1 maç ile karar verme derim, Talisca ile ilgili problem VAR'ı ya da YOK'u oynaması, çok kritik yerlerde top kaptırabiliyor, dün yaptığı muhteşem işleri yapamadığı günlerde (çünkü o günler olacak), orta sahaya ortalama bir destek verebildiğinde çok büyük futbolcu olacak.
bir maçta karar vermiyorum ben bunun tahlilini çok önce yaptım burda sebepleri defalarca anlattım
ama insanların buna inanması için yaşaması gerekiyor göztepe maçında olan buydu elbet kötü oynayacağı maçlar olur
ama bu oyun sistemiyle kötü oynadığı maçta bile sonuca direk etki edebilecek özellikleri olan bir oyuncu
kilit açıyor kapanan takımlara karşı talisca elinde büyük silah ondan iyi şut atan yok ondan iyi kafa vuranda yok
kapanan takımlara karşıda kullanabileceğin iki silah bunlar oluyor.
her zaman diyorum elinde talisca varsa tahtaya ilk yazarsın sonra etrafını kurarsın. bu canerle falan olmuyor
babel taliscayı keşfetti bu maç cenk işin avantajını gördü taliscanın doğru yerde durursa ona çok asist yapabileceğinide
farketti. Bunlar iyi şeyler. ilerki maçlarda bize artı olarak döner. akşamki maçın bir iyi olma nedenide ozinin oynamaması oldu
ben haftalardır cenk ozi caner üzerinde durdum sürekli akşam ozi caner olmayınca cenkde kutuya girme opsiyonunu kullanınca
etki görüldü hemen. ozide taliscayı by pass ediyordu. defalarca söyledim oyuna sokmuyorlar taliscayı diye