Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5783337 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Karşındaki insanı aşağılamak hoşuna gidebilir. Ben bu tür cümlelerden alınmam yalnız.

sen bu mesajı yazmadan evvel sana kişisel ileti yollamıştım. burda hiç bir üye ile atışırken amacım aşağılamak olmadı bundan sonra da olmayacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Abi Kabul etsen de entmessen de operasyonu cektiler ama camia dik durdu, takim direndi ve bosa cikardi bu operasyonu. Ligin en cok kart goren takimlarindan biriyiz (elimde veri yok ama en cok kart goren takim olabiliriz). Yani operasyon yapildi ve 4 hafta basassagi gittik ama Allah'tan toparladik biraz. Aleyhimize buyuk bir hatanin yapilmadigi mac yok neredeyse. Takim guclu oldugu icin ustesinden geliyor. Diger taraftan sakin ve yerinde yorumlar yaptigina katiliyorum. Fakat operasyon cekilmedi yorumuna katilmiyorum.
mesajımı iyi okumamışsın operasyon çekilmedi demedim. bunun arkasında
fetö izleri var dedim. TFF kaynaklı bir operasyon değil dedim. TFF senin şampiyonluğunun
önüne set çeksinde bakalım öyle dik durarak falan geri püskürtebiliyormusun.
en fazla kart gören takımdıkta o kartlar tek bir hakem tarafından iki maçta verildi
operasyon dediğin bir hakem üzerindenmi yürütülür. siz bir maçta aleyhimize verilene
bakıp vay operasyon deyip kestirip atıyorsunuz peki aynı maçta lehimize verilenler ne oluyor.
bir maça özel hakemin yanlı tutumunun adı operasyon olmaz. palabıyık yönetimindeki
iki maç dışında dön bak bakalım puan kaybettiğimiz hangi maç hakem izi taşıyor
gençler birliği puan kaybı hakemmi kasımpaşa puan kaybı peki hakem kaynaklımı.
Beşiktaşı ne kadar kolay harcanabilir yapabiliyorsunuz. Geçti artık o devirler.
Ben eziksiniz dediğimde kızıyorsunuz ama Beşiktaşı bu kadar harcanabilir gören hiç bir gücünün olmadığını enseye vur
ağzından lokmayı al olan bir takım olarak görmek kusura bakma ezikliktir.
Elbet hakem hataları olacak kasıtta olacak ama dik duracağız bunun izlerini bir sonraki maçlara taşımayacağız
ama senin kafada yürürsek yok operasyon var yok bizi bitirecekler o zaman önce kendi kendimizi bitiririz
operasyon yapılsa bile bu sahada kazanım olmaz seni camia olarak kırarak teslim alırlar.
aslında operasyonu kendine kırılganlığınla yapmış olursun. Benim haftalardır anlatmak istediğim buydu.
evet aleyhine bir durum olduğunda karşı saldırı yaparsın bu güçlerin çarpışması şeklinde olur
sizin yaptığınız gibi panikle öldük bittik şampiyon yapmayacaklar bizi oldumu bu kayıptır.
Bir şeyi kafanızdan çıkartmayın bizi kimse şampiyon yapmıyor şampiyon yapmadığı gibi şampiyonluğumuzuda engelleyemez. bizi şampiyon yapmayacaklar derken aynı zamanda bizi iki yıldır şampiyon yaptılarda
demek istediğinizin farkında bile değilsiniz.
şampiyonluğumuz giderse bu kendi kırılganlığımızdan olur. adamların kırmızı çıkartması seni o maç etkiler
bir sonraki maça giden oyuncu kalitesinde oyuncun kulübede bekliyor. eskiden böyle yaparlardı en kilit
oyuncuların öncesinde kırmızı görür seni önemli maça kolu kanadı kırık çıkarırlardı şimdi
çaresizliği yaşıyorlar kime kırmızı gösterecekler. tek yapabilecekleri camiayı yılgınlığa teslimiyete sürüklemek
işte o zaman kaybederiz. Buda bir maçla olmaz. işte sert olacaksın tepkini göstereceksin
sonra başkanın çıkacak bir iki kelime edecek herkesi g.t gibi ortada bırakacak. Şimdi mhk ve tahkimin
değiştirilmesi konuşuluyormuş kulislerde diye duydum böyle bir dedikodunun dolanması bile
bizim doğru adımlar atmış olduğumuzu gösterir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sen bu mesajı yazmadan evvel sana kişisel ileti yollamıştım. burda hiç bir üye ile atışırken amacım aşağılamak olmadı bundan sonra da olmayacak.
Ben de sonradan gördüm iletini. Neyse ben alınmam ama başkasına yazdığında alınan sonrasında saldıran birisi çıkabilir. Hesap makinesi de fazla kullanmam bu arada.  :D

Çevrimdışı tangaz

Ben de sonradan gördüm iletini. Neyse ben alınmam ama başkasına yazdığında alınan sonrasında saldıran birisi çıkabilir. Hesap makinesi de fazla kullanmam bu arada.  :D

saldıran da kalmadı ki şurda hepi topu kaç kişi kaldık biz bize yazışıyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekim ayı içinde de bu konu gündeme gelmişti ama Hürriyet haber yapınca iş iyice ayyuka çıktı. Ama konu Euroleage değil bence, çünkü o açıklamadan sonra bile iyi ilişki resmi devam etti. Ne zaman işler bozuldu bence ligde bize operasyon kararı çıktığı dönemde ki burada milli takıma hoca gönderme konusu etkin oldu bence.

Şuan her uçuş için cebimizden para çıkıyor umarım kısa sürede bir sponsorluk çıkartabiliriz kış dönemi olduğu için artık şirketlerin uçaklarının yere ineceği bir dönem olacak biraz bastırınca Atlasglobal'den bir sponsorluk çıkarılabilir.
Boşcerin bu küçük hesapları, bir Sampiyonlar Ligi beraberliği tüm sezonun uçuş parasını çıkarır.

Biz hava yollarına muhtaç değiliz, aklı olan bize takılır ve hen Avrupa'da , hem Uzakdoğu'da reklamını yapar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Boşcerin bu küçük hesapları, bir Sampiyonlar Ligi beraberliği tüm sezonun uçuş parasını çıkarır.

Biz hava yollarına muhtaç değiliz, aklı olan bize takılır ve hen Avrupa'da , hem Uzakdoğu'da reklamını yapar.

+1
 :claps:

Çevrimiçi Necmi

Eşek şakası falan olmasın bu :D
sizin değerini bilmediğiniz oyuncularımızın değerini yabancılar daha iyi görüyor
demekte olabilir.

Çevrimiçi Necmi

ortada stad yokken şampiyonluk yokken ŞL geliri yokken özetle para yokken pektemekgillere 1,7; sonrasında abuşa 3,3 negredoya 4,3 maaş verirsen bugün ozi 3 ister NOKTA
geçen sene Ozi yatarken abou performansıyla şampiyonluk geldi ama
isterken bunuda düşünsün bence. Beğenmediğin laf çaktığın abou sadece avrupa kupalarında
bile parasını çıkarttı kişisel performansıyla. Tamam işde pektemek gibi 1.7 alsın pektemeğin
yaptığı katkıdan ne kadar fazlasını yapıyor. bu takımın kaptanlık pozubantını takan bir oyuncu
performansından dolayı takıma giremiyorsa zam istemeden önce oturup kendini sorgulamalı.
oynadığındada sırf hoca inadıyla oynuyor yoksa çoktan tolgay onu kesmeliydi.

Çevrimdışı underworld

Zamanında verilen maaşlar skandal ,yarin bunlar domino ve tsunami olarak bize dönecek derken forumda Mussolini'nin son anları muamelesi görüyordum.  şimdi her sey bir bir ortaya çıkıyor.

Maaş hesabi Maliye bölümünde mevcut isteyen bakabilir ve bu hızla 2-3 seneye nerde olacağımızı kafasında hesaplayabilir.

Çevrimdışı tangaz

geçen sene Ozi yatarken abou performansıyla şampiyonluk geldi ama
isterken bunuda düşünsün bence. Beğenmediğin laf çaktığın abou sadece avrupa kupalarında
bile parasını çıkarttı kişisel performansıyla. Tamam işde pektemek gibi 1.7 alsın pektemeğin
yaptığı katkıdan ne kadar fazlasını yapıyor. bu takımın kaptanlık pozubantını takan bir oyuncu
performansından dolayı takıma giremiyorsa zam istemeden önce oturup kendini sorgulamalı.
oynadığındada sırf hoca inadıyla oynuyor yoksa çoktan tolgay onu kesmeliydi.

ne abu sevicisin arkadaş aynı abu nasıl sattı bizi gördük başta sen sene sonu beleş abu hayalleri kuranlarda avcunu yaladı. aynı abuş lyon maçlarında takımı satarak da uefa kupası hayaline mum dikti. hani bir inek vardır bir kowa süt verir sonra kıçını başını çarpar kowayı devirir o hesap  :bandit:

ozziyi yazın satmayan yönetimdir bugünlerin sorumlusu...

Çevrimdışı Egos

Zamanında verilen maaşlar skandal ,yarin bunlar domino ve tsunami olarak bize dönecek derken forumda Mussolini'nin son anları muamelesi görüyordum.  şimdi her sey bir bir ortaya çıkıyor.

Maaş hesabi Maliye bölümünde mevcut isteyen bakabilir ve bu hızla 2-3 seneye nerde olacağımızı kafasında hesaplayabilir.

senin bahsettiğin takım uefa ligi'nde gruplardan eleniyordu, şimdiki şampiyonlar ligi'nde çeyrek final hesabı yapıyor (ikinci örnekte acımasızlık yaptım, artık o kadar nazımız geçsin).

önce babel için söylediklerinin hesabını ver, maliye bölümündekileri hesaplamaya da sıra gelir. 

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

senin bahsettiğin takım uefa ligi'nde gruplardan eleniyordu, şimdiki şampiyonlar ligi'nde çeyrek final hesabı yapıyor (ikinci örnekte acımasızlık yaptım, artık o kadar nazımız geçsin).

önce babel için söylediklerinin hesabını ver, maliye bölümündekileri hesaplamaya da sıra gelir.

uefada gruptan elenmiyordu şimdi haksızlık etme underworld geçen sene devre arası diyordu bunları oysa uefada gruptan elendiğimiz dönem daha eski

Çevrimiçi Necmi

Abi Oğuazhanın 2.5-3M net aldığı pazarda bizi çok pis dürterler yapmayın etmeyin daha puan başı parası var zart primi zırt primi var, biz nasıl eritecez bu borcu, ffp den kurtuluyoruzda bu pazara girersek her 3-4 senede bir ffp saplarlar bize.
Artık ülkede başarıyı yakaladık bu seneden sonra ciddi olarak avrupa
başarısını düşünmemiz gerekiyor orda başarı düşünüyorsan o rakamlarıda göze alacaksın
sorun maaşlar değil verdiğinde başarının gelmesi gerekiyor başarı geldiğinde zaten maaşı çıkartmış oluyor.
eğer avrupada a klas takım olma hedefin varsa bu a klas oyuncu transferleriyle olur bu oyuncularıda
bedava oynatamazsın. yerli oyuncularlada aralarındaki makası fazla açamazsın kadronda pepenin
olması güzel tabiki ama işte pepe oynatmanında bir bedeli oluyor. Pepe oynatıyorsan diğer oyuncularıda
bu seviyelere çekmek zorundasın. kadronda pepe seviyesinde 4-5 oyuncu olduğunda sende
 top klas takımlar arasında yerini alırsın
sürekli fazla maaşlardan falan bahsediyoruzda o maaşları veren bir çok kulüpten gelir olarak iyi durumdayız
yani şu anki seviye bu maaşları öder bizim sorunumuz borçların olması. epl takımlarını saymayalım
onun dışında bizim gelirleri geçebilen çok az avrupa takımı var.
herkes az harcayalım yüksek maaş vermeyelim diyorda böyle yaparsan bu gelirleride unutacaksın
o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte sen kaliteyi düşürdüğünde aynı paraları kazanamazsın.

Çevrimdışı levitate

sizin değerini bilmediğiniz oyuncularımızın değerini yabancılar daha iyi görüyor
demekte olabilir.
Değer bilme meselesi değil de 33 yaşında oyuncuya EPL takımının 8 milyon vermesi garip geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Kapalı devre yaşamıyoruz, senin kadrondakin oyuncuların maaşı da tke kriter değil. Kadroda kimseye yüksek maaş vermesen bile, adam çıkıp "Selçuk İnan 2.9 alıyor, ben de istiyorum" diyebilir. Demese bile "Aziz menajerine gelip senelik 3.5 milyon veriyorum, 3'te imza parası" diyebilir.

Ne oldu o zaman?

Diğer rakiplerin bu paraları vermese ve önermese, oyuncu kadrodaki diğer adamlara bakıp da fiyat isteyemez.

Çevrimdışı underworld

Skandal dedim ya reyis daha ne ekleme yapayım.

O çeyrek hesabı falanla yola çıkarsan ilk ters gidişte toparlamasi zor olan kalıcı hasarlar bırakırsın.
( bunu mali anlamda diyorum yoksa kadro geçen seneki uedada elenen kadro şimdi çeyrek yapıyor  değişen pek bir  şey yok. )

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar şampiyonlukta geçen sene Oğuzhan'dan daha fazla katkı verdi çöpe giden yarım sezonuna rağmen ve şu an Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Negredo yeni transfer . Mesele sadece kendisiyle alakalı değil. Takım ile uyumunu sağlamak, sisteme adapte etmek zamanla olacak. En başta Hoca'nın işi bu. Şu anki performansıyla aldığı parayı hak ettiğini düşünen olduğunu sanmıyorum.  Pektemek 1.7 alıyor güzel, o zaman yanına Oğuzhan'ı da ekleyelim Pektemek'e yapılan güzellemeleri 4-5 sene Oğuzhan'a da yapalım madem kendimize işkence yapmasını seven bir camiayız. Saydığın 3 oyuncu da 3. bölgede oynuyor. Kendisiyle benzer mevkilerde oynayanlarla niye kıyaslanmıyor örneğin Atiba, Tolgay ile? Yaptığın kıyaslama temelden hatalı. Oğuzhan Bey o fizik gücüyle 3. bölgeye girmeyi bir becersin hele ondan sonra istesin 2.5-3 milyon avroyu ve de  kıyaslansın 3. bölge oyuncularıyla.

Oğuzhan için yapılan savunmalara bakıyorum; sonra da eleştirenlerin çok acımasız olduğu savına. Oğuzhan'ı eleştirenler Oğuzhan ile alakalı gerçeklerden yola çıkarken Oğuzhan'ı savunanlar başka oyuncuları öne sürüyor, duygusallık yorumlarında ön planda oluyor; konu Oğuzhanla alakalı gerçeklerden çıkmaya başlıyor. Gerçekler bazen acı olabiliyormuş o zaman.
çok mantıklı bir yorum.

Çevrimdışı underworld

Kapalı devre yaşamıyoruz, senin kadrondakin oyuncuların maaşı da tke kriter değil. Kadroda kimseye yüksek maaş vermesen bile, adam çıkıp "Selçuk İnan 2.9 alıyor, ben de istiyorum" diyebilir. Demese bile "Aziz menajerine gelip senelik 3.5 milyon veriyorum, 3'te imza parası" diyebilir.

Ne oldu o zaman?

Diğer rakiplerin bu paraları vermese ve önermese, oyuncu kadrodaki diğer adamlara bakıp da fiyat isteyemez.

Kafasında sadece para denklemi olan biri icin makulumuz dışında yapması gerekeni söyledim (başkan elleriyle götürsun.)
Lafa gelince bu kulübü ayrıcalıkları diye bahsettsinler sonra caz yapsınlar

Sistem takımıysak eksiği kapatır yolumuza devam ederiz şayet oyuncu takımıysak dikte edileni kabul ederiz.

Çevrimdışı Berat

Aboubakar şampiyonlukta geçen sene Oğuzhan'dan daha fazla katkı verdi çöpe giden yarım sezonuna rağmen ve şu an Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Negredo yeni transfer . Mesele sadece kendisiyle alakalı değil. Takım ile uyumunu sağlamak, sisteme adapte etmek zamanla olacak. En başta Hoca'nın işi bu. Şu anki performansıyla aldığı parayı hak ettiğini düşünen olduğunu sanmıyorum.  Pektemek 1.7 alıyor güzel, o zaman yanına Oğuzhan'ı da ekleyelim Pektemek'e yapılan güzellemeleri 4-5 sene Oğuzhan'a da yapalım madem kendimize işkence yapmasını seven bir camiayız. Saydığın 3 oyuncu da 3. bölgede oynuyor. Kendisiyle benzer mevkilerde oynayanlarla niye kıyaslanmıyor örneğin Atiba, Tolgay ile? Yaptığın kıyaslama temelden hatalı. Oğuzhan Bey o fizik gücüyle 3. bölgeye girmeyi bir becersin hele ondan sonra istesin 2.5-3 milyon avroyu ve de  kıyaslansın 3. bölge oyuncularıyla.

Oğuzhan için yapılan savunmalara bakıyorum; sonra da eleştirenlerin çok acımasız olduğu savına. Oğuzhan'ı eleştirenler Oğuzhan ile alakalı gerçeklerden yola çıkarken Oğuzhan'ı savunanlar başka oyuncuları öne sürüyor, duygusallık yorumlarında ön planda oluyor; konu Oğuzhanla alakalı gerçeklerden çıkmaya başlıyor. Gerçekler bazen acı olabiliyormuş o zaman.

Anlayabilene.

Çevrimiçi Necmi

ben maaşlar doğru demiyorum ki ortada bir dizi saçmalık var ve ortam bu diyorum. bunu yaratan da gerek renkliler gerekse de yaşadığımız coğrafya.

biz maaşları bir önceki kontratlarda 1,65 ortalaması +/- %10 gibi bir banda oturtmaya çalışmıştık hatta herkes doğrusu bu diğerleri de bu doğruya doğru evrilir beklentisi vardı spor kamuoyunda ama gelin görünki renkliler bu yolu seçmedi basbas paraları leylaya demeye dewam etti ardından ülkede patlayan bombalar kaçan oyuncular falan derken bizde eldeki şampiyon takım oyuncularının kontratlarında iyileştirmeler yapmak ve abuş gibi 500bine oynayan adamlara 3,3 vermek mecburiyetinde kaldık.
abuş 500 falan oynamıyordu portoda birde şimdi bak kaç para aldığına bence
abuşa porto imzalattıysa emin ol bizden aldığının altında değildir.
iki kez şampiyon olmuş bir takım avrupada iyi gidiyor aslında zamlar kaçınılmaz bir durumdu
genede bizim maaş sıkalamız renklilerden çok düşük. Kaldıki bizim oyuncularımızın
rekabet alanı artık lig değil. Takım büyüdükçe içinde bulunduğu avrupa klasmanıda büyüyor
oyuncularda talep oldukça pazarı büyüyor bu maaşlarada yansır normal birde bizim kaliteyi ucuza
getirme şansımızda yok ülke durumundan kaynaklı söylediğin gibi.
renkliler bu kadar kötüyken bu maaşları ödedikleri sürece bizim fazlaca bir şansımız kalmıyor.
şampiyon takım otomatikman ücretler yükselecek. Genede ozi için 3M maaş verilmez istediği
yere gidebilir bu maaşı verecek bulursa. herkesin bir ederi var.

Çevrimdışı tangaz

abuş 500 falan oynamıyordu portoda birde şimdi bak kaç para aldığına bence
abuşa porto imzalattıysa emin ol bizden aldığının altında değildir.
iki kez şampiyon olmuş bir takım avrupada iyi gidiyor aslında zamlar kaçınılmaz bir durumdu
genede bizim maaş sıkalamız renklilerden çok düşük. Kaldıki bizim oyuncularımızın
rekabet alanı artık lig değil. Takım büyüdükçe içinde bulunduğu avrupa klasmanıda büyüyor
oyuncularda talep oldukça pazarı büyüyor bu maaşlarada yansır normal birde bizim kaliteyi ucuza
getirme şansımızda yok ülke durumundan kaynaklı söylediğin gibi.
renkliler bu kadar kötüyken bu maaşları ödedikleri sürece bizim fazlaca bir şansımız kalmıyor.
şampiyon takım otomatikman ücretler yükselecek. Genede ozi için 3M maaş verilmez istediği
yere gidebilir bu maaşı verecek bulursa. herkesin bir ederi var.

abuş bize gelmeden portoda 800brüte oynuyordu burda da paylaşılmıştı o veri. şimdi kaça imza attı bilmem bunu sende bilmiyorsun ama bizdeki parayı alması için 6 milyonluk bir kontrat kapması gerekiyor ki bu pek portonun yaptıgı şey değil.

ben zaten takım stadsız parasız iken yapılan o 1,65 ortalalı maaşların gelirler artarken durdurulmasının bu coğrafyada mümkün olmadığı şeettim ama anlayabilen olmamış senden başka. ozzi bence yazın satılmalıydı 8 ve üstü her teklife hemde.

Çevrimdışı Egos

Kafasında sadece para denklemi olan biri icin makulumuz dışında yapması gerekeni söyledim (başkan elleriyle götürsun.)
Lafa gelince bu kulübü ayrıcalıkları diye bahsettsinler sonra caz yapsınlar

Sistem takımıysak eksiği kapatır yolumuza devam ederiz şayet oyuncu takımıysak dikte edileni kabul ederiz.

sistem takımıyız da, sen sistemi güncellememize izin vermiyorsun ki, 5 sene önceki versiyona takılıp kaldın.

Çevrimdışı mellfred

Şu arada asta ile değilde Karabağ’la. ne bilim traktör sazi ile maç yapabilseydik keşke

Çevrimiçi Necmi

Başkan'ın söylediklerini bende yanlış buluyorum.
"Hırsızlık organizasyonu " biraz agır laf oldu, şikeciler çıldırdı.  :biggrinking:
Ama THY sponsor olmuyosa onun kadar iyi hava yolları var. Emirates ve Qatar var .
Bunlardan biri olursa cok iyi olur.
Bence hiçde ağır değil bayağıda yerinde cuk oturdu :D
bir kere ligleri kapsayan bir oluşum değil sürekli aynı takımlarla kendi ligini kurmuş ama
diğer ülke kaynaklarını sömüren bir oluşum kırsız demeyip ne diyeceksin. fener parayı ligden kazanıp
buraya aktarıyor. Eğer bir iş için milyonlarca euro harcayıp karşılığında
şampiyon olursan bir milyon euro kazanırsan evet bu hırsızlık oluyor.
katılan takımlara hiç bir katkısı yok bütün yatırım boş avrupanın bir çok ülkesi tanımıyor
ispanya italya rusya türkiye yunanıstan ve israil takımlarıyla oynanan kısmen almanya nın katıldığı bir
organizasyon adı eurolig oluyor basketbol federasyonlarından bağımsız haraket ediyor.
başında özel şirket var. tamamen birilerinin para kazanması için oluşmuş organizasyon katılan takımlar verici oluyor
bu kadar büyük bir organizasyon katılan takımlar kuruş kazanamıyor sadece şampiyon olan 1M alıyor
bunun adı hırsızlık değilde nedir.
THY böyle bir hırsızlığa ortak oluyorsa devlet kurumu milli takıma oyuncu göndermeyen takımlara destek verecekse kendi bilir. Bunu ifşa ettiğimiz için bizle sponsor olmuyorsa bunada keyfi bilir. Biz doğruyu yaptık
gerçekler acıdır acıtır.

Etiketler: