Yaptığımız degisiklikler takıma ivme katmaktan çok bir önceki değişikliğin defolarini kapatmak için yapılmış oldu.
Lens pozisyonlari kacirdi diye salliyor millet ama Quaresma cok daha kotuydu. Ben olsam 55'e kadar falan daha sans verirdim Lens'e. Cok iyi oynadigindan degil, ama Quaresma cikmayi hak ettiginden.
Sene basinda soyledim, umarim bu adam olmaz diyerek Negredo'yu kast etmistim. Kotu oldugundan degil, Fener'e de koysak GS'ye de koysak simdiye 7-8 golu vardi en azindan ama bize asiri kapaniyorlar. Normal yapida forvetlerin gol atmasi zor bize oynanan oyuna. Nitekim Cenk de pozisyona giremedi. Hos, hala ligde boyle kapanan takimlara karsi Negredo oynamali diyorum, cok net 2 golluk pas birakti arkadaslarina. Penaltiyi biraksa Quaresma efendi golunu de atacakti ve rahat rahat kazanacaktik. Madem bu kadar kanattan oynayacagiz neden uzun boylu pivot bir adam alinmaz onu anlamiyorum.
Devre arasinda bu tarz kariyerli adam bulmak zor, ama ucuzundan en azindan artik son 10 dakka sagdan soldan ortalar gelirken kafaci, uzun bir adam olsa en azindan hamle adami olabilir. Mesela su adam cok iyi bir transfer olur devre arasinda: