Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5781009 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Saniyorum hoca rakip mecbur gelecek, Oguzhan'in paslari duzgun arka alana paslar atar kontra ataklarda diye dusunuyor. Yanlis da degil ama Oguzhan cok etkisiz kalabiliyor o mevkide, ozellikle de oyunu geride kabul edecegimizi hesaba katarsak Oguzhan'in faydali olmasi zor gorunuyor. Ustelik ayni isi bos alan buldugunda Talisca da yapiyor ve gole daha yakin oynuyor Avrupa'da. Gerci sahada yurumesi sebebiyle uyarmak icin de Talisca'yi kesmis, fakat Oguzhan da ayni sekil.

hocanın açıklamalarını dinleyin.

Çıkarken ki talisca'nın top kayıplarından dolayı oynatmamış.

Ligde hadi neyse hata yapıyorda burda yaptığı hatalar pahalıya patlar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu mac ozelinde konuşuyorum, Ozi-Tolgay ikilisi rakip hucum oynamayi dusunuyor ise tutar. Tolgay in savunma yonu yeterli. Kart problemine erken girmesin yeter.

Ama yunusun dedigi gibi medel de olabilirdi. Belki ilk yarida skoru alip ikinci yarida tutmayi planliyor olabilir Senol hoca.

Bana kalsa Negredo 11 yazar odullendirir ve ozguven verirdim.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 19:36:48 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı onurturan

Besiktasarena.com yazda cok fena aslinda @Necmi den girip @sozkul abiden cikmislar
Herkese sıkmışlar biz şakşakçı olmuşuz banlanan yazmış banlanan yazmış birkaçı  belli oluyor mesajdan kim olduğu :D

Çevrimdışı Berat

Gittiğin gün bayram olacak bencil adam, kırmızı karttan da yırttın kendini şanslı sayabilirsin.

Çevrimdışı atalay

Bugünü ilk 70 ve son 20 diye ayırmak lazım. Bu son yirmiyi ne oyun ne de final pozisyonlarındaki tercihlerle bitiremedik. Fakat bugün son 20'den bahsetmemek lazım. CL'de karakter koyuyoruz, reaksiyon gösteriyoruz -öyle ki nabız çok daha yükseklere çıkıyor, adaleler sertleşiyor, ayaklar gitmiyor- ve bazı bölümler dışında büyük oynuyoruz. Bu maçta ligde haftalardır üretemediğimiz pozisyonları tek doksana sığdırdık. O sebeple yineleyeceğim ama ligde bu tek düze hücum aksiyonlarını tercih etmeye gerek yok. Takımı ve tüm ekibi dört maçlık performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Böylesine atlet ve dinamik takımlara karşı zaman zaman git-gelli oynamak kolay değil.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 22:04:14 atalay ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugünü ilk 70 ve son 20 diye ayırmak lazım. Bu son yirmiyi ne oyun ne de final pozisyonlarındaki tercihlerle bitiremedik. Fakat bugün son 20'den bahsetmemek lazım. CL'de karakter koyuyoruz, reaksiyon gösteriyoruz -öyle ki nabız çok daha yüksekler çıkıyor, adaleler sertleşiyor, ayaklar gitmiyor- ve bazı bölümler dışında büyük oynuyoruz. Bu maçta ligde haftalardır üretemediğimiz pozisyonları tek doksana sığdırdık. O sebeple yineleyeceğim ama ligde bu tek düze hücum aksiyonlarını tercih etmeye gerek yok. Takımı ve tüm ekibi dört maçlık performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Böylesine atlet ve dinamik takımlara karşı zaman zaman git-gelli oynamak kolay değil.

:claps: :claps:

Bu açıdan tebrik etmek gerek kesinlikle  :ok:

Yalnız Quaresma'ya bir parantez açmak lazım, bu maç 4-1 bitmediyse o son tercihler yüzünden. Quaresma ve Babel biraz daha sakin kalabilse rahat rahat koparırdık bu maçı. Umarım Atiba ve Gökhan'da sıkıntı olmaz. Gökhan savunma yönüyle karakter ortaya koydu.

Çevrimdışı ozankarakoc

Mutluyuz, çünkü Monaco'ya karşı iki maçta 4 puan alabildiğimiz için kahrolacak seviyeye geldik :)
Mutsuzuz, çünkü 4-0 falan gibi çılgın bir skorla kazanıp Avrupa'yı şok edebileceğimiz bir maçtan beraberlikle döndük.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bugünü ilk 70 ve son 20 diye ayırmak lazım. Bu son yirmiyi ne oyun ne de final pozisyonlarındaki tercihlerle bitiremedik. Fakat bugün son 20'den bahsetmemek lazım. CL'de karakter koyuyoruz, reaksiyon gösteriyoruz -öyle ki nabız çok daha yükseklere çıkıyor, adaleler sertleşiyor, ayaklar gitmiyor- ve bazı bölümler dışında büyük oynuyoruz. Bu maçta ligde haftalardır üretemediğimiz pozisyonları tek doksana sığdırdık. O sebeple yineleyeceğim ama ligde bu tek düze hücum aksiyonlarını tercih etmeye gerek yok. Takımı ve tüm ekibi dört maçlık performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Böylesine atlet ve dinamik takımlara karşı zaman zaman git-gelli oynamak kolay değil.

+1903

Ayrıca Quaresma çok aptalca tercihler yaptı. 70'ten sonra çıkmalıydı.

Çevrimdışı mellfred

Quaresma bugün ne s**tın be ! Nihayet attıracaktın da kendini neyseki atmadı adam.
Babel de bugün bencildi
Tolgaya şükranlarımı sunarım

Çevrimdışı spiegel

şampiyonlar liginde, 1-1 devam eden maçta, kornerden kaleye şut çeken zihniyeti biri izah edebilir mi?

Çevrimdışı Mavi Tuna

+1903

Ayrıca Quaresma çok aptalca tercihler yaptı. 70'ten sonra çıkmalıydı.
Sakatlık sorunları olmasa çıkabilirdi ama 3 oyuncu değişikliği de zorunlu oldu maalesef, çıkmayacak 3 adam çıktı.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

bravo takıma helal olsun ,daha iyisi olabilirdi ,quaresma çok pozisyon harcadı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozankarakoc

Monaco'ya karşı iki maçta dünyanın pozisyonunu ürettik. Sağlı sollu ortalar, kanattan son çizgiye inmeler, ceza sahası önünde paslaşmalar, uzun toplarla kanat değiştirip ters kanattan bindirmeler... Tosic kafayla gol aradı, Atiba gollük pozisyon(lar)a girdi, Gökhan Gönül şut pozisyonu buldu, ... Takımda gol denemesi olmayan bir tek Fabri vardı. Peki ligde neden olmuyor bu çeşitlilik ve iştah? (Bu kısmı içimden söylüyorum ama... Umarım bu işin astronomik Şampiyonlar Ligi primleriyle ilgisi yoktur...)

Peki Atalay, bu hücum zenginliğini ligde neden üretemiyoruz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma batırmasa bugün 4/4'ü kutluyorduk.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beşiktaş Monaco'yla berabere kalırsa:

+Monaco'yu yenersek Leipzig yenmesin istiyorduk ama berabere kalırsak Leipzig'in kazanmasını istemeliyiz. Leipzig kazandığı anda gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
+Porto-Leipzig maçı berabere biterse 1 durumda gruptan çıkamıyoruz. (Porto'ya 3-1'den kötü yenilmemiz durumunda)

+Biz berabere kalırsak ve Porto kazanırsa iki durumda gruptan çıkamıyoruz. (Leipzig'e 2-0'dan kötü yenilmemiz durumunda)

+Özetlersek Monaco beraberliği durumunda kağıt üzerinde gruptan çıkamadığımız 3 olasılık var ve bunların 3'ünde de puan eşitliği durumu var. Beşiktaş'ın 2'li averajı kaybetmesi çok zor olsa da imkansız değil. Ama 3'lü averajda kendi aranda oynanan maçlara bakılıyor ve Beşiktaş orada da çok avantajlı.

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 22:15:15 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

şampiyonlar liginde, 1-1 devam eden maçta, kornerden kaleye şut çeken zihniyeti biri izah edebilir mi?

twitterda UCL resmi sayfası gazlayıp duruyor acaba çok mu etkisinde kalıyor  :biggrinking:

bugün çok saçma tercihleri vardı ki ATILMAMASI bence ilk yarıdaki ofsaytın diyetiydi.

Çevrimdışı mellfred

Takım olarak cl’de galibiyetlere alıştık. Karakter koyduk koyuyoruz final paslarında biraz dikkat etseydik 60’da bitirip dinlenecektik ama yazık ettik çok pozisyona
Gönül Tolgay ve tosic kusursuz oynadılar
Oğuzhan hala zayıf Babel bencildi quaresma için ban yemeye değmez
Tebrikler Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Varlığı bir dert yokluğu bir dert. İnanılmaz ya yaptıkları şaka gibi.
Adama gidip tekme atıyorsun hakem çıkarsa kırmızıyı minimum 3 maç.
Adam atsa son dk da golü al başına bela.
Umarım bugün leipzig kazanır da turlarız. Monaco'nun defansı evlere şenlik. Hem porto hem leipzig yener bunları.
Bu hafta garantileyemezsek porto maçı çok zor olur.

Çevrimdışı ozankarakoc

Quaresma batırmasa bugün 4/4'ü kutluyorduk.

Herkeste hafiften bir bencillik vardı. Babel, o pozisyonda Medel ve Quaresma'yı görse, Cenk, o pozisyonda kaleye vurmak gibi gereksiz bir iş yapmak yerine Quaresma'ya açsa, Gökhan Gönül, kendisi vurmak yerine hemen yanındaki Atiba'yı görse... Falan filan... Ama olacak o kadar... 42 bin kişi 'vur' diye haykırırken zor işler bunlar :) Helal olsun çocuklara...

Çevrimdışı levitate

İlk yarıyı kaçırdım da maçın tam halini bulabilecek var mı?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün çok git geldi oynadı ama o pozisyonda çok iyi düşündü aslında

Rakip on direğe adam koymadı ve kaleci de kalenin tam ortasindaydi düşünce mükemmel vuruş bir o kadar kötü :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
11 Ağustos 2017, 14:53:27 »
Tempo ve dinamizm konusunda Avrupa'da bazı takımlara karşı cevap verecek seviyede değiliz. O yüzden bu ekiplere karşı başka oyunlar seçeceğiz. Beşiktaş'ın elinde en üst seviye organizasyonlarda yarışmış; buralarda kazanmayı ve kaybetmeyi öğrenmiş, böylelikle çok şey kazanmış isimler var. Başka başka handikaplarının yanında bu kalite ve deneyim önemli.

Aslında Leipzig maçının 25-30 dakikası, Porto maçının 15-20 dakikası dışında git-gelli oyunları oynamadık. Zira tempoyu düşürüp, rakibi istediğimiz gibi oynattık. O sebeple son 20 dakika bizim isteyeceğimiz türden bir oyun değil. Rakiplerin hepsi atlet, genç, dinamik kadrolara sahip, o sebeple bu ekipler ile oynamak istemiştim. Bu deneyim ve maç planları oyunun büyük bölümlerinde sonuç verdi. Son bölümde sıkıntılar var ama ona rağmen final aksiyonlarını yapabilsek fişi çekebilirdik. @Osvaldonun Saçı @EMİR EMRE

Çevrimdışı mellfred

İlk yarıyı kaçırdım da maçın tam halini bulabilecek var mı?
TRT verir birazdan

Etiketler: