Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Gomez geldiği zaman takımdaki en kariyerli oyuncuydu, ama şimdi gelse öyle olmaz. Adriano, Pepe falan varken takıma doğal liderliğini kabul ettirmesi zor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi oyuncu var
Kariyerli oyuncu var
Lider oyuncu var

Ayrica hem iyi hem kariyerli hemi de lider oyuncu var.

Gomez hepsi oluyor adriyano ile pepe azicik gerisinde kalir golleri siralamaya baslarsa sonucta yemeyene degil atana veriyorlar uj poyint

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca çarpraz bağları koparmasa Atletico'ya gidiyordu, muhtemelen ilk 11 başlayacaktı curtiye'den sonra. Bazı zayıf yönleri olan iyi bir kaleci. O ele güne sığmayan Muslera neredeyse her yan toptan gol yiyor, bu Muslera'yı kötü kaleci mi yapıyor? İyi kaleci için elinizi cebinize kalın sokacaksınız, bitti artık eur 3 milyona iyi oyuncu alma dönemi. Koyacaksın canlıyı ortaya, iyi oyuncu alacaksın. Veya şu an bizim yönetimin yaptığı gibi düşme sürecinde olan a clas oyuncuları uygun fiyata alıp parlatacaksın. Ki onların ölüsü bile eur 2 milyon alıyor yılda. FM milleti böyle yaptı "al abi, sat abi".
Bulmusun elemani binjen sirtinA vurjan kirbaji bi de kaleci aramakla ugrasmayacan 41 yasina kadar oynasin atiba gibi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

cehennem donmadı mı daha  :evillol:
Aziz kabul etmez istifayı, tepkiler ona dönecek yoksa.

Zaten 15 gün ara geldi. Sonra da Mecnun'un takımı Sivas ve Ali Şafak'ın takımı Antalyaspor ile oynayacaklar. Akabinde de derbi haftası iken tarihte kendilerine hiç zorluk cikarmayan Kasımpaşa ile içeride maçları var. O arada Galatasaray Başakşehir'e takılır, sonrasında da Vodafone'a gelecek .

Fenerbahçe taraftarı zaten 2 maç kazanıp puan farkı 4'e 5'e inince unutur her şeyi.

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2017, 11:55:13 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Aziz kabul etmez istifayı, tepkiler ona dönecek yoksa.

Zaten 15 gün ara geldi. Sonra da Mecnun'un takımı Sivas ve Ali Şafak'ın takımı Antalyaspor ile oynayacaklar. Akabinde de derbi haftası iken tarihte kendilerine hiç zorluk cikarmayan Kasımpaşa ile içeride maçları var. O arada Galatasaray Başakşehir'e takılır, sonrasında da Vodafone'a gelecek .

Fenerbahçe taraftarı zaten 2 maç kazanıp puan farkı 4'e 5'e inince unutur her şeyi.

özetle fener taraftarı biraz maldır diyebilirmiyiz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Kimileri kabul etmekte zorlanabilir ama sene sonunda bence uygun bir bonservise satilmali Fabri. Egri oturup dogru konusalim neticede Fabri zayif Deportivo'nun yedek kalecisiydi, kariyerinin altin donemini yasiyor su an. Sene sonu SL'de ceyrek finale kadar falan cikarsak, Fabri de iyi oynarsa 8-10 milyon euro arasina satilabilir. Yerine daha iyi, ekstra ozellikleri olan bir kaleci aliriz. Biliyorum, Boyko ve Tolga fobi yaratti ama bu sefer oynamasi garanti bir kaleci buluruz. Tolga'yla da vedalasip yedek olarak da Berke'yi aliriz. Bence dogru hamleler olur.

Bu arada umarim artik kalecinin nasil olmasi gerektigi anlasilmistir. Kaleci dedigin uzun boylu, ince fizikli olacak. Van Der Sarr, Cech, Neuer, De Gea, Courtois vs. gibi. Pehlivan fizikli adamlar genelde iyi kaleci olamiyor, Boyko oyle, ayi Volkan oyle.

Keza sene sonunda Adriano ve Quaresma ile de vedalasacagimizi, hatta Cin'den gelecek tekliflere gore Pepe ile dahi vedalasabilecegimizi dusunuyorum (10 milyon ustu verirlerse, tamam 35 yasinda olacak ama hala dunyanin en iyi defanslarindan birisi). Yonetimin bunlarin alternatiflerini simdiden belirlemesinde fayda var. Cunku FFP bitiyor, bu adamlar da her sene yaslaniyor. 2-3 ihtiyar ve Cenk'in satisindan 45-50 milyon euro kazanabilirsek muazzam olur. :)
Katılmıyorum
Fabriyle 3-5 sezon devam edilmeli ha yerine loris’i alırsın gene göndermezsin yıllık 1m avro alıyor çocuk oturur kenarda sıkıntı da çıkarmaz
Fabriye gelene kadar gidecek gönderilecek çok kimse var

Çevrimdışı mellfred

Yahu o değil de Tolgay ne top oynuyor be !
Şu bizim vitaminsiz az geliştirse kendini defansif olarak
Barca styla dizilirdik
Buskets çavi iniyesta misali.
Atiba Tolgay Oğuzhan
Talisca negredo babellen içlerinden geçeriz rakiplerin

Çevrimdışı underworld

Barca styla dizilirdik
Atiba Tolgay Oğuzhan

Orta saha barça olurda ön taraf sıkıntı usta

Çevrimdışı sozkul

Katılmıyorum
Fabriyle 3-5 sezon devam edilmeli ha yerine loris’i alırsın gene göndermezsin yıllık 1m avro alıyor çocuk oturur kenarda sıkıntı da çıkarmaz
Fabriye gelene kadar gidecek gönderilecek çok kimse var

kontrat'ı 1 milyona uzatmaz artık, en az 2 ister, ama yinede uzatılması lazım, çünkü bir transfer yalnızca futbolcu yeteneklerine bakarak yapılmaz ki, başka risklerde var, futbolcunun karakteri ile ilgili..

Çevrimdışı sozkul

Abuş şiir gibi yazmış gene 90. dakikada, ceza sahasının içinden atağı başlatan pasıda o vermiş galiba.. :(

Çevrimdışı mylife1903

Abuş şiir gibi yazmış gene 90. dakikada, ceza sahasının içinden atağı başlatan pasıda o vermiş galiba.. :(
Baya baya fare tutar oldu

Çevrimdışı mylife1903

özetle fener taraftarı biraz maldır diyebilirmiyiz  :evillol:
Mal demesek abi mesela boylem faso desek

Herifler bizi desteklemeli ama gsnin gemisine biniyorlar yakinda azizin ceton dujer hemen topu tufenki alip bizim yanimizda savasa girer gsye karsi.

Fb ikinci olsun cl umudu olsun on eleme oynasin parayi kirisabiliriz belkim hani kalirlarsa clye

Senin paran benim param
Benim param benim param

Çevrimdışı kyiv

Bugüne kadar hep futbolcuları gömdük. Şimdi kendi futbol bilgimi gömme zamanı.

1. Geçen yıl Fabri bizim takımın kapasitesinde olmayan bir kaleci demiştim haftalarca adam kaç maçtır döktürüyor basit gol yemiyor yediği gollerin % 80 i jeneriklik.  :bandit: Lyon maçı fabrinin dönüş maçı oldu.

2. Geçen yıl Tolgay satılsın diyordum şimdi Fikret Orman satmaya kalksın kendimi Vodafone Parkta zincirlerim, açlık grevine başlarım. :D

3. Cenk Tosun Beşiktaşın santraforu değil diyordum hatalar yapsada Cenkten daha iyi hem 1. hem 2. santrafor olmayı kabullenecek ve oynadığında her seferinde aynı performansı sahaya yansıtacak futbolcu yok.

4. Negredo konusunda bize uymayacak diyordum halen daha uymadığını düşünüyorum ama adama şans gelmiyor 15,20 dakikayla anlayamıyoruz et mi balık mı.

İtiraflarımdır.  :iblush:

Yalnız forumda tek olmadığımı düşünüyorum. Geri vites atmaya cesareti olan arkadaşları da yanıma bekliyorum.  :bandit:

Bu itiraflardan sonra Fabri, Tolgay ve Cenk'ten formlarını düşürmemelerini ve beni onları övdüğüm için pişman etmemelerini rica ediyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gs sözlük'e bi göz atayım dedim takımlarına güvenleri epey üst seviyede.. Bu cesaretleri hoşuma gidiyor yıkımları daha eğlenceli olacak. Bizim şu yakaladığımız ivmeyi devam ettirmemiz şart tabii. Caner'siz oyunumuz şiir gibi.. Şenol hoca'da görüyordur umarım..

Çevrimdışı underworld

1. Geçen yıl Fabri bizim takımın kapasitesinde olmayan bir kaleci demiştim haftalarca adam kaç maçtır döktürüyor basit gol yemiyor yediği gollerin % 80 i jeneriklik.  :bandit: Lyon maçı fabrinin dönüş maçı oldu.

2. Geçen yıl Tolgay satılsın diyordum şimdi Fikret Orman satmaya kalksın kendimi Vodafone Parkta zincirlerim, açlık grevine başlarım. :D

3. Cenk Tosun Beşiktaşın santraforu değil diyordum hatalar yapsada Cenkten daha iyi hem 1. hem 2. santrafor olmayı kabullenecek ve oynadığında her seferinde aynı performansı sahaya yansıtacak futbolcu yok.

4. Negredo konusunda bize uymayacak diyordum halen daha uymadığını düşünüyorum ama adama şans gelmiyor 15,20 dakikayla anlayamıyoruz et mi balık mı.

Yalnız forumda tek olmadığımı düşünüyorum. Geri vites atmaya cesareti olan arkadaşları da yanıma bekliyorum.  :bandit:

Bu itiraflardan sonra Fabri, Tolgay ve Cenk'ten formlarını düşürmemelerini ve beni onları övdüğüm için pişman etmemelerini rica ediyorum.
3. Şık için bende varım reyis

Çevrimiçi Necmi

Antalya (E) ✔ (3 puan)
Kasımpaşa (D) ■ (1 puan)
Bursa (E) ✔ (3 puan)
Milli Maç
Karabük (D) ✔ (3 puan)
Porto (D) ✔ (3 puan)
Konya (Ev) ✔(3 puan)

Fenerbahçe (D) X (0 puan)
Leipzig (Ev) ✔ (3 puan)
Trabzon (Ev) ■ (1 puan)
Milli Maç
Gençlerbirliği (D) X (0 puan)
Monaco (D) ✔ (3 puan)
Başakşehir (Ev) ■ (1 puan)
Alanya (D)  ✔ (3 puan)
Monaco (Ev) (1 puan)
Göztepe (D)  ✔ (3 puan)

Milli Maç
Akhisar (Ev)
Porto (Ev)   
Malatya (D)
Galatasaray (Ev)
Leipzig (D) 
Kayseri (D)
Osmanlı (Ev)
Sivas (D)

Bu sezon 2 kez maç kaybettik.. Biri hakemlerle FB, diğeri nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde Gençlerbirliği  :ebebe: Neyse iyi yoldayız nazar olsun onlar da.
Biz porto maçında grup birinciliğini garantilersek bütün herkes leipzig maçı üçün ülke
puanı kartını öne sürecek. Bekleyin görün. çünkü gs maçından hemen sonra oynanacak rotasyon
yapmayalım diye başlayacaklar.

Çevrimdışı yoruk

En çekindiğim maç geride kaldı.Artık rahatım.2 puan ya kaybederiz ya kaybetmeyiz.Tek sıkıntım Monaco maçında işi bitirememiş olmamız,su anki tabloda.

İstediğimiz gibi oynadık dinlendik pas yaptık Göztepeye karşı deplasmanda bunu oynamak zordur.Hele Q7 çok kötü Cenk de 50 dk etkisiz durumda olmasına rağmen.

Hoca Medel'i kaybetmek istemiyor , bu yüzden sağ kanat oynatmayı bile göze aldı ama bu da daha sonradan Necip değişikliğine neden oldu.

Şu anki durumda geldiğimiz nokta gayet iyi.Avurpa da lig de maçları şartları biz belirliyoruz.Bu çok önemli.Eğer yeniler de rotasyona girip katkı vermeye çıkan oyuncudan daha iyi oynamaya başlarsa zaten tutulmayız.

Talisca da ilk 10 dk eli belinde kayıp başladı ama golden sonra canlandı gerçekten oynaması gerektiği gibi oynadı.Bir arada Atiba Tolgay yanında falan görünmeye başladı da az daha tv ayarlarını değiştiriyordum acaba bozuldu mu diye  :D Atiba dan çift görüyorum falan sandım  :D

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca çarpraz bağları koparmasa Atletico'ya gidiyordu, muhtemelen ilk 11 başlayacaktı curtiye'den sonra. Bazı zayıf yönleri olan iyi bir kaleci. O ele güne sığmayan Muslera neredeyse her yan toptan gol yiyor, bu Muslera'yı kötü kaleci mi yapıyor? İyi kaleci için elinizi cebinize kalın sokacaksınız, bitti artık eur 3 milyona iyi oyuncu alma dönemi. Koyacaksın canlıyı ortaya, iyi oyuncu alacaksın. Veya şu an bizim yönetimin yaptığı gibi düşme sürecinde olan a clas oyuncuları uygun fiyata alıp parlatacaksın. Ki onların ölüsü bile eur 2 milyon alıyor yılda. FM milleti böyle yaptı "al abi, sat abi".
Evet muslera kötü kaleci sadece ülkede öyle marka haline getirdikler millet karşı karşıya eli ayağı tutmuyor
ama avrupaya çıktığında dörder dörder yapıştırıyorlar. siz musleranın kurtardığı bir avrupa maçı hatırlıyormusunuz
ama ben şu iki senede fabrinin döndürdüğü bir sürü avrupa maçı sayarım. Hemde üst seviye maçlar.
her rakip hoca maç sonu fabriye methiye düzmeden konuşmasını bitirmiyor.
muslera her havadan gelen topu yiyor her yan topu yiyor bir çıkışlarına bakın nasıl acemi ne yaptığını bilmez
halde kale çizgisinden bir adım ileri çıktığında sudan çıkmış balık gibi oluyor. geçen sene pektemekten yediği
golü fabri yese hala konuşulurdu. Fabri kaledeyken öyle rahatımki sürekli konsantre oynuyor hep oyunun içinde
her yönü mükemmel olmasada idare edecek seviyede en önemliside pozisyon vermiyor daha başlamadan
pozisyonların çoğunu kesiyor neden ceza sahasında pozisyon vermiyoruz hep şut atılıyor çünkü ceza sahasına yönlendirilen her topu
rakipten önce alıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Fabri candır. Sözleşme uzatılması gereken bir numaralı adamdır. Kaşınmanın alemi yok. Karakter de on numara. Futbolu da bizde bıraksın derim başka da bişeycikler demem.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı atalay

WHU, teknik direktörler konusunda muhafazakar bir kulüp. 122 yıllık kulüp tarihlerinde sadece 15 menajer var. Bilic, 15/16 sezonundaki büyük başarısına, WHU için EPL tarihindeki maç/puan ortalaması en yüksek isim olmasına ve kulübün bu muhafazakarlığına rağmen iki-buçuk yılın sonunda görevine son verildi.

Çevrimiçi Necmi

cenki sezon başından beri kutuya girmiyor diye eleştirdim göztepe maçında biraz düzelmiş
kutuya deplase olmaya başladı. Pozisyon bölgelerinde iyi yer tuttu ama ileri uç adamlarında refleks
olmadı bu seferde eli yanlarda sürekli bana niye atmadınız pozunda.
Cenk gol vuruşları çok iyi olan bir forvet kabul etmek lazım ama gel görkü bu yeteneğini hiç kullanamıyor.
sürekli kaçak dövüşüyor. sıkıntı orda biraz daha kutuya girip aktif forvet kimliğine bürünse avrupanın elit forvetleri arasında
üst sırada olur.

Çevrimiçi Necmi

Barca styla dizilirdik
Atiba Tolgay Oğuzhan

bugün 30-40 M€ fiyat biçilen orta saha oyuncularından çok daha iyi durumda bence
tek eksiği gol vuruşlarının biraz daha sık ve net olması lazım bu sene asist paslarıda geliyor artık
kendine güvendikçe forma garantisi gördükçe dahada etkili olur. hocanın şl maçlarında falan 11 de tercih
etmesi kendine olan güvenini zirveye çıkardı.

Çevrimdışı sozkul

WHU, teknik direktörler konusunda muhafazakar bir kulüp. 122 yıllık kulüp tarihlerinde sadece 15 menajer var. Bilic, 15/16 sezonundaki büyük başarısına, WHU için EPL tarihindeki maç/puan ortalaması en yüksek isim olmasına ve kulübün bu muhafazakarlığına rağmen iki-buçuk yılın sonunda görevine son verildi.

122/15= 8,14 yıl. Bilic ortalamayı bir hayli düşürmüş. 

Çevrimdışı Berat

Demirkol Talisca tam bir 10 numaraya evrilmenin sancılarını yaşıyor dedi ben de katılıyorum. Göztepe maçında da takımla arası daha sıcak göründü.

Etiketler: