
Envayi cesit urunu var
Yapistin kaldin beyzbol montuna. Ben seviyom bu montlsri ondan seettim

Çevrimdışı underworld

Tek düze hucum planı çıkmamızın diğer bir yolu olan Lens silağımızın süngüsünü çok çabuk indirttik.
plan dışına çıkamıyoruz , lens'i de bu sistemin içine dahil edemiyoruz.
şimdi bu mevzuyu kareler ile göstericem.

1 -
sağ kanadımız Lens burda forvet gibi içeri giriyor ve o boşaltığı kanada bek bindirme yapıyor.

2-
burda taliscadan önüne ara pası atmasını istiyor

3-
taliscanın şutu sonrası sekerse ayağına kaleye koşuya devam ediyor.

Halbuki bizim oyun formatımızda sağ kanatın görev tanımlaması bu değil.

şekil-B :

burda olduğu gibi sağ çizgiye kendini atıp orta yapmaya çalışır. :bandit:
Lens ile burda çelişiyoruz .
Ya onu tek ayağı çizgiye basıp orta yapmak üzerine görevlendirrecez yada onun bu yapısından kendimize zenginlik katıp hucum anlamında çeşitlilik yaratacaz.

Çevrimdışı mylife1903

Tek düze hucum planı çıkmamızın diğer bir yolu olan Lens silağımızın süngüsünü çok çabuk indirttik.
plan dışına çıkamıyoruz , lens'i de bu sistemin içine dahil edemiyoruz.
şimdi bu mevzuyu kareler ile göstericem.

1 -
sağ kanadımız Lens burda forvet gibi içeri giriyor ve o boşaltığı kanada bek bindirme yapıyor.

2-
burda taliscadan önüne ara pası atmasını istiyor

3-
taliscanın şutu sonrası sekerse ayağına kaleye koşuya devam ediyor.

Halbuki bizim oyun formatımızda sağ kanatın görev tanımlaması bu değil.

şekil-B :

burda olduğu gibi sağ çizgiye kendini atıp orta yapmaya çalışır. :bandit:
Lens ile burda çelişiyoruz .
Ya onu tek ayağı çizgiye basıp orta yapmak üzerine görevlendirrecez yada onun bu yapısından kendimize zenginlik katıp hucum anlamında çeşitlilik yaratacaz.
Santrafor oynatacaz cozulecek olay
Cenkle negredonun toplamindan daha fazla gol atmazsa ben bu iletiyi pirintler yerim

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Egos

Santrafor oynatacaz cozulecek olay
Cenkle negredonun toplamindan daha fazla gol atmazsa ben bu iletiyi pirintler yerim

daha fazla atar mı bilmem, yalnız kesin daha fazla kaçırır, en azından pozisyon izleriz. herkes formda, pozisyon yok; zaten takımda lens hariç linç edecek adam kalmadı. atsa da, kaçırsa da hayatımıza heyecan katar.

Çevrimdışı tangaz

fizik kimya biyo

yok mu bu kardeşimize ist.da fen bilgisi özel ders verecek forum üyesi? çocuk maç kaçırınca yenemiyoruz durum mühim.

Etiketler: