Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mal demesek abi mesela boylem faso desek

Herifler bizi desteklemeli ama gsnin gemisine biniyorlar yakinda azizin ceton dujer hemen topu tufenki alip bizim yanimizda savasa girer gsye karsi.

Fb ikinci olsun cl umudu olsun on eleme oynasin parayi kirisabiliriz belkim hani kalirlarsa clye

Senin paran benim param
Benim param benim param
Yanlışı en başta gerçekçi olmayan bir hedefe aşırı kanalize olarak yaptılar. Asıl rakipleri kırılgan olan özellikle omurgalarında(merkez orta saha ve hücum elemanları) oluşacak en küçük kayıpta kolay puan kaybedebilecek Gs sonra da yapay bir kulüp olan Başakşehirdi aslında. Kavga gürültü kaos ortamından sıyrılıp doğru bir planlama yapabilirlerse ikincilik şansları halen yüksek. Aykut beğenmediğim bir teknik direktör ama sezon içi takımdan gitmesi sorunlar yumağı olan bu camiada her şeyin düzlüğe çıkmasına katkı değil yeni belirsizliklere yol açar.

Çevrimdışı underworld

Eyy slaven bilic !
Yok söyle büyük hocasin,
yok böyle büyük hocasin...
Goodbye bilic goodbye

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Demirkol Talisca tam bir 10 numaraya evrilmenin sancılarını yaşıyor dedi ben de katılıyorum. Göztepe maçında da takımla arası daha sıcak göründü.
Talisca'nın Göztepe maçındaki ısı haritası hem kendi hem takım performansındaki artışı açıklıyor .  Zamanla bütün dişliler yerine oturacak takımın performansı artacaktır. En azından Hoca'nın bazı inatlarından vazgeçmesi bu yönde umut veriyor.

Çevrimdışı atalay

Bir önceki teknik direktör dört sene ile Sam Allardyce, ondan önce ikişer sezon Avram Grant, Gianfranco Zola ve Alan Curbishley çalıştırmış. Öncesinde ise Alan Pardew'in üç sezonu var. Sadece WHU için değil ama ekonomik olarak büyüyüp, hedefleri yukarı çektikçe veya başarıyı tekrarlayamayıp, değişime uygun yeni oyunlar sunamadığınız sürece tahammül eşiği düşüyor. Ferguson'ın futbolun sürekli değişim ve dönüşüm yaşadığı dönemlerde yaptıkları gerçekten büyük iş. @sozkul

Çevrimdışı İhsan

Talisca'nın Göztepe maçındaki ısı haritası hem kendi hem takım performansındaki artışı açıklıyor .  Zamanla bütün dişliler yerine oturacak takımın performansı artacaktır. En azından Hoca'nın bazı inatlarından vazgeçmesi bu yönde umut veriyor.

Kosu mesafesi konusunda kötü oynadigi maclarda da en cok kosanlardandi Talisca.
Degisimi daha cok pas alis veristen kaynaklandi. En önemlisi erken gol atip rahatladi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

bu hangi site @Onur Küçük ?
Come to Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu hangi site @Onur Küçük ?
google'da whoscored şeklinde arama yaparsan site linki çıkar @İhsan abi.

Çevrimdışı Ersoy

Talisca bence fena değildi dün. Tolgay'ı artık Oğuzhan'ın kesmesi çok zor her maç üstüne koyarak devam ediyor.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı underworld

bizim yutuburlarda hiç bir işe yaramıyorlar.
onca maç yaptık ama bir tane oyuncumuz gösteren  adam gibi bir vidyo yok ortada. :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Demirkol Talisca tam bir 10 numaraya evrilmenin sancılarını yaşıyor dedi ben de katılıyorum. Göztepe maçında da takımla arası daha sıcak göründü.
yavaş yavaş benim dediğime geliyorsunuz. :evillol:

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın 16 metreden kafa vuruşu ile gol atmasından çok vuruş öncesi stoper bölgesinde Halil ile 1v1 eşleşmesi entresan. İkinci golde vuruş anına kadar Sabri kadrajda yok. Üçüncü golde Talisca'ya baskı yok, Cenk ile stoperler arasında 5 metre mesafe var. Atiba'nın oyun kurmaması için yapılan yönlendirmeler dışında pek karşı plan ve yeterli önlem göremedik.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2017, 19:55:06 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

yavaş yavaş benim dediğime geliyorsunuz. :evillol:

1 maç ile karar verme derim, Talisca ile ilgili problem VAR'ı ya da YOK'u oynaması,  çok kritik  yerlerde top kaptırabiliyor, dün yaptığı muhteşem işleri yapamadığı günlerde (çünkü o günler olacak), orta sahaya ortalama bir destek verebildiğinde çok büyük futbolcu olacak.

Çevrimdışı kyiv

Son maçlarda nispeten daha iyi futbol ve sonuç almamızda Caner'in yokluğu etken. Verilen ceza hayrımıza oldu. :bandit: tff nasıl pişmandır şimdi.

Çevrimiçi Necmi

Kosu mesafesi konusunda kötü oynadigi maclarda da en cok kosanlardandi Talisca.
Degisimi daha cok pas alis veristen kaynaklandi. En önemlisi erken gol atip rahatladi.

Bunun nedeni aslında canerin olmayışı adriano girdi pas oyununa babel girdi
tolgayda orta sahada top dönünce ileri çıkabildi. sonuç ortada düşünün taliscayı oynatan babel oldu
babelinde oynamasını sağlayan adriano oldu caner alıp topu kaleye gönderiyordu herkes
oyun dışı bir süre sonra oyundanda soğuyorlar.
günlerdir talisca çok değerli bir silah ama biz doğru kullanamıyoruz dememdeki sebepler şimdi anlaşılmıştır
bir haftada formsuzken form tutmadı herhalde talisca aynı talisca ama takım aynı takım değil fark orda işde.

Çevrimdışı atalay

Fakat sağ kanat savunmasındaki arızaları Babel iyi değerlendirdi.

Bunda Adriano'nun iç gibi oynayıp, pas istasyonu olmasının önemi var. Monaco maçında bu işi yaptı. Fakat o maçın çıkış paslarında üç tane kritik hatası vardı. Zaten biri gol oldu. Fakat istasyon olabilme becerisi ile koridordaki pas akışını sağlıyor. Monaco maçının altıncı dakikasındaki harika geçiş hücumunda da sol iç pozisyonunda topu sırtı dönük bir şekilde çok çabuk kenara açmıştı.

Çevrimdışı sozkul

Son maçlarda nispeten daha iyi futbol ve sonuç almamızda Caner'in yokluğu etken. Verilen ceza hayrımıza oldu. :bandit: tff nasıl pişmandır şimdi.

evet, hem Caner hem bizim için iyi oldu, daha düzgün bir dönüş bekliyorum ondan bu olanlardan sonra, ders alacağını düşünüyorum, bu arada  Adriano'ya bir nazar boncuğu taktıralım, bir kaç hafta birşey olmamalı.

Çevrimiçi Necmi

1 maç ile karar verme derim, Talisca ile ilgili problem VAR'ı ya da YOK'u oynaması,  çok kritik  yerlerde top kaptırabiliyor, dün yaptığı muhteşem işleri yapamadığı günlerde (çünkü o günler olacak), orta sahaya ortalama bir destek verebildiğinde çok büyük futbolcu olacak.
bir maçta karar vermiyorum ben bunun tahlilini çok önce yaptım burda sebepleri defalarca anlattım
ama insanların buna inanması için yaşaması gerekiyor göztepe maçında olan buydu elbet kötü oynayacağı maçlar olur
ama bu oyun sistemiyle kötü oynadığı maçta bile sonuca direk etki edebilecek özellikleri olan bir oyuncu
kilit açıyor kapanan takımlara karşı talisca elinde büyük silah ondan iyi şut atan yok ondan iyi kafa vuranda yok
kapanan takımlara karşıda kullanabileceğin iki silah bunlar oluyor.
her zaman diyorum elinde talisca varsa tahtaya ilk yazarsın sonra etrafını kurarsın. bu canerle falan olmuyor
babel taliscayı keşfetti bu maç cenk işin avantajını gördü taliscanın doğru yerde durursa ona çok asist yapabileceğinide
farketti. Bunlar iyi şeyler. ilerki maçlarda bize artı olarak döner. akşamki maçın bir iyi olma nedenide ozinin oynamaması oldu
ben haftalardır cenk ozi caner üzerinde durdum sürekli akşam ozi caner olmayınca cenkde kutuya girme opsiyonunu kullanınca
etki görüldü hemen. ozide taliscayı by pass ediyordu. defalarca söyledim oyuna sokmuyorlar taliscayı diye

Çevrimdışı atalay

Bu pozisyonu özellikle Olympiakos maçının dördüncü golündeki pozisyonla benzer tutuyorum. Porto maçının ilk golü öncesi veya deplasmandaki TS maçında yine Cenk'e attığı paslar ile değil. Zira dribbling üzerinden yakın veya temaslı oynarken bunu yapabilmek farklı bir şey.
Talisca'nın ikinci gol öncesi attığı pas aslında teorik olarak Olympiakos maçının dördüncü golündeki assist pası.

Talisca'nın gol pası değil ama golden sonra yine Cenk'e attığı pas dribbling sonrası temassız oyunda fakat ancak bir sonraki aksiyonu kurgulayabileceğiniz ve pas şiddeti iyi bir assisti. Meziyeti var, daha fazla denemeli.

Çevrimiçi mayguntr

Lucescunun Doğu açıklamasından sonra bence Bilic ismi Milli Takım için baya yazılacak. İnşallah da olur

Çevrimiçi Necmi

Lucescunun Doğu açıklamasından sonra bence Bilic ismi Milli Takım için baya yazılacak. İnşallah da olur
biliç renkli hayranlığıyla milli takımın içine eder bence

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı abdusta

Cem Dizdarda Monoco maçından sonra
Beşiktaş hayranlıgına evrimleşmeye başladı.

Hayırdır Cem bey?

Saygılar

Çevrimdışı atalay

Bunu sezon başından beri yapıyorlar. Hatta Kasımpaşa maçında Oğuzhan ve Tolgay ile de birbirlerinin pozisyonlarını oynadıkları çok bölüm vardı. Güneş'in onun oyun mesafesini geriye çekmek istediğini konuşmuştuk. Bu konuda geçen sezondan farklı. Fakat ligde oyunun büyük bölümlerinde saha içi gayretindeki sıkıntıları görmemek de doğru olmaz. Savunma konsantrasyonu çok düşük anlar oluyor. İlaveten Atiba'yı geldiği ilk günden beri bu oyunlarda kullanıyoruz. @Necmi

Çevrimdışı atalay

Quaresma iki maçtır half-space ve merkeze gelip, Gökhan'a koridor açıyor. Maç boyunca bundan üretmek pek mümkün olmasa da Gökhan'ın bu cut-back pasları final pozisyonları adına bir çeşitlilik olabilir. Monaco maçında Cenk'e çıkardığı hatta Quaresma'nın şut opsiyonu olduğu net bir pozisyon vardı.

Çevrimiçi Necmi

Bunu sezon başından beri yapıyorlar. Hatta Kasımpaşa maçında Oğuzhan ve Tolgay ile de birbirlerinin pozisyonlarını oynadıkları çok bölüm vardı. Güneş'in onun oyun mesafesini geriye çekmek istediğini konuşmuştuk. Bu konuda geçen sezondan farklı. Fakat ligde oyunun büyük bölümlerinde saha içi gayretindeki sıkıntıları görmemek de doğru olmaz. Savunma konsantrasyonu çok düşük anlar oluyor. İlaveten Atiba'yı geldiği ilk günden beri bu oyunlarda kullanıyoruz. @Necmi
savunma konsantrasyonu değil aslında oyun konsantrasyonu düşük bir tık bile ileri gitse
büyük işler yapacak.

Etiketler: