Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ülke demişken bu ülkede işler biliyorsun algıyla yürüyor senin şimdi bir iki fotonu şoklarım geselilerle yiyip içerken birde erol taş kahkaha efekti ekleriz sonra sen dublaj montaj kandırıldım diyene kadar ben kaleyi fethederim  :bandit:
bu arada burdan atılıp sonra sosyal medyada benim renkli olduğumu söyleyen bile oldu :evillol:
benim renkli olabileceğime kimseyi inandıramazsın :bandit:

Çevrimdışı tangaz

fenerlilerle bulursunda gs ile zor biraz :evillol: soyumda sopumda çevremde gsli yok denebilir.
bizim yapıya gsli olmak biraz ters o nedenle çevremde olmaz o güruh :bandit:

düşün işte ne kötü bir etiketle yaftalayacam seni  :D

bir daha iflah olmazsın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu arada burdan atılıp sonra sosyal medyada benim renkli olduğumu söyleyen bile oldu :evillol:
Abi sen eksisozlukteki basligina bi bak istersen ahah super super

Çevrimdışı tangaz

boşboş konuşmuş işte biri ben tapelerler falan destekleyecem çamur at izi kalsın kampanya mı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bizde seni dinledik seneye beleş bizde abuş dediğin mesajlar onlarca ve ahanda orda arşivde duruyor açtırma kutunu istersen pandoranın kutusunu açarsam başına neler geleceğini biliyorsun  :D
1000yuroya gomez de vardi abi
Batan malin gemisi olsa 1000yuroya vermezler

Çevrimdışı kyiv

Bir başka oluyor şu şampiyonlar ligi günleri be  :bandit: Bu günlerde Fenerbahçe ve Galatasarayı daha bir sinek gibi görüyorum  :icool: :bandit:

En son ne zaman katılmıştı sarı kanaryam güzel kuşum bu kupaya? 4 yemeyi alışkanlık haline getiren evropa fatihi en son ne zaman maç kazandı bu ligde?

Kalitemizle stadımızla taraftarımızla takımımızla çok yakışıyoruz bu lige çoook.Allah ayırmasın bu ligden...

Çevrimdışı tangaz

1000yuroya gomez de vardi abi
Batan malin gemisi olsa 1000yuroya vermezler

birde gomezin veliahtı damdon var

Çevrimdışı levitate

sağa sola dikkat et mobesedir işyeri kamerasıdır falan derken bi görüntü bulunur başın yanar daha gençsin, biz olsak bişi olmaz bizim şaapılmayan bi kulağımızın arkası kaldı da sana yazık olur. :icool:
Valla müdür bilmem kaç kamera koyduk diyoda çalıştıklarını sanmıyorum :D
:photo:
derkeeen yakalandık :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

tolgay on numara oynar bir iki maç bocalar belki sonra uyum sağlar o yetenek var ama sorun önde
cenk arkada ozi olması o ikisi olduğu sürece on numara kimin olduğunun pek önemi yok bozuyorlar oyunu
ozi hiç destek için ileri gelmiyor geldiği anda etkisini görüyoruz ama beş maçta bir oluyor cenkde sürekli merkezden kanada kaçtığı için on numara çok yalnız oluyor kanatta quaresma yanaşmıyor bir elde babel kalıyor babelde
caner oynadığında ilerden çok geride kalmak zorunda kalıyor. bu üçü içinde bir sindirilecek olan ozi onun görev tanımlamasını hoca düzeltirse tamamdır ama cenkle caner vakası oyun yapısı değil bu oyuncular kendileri tercih ediyor sıkıntı burda

ozi ve tolgay safkan 8 numaralar.
şayet bu oyuncuları küfür yiyerek göndertmek ,kovudurtmak istiyorsak 10 numarada oynatalım 3-4 haftaya tekme vurup kovarız.
takımın saha içi yerleşimi ,pozisyon alması,Oyunu çok uzun boyda kabul etme vb eksiklere devam ettiğimiz sürece 8 numaradaki pyuncular hep şikayet yiyecek, bu kaçınılmaz.

Çevrimdışı underworld

arkadaşlar maalesef kutuya yeterli adamımız giremiyor. az önce psg -anderlecht maçını izledim her golde abartısız ceza sahasında 5-6 adam var. görsellerle paylaşmak isterdim ha tabiki çok kaliteli takım ama inanın biz kutuya 3 evet sadece 3 adam sokabilebilsek ligi kesin şampiyon tamamlarız ama olmuyor işte oyuncu profilimi şenol hocanın oyun karakteri mi bilmiyorum. resmen özeti izlerken imrendim ya her golde ceza sahasında 6 adam birden olabilir mi ya anderlecht istediği kadar kötü takım olsun biz ligin dibindeki en güçsüz takıma bile ceza sahasında kutu içinde taş çatlasa 2 adam oluyor. gol oranımız çok düşük yüksek yüzde ile oynuyoruz ama gol pozisyonumuz yok çok fazla nasıl halledilecek bilmiyorum. senin kutuda minimum 3 adamın olmazsa bütün maçları taş çatlasa 1-2 golle tamamlarsın. iyi değiliz arkadaşlar gerçekten iyi değiliz lig başlayalı 10 hafta oldu bi maçta 3 gol atamadık.karamsar değilimdir normalde allahtan takım bulduğunu atıyor zaten bir maçta ya 2 ya 3 pozisyon anca buluyoruz. bir an önce nasıl halledilir ama oyuncu kadrosunun yapısıda bu şekilde bi babel giriyor kutuya bi de oynarsa lens. aslında lensi negredo ile birlikte kutu içerisinde değerlendirebiliriz bilmiyorum olur mu olmaz mı tabi şenol hoca bunu görcekte yapacakta gerçekten işimiz zor.

Böyle mi reyis ?

Aslında ilk sezonda ve ikinci sezonun bazı bölümlerinde bizde bu şekilde  boğuyorduk ama bu sezon biraz daha uzaktan seyrediyoruz.

Çevrimdışı sametbagan

ozi ve tolgay safkan 8 numaralar.
şayet bu oyuncuları küfür yiyerek göndertmek ,kovudurtmak istiyorsak 10 numarada oynatalım 3-4 haftaya tekme vurup kovarız.
takımın saha içi yerleşimi ,pozisyon alması,Oyunu çok uzun boyda kabul etme vb eksiklere devam ettiğimiz sürece 8 numaradaki pyuncular hep şikayet yiyecek, bu kaçınılmaz.

Katılmıyorum oyuncu kendisini 8 için yeterli görüyor 10 oynayamam diyor.Hatta şenol hoca da bahsetmişti oğuzhan 8 oynamak istiyor ama ben onun 10 numarada da başarılı olacağını biliyorum diyordu.Hoca gerekirse kafasına vura vura öğretecek tıpkı burak yılmaza öğrettiği gibi.Hazır talisca da formsuzken ozi denenebilir en azından 45 dakika da olsa oynatılabilir.Hem hazır 10 numaralı formayı da almışken neden olmasın.Bugün monaco maçında son yarım saat taliscanın yerine ve ligde göztepe maçına direk 11 başlayabilir mesela

Çevrimdışı underworld

Katılmıyorum oyuncu kendisini 8 için yeterli görüyor 10 oynayamam diyor.Hatta şenol hoca da bahsetmişti oğuzhan 8 oynamak istiyor ama ben onun 10 numarada da başarılı olacağını biliyorum diyordu.Hoca gerekirse kafasına vura vura öğretecek tıpkı burak yılmaza öğrettiği gibi.Hazır talisca da formsuzken ozi denenebilir en azından 45 dakika da olsa oynatılabilir.Hem hazır 10 numaralı formayı da almışken neden olmasın.Bugün monaco maçında son yarım saat taliscanın yerine ve ligde göztepe maçına direk 11 başlayabilir mesela

Allah vergisi yoksa yapacak bir şey yok.
Fabriden stoper olursa oiz ve tolgay dan 10 olur.

Iki top tekniği olan yetenekli oyuncuyu hemen 10 numara yapıyoruz.
Zamanında Guti, Fernandes böyle telef oldu gözümüzün önünde.

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 14:44:34 underworld ]

Çevrimdışı sametbagan

Allah vergisi yoksa yapacak bir şey yok.
Fabriden stoper olursa oiz ve tolgay dan 10 olur.
Bence bu kadar emin olma şenol hoca kazma burağı gol kralı yaptı.Volkan şen denen kuş beyinli en iyi sezonunu şenol hocayla yakaladı .Bakambu colman selçuk ozan tufan liste uzar gider.Oziden veya tolgaydan ne den 10 numara olmasın bal gibi de olur bence.

Çevrimdışı underworld

Bence bu kadar emin olma şenol hoca kazma burağı gol kralı yaptı.Volkan şen denen kuş beyinli en iyi sezonunu şenol hocayla yakaladı .Bakambu colman selçuk ozan tufan liste uzar gider.Oziden veya tolgaydan ne den 10 numara olmasın bal gibi de olur bence.
Adam krallar gibi 8 numara yaptı daha ne yapsın.
Illaha yapacaksa 2,5 senedir takımın başında buyursun yapsın da izleyelim.

Çevrimdışı yoruk

Acaba türk takımları gibi bizi çözmüşler midir bu kadar maçtan sonra ? Şu Arena da mağlubiyet almayalım da. :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Acaba türk takımları gibi bizi çözmüşler midir bu kadar maçtan sonra ? Şu Arena da mağlubiyet almayalım da. :D :D

dün tolgay açıklama yapmıştı onlar bizi çözdüyse bizde onları çözdük diye :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Türk takımları nasıl çözmüş bizi ? 11 kişi kapanmak mı çözmek  :biggrinking:

Turan taktiği ile vurucaz aksam onları sağdan -soldan atıp ortada binicez tepelerine.  :halay:

Çevrimdışı tangaz

maç yayını nerde beyler bu arada

Çevrimdışı sametbagan

Adam krallar gibi 8 numara yaptı daha ne yapsın.
Illaha yapacaksa 2,5 senedir takımın başında buyursun yapsın da izleyelim.
Valla o konuda sana fazla katılamayacağım ozi 8 i krallar gibi oynayamıyor bence ha 10 numarayı oynar mı isterse bence 8 numaradan daha iyi oynar.
İlk geldiğinde samet aybaba döneminde gayet olumlu sinyaller veriyordu biliç efendi bu özelliğini köreltti sağolsun.Ozinin alameti farikası hani derler ya telefon kulübesinde bile iki kişiyi çalımlar ve kimsenin tahmin edemeyeceği yerlere inanılmaz paslar çıkartır.Hah tamda bu yüzden 10 numara oynayabilir diyorum ben üstüne bir de şut özelliğini geliştirirse skorda üretebilir bence

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı matias_27

Böyle mi reyis ?

Aslında ilk sezonda ve ikinci sezonun bazı bölümlerinde bizde bu şekilde  boğuyorduk ama bu sezon biraz daha uzaktan seyrediyoruz.

Aynen teşekkür ederim. İşte bu kutudaki psg li oyuncu sayısının yarısı bizde kutuya girebilse ligi Nisan ayında bitiririz ama olmuyor duran top hariç 2 kişiden fazla olmuyor. Şuraya bak be hayvan gibi üretmişler ceza alanında o top nereye gelse gol olur zaten. Sezon başından beri yapamıyoruz bunu allahtan bulduğumuzu gol yapıyoruz değerlendirme açısından yüzde yüzle oynuyoruz ama on lig maçını topla toplasan bi maçta 5 pozisyona giremiyoruz. Seri geçişler yapamıyoruz,  ceza sahasında çoğalamıyoruz at topu Q7 ye ortalasın tek oyun planımız bu. İlk defa Alanya maçında Ozzy cenk işbirliğinde deldik göbeği ve gol geldi. İddaa ediyorum bu sistemle forvete neymarı koy 5-6 gol ya atar ya alamazdı bizde o da kişisel yeteneğiyle.  Al negredoyu dünkü psg maçına koy hat trick yapardı. Galiba oyuncu kadromuz oyuncu özelliklerimiz bu oyuna elverişli değil ve bunu şenol hoca da gördüğü için mecburen oyunu Q7 ye göre kuruyor çünkü ortadan atak varyasyonlarını bi türlü yapamıyoruz. Aslında bence taliscayı farklı bi şekilde kullanmamız gerekiyor çünkü adamın fizik yapısı on numara oynamaya müsait değil. Aslında talisca futbol pozisyon olarak çok zor bi yapısı var. Ön liberoya koysan Press gücü yok sürekli Press isteyen bi bölge çünkü forvet arkasına koysan orada da sıkıntı top rakipteyken direkt oyundan düşüyor forvete koysan ara koşu çapraz koşu yapma özelliği yok. Her an gol atma tehlikesi cidden var Necmi abiye katılıyorum ama birileri sürekli talisca nın açığını ve eksiğini gidermek durumunda ve bu da gerçekten zor birşey. Ve bizi bu oyuna iten kutuya az adam girme nedenine sokan kişi de Q7. Atıyor kendini sağ çizgiye rakip  göbeği kapatıyor orta saha mecburen topu ona aktarıyor çünkü kendini boşa çıkaran tek adam.  Burda asıl soru Q7 li oyun ve Q7 siz oyun. Şenol hocanın sağlam bi Q7 olduğunda bu oyun planından asla vazgeçmiyecektir.Q7 kötü değil ama onun varlığı bizi mecburen bu oyuna itiyor. Futbol bi konsol oyunu değil hadi Q7 yi keselim oyun sistemini hemen değiştirelimle olmuyor bu bir alışkanlık aslında bu sefer Q7 siz oyunu oynayamıyorum çünkü takım beyni o oyuna alışmış bunu değiştirmek süreç ister ve bunu sezonun ortasında yapamazsın aslında şenol hoca herşeyin farkında ama yapılacak bişey yok bencede şu aşamada
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı matias_27

Aynen teşekkür ederim. İşte bu kutudaki psg li oyuncu sayısının yarısı bizde kutuya girebilse ligi Nisan ayında bitiririz ama olmuyor duran top hariç 2 kişiden fazla olmuyor. Şuraya bak be hayvan gibi üretmişler ceza alanında o top nereye gelse gol olur zaten. Sezon başından beri yapamıyoruz bunu allahtan bulduğumuzu gol yapıyoruz değerlendirme açısından yüzde yüzle oynuyoruz ama on lig maçını topla toplasan bi maçta 5 pozisyona giremiyoruz. Seri geçişler yapamıyoruz,  ceza sahasında çoğalamıyoruz at topu Q7 ye ortalasın tek oyun planımız bu. İlk defa Alanya maçında Ozzy cenk işbirliğinde deldik göbeği ve gol geldi. İddaa ediyorum bu sistemle forvete neymarı koy 5-6 gol ya atar ya alamazdı bizde o da kişisel yeteneğiyle.  Al negredoyu dünkü psg maçına koy hat trick yapardı. Galiba oyuncu kadromuz oyuncu özelliklerimiz bu oyuna elverişli değil ve bunu şenol hoca da gördüğü için mecburen oyunu Q7 ye göre kuruyor çünkü ortadan atak varyasyonlarını bi türlü yapamıyoruz. Aslında bence taliscayı farklı bi şekilde kullanmamız gerekiyor çünkü adamın fizik yapısı on numara oynamaya müsait değil. Aslında talisca futbol pozisyon olarak çok zor bi yapısı var. Ön liberoya koysan Press gücü yok sürekli Press isteyen bi bölge çünkü forvet arkasına koysan orada da sıkıntı top rakipteyken direkt oyundan düşüyor forvete koysan ara koşu çapraz koşu yapma özelliği yok. Her an gol atma tehlikesi cidden var Necmi abiye katılıyorum ama birileri sürekli talisca nın açığını ve eksiğini gidermek durumunda ve bu da gerçekten zor birşey. Ve bizi bu oyuna iten kutuya az adam girme nedenine sokan kişi de Q7. Atıyor kendini sağ çizgiye rakip  göbeği kapatıyor orta saha mecburen topu ona aktarıyor çünkü kendini boşa çıkaran tek adam.  Burda asıl soru Q7 li oyun ve Q7 siz oyun. Şenol hocanın sağlam bi Q7 olduğunda bu oyun planından asla vazgeçmiyecektir.Q7 kötü değil ama onun varlığı bizi mecburen bu oyuna itiyor. Futbol bi konsol oyunu değil hadi Q7 yi keselim oyun sistemini hemen değiştirelimle olmuyor bu bir alışkanlık aslında bu sefer Q7 siz oyunu oynayamıyorum çünkü takım beyni o oyuna alışmış bunu değiştirmek süreç ister ve bunu sezonun ortasında yapamazsın aslında şenol hoca herşeyin farkında ama yapılacak bişey yok bencede şu aşamada

ha bu arada bu sistemle defansımız gerçekten güçlü ve güçlü de olacaktır ve yediğimiz goller hep çok zor atılabilecek ya da şansa atılabilecek goller olacaktır başakşehir maçında kerim frei golünü hariç tutuyorum o maçta da artık risk almaktan dolayı seri paslaşmalar sonucu yedik golü. ha bu sistemde çok zor goller yiyeceğimiz gibi atacağımız gol ve bulacağımız pozisyon sayısı hep az kalacaktır. kendimi hadsizlik yapmadan şenol hocanın yerine koyuyorum ben olsam napardım diye bence aynı şeyi yapardım :)))) çünkü şuan elimdeki oyuncu kadrosu özelliği ancak bu oyunu oynayabilir. ve bu sistemde ilk 11 imizin altın adamı kesinlikle babel çünkü kutuya giren adam eksiltebilen çapraz koşu yapabilen ceza sahasını karıştırabilen bi tek o var.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

Tivibu

akşam şl.de uğurlu gelen bi rkadaş var ona misafirliğe gitcem bu gelişme üzerine seyretmeme totemli deneyelim bakalım :)

Etiketler: