Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5782959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

İçimde bir korku var ben bi gideyim duj alayım.

Çevrimiçi sozkul

Abi sen eksisozlukteki basligina bi bak istersen ahah super super

Bulamıyorum ben ekşide Necmi diye bi başlık?

Çevrimiçi sozkul

Valla o konuda sana fazla katılamayacağım ozi 8 i krallar gibi oynayamıyor bence ha 10 numarayı oynar mı isterse bence 8 numaradan daha iyi oynar.
İlk geldiğinde samet aybaba döneminde gayet olumlu sinyaller veriyordu biliç efendi bu özelliğini köreltti sağolsun.Ozinin alameti farikası hani derler ya telefon kulübesinde bile iki kişiyi çalımlar ve kimsenin tahmin edemeyeceği yerlere inanılmaz paslar çıkartır.Hah tamda bu yüzden 10 numara oynayabilir diyorum ben üstüne bir de şut özelliğini geliştirirse skorda üretebilir bence

Arkasında Medel Atiba olursa Ozi 10 numarayı mükemmel oynar.

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA! Beşiktaş'ta, Talisca'nın yerine ilk 11'de Oğuzhan Özyakup görev yapacak.

Çevrimdışı tangaz

bu fizik gücü ile (aslında güçsüzlüğü) stoperlerin arasında bilardo topuna döner
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Eine große sportliche Veranstaltung, Les meilleurs Équipes, The Champions!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bulamıyorum ben ekşide Necmi diye bi başlık?

besiktasarena.com diye arat Abi  :biggrinking:

Çevrimiçi sozkul

bu fizik gücü ile (aslında güçsüzlüğü) stoperlerin arasında bilardo topuna döner

O nedenle arkasına medel koyduk ya..

Çevrimdışı tangaz

O nedenle arkasına medel koyduk ya..

bence bi daa düşün hiç mantıklı değil arkadaki medel mi gelip rakip stoperleri dövecek? adamları tutup perde yapıp ozzi sen devam et ben seni korurum mu diyecek  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Librarius

la fonten yaşasaydı böyle ustaların yanında kaybolup giderim der ve masal yazmayı bırakırdı

Abi renklilere ceza vermemek icin makatlarindan uydurduklari bahanelere artik gulemiyorum. Olay kokusmuslugun dibine verdu. Besiktasli oyuncuya ceza verip hukuki kilifini sonra yazanlar renkli oyunculara hukuki kilif varken bile sacma sapan bahanelerle ceza vermiyor. Hakikaten insanin zoruna gidiyor. Bu kadar (Hakaret Yasak)₅ olmayi nasil basariyorlar, akil alir gibi degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

Abi renklilere ceza vermemek icin makatlarindan uydurduklari bahanelere artik gulemiyorum. Olay kokusmuslugun dibine verdu. Besiktasli oyuncuya ceza verip hukuki kilifini sonra yazanlar renkli oyunculara hukuki kilif varken bile sacma sapan bahanelerle ceza vermiyor. Hakikaten insanin zoruna gidiyor. Bu kadar (Küfür Yasak) olmayi nasil basariyorlar, akil alir gibi degil.

hani bir laf var ya bilmem kaçtane umumi kadın bir araya gelse bunun gibi bir ooo sii doğuramaz die hah işte tam bunlar için söylenmiş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

akşam şl.de uğurlu gelen bi rkadaş var ona misafirliğe gitcem bu gelişme üzerine seyretmeme totemli deneyelim bakalım :)
SCOPE candır abi  :naughty: :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

arkadaşlar maalesef kutuya yeterli adamımız giremiyor. az önce psg -anderlecht maçını izledim her golde abartısız ceza sahasında 5-6 adam var. görsellerle paylaşmak isterdim ha tabiki çok kaliteli takım ama inanın biz kutuya 3 evet sadece 3 adam sokabilebilsek ligi kesin şampiyon tamamlarız ama olmuyor işte oyuncu profilimi şenol hocanın oyun karakteri mi bilmiyorum. resmen özeti izlerken imrendim ya her golde ceza sahasında 6 adam birden olabilir mi ya anderlecht istediği kadar kötü takım olsun biz ligin dibindeki en güçsüz takıma bile ceza sahasında kutu içinde taş çatlasa 2 adam oluyor. gol oranımız çok düşük yüksek yüzde ile oynuyoruz ama gol pozisyonumuz yok çok fazla nasıl halledilecek bilmiyorum. senin kutuda minimum 3 adamın olmazsa bütün maçları taş çatlasa 1-2 golle tamamlarsın. iyi değiliz arkadaşlar gerçekten iyi değiliz lig başlayalı 10 hafta oldu bi maçta 3 gol atamadık.karamsar değilimdir normalde allahtan takım bulduğunu atıyor zaten bir maçta ya 2 ya 3 pozisyon anca buluyoruz. bir an önce nasıl halledilir ama oyuncu kadrosunun yapısıda bu şekilde bi babel giriyor kutuya bi de oynarsa lens. aslında lensi negredo ile birlikte kutu içerisinde değerlendirebiliriz bilmiyorum olur mu olmaz mı tabi şenol hoca bunu görcekte yapacakta gerçekten işimiz zor.

Alanyaspor macinin ikinci yarisinda bunu basardik. Baya kalabaliklastik cezasahasinda. Fakat bizde temel sorun Cenk Tosun. Bunu gormek istemeyenler var ama zamanla herkes gorecek. Cenk tek forvet oynayabilecek oyuncu degil. Cezasahasinda cogalmak isteyen takimin forveti top tutacak, duvar olacak, kanatlara veya ortasahaya alan acacak. Siz hic Cenk'in stoperleri kendisiyle goturdugunu gordunuz mu? Cenk varsa rakip stoperler kapi gibi kale onunde takiliyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

@sozkul abi bu yasimda soyle sahaya ciksam sagimda vidal solumda naygolan olsa onume de hamsiki koysam onume gelen sokar sokar cikartirim sokar sokar cikartirim golleri ve asistleri ayagimdan

Çevrimdışı mylife1903

hani bir laf var ya bilmem kaçtane umumi kadın bir araya gelse bunun gibi bir ooo sii doğuramaz die hah işte tam bunlar için söylenmiş
Turkiyede en basinda en sonuna en buyugunden en kucugune en sagindan en soluna en kuzeyinden en guneyi acayip bir piskinlik kokusmusluk var.

En iyi anlatan bir cin atasozu var abi

Nihau yiha etin tnu ka beem nasu ka

Yani diyorki

Imam osurursa cemaat sicar

Çevrimdışı sametbagan

Hoca sanırım bizim konuşmaları okumuş @underworld ozi  10 numara oynayacak diyorlar. :D

Çevrimdışı tangaz

ozinin 10 oynayıp kaybolmadıgı maç yok umarım bu maç iyi iş çıkarır

Çevrimdışı mylife1903

ozinin 10 oynayıp kaybolmadıgı maç yok umarım bu maç iyi iş çıkarır

Bile bile lades abi
Fransiz takimlari dinamik zencili mencili oluyor boyle hizli atletik cat cat cift dikis yaparlar oracikta

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lima yerine alacağımız adam sonunda haberlere düştü : Marouane Fellaini  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Bile bile lades abi
Fransiz takimlari dinamik zencili mencili oluyor boyle hizli atletik cat cat cift dikis yaparlar oracikta

söylemeğe dilim varmıyor işte reis 41903 kişi önünde çocuğa şeedecekler oracıkta 18in önünde talisca gene kafa mafa atıyordu

Çevrimdışı mylife1903

Lima yerine alacağımız adam sonunda haberlere düştü : Marouane Fellaini  :biggrinking:

Allah boy vermis gerisi koyvermis
Nefret ettigim gerzek futbolculari yazmakta ustune yok basinin.

Fabregazi koyalim fabregazi

Çevrimdışı tangaz

Allah boy vermis gerisi koyvermis
Nefret ettigim gerzek futbolculari yazmakta ustune yok basinin.

Fabregazi koyalim fabregazi

aynen reis fabregaz candır gerisi heyecan

Çevrimiçi sozkul

@sozkul abi bu yasimda soyle sahaya ciksam sagimda vidal solumda naygolan olsa onume de hamsiki koysam onume gelen sokar sokar cikartirim sokar sokar cikartirim golleri ve asistleri ayagimdan

Hamsik'den sana sıra gelirse, tam sen sıra bende atacağım derken o sokar hep.. 😀

Çevrimdışı tangaz

Hamsik'den sana sıra gelirse, tam sen sıra bende atacağım derken o sokar hep.. 😀

bildiğimiz maç demi bu  :alala:

Çevrimdışı sametbagan

Bile bile lades abi
İnşallah 10 numara 10 numara oynar da sizi de yanıltır.Seni okuyan da 10 numara değil de saki kavgaya adam topluyoz zanneder.

Tamam fizik olarak bi sosa  bi mesut değil gömdüğünüz kadar kötü de değil yani

Yerine oynayan talisca çok mu güçlü sanki kız gibi oynuyor bişe olacak diye ayağını topa uzatmıyor hergele :D

Bi şutu bi de kafa özelliği var başka da bi numarası yok valla.Hani şu eski kungfu filimlerindeki sarhoş tekniğini yapan kungfucular gibi sahada ha yıkıldı ha yıkılacak kerata

Etiketler: