Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Evet ama City deplasmanda yener bunları

Napoli 2. Olması kötü oldu. Kısmet artık. En azından Sevilla var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç izlerken çay mı içilir Gülhan.
Ayık kafa ile iyi stres olmuyosun valla.

Çay hararetimi alıyor 10 bardak içmişimdir :D

Sadece çay içerim bu arada başka bi gram birşey yemem :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli 2. Olması kötü oldu. Kısmet artık. En azından Sevilla var.
Her şey bitmiş değil, Shaktar hala 3 puan önde. Ama kendi sahasında yenilmemesi lazım City'e

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Her şey bitmiş değil, Shaktar hala 3 puan önde. Ama kendi sahasında yenilmemesi lazım City'e

City garantiledim mantıgı ile son maça inşallah asılmaZ abi. Shaktar ok'de , Napoliden biraz cekinmemiz lazım

City garantiledim mantıgı ile son maça inşallah asılmaZ abi. Shaktar ok'de , Napoliden biraz cekinmemiz lazım

şenol hoca italyan basınına napoli gelsin isterim demişti :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Liverpool'un grubu da komik oldu, 3-0'ı koruyamadılar. Şimdi son maçta Spartak Moskova'ya karşı sürpriz bir yenilgi alırlarsa elenecekler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kim demiş bizim çocuklar karede yoklar diye   :biggrinking:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Bizim grupta son durum

BEŞİKTAŞ 11
Porto 7
Leipzig 7
Monaco 2

Çevrimdışı mellfred

Gökhan Gönül’e de değinmek lazım sürekli quaresmanın altını temizlemesine rağmen pas da alamıyor buna rağmen hiç küsmeden her defasında atağa çıkıyor küsmüyor el kol etmiyor

Çevrimdışı mellfred

Ozzy negredo lens küsüyorsa karakterlerini sorgulasınlar. Burası mastürbasyon kulübü değil. İyi olan oynar kendilerini sorgulasınlar daha sıkı sarılsınlar
Önlerinde Tolgay gibi Cenk gibi örnekler var
Ders çıkarsınlar

Şenol Güneş ;

2 Yıl üst üste şampiyonluk.
1 UEL'de Çeyrek final
1 CL gruptan lider çıkma./Aynı zamanda ilk defa çıkma.
Yetiştirdiği sayısız futbolcu.
Göze hoş gelen futbol her zaman oynamaya,oynatmaya yönelik bir futbol takımı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Negredo'nun küseceğini sanmıyorum.
Adam zaten her zaman söylüyor "Cenk cok formda daha cok calısmam lazım " diye.
Kötü zamana denk geldi Cenk coştu.

Zaten sene sonu elden Cenk'i çıkardığımızda meydan Negredo'ya kalacak .

Flaş!!
Real Madrid'in grubunu 2. tamamlaması kesinleşti ve İspanyol devi, Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden biri oldu.

Bize real madrid gelir beyler şimdiden hayırlı olsun :D

Çevrimdışı atalay

Teknik direktörler, futbolcular, hakemler... Herkes pozitif oyuna katkı sununca ortaya seyir zevki yüksek bir ürün çıkıyor. @caner.eryigit

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı bordele

Gökhan Gönül’e de değinmek lazım sürekli quaresmanın altını temizlemesine rağmen pas da alamıyor buna rağmen hiç küsmeden her defasında atağa çıkıyor küsmüyor el kol etmiyor

Beşiktaşımız şampiyon olmuş ama Sosa, Gomez, Atiba, Oğuzhan ve Töre'nin ayrılacağı konuşulduğu için şampiyonluğun keyfini pek süremiyorduk. Takım acaba dağılıyor mu derken geldi kalbimize imzayı attı, ikinci sene şampiyonluk için ateşi yaktı. Takımda Adriano'dan daha çok sevdiğim tek adamdır...

Av zamanı

💰Grubundan lider çıkan Beşiktaş, 6 milyon euro bonus kazandı.

Bunu niye kimse konuşmuyor 6 milyon € daha geldi akıyor maşallah :D  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

Flaş!!
Real Madrid'in grubunu 2. tamamlaması kesinleşti ve İspanyol devi, Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden biri oldu.

Bize real madrid gelir beyler şimdiden hayırlı olsun :D
Uppss!

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hayırlı olsun bakalım. Artık lige tam anlamıyla odaklanma vakti geldi. Ilk devre bitene kadar 5 macta 5 galibiyet alırsak arkamıza alacagımız rüzgarla her şey cok daha güzel olur.

Çevrimdışı atalay

45-60 arası bu seviyede çok sık göremeyeceğiniz kadar dominant bir oyun var.

Bu bölümü yeniden izledim. Oyunun durdurduğu bölümler var, fakat Pereira'nın pozisyonuna kadar olan dilimde rakip yarı sahada beş ve altı kez ikinci topları kazandığımız ikişer bölüm var. İlk reaksiyonlar güçlü ve bir-iki dakika dışında tamamında saha boşaltarak oynuyoruz. Hatta highline'ı Porto yarı sahasının ortasına kadar çıkardığımız bir-iki an var.

Etiketler: