Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Yok abi, kontrol et istersen.

Tangaz ve mylife'a koz verme

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yaşlıyım hatırlamayabilirim onlar kendilerine baksın benim mazeretim var.
onların nesi var.

Çevrimdışı Necmi

ülke puanlari sayilmiyo ozaman seneye senin hesabina göre :alala:
yok sayılmıyor uefa listesinde çıkartmış ülke puanlarını bu hafta yeni güncelleme geldi
inmiş herkesin puanları çıkan ülke puanlarını yana yazmışlar ama sıralamayı değiştirmemişler
biz 30 dayız mesela ama hala 32 görünüyoruz.
uefa zaten açıklama yapmışdı ülke puanlarını artık kullanmayacağını beyan etti tamamen takım performansları konuşacak
bu sebeple bir sürü ingiliz alman ispanyol italya takımı altımıza inecek bu sene 12 takım şu anda kesin iniyor

Çevrimdışı mylife1903

böle dar gelirli takımlar için büyük rakamlar bunlar. 30ar bin tl oyuncu ve staff dağıtımı sonrası o 1,5 milyonun yarısı gider bunun daha maç başıları var maaşı var vbvb derken fatura büyür gider sonrada borç batağı oluşur...
30arbin futbolculara dagitacam ohhh futbolcular da hakeme yarisini verecekler ohhhh mis

Yurdesen taktigi

Sonra besiktas hakemi de yensin falan fulan folan

Çevrimdışı Egos

küçük takımlar maç başı vermiyordur maaşlarda düşük ben olsam onların yerine her galibiyete veririm 30 bin prim
her halukarda kulüp karda olur.

o da farklı problemler doğurur ağabey, prim işlerine az ve öz bulaşmak lazım. fazla abartmamak kaydıyla zor maçlar bunun için ideal.

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi, kontrol et istersen.

Tangaz ve mylife'a koz verme

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:photo:
 :money:

Çevrimdışı mylife1903

3 büyüklerden birini yendi zaten bizimle oynayacak şimdi daha gs ile oynamadı
ne olacak bütün oyunculara prim verse 500 bin verir galibiyette 2 M alacak ben olsam anadolu takımlarının yerine her maç yaparım teşvik olsun diye kaybedip hiç kazanamamak varken kazandığımın dörtte birini oyunculara dağıtırım her türlü 1,5 M kazançda olurum. onbeş maç kazansalar maaşlarından fazla prim alırlar hem gelen puanda ligde tutar kulüp kasasınada 22,5 M sokmuş olurlar.
Uzub malbora iciyorum hem daha cok icmis oluyorum hem daha cok icmis oldugum icin daha az iciyorum hem daha fazla icip hem de daha az icmis oldugum icin daha fazla odememe ragmen daha az odemis oluyorum daha fazla icip daha az icince de uzun vadede saglikli oluyorum.

Çevrimdışı onder23

Peki eski Göztepe taraftarı benimsedi mi  yeni Göztepe'yi kendi kulübü olarak?
Bu knu dışı bir soru değil, Göztepe ile maçımız var.. :D

Valla  sozkul abi şuan ki hallerine bakılırsa herkes benimsemiş gibi   :biggrinking:
En azından direk süper ligden takım almadılar 3. ligden buraya gelmekte bir başarı. Bir kere de küme düştüler ptt liginden 2. lige bu dönemde  :D :D
Birde amatörden 3. lige çıkmak ne kadar meşakatlı işmiş. Lider bitirsen de yetmiyor şampiyon olamıyorsun bir sürü eleme oynuyorsun daha  :tabe:
Bende o zaman görmüştüm  :D

Çevrimdışı sametbagan

Biz bu oyunu bilmiyoruz. @sametbagan Son iki sezonun şampiyonluğundaki en değerli bir-iki parçadan biri olan oyuncunun geçen sezon iyi oynadığı üç maç bulamıyoruz. Karmaşık bir spor. Biz biraz curling izleyelim.
Bizim kötü bi huyumuz var bir şeyin değerini elimize geçene kadar çok arzu eder elde ettikten bir süre sonra ondan sıkılır değersizleştirip kaybederiz ve o şeyi elde etmek için harcadığımız enerjinin 10 katını harcarız.Dediğin gibi elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz ta ki yerine daha iyisini bulana dek. :ok:

Çevrimdışı sametbagan

Trabzona 25 veren bize 50 vermeli, ayıplıyorum neden bu kadar düşük diye..  :lol:
30 bin eurodur abi o tl olursa bence de ayıp ederler.

Çevrimiçi Rasim

yok sayılmıyor uefa listesinde çıkartmış ülke puanlarını bu hafta yeni güncelleme geldi
inmiş herkesin puanları çıkan ülke puanlarını yana yazmışlar ama sıralamayı değiştirmemişler
biz 30 dayız mesela ama hala 32 görünüyoruz.
uefa zaten açıklama yapmışdı ülke puanlarını artık kullanmayacağını beyan etti tamamen takım performansları konuşacak
bu sebeple bir sürü ingiliz alman ispanyol italya takımı altımıza inecek bu sene 12 takım şu anda kesin iniyor
Tamam ozaman bu bizim isimize yarar üstümüzdeki takimlarin ülke ortalamasi yüksek oluyor bizden 6 düserse onlardan 10-15 arasi puan dusecek :ok:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız @Necmi abide de ne ağız varmış maçlarda 2-3 pozisyona girip atıyoruz dediğinden beri gol kaçırıyoruz.

Alanya  ve  monaco maçlarında yüzdemiz düştü.Gerçi bu seferde pozisyon adedimiz arttı bu da iyi birşey baktığımız zaman.

Göztepe maçı da bol pozisyonlu geçer sanırım.Şöyle 4-5 gollü bir galibiyete ihtiyacımız var.Alanya olmadı göztepe de olur

Çevrimiçi Rasim

nedense icimde bugün puan kaybetceklermis gibi bir his var bizde 3 puanla kapatirsak bu haftayi tadindan yenmez :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Tamam ozaman bu bizim isimize yarar üstümüzdeki takimlarin ülke ortalamasi yüksek oluyor bizden 6 düserse onlardan 10-15 arasi puan dusecek :ok:
aynen öyle ispanyol takımlarından 19 puan düşüyor mesela alman takımlarından 13 puan düşüyor
ingiliz takımlarından 13.8 puan düşüyor italyan takımlarından 13,5 puan düşüyor
türk takımlarından 6,6 puan düşüyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

nedense icimde bugün puan kaybetceklermis gibi bir his var bizde 3 puanla kapatirsak bu haftayi tadindan yenmez :bandit:

Mesut Bakkal, çalıştırdığı takımlarla Galatasaray’a karşı son 10 maçında sadece 2 kez yenildi.

Çevrimdışı Necmi

Yalnız @Necmi abide de ne ağız varmış maçlarda 2-3 pozisyona girip atıyoruz dediğinden beri gol kaçırıyoruz.

Alanya  ve  monaco maçlarında yüzdemiz düştü.Gerçi bu seferde pozisyon adedimiz arttı bu da iyi birşey baktığımız zaman.

Göztepe maçı da bol pozisyonlu geçer sanırım.Şöyle 4-5 gollü bir galibiyete ihtiyacımız var.Alanya olmadı göztepe de olur

bu ağız değilki görünen köy klavuz istemez forvetsiz oynuyoruz kutuya girmiyoruz elbet girdiğimizi atamayacağımız an olacak
iki pozisyona giriyorsun attın attın atamadın rabbim selamet versin. Cenk monaco macında penaltı dışında varmıydı
taliscayıda oynatmayınca işde boş kaleye atamazsın. aslında pozisyon adetimizde artmadı çünkü kutuya girmiyoruz uzaktan vurulan yada vurulamayanlara pozisyon diyorsan bir şey diyemem. iyice egoistleşti oyun gg kendi vurmayıp pas verse gol olacak quaresmada öyle babel quaresmaya vermese
boş kaleye dönüp vursa gene gol olacak. sürekli tercih hataları yapıyoruz. zaten kısır oyun oynuyoruz. Negredo seçeneği mutlaka denenmeli.

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oguzhan konusunda bazi uyelerin anlamadigi sey su, Oguzhan'i elestirenler bu adam cop, ise yaramaz diye elestirmiyor. Elestirilerin iki sebebi var, biri gecen iki seneye gore daha az katki yapmasi. Ikincisi eksiklerini gidermemesi, bir sporcu icin gelistirmesi en kolay sey fizik gucu cunku sirf antrenman ve beslenmeye bakiyor.

Her takim kendisinden zayif takima her macta ustunluk kuracak diye bir sey yok. Yendigimiz rakiplerle 10 mac yapsak belki bunlarin 2-3'u bizim 4-5'i onlarin galibiyetiyle bitecekti, kaliteyi arttirdikca kazanma sansin artiyor bundan ibaret. Simdi bu sene icin hedeflere ulasmaya yetecek bir kadro var. Peki Oguzhan, Atiba orta sahasiyla SL'de yari final yapma sansimiz ne? Cok cok dusuk. Bir, iki macta Avrupa'nin bas alti takimlarina ustunluk kurulmasi Oguzhan'in daha yuksek hedefler icin yeterli oldugu anlamina gelmez. Ki kazandigimiz maclarin cogunu da herhangi bir ustunluk kurarak degil haddimizi bilerek, akilli oynadigimiz ve buldugumuz pozisyonlari attigimiz icin kazandik. Bu golleri yaratanlar da yine Babel, Quaresma, Aboubakar, Gomez bu sene ozelinde Cenk gibi adamlar. Orta sahamiz cogu macta ustunluk kurmuyor, mucadele ediyor, direniyor. Farki yaratanlar dunya capinda kanatlar ve forvetlerdi su ana dek. Arada buyuk fark var.

Iste Fellaini gibi adamlar bunun icin lazim (illa Fellaini olsun demiyorum). Kaldi ki Atiba'nin yerine dusunuluyor da olabilir. Fakat durum bu degilse bile, defansa Pepe'yi alabiliyorsak orta sahaya neden o ayarda bir iki adam alamayalim? Oguzhan-Atiba orta sahasiyla gidebilecegimiz seviye belli. Maksimum ceyrek final, ceyrek final otesine gitme sansimiz yuzde bir bile degil belki. O zaman akilli bir yonetimin yapmasi gereken hazir adin duyulmus kadronda Pepe, Quaresma, Babel gibi adamlar varken kalite olarak bunlarin altinda kalan bolgeleri bir ust kaliteye tasiyacak transferler. Bu mevkiler de su an icin konusuyorum, en net olarak:

Kale, sag bek, orta saha (Vida gelecegi icin Tosic'i saymadim). Ayrica Cenk buyuk sukse yapmisken iyi bir bonservise elden cikarilmasi da strateji olarak dogru olur tabii parayi akillica kullanmak kaydiyla. 11'deki en az 7-8 oyuncu Pepe ayarinda olursa o zaman gorursunuz orta sahada ustunluk nasil kuruluyormus. Tamam ben de Atiba'yi seviyor Fabri'yi takdir ediyorum ama duygusalliga gerek yok, bu adamlarin isi bu parasini veriyorsun oynuyor uc ay maasini vereme bak nasil mahkemelik ediyor seni. Zaten bizim insanimizin bu duygusalligini hic sevmiyorum, her seye bir huzunlenme, bir kalp agrisi.

Onumuzdeki sene transferde hedef yukaridaki mevkileri seviye atlatmak, eldekilerin hepsi iyi bir bonservise gonderilebilir (Gonul haric, o da yedek olur). Fikret baskan da bunu dusunuyor zaten haberiniz yok daha. Yabanci ulkelere seyahatlerin sebebi de bu. 11'u bir ust seviyeye tasiyacagiz, yedekler ise kaliteli, gelecek vaad eden genclerden kurulacak. Bunu yapmazsak zaten UEFA donemindeki GS gibi kisa sureli, donemsel basarinin otesine gidemeyiz.

Çevrimdışı kyiv

Pepe kards nabıyon sn ya :S

İlkokula giderken mahalleden arkadaşlarla üst üste ne bulursak giyerdik. Biz bu stili 80 lerde yapadık adamlar yeni bulmuş   :bandit:  :D Geç kaldınız beyler geç.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bizim maçtaki Gençlerbirliği ne bak bide bu akşam ki Gençlerbirliğine bak

İlhan cav cav'ın oğlu babasının yolunda devam ediyor.

Çevrimdışı kyiv

Gençlerbirliğini bırak bize bak.Biz biraz ciddi futbol oynasaydık Gençlerbirliği en iyi futbolunu oynasa bile kazanamazdı. Adamların yeri belli.Bu sene küme düşmeye en ciddi aday Gençlerbirliği. Cavcavdan sonra meşhur 2. yarı toparlanmalarını da yapamayacaklar bu sene.

Çevrimdışı onder23

Pepe kards nabıyon sn ya :S

Yok mu aramızda bşr ceket mağazası olan adam gibi giydirsek şunları  :D :D
Şaka bir yana hakkaten felaket giyiniyor bu portekizlilier. Fernandes de böyleydi. İçlerinde birazcık simao iyi giyinirdi.
Hele quaresma'nın havaalanında çekilmiş bir fotoğrafı vardı üstte pembe ceket altta şort onun altında sandalet tarzı resmen gözlerim ağlamıştı  :evillol: :evillol:

Gençlerbirliğini bırak bize bak.Biz biraz ciddi futbol oynasaydık Gençlerbirliği en iyi futbolunu oynasa bile kazanamazdı. Adamların yeri belli.Bu sene küme düşmeye en ciddi aday Gençlerbirliği. Cavcavdan sonra meşhur 2. yarı toparlanmalarını da yapamayacaklar bu sene.

beter olsunlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

beter olsunlar.
ankara takımlarına bişey oldu bu sezon. böyle giderse ankara takımı kalmayacak. koskoca başkentin futbol takımlarına bak
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 21:12:56 riveros ]

Etiketler: