Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786072 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ne yazık ki bu olay çok kolay hatta olası değil, Emirates'in bizim için uygun uçağı yok tüm filosu geniş gövdeli uçaklardan oluşuyor. Katar'ın uygun uçağı olmasına rağmen devamlı bizim için bir izin sürecinden geçmesi gerecek bir anlaşma olabilir yurt dışı merkezli olduğu için.
katar iç hatlarda hizmet veriyormu.

Çevrimdışı underworld

sistem takımıyız da, sen sistemi güncellememize izin vermiyorsun ki, 5 sene önceki versiyona takılıp kaldın.
5 sene önce tüp satiyorduk reyis Hemide en çıldırtanindan ,baştan cikartanindan...

Çevrimiçi Necmi

her zaman bu özellikler temel alınarak kaptan seçildi, demirören döneminde bir parmak bal çalmak için yapılan akrobatlıklar dışında. üstelik zaten necip kaptan. oğuzhan yerine tercih edilebilecek tek kişi de atiba'ydı. ağabey sizin kriterlere göre biri gökhan gönül der, biri adriano, diğeri quaresma; kaosa davetiye çıkartmaktan başka işe yaramaz sistem değişikliği, ki söylediğiniz unsurlar da kale alınıyor. uygun koşullar altında, potansiyel barındıran bir oyuncumuz 3. kaptan yapıldı, sonuç şimdilik istenildiği gibi değil, belki de hiç olmayacak.

son kullanma tarihi geçmiş bir muhabbetin ısıtılıp ısıtılıp önümüze konulması bu. madem oğuzhan gidiyor, 6 ay bekleyelim, dert bitecek yakında. oğuzhan'dan kaptanlığın alınmasını beşiktaş'ın yararına sayıyorsan her aklına geldiğinde hata addettiğin bu olayı derinleştirebilirsin. 3. kaptanı bu kadar tartışmak bana göre bir bardak suda fırtına koparma çabasından başka şey değil.

gökhan gönül'e kaptanlık vermeni de ayrıca tebrik ederim. oyun devamlılığı denince benim de aklıma ilk o geliyor.
Ben Oziye kaptanlığın verilmesi hataydı dedim daha büyük hata geri alınması olur.
bir kere verdik artık alamazsın. zamanında doğru düşünülmesi gerekiyordu dedim sadece.
ozide kaptan olabilecek liderlik vasıfları yok.Atibanın benim oyunuma katkısı oluyor ondan çok şey öğreniyorum
diyen bir oyuncuyu atibanın üstüne kaptan yapıyorsun. Yanlış olan buydu.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Artık ülkede başarıyı yakaladık bu seneden sonra ciddi olarak avrupa
başarısını düşünmemiz gerekiyor orda başarı düşünüyorsan o rakamlarıda göze alacaksın
sorun maaşlar değil verdiğinde başarının gelmesi gerekiyor başarı geldiğinde zaten maaşı çıkartmış oluyor.
eğer avrupada a klas takım olma hedefin varsa bu a klas oyuncu transferleriyle olur bu oyuncularıda
bedava oynatamazsın. yerli oyuncularlada aralarındaki makası fazla açamazsın kadronda pepenin
olması güzel tabiki ama işte pepe oynatmanında bir bedeli oluyor. Pepe oynatıyorsan diğer oyuncularıda
bu seviyelere çekmek zorundasın.
kadronda pepe seviyesinde 4-5 oyuncu olduğunda sende
 top klas takımlar arasında yerini alırsın
sürekli fazla maaşlardan falan bahsediyoruzda o maaşları veren bir çok kulüpten gelir olarak iyi durumdayız
yani şu anki seviye bu maaşları öder bizim sorunumuz borçların olması. epl takımlarını saymayalım
onun dışında bizim gelirleri geçebilen çok az avrupa takımı var.
herkes az harcayalım yüksek maaş vermeyelim diyorda böyle yaparsan bu gelirleride unutacaksın
o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte sen kaliteyi düşürdüğünde aynı paraları kazanamazsın.

Pepe nin maaş seviyesine çekeyim tamamda Pepenin performansına eşdeğer birşey sunmuyor ama adam, yoksa kimse sesini çıkarmaz ki zaten abi.

Oğuzhandan bağımsız yazdım bu arada bunu onuda düzelteyim.

Çevrimiçi Necmi

ne abu sevicisin arkadaş aynı abu nasıl sattı bizi gördük başta sen sene sonu beleş abu hayalleri kuranlarda avcunu yaladı. aynı abuş lyon maçlarında takımı satarak da uefa kupası hayaline mum dikti. hani bir inek vardır bir kowa süt verir sonra kıçını başını çarpar kowayı devirir o hesap  :bandit:

ozziyi yazın satmayan yönetimdir bugünlerin sorumlusu...
Abou sevicilik değilki bu adamın katkısıyla şampiyon olduk arkasındanmı söveyim.
almadıysan bu onun suçu değil vereydin bonservisi alaydın adam kendi bonservisinimi ödeyecekti.
bizi nasıl satmış oluyor almayarak sen onu satıyorsun hani bonservisini ödersinde o gelmek istemez
bizi sattı dersin. lyon maçlarında oynamadıki satsın oly maçı diyorsan bilemem neye maruz kaldıda o kafayı attı
kafa atmasını haklı göstermez ama sattı tabiride kullanmak yanlış olur. abou kazandıracak kadar
kazandırdı lyon maçlarıda başka oyuncu kazandırsaydı. yapamadıkları yaptıklarını gölgelemez.
bugün lyon maçı kahramanı taliscada sövülüyor. burdaki lyon maçını o almıştı.
bir tane oyuncumuz yok biri olmaz diğeri çıkar maçı alır sürekli her maç her oyuncu oynayacak diye bir
kuralmı var. Oyuncu oyun içinde kırmızıda görür beni bu güne kadar kırmızı gördü diye eleştirdiğim bir oyuncu
oldumu gördünmü. Kiev maçındaki rezil hakemi bile abounun üzerine yıktınız yada antalya maçındaki kalkavanın gaz çıkartmasını bile ona yıktınız. her oyuncunun böyle gelgitler oluyor anlık olaylarla satma kelimesi kullanılmaz bunun
için devamlılığı olmalı

Çevrimiçi Necmi

uefada gruptan elenmiyordu şimdi haksızlık etme underworld geçen sene devre arası diyordu bunları oysa uefada gruptan elendiğimiz dönem daha eski
yoo haksız değil maaş dengesini kolladığımız sene evet uefa gruplardan eleniyorduk
underwold çok dediği sene ise uefada çeyrek oynadık şimdide şl de çeyrek düşünüyoruz
takımın kalitesi artıyorsa maaşında artması normal uefada grupdan çıkamayan takımın maaşını baz alıp
onlara şlde çeyrekmi oynatacağız.

Çevrimdışı Egos

Ben Oziye kaptanlığın verilmesi hataydı dedim daha büyük hata geri alınması olur.
bir kere verdik artık alamazsın. zamanında doğru düşünülmesi gerekiyordu dedim sadece.
ozide kaptan olabilecek liderlik vasıfları yok.Atibanın benim oyunuma katkısı oluyor ondan çok şey öğreniyorum
diyen bir oyuncuyu atibanın üstüne kaptan yapıyorsun. Yanlış olan buydu.

katılıyorum, hatayı derinleştirmenin lüzumu yok. oğuzhan'ın atiba ile ilgili sözleri kaptan olmasına engel değil, yine de atiba gidene kadar onun ardında bırakılabilirdi. bana göre oğuzhan kaptan olmayı hak ediyor, ama kaptanlığın hakkını veriyor ya da asla veremeyecek demem.

Çevrimiçi Necmi

Değer bilme meselesi değil de 33 yaşında oyuncuya EPL takımının 8 milyon vermesi garip geldi
Bu işin yaşla bir alakası olmadığını hala anlamadınız oyuncu isteneni veriyorsa yaş sadece rakamdır.
Atiba içinde yaşlandı oynayamaz deniyor ama ben performansda gram gerileme görmüyorum
hala taş gibi iki oğuzhan eder. neden oynayamasın tosiç dediğin adamda bütün genç oyuncularımızdan cenkde dahil buna
daha diri ne olmuş yaşı 32 olduysa ne verdiğine bak önce. EPL için 8 M bir şey değilki şimdi
sen 32 yaşında tosiç kıvamında bir oyuncuya 1M bonservis verirmisin verirsen onlarda 8 verir gayet normal bu
onların 8 vermesi senin 1 vermene denkdir. 8 verilmesi normalde onu tottenhamın vermesi normal değil.

Çevrimdışı sametbagan

Valla ben olaya Şenol Güneşten önce ve Şenol Güneşten sonra olarak bakıyorum.

İster ozi gitsin ister fabri ister cenk gitsin ister Q7 hiç fark etmez.

Yerine adam alınacağı için bence kimin kalıp kimin gittiği çok önemli değil.

Yeter ki bu yönetim ve uyum sağlayan Şenol Güneş takımın başında olsun.

Ben hala 2 sene önce söylediğim gibi 4. yıldızı Fenerden önce takıp 7 sene üzt üzte şampiyonluğa odaklıyım.

Yönetim teknik ekip yeter ki kendilerini sabote etmesin.5 sene sonra bu yazımı bu site olursa eğer alıntılarsınız.

Çevrimdışı Egos

Ben hala 2 sene önce söylediğim gibi 4. yıldızı Fenerden önce takıp 7 sene üzt üzte şampiyonluğa odaklıyım.

Yönetim teknik ekip yeter ki kendilerini sabote etmesin.5 sene sonra bu yazımı bu site olursa eğer alıntılarsınız.

ben şimdiden alıntılayayım.

Çevrimiçi Necmi

abuş bize gelmeden portoda 800brüte oynuyordu burda da paylaşılmıştı o veri. şimdi kaça imza attı bilmem bunu sende bilmiyorsun ama bizdeki parayı alması için 6 milyonluk bir kontrat kapması gerekiyor ki bu pek portonun yaptıgı şey değil.

ben zaten takım stadsız parasız iken yapılan o 1,65 ortalalı maaşların gelirler artarken durdurulmasının bu coğrafyada mümkün olmadığı şeettim ama anlayabilen olmamış senden başka. ozzi bence yazın satılmalıydı 8 ve üstü her teklife hemde.
Abou değildi o talisca öyle maaş alıyordu karıştırdın sanırım. yanlış hatırlamıyorsam
abounun net maaşı 16 civarı bir şeydi. emin ol 500 net olan birine 3.2 maaş vermezsin en basiti talisca örneği işde
neden abouya 3.2 verilirken taliscaya 1.2 verildi.
sadece bu coğrafyada değil hiç bir çoğrafyada durduramazsın artışı. renkliler ffp deyken 2,5 + paraları sıradan ü
oyunculara verirken senin o rakamlarda kalman mümkün değildi. zaten dirensen sıradan bir anadolu takımı olursun
rekabet dediğin şey sadece başarıda olmuyor. gelirlerdede rekabet etmek zorundasın ve giderlerdede rekabet etmen
gerekiyor. ticaretinde kuralı bu kalitesiz üretim az maliyet demektir ama geliride düşük olur. satışıda düşüktür
kaliteli ürün fazla maliyettir ama daha yüksek pazara hizmet eder geliride yüksektir. insanların anlayamadığı bu işde.
kaliteli ürünle mahalle pazarına çıkmayacaksın. mahalle pazarında kalmak istiyorsan kal düşük maaş ver oralarda oyalan
ama şampiyonluk serileri avrupada yükselme beklemeyeceksin o zaman anadolu takımları düşük maaş ödüyorlar işte onlar gibi olmak istiyorsan bu zor bir şey değil. Yeterki renkliler gibi avm parası ödeyip mahalle pazarında satış yapma. :D

Çevrimiçi Necmi

sistem takımıyız da, sen sistemi güncellememize izin vermiyorsun ki, 5 sene önceki versiyona takılıp kaldın.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

kaptanlık için yeter şartlar nelerdir?
ozi için erkendi bence de.
atiba değilde babel sanki daha doğru bir isim gibi geliyor.

Çevrimiçi Necmi

5 sene önce tüp satiyorduk reyis Hemide en çıldırtanindan ,baştan cikartanindan...
ilk şampiyon olan kadromuzdan 11 oyuncu gitti geçen senede 5 oyuncu gitti iki senede
16 oyuncu kaybetti bu takım hemde kilit oyunculardı çoğu. takım hala şampiyonluğun
en büyük favorisiyse bu oyuncuya dayalı sistemin olmadığını gösterir.

Çevrimdışı Koa_lAA

kaptanlık için yeter şartlar nelerdir?
ozi için erkendi bence de.
atiba değilde babel sanki daha doğru bir isim gibi geliyor.

kaptan pepe  :ok:

kulağa hoş geliyor...

Çevrimiçi Necmi

Pepe nin maaş seviyesine çekeyim tamamda Pepenin performansına eşdeğer birşey sunmuyor ama adam, yoksa kimse sesini çıkarmaz ki zaten abi.

Oğuzhandan bağımsız yazdım bu arada bunu onuda düzelteyim.
pepenin seviyesinde maaş olarak kastetmedim ama o maaşlarıda ödersin
hiç bir sakıncası yok ama bunları ödüyorsan o takımın sana avrupada kupalar alması ülkeyide domine etmesi gerekiyor.
realdede pepe iyi maaş alıyordu ama birde mukayese olarak ronaldonun maaşını düşünmek gerekiyor
biz pepeye mevki itibariyle absürt bir maaş verdik ama bu takımdada pepenin maaşına göz dikecek oyuncu olmaz
onun dışında birinci ikinci ve üçüncü bölge oyuncularında maaş farkları normaldir. işin kaymağını 3. bölge
oyuncuları alır ozi istiyorsa bu maaşı yeri 10 numaradır ve orda neticeye dönük performansı sürekli göstermek zorundadır. ben 5 de oynayacağım diyorsa 2-2.2 gibi bir maaşıda kabullenmek zorunda ben hiç sıkmayım kendimi
ama maaşımda bütün riski üstlenen üçüncü bölgeyle aynı olsun demekle olmuyor bu işler.
her mevkide olur bu paraları alacak oyuncu ama bulunduğu yerde fark yaratmalı.

Çevrimdışı Neo Nesil

şenol hoca en fazla 2-3 sene daha tdlik yapar bana kalırsa. sonra da emekli olur. hatta bu sezon sonu bile sözleşmesinin yenilenmesini istemez, gidebilir.

önemli olan, sistemimize uyup devam ettirecek genç bir td bulmamız. tercihim ersun yanal olur. ibo, sergen falan beşiktaşımıza çok da katkı sağlamaz.

Not: Ersunun bu sezonki ts kariyerine bakıp hoca değil diyenleri şimdiden görür gibiyim, ona bakacak olursak şenol güneş'in de tsdeki son sezonu rezaletti. ama biz aldık. ts'ye adam gibi kadro verilseydi halen takımın başındaydı. Fenerde ise aziz ersunu kovunca başarı yüzü görmedi. Ne denizli gibi leş defansif sistemini takıma aşılar, ne de terim gibi inatçı, başarısızlığını kabullenmeyip, kafasına göre at koşturur

Not 2: son 10 lig şampiyonluğu yaşayan takımların hocaları yerli.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2017, 16:54:24 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi Necmi

şenol hoca en fazla 2-3 sene daha tdlik yapar bana kalırsa. sonra da emekli olur. hatta bu sezon sonu bile sözleşmesinin yenilenmesini istemez, gidebilir.

önemli olan, sistemimize uyup devam ettirecek genç bir td bulmamız. tercihim ersun yanal olur. ibo, sergen falan beşiktaşımıza çok da katkı sağlamaz.

ersun td falan değil. Beşiktaşla bir işi olamaz adamın tek başarısı fenerde hoca olduğu zamandı o başarıda onunmu azizinmi tartışılır bence.

Çevrimdışı Koa_lAA

sarri kesinlikle... doğduğu şehirmiş napoli..ordan kopmaz ama hayal kurmak parayla değil... şenol hoca sonrası sarri tam oturur takıma..

Çevrimdışı mylife1903

ilk şampiyon olan kadromuzdan 11 oyuncu gitti geçen senede 5 oyuncu gitti iki senede
16 oyuncu kaybetti bu takım hemde kilit oyunculardı çoğu. takım hala şampiyonluğun
en büyük favorisiyse bu oyuncuya dayalı sistemin olmadığını gösterir.
Bi ismaelin gitmesi bizi seviye atlatti iste
Simdi pepenin yanina ramosu koysan solbek ismael olsa harc bitti yapi paydos

Ha ismaeli fbye cakmak ise mastir kart reklami olur, priceless

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ersun td falan değil. Beşiktaşla bir işi olamaz adamın tek başarısı fenerde hoca olduğu zamandı o başarıda onunmu azizinmi tartışılır bence.

Gençlerbirliği dönemini sence başarılı sayabilir miyiz abi?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

sarri kesinlikle... doğduğu şehirmiş napoli..ordan kopmaz ama hayal kurmak parayla değil... şenol hoca sonrası sarri tam oturur takıma..

Rafa Benitez- Jorge Jesus- yada bostayken Luis Enrique olabilir  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Gençlerbirliği dönemini sence başarılı sayabilir miyiz abi?
Ersun hoca falan degil ya gereksizin teki

Karakter olarak da histerik bi tip bize daha degisik bi eleman lazim doku uyumu sart. Sirf hasbel ladar besiktas formasi giydi diye capsizin tekini getirmesinler de baska bisi istemem.

Çevrimdışı mylife1903

Rafa Benitez- Jorge Jesus- yada bostayken Luis Enrique olabilir  :biggrinking:
Mourinyo gelsin ronaldo ile beraber

Çevrimdışı Neo Nesil

yabancı tdlerin takımı tanıma, ligi tanıma vs. 1 seneyi bulur. bana göre hoca yerli ve kaliteli olmalıdır.

biz 1 seneyi kaybedecek durumda değiliz şu anda.

Etiketler: