Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Inatciligi.
Cenk mac günü kaderine razi oluyor. Kötü gününde mücadele etmiyor
Kimse inatçı diye 35 milyon vermez abi, Janssen'in tek farkı Hollanda Ligi'nde parlamış olması.

Salak İngiliz kulüpleri de yeni Van Baştan, Romario, Ronaldo, Bergkamp, Kluivert, Ibrahimovic veya Van Persie bulduk diye parayı gömüyorlar. Bu şekilde aldıkları ellerinde patlayan 20. oyuncu oyuncu olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Bugüne kadar hep futbolcuları gömdük. Şimdi kendi futbol bilgimi gömme zamanı.

1. Geçen yıl Fabri bizim takımın kapasitesinde olmayan bir kaleci demiştim haftalarca adam kaç maçtır döktürüyor basit gol yemiyor yediği gollerin % 80 i jeneriklik.  :bandit: Lyon maçı fabrinin dönüş maçı oldu.

2. Geçen yıl Tolgay satılsın diyordum şimdi Fikret Orman satmaya kalksın kendimi Vodafone Parkta zincirlerim, açlık grevine başlarım. :D

3. Cenk Tosun Beşiktaşın santraforu değil diyordum hatalar yapsada Cenkten daha iyi hem 1. hem 2. santrafor olmayı kabullenecek ve oynadığında her seferinde aynı performansı sahaya yansıtacak futbolcu yok.

4. Negredo konusunda bize uymayacak diyordum halen daha uymadığını düşünüyorum ama adama şans gelmiyor 15,20 dakikayla anlayamıyoruz et mi balık mı.

İtiraflarımdır.  :iblush:

Yalnız forumda tek olmadığımı düşünüyorum. Geri vites atmaya cesareti olan arkadaşları da yanıma bekliyorum.  :bandit:

Bu itiraflardan sonra Fabri, Tolgay ve Cenk'ten formlarını düşürmemelerini ve beni onları övdüğüm için pişman etmemelerini rica ediyorum.

Fabri: Riskli oynayarak üc hatali gol yediyse 20 gol sansini önledi. Sampiyonluk icin oynayan takimlarda ayagi düygün olan kaleci ile (cizgide Güclü olanla deil) sampiyon olursun.

Tolga: Iyi bir cikis yakaladi amam Gol ve asist konusunda cok yetersiz. Iyi bir Ozzi Kadar degil.

Cenk: Her Zaman gol yollarinda begendigim  becerili bir Forvet. BU sezon üstelik fizik olarak cok gücle. Tek sorun inatciligi.

Negredo: Geldiginde fazla gol beklemiyordum. Onun icin Kesecek oyuncu bile yok. Bir müddet Hamle oyuncusu olarak devam eder.

Insallah Tolga ve negredo beni pisman ederler

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Yok o evde :D

Harbiden ya....
Profil resminde olanlardan hangisi sensin  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Manchester United'ın sene başında 40 milyon Euro'ya aldığı stoper Lindelöf, ligde sene başından beri sadece 3 kere 18 kişilik kadroya girebilmiş.

Transferde İngiliz takımı gördün mü acımadan yağlayacaksın, Cenk 40 milyon euro.

Çevrimdışı sozkul

Fabri: Riskli oynayarak üc hatali gol yediyse 20 gol sansini önledi. Sampiyonluk icin oynayan takimlarda ayagi düygün olan kaleci ile (cizgide Güclü olanla deil) sampiyon olursun.

Tolga: Iyi bir cikis yakaladi amam Gol ve asist konusunda cok yetersiz. Iyi bir Ozzi Kadar degil.

Cenk: Her Zaman gol yollarinda begendigim  becerili bir Forvet. BU sezon üstelik fizik olarak cok gücle. Tek sorun inatciligi.

Negredo: Geldiginde fazla gol beklemiyordum. Onun icin Kesecek oyuncu bile yok. Bir müddet Hamle oyuncusu olarak devam eder.

Ben Fabri'yi beğeniyorum ama ayağının iyi olduğuna inanmıyorum artık, kötüde değil ama vasat.
Tolga'dan sonra bizde öyle bir illüzyon oluştu sanırım.

Çevrimdışı sozkul

Pirlo futbolu bırakmış arkadaşlar, yardımcı antrenör olarak alsak mı acaba??  :icool: :icool:
Biraz topa vuruş tekniklerini çalıştırsa bizimkileri o bile yeter..

Çevrimdışı onurturan

Harbiden ya....
Profil resminde olanlardan hangisi sensin  :D
kucaktaki benim öteki kuzenim .. bazen o yazıyo abi :D

Çevrimdışı tangaz

Manchester United'ın sene başında 40 milyon Euro'ya aldığı stoper Lindelöf, ligde sene başından beri sadece 3 kere 18 kişilik kadroya girebilmiş.

Transferde İngiliz takımı gördün mü acımadan yağlayacaksın, Cenk 40 milyon euro.

kazma bi stoperin 40 ettiği topraklarda bir 9 numara 60dan aşağı etmez be dostum o da tc pasaportu nedeniyle holandalı olsa o eredivisemidir nedir o ligde 45 gol atar ve epl takımları 60-70-80 die açık arttırma usulü sıraya girerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Pirlo futbolu bırakmış arkadaşlar, yardımcı antrenör olarak alsak mı acaba??  :icool: :icool:
Biraz topa vuruş tekniklerini çalıştırsa bizimkileri o bile yeter..

hoca birazdan foruma bağlanıp sana da dalacak abi "kaç defa dedim yardımcı istemiyorum ulenn" dierekten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Futbolla alakasiz ama basina gelmis gibi konusmussun... Nisanliyken az gorusecegiz, uzak diye birakandan zaten hayir gelmez. Onu yapan kadin zaten aklinda ayrilmayi kuruyordur, askerlik de iyi bir firsat. Basina gelen kisi icin de hayirlisi olmustur. Oylesi evlendikten sonra da dayanamaz, 3-5 sene demeden alageyige dondurur adami.
çok başıma geldi askerde amm (ani müdahale mangası) çavuşu yaptılar beni 11 tane uzun dönem vardı çocukların 7 tanesinin sevgilisi nişanlısı bıraktı hergün dolu keleşlerle askeri hastanede çalışan doktorları hemşireleri taşıyan servise biniyoduk evlerine bırakıp geri dönüyoduk o hemşireler ölmeden geldim ya askerden benden mutlusu yoktu..

Çevrimdışı onurturan

Talisca kendini toparlasın üzerindeki formanın Beşiktaş forması olduğunu unutmasın formsuz olduğunu düşünüp şimdiye kadar kızmamıştım ona ama görüyorum ki maç seçiyor eleştirisi yapanlar haklı gibiler verebilecek katkısı varken Beşiktaş a katkı vermeyen adama saygım olmaz bundan sonra umarım full konsantrasyon oynamaya devam eder..

Çevrimdışı mylife1903

Arsen Wenger'in yaptığı daha büyük iş bence: Ferguson'dan farklı olarak senelerdir bir şey kazanamıyor ve hala takımın başında kalmaya devam ediyor.

Takimin sahibini zengin ediyon adam daha ne yapsin.
Taraftar icin kotu ama mal sahibi icin vazgecilmez birisi.

Çevrimdışı tangaz

çok başıma geldi askerde amm (ani müdahale mangası) çavuşu yaptılar beni 11 tane uzun dönem vardı çocukların 7 tanesinin sevgilisi nişanlısı bıraktı hergün dolu keleşlerle askeri hastanede çalışan doktorları hemşireleri taşıyan servise biniyoduk evlerine bırakıp geri dönüyoduk o hemşireler ölmeden geldim ya askerden benden mutlusu yoktu..

onur dur askere gidecek arkadaşlar var korkutacan çocukları. askerlik tarihinde öyle bir vaka yok beyler elindeki silahla etrafı tarayan yani en fazla intihar vakaları var o da kendilerine...

Çevrimdışı kyiv

Tolga daki düzelme mücadele, hatasız ve paslı oynamada. Gol pozisyonuna girmeme girdiğinde çok kötü şut atma devam ediyor. Fakat herşeye rağmen ortasahaya dinamizm getiriyor, top ayağına geldiğinde takım rahatlıyor. Şu gol olayını da çözse çok daha elit bir orta saha olacak ama bir türlü çözemiyor. Tolganın senede en az 5,6 golü  olmalı. Tolga Ciğerci gibi bir kazma bile gol atıyor daha ötesi var mı?

Çevrimdışı mylife1903

Tolga daki düzelme mücadele, hatasız ve paslı oynamada. Gol pozisyonuna girmeme girdiğinde çok kötü şut atma devam ediyor. Fakat herşeye rağmen ortasahaya dinamizm getiriyor, top ayağına geldiğinde takım rahatlıyor. Şu gol olayını da çözse çok daha elit bir orta saha olacak ama bir türlü çözemiyor. Tolganın senede en az 5,6 golü  olmalı. Tolga Ciğerci gibi bir kazma bile gol atıyor daha ötesi var mı?
Karijmayla dalga geciyoruz ama tolgay da aratmoyir yani acayip golcu bu ikisi
Azicik zorlasa tolga zengin tek basina gececek bunlari

Tosic pepe falan demedim

Bu ikisinin golculuktentek rakibi pektemek

Çevrimdışı onurturan

onur dur askere gidecek arkadaşlar var korkutacan çocukları. askerlik tarihinde öyle bir vaka yok beyler elindeki silahla etrafı tarayan yani en fazla intihar vakaları var o da kendilerine...
Askerden korkulur mu abi yaa dışarıdan iyi şuan en azından kimvurduya gitmezsin..

Şaka bi yana Askerlik her Türk gencinin yapması gereken ve ülke normlarını hızlandırılmış olarak öğrenmeyi sağlayan yegane kurumlarımızdandır. herkese şiddetle tavsiye ederim aydınlanma merkezi diyebiliriz tecrübe ve hayat enerjisi kaynağıdır ..

Çevrimdışı onurturan

Karijmayla dalga geciyoruz ama tolgay da aratmoyir yani acayip golcu bu ikisi
Azicik zorlasa tolga zengin tek basina gececek bunlari

Tosic pepe falan demedim

Bu ikisinin golculuktentek rakibi pektemek

porto maçını 4-0 alırız goller;
Nouma
Gomez
Tolgay
kuarejma

Çevrimdışı tuncaboylu

Takimin sahibini zengin ediyon adam daha ne yapsin.
Taraftar icin kotu ama mal sahibi icin vazgecilmez birisi.
Kimseyi zengin ettiği de yok abi, aptal aptal adamlara acayip maaşlar ödetiyor.

Yetmiyormuş gibi Alexis Sanchez ve Mesut Özil gibi 70-80 milyon edecek adamları sene sonunda bedava kaptıracak.

Bence elinde başkana şantaj yapacak materyaller var, geberene kadar kovmuyorlar o yüzden.

[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2017, 11:27:51 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:claps: :claps: :lol: :lol:

Çevrimdışı rubi_tobin

Altına imza atarım en kısa zamanda görüşelim, içelim, saçmalayalım.
Ulen ne kadar zaman olmuş buraya girmeyeli.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı mylife1903

porto maçını 4-0 alırız goller;
Nouma
Gomez
Tolgay
kuarejma
Insallah insallah
Birer tanede veli ile tore atsa ohh mis

Çevrimdışı underworld

yabancı kısıtlamasi gelicek gibi

Çevrimdışı tangaz

yabancı kısıtlamasi gelicek gibi

muhtemelen ilk 11 de kısıtlamaya gidilecek

Çevrimdışı mylife1903

Yabanci bakan getirip turk bakanlari da kisitlasinlar daha kotu olmaz ulkenin durumu

Sokaklara da yabanci kisitlamasi getirsinler suriyeli kotasi koysunlar

Etiketler: