Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

oziyi izliyormusunuz :bandit:

Ben sahada olduğunu anlamadım uzun bir süre sonradan açtım maçı da. Kendisini takıma kazandırmamız gerekiyor ama Oğuzhan top oynamak istiyor mu ondan emin değilim abi.

Çevrimdışı Liquidator

Bu Erman ne kadar şeref yoksunu yahu. Adam Beşiktaş düşmanı. A milli takım için tek çare Şenol Güneş diyor hala. Yahu başka TD mi kalmadı Türkiyede??

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

yok ki sahada nasıl izliyelim :D
gene yetişemedi bir topa ilk yarı yuvarlak daireyi mesken tutmuşdu

Çevrimiçi Necmi

Benim milli takimin solbeki ismaeli tuzlayarak yer, adriyano koyyara
ismaell bir girdi oyunu rakip sahaya yıktık  :D

Çevrimiçi Necmi

Bu Erman ne kadar şeref yoksunu yahu. Adam Beşiktaş düşmanı. A milli takım için tek çare Şenol Güneş diyor hala. Yahu başka TD mi kalmadı Türkiyede??

yenimi tanıdın hakemkende Beşiktaş düşmanıydı yorumcuykende

Çevrimiçi Necmi

yabancı kısıtlaması gelmeli milli takımı kurtarmak için kulüpler feda edilmeli
hoş kurtulacağınada inanmıyorum ya

Çevrimdışı Liquidator

yenimi tanıdın hakemkende Beşiktaş düşmanıydı yorumcuykende
Tanımasına tanıyordum amma bu kadar yüzsüzlük yapacağını beklemiyordum. Maç bitti,  Ermanın ağzından Şenol lafı düşmüyor. Şenol Güneş kadar kafana taş düşsün.

Çevrimdışı Berat

Abdullah Avcı şampiyonluk yarışında gelemez diyip Şenol Güneş gelsin diyorlar komedi :D

Çevrimdışı Liquidator

Abdullah Avcı şampiyonluk yarışında gelemez diyip Şenol Güneş gelsin diyorlar komedi
Necmi abi bu Azeri kardeşine ceza vermese güzel bir cümle kurardım)))))))

Çevrimdışı Berat

Necmi abi bu Azeri kardeşine ceza vermese güzel bir cümle kurardım)))))))

Yahşiii.

Çevrimdışı bordele

Bu şizofren, Cenk ve Oğuzhan'ı iki maçta da 90'ar dakika oynayıp bitirdi. Hele Cenk tamamen tükendi.

Şenol Hoca cuma günü ilk 11'de banko Cenk'le başlar :bandit:
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Bu Romen şizofrenin neden Fransızca konuştuğunu bilen var mı? Banliyö seviyesi bile değil bu arada
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Abdullah Avcı şampiyonluk yarışında gelemez diyip Şenol Güneş gelsin diyorlar komedi :D
Boşverin, bitti gitti işte.

Bundan sonra 1 sene milli maç yok, umutsuzca son bir gündem yaratma çalışması denesinler kendi çaplarında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

hala neyin oldugunun farkında değilsin ne zamanki cb dillendirdi bu sıraladığın diğer kişiler ondan sonra konustu olayı masaya yatırdı cb söylemeden evvel sadece aziz ve şeytan konusuyordu. şeytan sarayda konuya değindi sonra cb dillendirdi ardından diğerleri.

@tangaz abi rıdvan-aziz onlar için çok hafif kalır, ikisini alır top diye sektirir tesbih gibi sallarlar. yine de rıdvanın çabalarında onlar için anlamlı yönler var mesela statlar futbol okulları tesisler yapmışlar karşılığını az-çok görmezlerse canları sıkılabilir. 11 yabancı ile sahaya çıkılmasını kabul etmezler.

tabi birde şu var: geçen hafta spor bakanı epey sert bi açıklama yaptı yabancı sayısı 5-6 olabilir dedi. kötü adam yabancı sınırından bahseder, ardından kahraman gelir ve endişelere nokta koyar. dün izlediğimiz böyle bişey olabilir. kişisel ratingler düşmüş ise futbol ratinginden faydalanmış olabilirler. bu aralar makul olma aklı selim görünme endişeleri var. geçenlerde kurulan yeni siyasi oluşumu tehlikeli buluyorlar sanırım.

@Necmi abi dünkü marş işi nasıl olur? tutmaz olmaz dersen ajdarı arıyacam  :)

Çevrimdışı underworld

yd nini başında olduğu bir kurumun başarılı olma ihtimali yok.
şimdi Türkiye düşünsün diye boşuna demedik.

Çevrimdışı mellfred

Bu şizofren, Cenk ve Oğuzhan'ı iki maçta da 90'ar dakika oynayıp bitirdi. Hele Cenk tamamen tükendi.

Şenol Hoca cuma günü ilk 11'de banko Cenk'le başlar :bandit:
İyi oldu aslında Oğuzhan’ın maç eksiği vardı Cenk’te iki güzel asistle değerini katlamaya devam etti

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı mellfred

Kız gibi pas veriyor  :ebebe:

İki golde de asistin aisitini ozzy yaptı ama bizimkiler garip bir şekilde beğenmiyorlar. Şu milli takımda kim iyiydi de ozzy kötüydü
her neyse Luce kalıyor kafamız rahatladı.
Cinconlar yağ açmışlar Şenol Güneş milli göreve diye
Allaın titrekleri

Çevrimdışı bordele

İki golde de asistin aisitini ozzy yaptı ama bizimkiler garip bir şekilde beğenmiyorlar. Şu milli takımda kim iyiydi de ozzy kötüydü
Allaın titrekleri

U-21'de Veli Kavlak diye bi oyuncumuz var. Ne zaman izlesem erkek gibi koşuyor mücadele ediyor, 90 dakika sahada adım basmadık yer bırakmıyor bence bırak Oğuzhan'ı Tolgay'ın yerine bile düşünülmeli. Atiba-Veli oh mis.

Sol beke de Adriano'dan sonra İsmail'i monte etmeliyiz  :bandit:
Av zamanı

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu Romen şizofrenin neden Fransızca konuştuğunu bilen var mı? Banliyö seviyesi bile değil bu arada

Luce her zaman Fransızca konuşur. Gs döneminde de hep Fransızca verirdi röportajlarını. Ayrıca kendisi İngilizce, Portekizce, İtalyanca, Rusça ve İspanyolca bilmektedir.

Çevrimdışı bordele

Luce her zaman Fransızca konuşur. Gs döneminde de hep Fransızca verirdi röportajlarını. Ayrıca kendisi İngilizce, Portekizce, İtalyanca, Rusça ve İspanyolca bilmektedir.

Tamam abicim onu anladım da soruma cevap vermedin ki?
Av zamanı

Çevrimiçi sozkul

Allaın titrekleri

Asistin asisti mi?  Övme değil gömme zamanı koşmuyorki..

Çevrimdışı bordele

İtalyanlar bu adamdan yalandan penaltı alabileceklerini mi düşünüyor gerçekten. Beter olsunlar

Av zamanı

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Oguzhan bir sezondaki macların yarısında boyle oynasa tamam ama cok azında boyle oynuyor iste. Yoksa oguzhanın yetengine laf eden yok ki. Yani iyi olunca cok tehlikeli oyuncu ama kotu olunca da hicbir tehditi yok. Mesela talisca neden oguzhandan daha yukarıda. Çunkü kotu olsa bile uzaktan sut ve duran top tehditi var.

Çevrimdışı Egos

Tamam abicim onu anladım da soruma cevap vermedin ki?

tercümanının ingilizce, fransızca, ispanyolca, italyanca içinde en fazla hakim olduğu dil fransızca sanırım. tabii bol bol pratik yapıp fransızcasını geliştirmeye çalışıyor da olabilir, hatta son iki hazırlık maçını sırf bu nedenle aldığımızdan şüpheleniyorum.

Etiketler: