Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778451 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Onur, bir fellaini-oğuzhan tartışması yok. varsada ben bilmiyorum, yani fizik gücü yerinde adam gelsin fizik gücü zayıf adam gitsin ve Ozi tartışmasıda bitsin anlamında küçük bir kinaye yaptım.
Süleyman abi ; Fellaini gelsin Oğuzhan gitsin şeklinde bir düşüncem yok. Benim beklentim Oğuzhan'ın göze batacak derecede olan kusurlarını düzeltebildiği kadar düzeltmesi. Mesele 5 senedir  Oğuzhan etrafında benzer şeyleri konuşup durmamız.  Sıradan bir oyuncu da değil ki üzerini örtelim.

Çevrimiçi Rasim

CL'de son 16 ya kalirsak prim olarak sadece 6 milyo euromu alicaz? yoksa Marketpool da da bir iyilestirme oluyormu bilen varmi? :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
06 Eylül 2017, 18:33:58 »
Güçlenmeden kasıt motorik becerilerini geliştirmek mi? Kondisyonel özellikler var. Dayanıklılık ile ilgili aerobik, laktik ve alaktik anaerob kapasitesini bilmek lazım. İşin dayanıklılık kısmı dışında sürat, kuvvet, hareketlilik, koordinasyon kısmı var. Kuvvet kısmında lokal, fonksiyonel ve pliyometrik yöntemler var. Kas kütlesi veya hacminin artması oyununa olumsuz da yansıyabilir. Eksantrik, izometrik, izotonik ve konsantrik fazlar var. Mesela, izometrik çalışmada izotonik çalışmaya göre daha az kuvvet kazanılır fakat kas kütlesi artışı azdır. Çabuk kuvvet, pramidal ve endurans antrenmanları dışında; karın, bel, omuz ya da oblikler için farklı antrenman metotları var. Koşu veya sprint için ağırlıklı olarak Elastic Recoil ya da Lunge; omuz kasları veya dayanaklılık için Rope Wave egzersizleri yapıyorlar.

Terimleri karıştırıyorsunuz. Fizik kapasitesi düşük oyuncu sezonda 40-45 tane 90 dakika oynayamaz. Anatomik ve metabolik yapısı problemli veya aerobik, laktik ve alaktik anaerob kapasitesi belli seviyenin altında oyuncu sürekli sakatlanır. Sürat için en temelde obliklerin güçlü olması lazım. Lakin oblikler güçsüz olsa bu seviyede bu kadar maç oynayamazsınız. Motorik becerileri temelde yukarıdaki gibi ayrılır. Bunun için belli driller var. İki sene önce bazı oyuncular için tercih etmesi gereken drilleri yazmıştım. Mesela, sürat antrenmanı ile 0.12 sn kadar gelişim gösterilebilir. Glikojen deposunu arttırmak önemlidir. Fakat morotik becerilerinin bazı kısımları belli bir yaştan sonra gelişim göstermez. Veya gelişim kapasitesi düşer. Bu takımın genel olarak atletik kapasitesi düşük. Yerel seviye için gayet iyi. Fakat elit seviye için yetersiz. Monaco maçında Fabinho'nun son dakikalardaki geniş alan sprintini Medel ancak son saniye faulü ile durdurabildi. Atletik kapasitesi bu kadar yüksek oyuncular ile oynuyoruz. O sebeple git-gelli veya rakibe geniş alan bırakacağımız oyunları tercih etmiyoruz ve etmemeliyiz. Ve bu oyuncular bu seviyede geri adım atmıyorsa fitness seviyesi yetersiz olamaz. Bunun daha da gelişimi için metotlar var. Fakat motorik beceriler, oyun ezberi gibi değiller. David Silva, Mesut gibi oyuncular bu seviyede 45-50 maç oynuyor. Çünkü o fiziksel defolarını oyunu bilerek oynayarak kompanse edebiliyorlar. @tangaz
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 13:53:33 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Süleyman abi ; Fellaini gelsin Oğuzhan gitsin şeklinde bir düşüncem yok. Benim beklentim Oğuzhan'ın göze batacak derecede olan kusurlarını düzeltebildiği kadar düzeltmesi. Mesele 5 senedir  Oğuzhan etrafında benzer şeyleri konuşup durmamız.  Sıradan bir oyuncu da değil ki üzerini örtelim.

Bende diyorumki 5 senede bir hayli gelişme gösterdi, güç konusunda gösterdi, hız konusunda gösteremedi, kalça koyup top filan alamıyordu, fiziksel dezavantajının bir kısmını alan savunmasını geliştirerek ve doğru yerde  durarak örttü, 3 yıl önce bugünkü kadar defansif aksiyon ve top kapma yapamıyordu. bizim gördüğümüz eksiklerini herhalde görüyordur diye düşünüyorum, onun antrenörleri filanda bu kadar boş adam değildir, ekstra çalışssın diyorsunuzda onları yaparsa hafta sonuna oynayacak mecali kalacak mı emin değilim, belki denemiştir bile, herşeyi bilmiyoruzki, denemediyse gözümüzün önünde denesede hep beraber görsek keşke.
son 5 senede hiç gelişmemiş bir adam değilki bu, hep zayıf tarafı üzerine konuşursan bende çıkar savunurum  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu pozisyona penaltı verilmedi.
Orta hakem: Halis Özkahya
Kale çizgisi hakemi: Ali Palabıyık
Şaşırdık mı ? Hayır..!  :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Terimleri karıştırıyorsunuz. Fizik kapasitesi düşük oyuncu sezonda 40-45 tane 90 dakika oynayamaz. Anatomik ve metabolik yapısı problemli veya aerobik, laktik ve alaktik anaerob kapasitesi belli seviyenin altında oyuncu sürekli sakatlanır. Sürat için en temelde obliklerin güçlü olması lazım. Lakin oblikler güçsüz olsa bu seviyede bu kadar maç oynayamazsınız. Motorik becerileri temelde yukarıdaki gibi ayrılır. Bunun için belli driller var. İki sene önce bazı oyuncular için tercih etmesi gereken drilleri yazmıştım. Mesela, sürat antrenmanı ile 0.12 sn kadar gelişim gösterilebilir. Glikojen deposunu arttırmak önemlidir. Fakat morotik becerilerinin bazı kısımları belli bir yaştan sonra gelişim göstermez. Veya gelişim kapasitesi düşer. Bu takımın genel olarak atletik kapasitesi düşük. Yerel seviye için gayet iyi. Fakat elit seviye için yetersiz. Monaco maçında Fabinho'nun son dakikalardaki geniş alan sprintini Medel ancak son saniye faulü ile durdurabildi. Atletik kapasitesi bu kadar yüksek oyuncular ile oynuyoruz. O sebeple git-gelli veya rakibe geniş alan bırakacağımız oyunları tercih etmiyoruz ve etmemeliyiz. Ve bu oyuncular bu seviyede geri adım atmıyorsa fitness seviyesi yetersiz olamaz. Bunun daha da gelişimi için metotlar var. Fakat motorik beceriler, oyun ezberi gibi değiller. David Silva, Mesut gibi oyuncular bu seviyede 45-50 maç oynuyor. Çünkü o fiziksel defolarını oyunu bilerek oynayarak kompanse edebiliyorlar. @tangaz

bu kadar detaya indirgeyemiyoruz terimleri (zira bilmediğimiz pek çok terim var) ve konu başlığı fiziksek kapasite deyip derdimizi anlatıyoruz ve herkesin aslında rahatsızlık duyduğu şeyleri belirtiyoruz. atletik kapasite anlamında ben ozzinin yerel seviyede de yetersiz kaldığını düşünüyorum. bazı iyi meziyetleri olmasa idi çoktan kaybolurdu. ben o iyi meziyetleri ufak fiziksel gelişimlerle daha sık gösterebileceğinden eminim. örneğin sezonda 40-50 maç oynama rakamı vermişsin lakin maçlar 90 dk ozzi bunların 60 dk.sı sahada birşeyleri eksik yaptıgı çok ortada. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan, Babel, Cenk ve Caner/Adriano rakibi sol kanada çekip, Quaresma'yı ters kanatta 1v1 bırakmaya çalışıyor. Ve bir-buçuk senedir başta Oğuzhan ve Talisca olmak üzere ters kanada oyunun yönünü değiştiren uzun metrajlı toplar atıp, Quaresma'nın kenar ortaları ile oynanıyor. Özellikle Talisca oyunun yönü değiştiği anda merkezden ya da soldan ceza sahası içine direkt koşu atıyor. Buna, Oğuzhan gibi sol koridoru kullanan bir oyuncu varken Babel, Cenk ve Adriano'nun içinde olduğu pas metrajı kısa, pas açıları iyi kurgulanmış koridor oyunları eklenebilir.

Tolgay veya Oğuzhan, Babel, Cenk, Adriano üzerinden sol koridor oyunları arttırılıp, Quaresma'yı ters kanatta 1v1 bırakıp-ters topla kenar ortası üzerinden oynamaya devam edilebilir. Fakat vertical oyunları ve pas metrajı düşük-pas temposu yüksek temiz pas trafiğini arttırmak lazım. Mesafeler kısaldıkça Negredo'nun sırtı dönük oyunları da devreye girebilir. Monaco maçında koridor üzerinden oynamaya çalıştıkları ikili oyunları beğendim. Bu kenarlardan gelen yüksek ortalarda Atiba'nın kutuya girdiği hücumları da deneyebiliriz. Fakat kenar hücumlarını her zaman yüksek ortalar ile sonlandırmamak lazım. Koridor açınca arkadaki oyuncu çizgiye inip, cut-back paslar atabiliyor. Monaco maçında birkaç aksiyonda bunu gördük.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2017, 14:33:07 atalay ]

Çevrimdışı underworld

oziyi Ba nın yanına gönderek  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu pozisyona penaltı verilmedi.
Orta hakem: Halis Özkahya
Kale çizgisi hakemi: Ali Palabıyık
Şaşırdık mı ? Hayır..!  :lol: :lol:
Şimdi MHK da not veriyormuş mesela "tatminkar performans ve yönetim" diye. :evillol: Sahip çıkmak lazım en nihayetinde dimi ya  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi MHK da not veriyormuş mesela "tatminkar performans ve yönetim" diye. :evillol: Sahip çıkmak lazım en nihayetinde dimi ya 
Abartıyorlar abi, maçta 1 tane hata yapmış hepi topu.

Bak Ali Palabıyık da Fenerbahçe - Beşiktaş iki tane hata yaptı diye gömdüler adamı, neyse ki TFF başkanı sahip çıktı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abartıyorlar abi, maçta 1 tane hata yapmış hepi topu.

Bak Ali Palabıyık da Fenerbahçe - Beşiktaş iki tane hata yaptı diye gömdüler adamı, neyse ki TFF başkanı sahip çıktı.

Yahu eskiden sadece kendi memleketimizde .ıçıyorlardı. Şimdi dışarda da .ıçıyorlar. Durduramıyoruz efenim bunları devamlı .ıçıyorlar. :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bende diyorumki 5 senede bir hayli gelişme gösterdi, güç konusunda gösterdi, hız konusunda gösteremedi, kalça koyup top filan alamıyordu, fiziksel dezavantajının bir kısmını alan savunmasını geliştirerek ve doğru yerde  durarak örttü, 3 yıl önce bugünkü kadar defansif aksiyon ve top kapma yapamıyordu. bizim gördüğümüz eksiklerini herhalde görüyordur diye düşünüyorum, onun antrenörleri filanda bu kadar boş adam değildir, ekstra çalışssın diyorsunuzda onları yaparsa hafta sonuna oynayacak mecali kalacak mı emin değilim, belki denemiştir bile, herşeyi bilmiyoruzki, denemediyse gözümüzün önünde denesede hep beraber görsek keşke.
son 5 senede hiç gelişmemiş bir adam değilki bu, hep zayıf tarafı üzerine konuşursan bende çıkar savunurum  :)
Patlayıcılık, hız, güç, dayanıklılık bunlar birbiriyle ilişkili ama farklı kavramlar. Oğuzhan'ın gördüğün gelişimi fiziksel olmaktan ziyade kazandığı maç tecrübesiyle alakalı.Oğuzhan da fiziksel olarak eksiklerini biliyor ama bunların üzerine gitmek yerine farklı yollarla kapatmaya çalışıyor. Oğuzhan'ın sadece fiziğine baktığımızda zaten birçok sorunun cevabını alıyoruz. Cenk Tosun'un gösterdiği gelişim ile alakalı bir fotoğrafının linkini yollamıştım . O fotoğrafta dikkat çeken şey Cenk Tosun'un abdominal, oblik ile kalça, uyluk, hamstring gibi bacak bölgesinde bulunan kas gruplarında gösterdiği bariz gelişim. Cenk Tosun'un 2 senede gösterdiği gelişim sprint, ağırlık çalışmalarında gizli. Bazı özellikler çok az geliştirilebilir patlayıcılık gibi. Cenk Tosun'un da örneğin patlayıcılık özellikleri fazla gelişmedi ama yaptığı çalışmalar ile hızlanma, hız, anaerobik dayanıklık, güç gibi konularda ciddi bir gelişim sağladığını sahada da görebiliyoruz. Bir insanın fiziğindeki değişim birçok şeyi de belli ediyor zaten. 2012'deki Oğuzhan fiziği ile 2017'deki Oğuzhan fiziği arasında varsa da o belirgin farkı ben göremiyorum.

Bir insanın önüne en iyi tesisleri sunup en iyi antrenörleri en iyi programları vermekle her şey çözülmez. Az,çok, ekstra gibi kavramları da gereksiz görüyorum. Az, çok, ekstra değil optimal vardır. Oğuzhan bundan uzak.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Negredo'nun da kullanışı ile ilgili Karabük maçının 30 dakikalık dilimi önemli ipuçları barındırıyor. Özellikle Talisca'nın onu pas istasyonu olarak kullanabilmesi için. Burada yine Oğuzhan'ın onunla yaratacağı ikili oyunlar önemli. Fakat bunun için Talisca'nın savunma konsantrasyonunu yukarı çıkarabilmesi lazım ki Oğuzhan, Negredo ile oyun mesafesini kısa tutabilsin.

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2017, 22:37:21 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Abi arkadan gelen takımlar da olacak. Mesela Napoli UEFA'da yarı finale yürürse yine geçecek seni.

Yani seneye imkansız gibi, sonraki sene de zor.

napoli arkadan gelmiyor 13. sırada şu an yani onu yakalayamayız ama çok yaklaşırız
şlde fena çöktü şu haliyle uefa kupasını alsa silinecek 16 puanını anca bulur belki biraz geçer
ama o haliylede biz yakalayamayız onu. Biz şu anda bile 12 takımı geçiyoruz üstümüzdeki altımızdan bizi yakalayacak bir takım yok.11. sıradaki benfica bile altımıza inecek bu sene sezon bittiğinde şu anki halimizle
20. sıraya gireceğiz gruptan çıktığımızı farzederek konuşuyorum tabi 4-5 puan daha alırsak bu sefer
ikinci torbayı zorlarız. chealsea bile 16 da kalır anormal yükselmezse altımızda kalır seneye
onunla kafa kafaya oluruz. ilk 8 takım yerinde kalacak diğerleri keskin düşüş yaşayacaklar
tottenham bile bizim üstümüzde kalabilmesi için bizden bu sene 4 galibiyet daha fazla alması gerekecek
en kötü 20 de olacağızda ondan sonrası bizim alacağımız puanlara bağlı birde diğer takımların tabiki

Çevrimdışı tangaz

Yahu eskiden sadece kendi memleketimizde .ıçıyorlardı. Şimdi dışarda da .ıçıyorlar. Durduramıyoruz efenim bunları devamlı .ıçıyorlar. :evillol:

türk hakemleri uluslararası seviyye çıkma kavramını uluslararası zıçma olarak algılamışlar seminerlerde. :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Aslına bakarsan bu sene de 3. torba “imkansız” gibi bişeydi ama olmayacak takımlar elendi. Nedense bu sene avrupada şansımız tutuyor. Ben de işimizin yine yaver gideceğini düşünüyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil elbet ama böyle bir ihtimal var.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
zaten gelecek sene eleme olsaydı kesin ikinci torbaya girerdik ama üstümüzde kalan takımların hepsi direk katılacak eleme oynama ihtimali olan takımları zaten puan olarak geçiyoruz.
düşün eğer ikinci olup eleme oynasak birinci torbanın birinci takımı oluruz büyük ihtimal
uefaya kalsak uefanın birinci favorisi oluruz. yeni kurallarla gelecek sene uefada dişli takım olmayacak hepsini şl ye alıyorlar. uefada ispanya ingiltere almanya italya fransa 5. 6. larını görürüz en fazla onlarında hepsini biz puan olarak geçiyoruz. gelecek sene uefa tam almalık olacak sadece güçlü tanımda şl den gelecek üçüncüler olacak türk takımlar yani renkliler akıllı olsa uefada seneye yarı final görmemeleri işden bile değil gelecek sene ülke puanları siliniyor acayip çalkalanacak takımlar. düşün büyük liglerdeki takımların 13-14 puanları otomatik siliniyor. birde 5. yıldaki puanları gidiyor hepsi 25 ile 50 arası puan kayıplarına uğrayacaklar sevillanın 41 puanı silinecek gelecek sene bizim 6.6 puanımız silinecek

Çevrimiçi Rasim

napoli arkadan gelmiyor 13. sırada şu an yani onu yakalayamayız ama çok yaklaşırız
şlde fena çöktü şu haliyle uefa kupasını alsa silinecek 16 puanını anca bulur belki biraz geçer
ama o haliylede biz yakalayamayız onu. Biz şu anda bile 12 takımı geçiyoruz üstümüzdeki altımızdan bizi yakalayacak bir takım yok.11. sıradaki benfica bile altımıza inecek bu sene sezon bittiğinde şu anki halimizle
20. sıraya gireceğiz gruptan çıktığımızı farzederek konuşuyorum tabi 4-5 puan daha alırsak bu sefer
ikinci torbayı zorlarız. chealsea bile 16 da kalır anormal yükselmezse altımızda kalır seneye
onunla kafa kafaya oluruz. ilk 8 takım yerinde kalacak diğerleri keskin düşüş yaşayacaklar
tottenham bile bizim üstümüzde kalabilmesi için bizden bu sene 4 galibiyet daha fazla alması gerekecek
en kötü 20 de olacağızda ondan sonrası bizim alacağımız puanlara bağlı birde diğer takımların tabiki
yaw necmi abi bu seneye 45.840 puanla girmisiz iki tane 0 puanli sene var icinde. bu sene 20+ puan alacagimizi tahmin ediyorum eder 65 ikinci torbaya yetmez. ama üstüne bir 20 daha koyabilirsek 2019/20 ye ikinci torba mümkün hem sen bundan 2 y önce ikinci torbanin mümkünati yok diyordun simdi seneye ikinci torbaya gireriz diyorsun :alala: :alala:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nerden nereye derler ya işte öyle bişey...

Çevrimiçi Necmi

Bu sene 3. torba imkansız değildi: Ben kuralardan önce söyledim, üstümüzdeki takımlar ön elemelerde elenme ihtimalleri çok yüksekti. Öyle de oldu.

Ama 2. torba işi farklı. Üstteki takımlar ön eleme oynamayacak artık. 1.torba zaten 8 ülke şampiyonuna tahsis edildi.

İtalya, İngiltere ve İspanya'da üstümüzdeki takımların CL'ye katılmaması lazım, yani ligde kötü derece almaları gerekiyor. O da çok kolay değil, Napoli ligde 4. olacak, Atletico 5. olacak vs.

arsenalin eleneceğini kim bilebilirdi tarihinde ilk kez şl ye gidemiyor elenmese biz üçüncü torbaya giremezdik resmen mucize gerçekleşti olmadık takımlar elendi.
8 ülke şampiyonuna tahsis edildi ama bunlar zaten puan olarak ilk 16 nın içinde senin dediğin gibi olması için bir leipzig gibi takımın şampiyon olması lazım yoksa etkilemiyor şl kupasınıda bu 16 takımdan biri alıyor. büyük ihtimal uefa kupasınıda gene 16 takımdan biri alacak yani listeye eklenecek bir takım olmayacak dortmunt eleniyor 35 puan kaybına uğrayacak uefaya gidip yürüyemezse işi zor
sen atletico örneği veriyorsunda bu engel değilki adamların sıralamadaki yeri zaten 2. bak Benfica birinci torbadan giriyor şampiyon olmasa ikinci torbadan giriyor sıralamadaki yeri 11 ama seneye bizim altımızda olacak
belki fazla takım almaları büyük liglerin lehine oldu ama ülke puanlarını dikkate almamalarıda alttaki takımların işine yaradı. sırf almanya liginde diye yukarda kendine yer bulan bir sürü takım kurşun bağlanmış gibi düşecek ispanyol takımları 19 puan kaybediyor. bu puan onlara beleşten veriliyordu

Çevrimdışı cursedofdragon

taraftar geriledi fakat takım ilerledi :)

O zaman ki de çok saçmaydı rakip takım atak yapıyordu takımı ıslıklamak yerine lay lay lom çekiliyordu rakip takım hiç etkilenmiyordu :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

O zaman ki de çok saçmaydı rakip takım atak yapıyordu takımı ıslıklamak yerine lay lay lom çekiliyordu rakip takım hiç etkilenmiyordu :)

Anı yaşamak yerine anı ölümsüzleştirmeye çalışıyoruz :) Ben buna karsıyım :) zaten özeti var ne ugrasıyosun:)

Çevrimiçi Necmi

algı oynaması birini slogan atarken diğerini penaltı sessizliğinde çekersen bu görüntüyü alırsın o slogan
atıldığı maçıda penaltı atılırken çeksen aynı görüntü olur. nerden nereye dediğin şu anki tribün inönüden iki gömlek daha iyi
inönü tribünlerinin sahaya etkisi sıfırdı. şimdi her maç dünya bizi neden konuşuyor inönü tribünlerinde bir konuşulan
liverpool maçı var. şimdi herkes yaka silkiyor.
sanki biz hiç inönü tribünlerini bilmiyoruz vodafoneun en kötü tribün performansı inönünün en iyi tribün performansından çok daha iyidir.
en azından vodafone maça etki ediyor.

Çevrimiçi Rasim

algı oynaması birini slogan atarken diğerini penaltı sessizliğinde çekersen bu görüntüyü alırsın o slogan
atıldığı maçıda penaltı atılırken çeksen aynı görüntü olur. nerden nereye dediğin şu anki tribün inönüden iki gömlek daha iyi
inönü tribünlerinin sahaya etkisi sıfırdı. şimdi her maç dünya bizi neden konuşuyor inönü tribünlerinde bir konuşulan
liverpool maçı var. şimdi herkes yaka silkiyor.
sanki biz hiç inönü tribünlerini bilmiyoruz vodafoneun en kötü tribün performansı inönünün en iyi tribün performansından çok daha iyidir.
en azından vodafone maça etki ediyor.
katiliyorum  :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

taraftar gerilemedi tam tersi sıçrama yaptı. o zamanlar tribünde soytarılıktan başka bir şey yapılmıyordu bütün işleri güçleri
takımın önüne geçmekti. şimdi taraftar maçın içinde iki senedir her maç konuşulan taraftar geriledi demek haksızlık
her gelen avrupa takımı Beşiktaşı ayrı taraftarı ayrı yenmek zorundayız diyor bana geçmişden liverpool maçını çıkart bul bakalım başka bir maç
bunu söyleyen birini. yıllarca liverpool maçının mirasını yedik durduk. Yoksa Beşiktaş tribünü en kötü tribünlerden biriydi
tamamen ego kusan takımın önüne geçen takımın değil kendisinin konuşulmasını isteyen bu merkezde şovlar yapan bir tribündü
biz atak yerken soytarılar kartal gol gol gol diye bağırmaya başlardı şimdi atak yerken gök gürültüsü gibi ıslık sesi rakip afallıyor
kendi oyuncumuz ıslığı duyduğunda deli gibi hamle yapıyor topu kapmak için. monaco maçında gazeteciler ne diyor maçta bir süre sonra top Beşiktaşda kalsın diye dua etmeye başladık o zaman ıslık kesiliyordu. işte gazetecinin aldığı etkinin misli fazlasını sahadaki oyuncu alıyor.
ben ıslıkta topu taça bırakan rakip oyuncular gördüm elleri ayakları birbirine dolanıyor. eskiden tribünler çok güzel coşkulu
derlerdi şimdi tribünler insana cehennemi yaşatıyor diyorlar baskı sahada korkunç deniyor. Ben geçmişde hakem açıklaması
görmemiştim hiç şimdi hakemlerde konuşuyor tribünleri. geçen bir gazeteci diyordu rakip gol atınca erken taraftarı kopartırsın maçtan ama Beşiktaş
taraftarını kopartamıyorsun galipken bile baskı yapıyorlar diyordu.

Etiketler: