Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Monaco çok kırılgan bir takım. 2-1 i yakalasak farka giderdik.
Bu monaco mümkün değil puan alamaz leipzig ve porto dan.

Monaco maçından sonra yazmıştım bu iletiyi.  :tabe: :tabe:
Şaşırtmadı. Aslında geçen hafta çıkmayı garantilemeliydik. 1 hafta gecikmeli oldu  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sene sonu şöyle aktif- hızlı- teknik bir sağ kanat farz oldu. Gökhan bugün biraz zorlandı gibi Brahimi karşısında ...

Çevrimdışı bordele

Tosic Negredo'yu kutlama pozuna çağırdı gelmedi bu arada, Lens ile Negredo hoca tarafından bypass edildi çoktan.

Tosic çağırınca Negredo gelmemesi için bir çok sebebi olsa da yine de geldi

Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen beni alıntılamayı bırakırsan uzaydan mutluluğumu görebilirsin.

Sadece ben alıntılamıyorum bak diğer arkadaşlarda farkında.

Farkında olup cevap yazmak isteyen ama anlamayacağını düşündüğün için yazmayan arkadaşlarda  var.

Son 16'ya kalmışız.Lider olarak bir ilk.Fener'in 11 puanını egale etmişiz.

Belkide son maçta yenilmeyek nağmalup olarak kalıcaz ve belkide yeni rekor puanı toplayacağız.

Sen hariç herkes seviniyor.

Not : Hata bende belki her seferinde seni düzelebileceğini düşünerek olumlu yaklaşmaya çalışıyorum fakat problemli bir tipsin bundan sonra uğraşmama kararı aldım senle.Takıl kafana göre.

Çevrimdışı underworld

Sene sonu şöyle aktif- hızlı- teknik bir sağ kanat farz oldu. Gökhan bugün biraz zorlandı gibi Brahimi karşısında ...
Brahimi karşısında zorlanmayan adam yoktur.

Mac özeline gelirsek gol harici dominant bir yapımız vardı.
Şu skor işini de cozebilirsek acımasız bir takım oluruz

Çevrimdışı tuncaboylu

90+'da Negredo'yu sokmak nedir bu arada çözen var mı?
Maç başı ücret alsın diye teselli bir nevi, Daum da yapardı

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla brahimi karşısında zorlanmayacak bek sayılıdır :D  :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şimdi ben bu maçı izlemeyerek totem yaptım istediğimiz de oldu da  :D nasıl oynadık meraktan öleceğim zevkle izlemek istiyorum nereden buluruz tekrarını  :evillol: :bandit: bilen gören söylesin allah aşkına  :alala:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

Tosic çağırınca Negredo gelmemesi için bir çok sebebi olsa da yine de geldi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/933059149541400582

1.15'ten sonraki haline dikkat, allahtan kafayı uzatmış :)

Çevrimdışı Berat

Maç başı ücret alsın diye teselli bir nevi, Daum da yapardı

Maç başı ücreti yok :D

Satırlarca da yazsan bir kelime de yazsan bir anlam görmüyorum, Google Earth'ü açıp mutluluğumu izleyebilirsin şimdi. @cursedofdragon

şimdi ben bu maçı izlemeyerek totem yaptım istediğimiz de oldu da  :D nasıl oynadık meraktan öleceğim zevkle izlemek istiyorum nereden buluruz tekrarını  :evillol: :bandit: bilen gören söylesin allah aşkına  :alala:

trtspor'da veriyordu galiba saat 00:15 gibi maçın tamamını :)

Çevrimdışı underworld

Devre arası negro gider Ba gelir herkes mutlu yoluna devam eder

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç başı ücreti yok :D

Satırlarca da yazsan bir kelime de yazsan bir anlam görmüyorum, Google Earth'ü açıp mutluluğumu izleyebilirsin şimdi. @cursedofdragon
Emin ol vardır.

Maç başı yoksa bile, bu maçta oynayanlar, oynamayanlardan daha fazla prim alacaklar.

Çevrimdışı mellfred

Birazdan TRT tamamını verir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

trtspor'da veriyordu galiba saat 00:15 gibi maçın tamamını :)

eyvallah sağol  :) burada Türk futbolu adına tarih yazmışız abuk sabuk şey vereceklerine bizim maçı versinler zaten bir zahmet  :tabe:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Birazdan TRT tamamını verir

eyvallah sağol  :) trt ve trt spor u açayım da ben hangisi denk gelirse artık  :D

Çevrimdışı Berat

Emin ol vardır.

Maç başı yoksa bile, bu maçta oynayanlar, oynamayanlardan daha fazla prim alacaklar.

Maç başı ücretini zaten kaldırdık puanla prim veriyoruz, KAP'a yapılan bildirimde de sadece 4.2 verilecek diye biliyorum.

2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro
2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,
2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Sukurler olsun. Yureginde Besiktas sevgisi tasiyan herkese tebrikler...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı atalay

Takımın duran toplarda daha iyi organizasyonlara ihtiyacı var. Atiba'nın merkez oyuncu olması ve Gönül'ün birinci post aşırtmaları dışında çeşitlilik katmak lazım. Maç içerisinde çok fazla korner ve kenar serbest vuruşu kazanıyoruz. Bu seviyelerde duran toplar çok değerli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç başı ücretini zaten kaldırdık puanla prim veriyoruz, KAP'a yapılan bildirimde de sadece 4.2 verilecek diye biliyorum.

2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro
2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,
2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Şampiyonlar Ligi'nde alınan puan ödüllerinin yarısı oyunculara prim olarak dağıtıldı bu maça kadar. Bu maçta da gruptan çıkma sebebiyle ekstra bir prim daha verilecek.

O primler de oynayanlara daha fazla oranlanıyor. Kısacası Negredo bir dakika oynayarak en az 10 bin euro fazla para kazandı tahminimce.

Çevrimdışı caner.eryigit

Oğuzhan çok büyük ayıp ettin kardeşim kusura bakma.maç bitince soyunma odasına kaçarcasına gittin.her ne olursa olsun sana bu takımın kaptanlığı verilmiş varsa bir sıkıntın gider hoca ile görüşürsün ama herkesin gözü önünde böyle bir başarıdan snr bunu yapamazsın yakışmadı kardeşim kusura bakma!

Çevrimdışı tuncaboylu

50 milyon € :D

Cenk'e devre arasında çok yüklü bir teklif gelecek ve bence güle güle diyeceğiz kendisine.

Çevrimdışı tangaz

şl.de gruplar bitmeden lider olarak çıkmayı başaran ilk ve tek türk takımıyız ama maç sonu o niye fotoya girmedi bu niye oyuna girdi polemiği oluyor, enteresan.

allah akıl fikir versin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

o değilde bi gomez vardı vizyon reis şampiyonlar liginde sıfır çekmek istemiyorum filan diyen ona noldu bilen var mı ? :D

Etiketler: