abuş bize gelmeden portoda 800brüte oynuyordu burda da paylaşılmıştı o veri. şimdi kaça imza attı bilmem bunu sende bilmiyorsun ama bizdeki parayı alması için 6 milyonluk bir kontrat kapması gerekiyor ki bu pek portonun yaptıgı şey değil.
ben zaten takım stadsız parasız iken yapılan o 1,65 ortalalı maaşların gelirler artarken durdurulmasının bu coğrafyada mümkün olmadığı şeettim ama anlayabilen olmamış senden başka. ozzi bence yazın satılmalıydı 8 ve üstü her teklife hemde.
Abou değildi o talisca öyle maaş alıyordu karıştırdın sanırım. yanlış hatırlamıyorsam
abounun net maaşı 16 civarı bir şeydi. emin ol 500 net olan birine 3.2 maaş vermezsin en basiti talisca örneği işde
neden abouya 3.2 verilirken taliscaya 1.2 verildi.
sadece bu coğrafyada değil hiç bir çoğrafyada durduramazsın artışı. renkliler ffp deyken 2,5 + paraları sıradan ü
oyunculara verirken senin o rakamlarda kalman mümkün değildi. zaten dirensen sıradan bir anadolu takımı olursun
rekabet dediğin şey sadece başarıda olmuyor. gelirlerdede rekabet etmek zorundasın ve giderlerdede rekabet etmen
gerekiyor. ticaretinde kuralı bu kalitesiz üretim az maliyet demektir ama geliride düşük olur. satışıda düşüktür
kaliteli ürün fazla maliyettir ama daha yüksek pazara hizmet eder geliride yüksektir. insanların anlayamadığı bu işde.
kaliteli ürünle mahalle pazarına çıkmayacaksın. mahalle pazarında kalmak istiyorsan kal düşük maaş ver oralarda oyalan
ama şampiyonluk serileri avrupada yükselme beklemeyeceksin o zaman anadolu takımları düşük maaş ödüyorlar işte onlar gibi olmak istiyorsan bu zor bir şey değil. Yeterki renkliler gibi avm parası ödeyip mahalle pazarında satış yapma.