taraftar geriledi fakat takım ilerledi
O zaman ki de çok saçmaydı rakip takım atak yapıyordu takımı ıslıklamak yerine lay lay lom çekiliyordu rakip takım hiç etkilenmiyordu
taraftar gerilemedi tam tersi sıçrama yaptı. o zamanlar tribünde soytarılıktan başka bir şey yapılmıyordu bütün işleri güçleri
takımın önüne geçmekti. şimdi taraftar maçın içinde iki senedir her maç konuşulan taraftar geriledi demek haksızlık
her gelen avrupa takımı Beşiktaşı ayrı taraftarı ayrı yenmek zorundayız diyor bana geçmişden liverpool maçını çıkart bul bakalım başka bir maç
bunu söyleyen birini. yıllarca liverpool maçının mirasını yedik durduk. Yoksa Beşiktaş tribünü en kötü tribünlerden biriydi
tamamen ego kusan takımın önüne geçen takımın değil kendisinin konuşulmasını isteyen bu merkezde şovlar yapan bir tribündü
biz atak yerken soytarılar kartal gol gol gol diye bağırmaya başlardı şimdi atak yerken gök gürültüsü gibi ıslık sesi rakip afallıyor
kendi oyuncumuz ıslığı duyduğunda deli gibi hamle yapıyor topu kapmak için. monaco maçında gazeteciler ne diyor maçta bir süre sonra top Beşiktaşda kalsın diye dua etmeye başladık o zaman ıslık kesiliyordu. işte gazetecinin aldığı etkinin misli fazlasını sahadaki oyuncu alıyor.
ben ıslıkta topu taça bırakan rakip oyuncular gördüm elleri ayakları birbirine dolanıyor. eskiden tribünler çok güzel coşkulu
derlerdi şimdi tribünler insana cehennemi yaşatıyor diyorlar baskı sahada korkunç deniyor. Ben geçmişde hakem açıklaması
görmemiştim hiç şimdi hakemlerde konuşuyor tribünleri. geçen bir gazeteci diyordu rakip gol atınca erken taraftarı kopartırsın maçtan ama Beşiktaş
taraftarını kopartamıyorsun galipken bile baskı yapıyorlar diyordu.