Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787518 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Olmuyor ,olmuyor , olmuyor bin sefer denedik ama olmuyor.
Çünkü ozi ve tolgay hazirlayici oyuncular, sızmaci değiller ( cigerci-ozan gibi mesela).
Gol atacak iki adamla can çekişiyoruz sonra.

Haaaa olurda çizgide hazirlayici rolünde olan q7 yerine  içe girmeyi seven lens oynatilirsa belki o zaman bir şeyler değişebilir.

Dipnot : tolgayin bölgesi de orasi degildir
tolgay on numara oynar bir iki maç bocalar belki sonra uyum sağlar o yetenek var ama sorun önde
cenk arkada ozi olması o ikisi olduğu sürece on numara kimin olduğunun pek önemi yok bozuyorlar oyunu
ozi hiç destek için ileri gelmiyor geldiği anda etkisini görüyoruz ama beş maçta bir oluyor cenkde sürekli merkezden kanada kaçtığı için on numara çok yalnız oluyor kanatta quaresma yanaşmıyor bir elde babel kalıyor babelde
caner oynadığında ilerden çok geride kalmak zorunda kalıyor. bu üçü içinde bir sindirilecek olan ozi onun görev tanımlamasını hoca düzeltirse tamamdır ama cenkle caner vakası oyun yapısı değil bu oyuncular kendileri tercih ediyor sıkıntı burda

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Monacoycaz abi hayırlısıyla :D

senin yaşın tutuyormu len küfretmeye  :D

bak beşiktaşlısın sen sonra başın belaya girmesin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Biz değerler manzumesiyiz.
Eyvallah
ne ki PFDK’nın verdiği ceza ile
Caner’in eyleminin ağırlığı eşit mi ? Bu kadar cezalandırılması makul değil. Maçta o Hakeme o pozisyonda ben de küfrettim.
Hangimiz etmedik ?
Dün Ozan’ın attığı gol ve öncesi tap taze dururken kasıtlı olarak atağımızı kesmedi mi Kalkavan ?
Federasyon renklilerle bir olmuş üstümüze gelirken ve oyuncumuz ligde bu denli ceza almışken ben takımın kendi oyuncusuna sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Pratikte de ceza’yı cl’de aşabiliyorken yapılmalıydı diyorum ben. Şimdi milli maçlar yapılıyor olsa aynı federasyon Caner’i çağırmayacak mıydı ?
Zaten takım olarak yıprandık.
Şu Başakşehirin Uefa’da yaptığı üçkağıt renkliler algısı federasyonun çifte standardı... topla tüfekle üstümüze abanırlarken biz köyün delisi miyiz?
Bu adamlarla çarpışırken kendi kurallarımızla kendimizi bağlamayalım derim. Caner’e kesilecekse para cezası da kesilebilir. Aksi durum Caner’e değil bize ceza olur

üzümü sapını birbirinden ayırmak gerekiyor. canerin dışla olan olayında
elbette destek olacağız cezanın haksızlığını konuşacağız ceza olmalıydı ama bu
ceza haksız derecede yüksek.
Diğer boyut canerin içerde yarattığı huzursuzluk sadece bu olayla alakalı değil giydiği formanın
Beşiktaş forması olduğunun bilincine varması gerekiyor.

Çevrimdışı matias_27

arkadaşlar maalesef kutuya yeterli adamımız giremiyor. az önce psg -anderlecht maçını izledim her golde abartısız ceza sahasında 5-6 adam var. görsellerle paylaşmak isterdim ha tabiki çok kaliteli takım ama inanın biz kutuya 3 evet sadece 3 adam sokabilebilsek ligi kesin şampiyon tamamlarız ama olmuyor işte oyuncu profilimi şenol hocanın oyun karakteri mi bilmiyorum. resmen özeti izlerken imrendim ya her golde ceza sahasında 6 adam birden olabilir mi ya anderlecht istediği kadar kötü takım olsun biz ligin dibindeki en güçsüz takıma bile ceza sahasında kutu içinde taş çatlasa 2 adam oluyor. gol oranımız çok düşük yüksek yüzde ile oynuyoruz ama gol pozisyonumuz yok çok fazla nasıl halledilecek bilmiyorum. senin kutuda minimum 3 adamın olmazsa bütün maçları taş çatlasa 1-2 golle tamamlarsın. iyi değiliz arkadaşlar gerçekten iyi değiliz lig başlayalı 10 hafta oldu bi maçta 3 gol atamadık.karamsar değilimdir normalde allahtan takım bulduğunu atıyor zaten bir maçta ya 2 ya 3 pozisyon anca buluyoruz. bir an önce nasıl halledilir ama oyuncu kadrosunun yapısıda bu şekilde bi babel giriyor kutuya bi de oynarsa lens. aslında lensi negredo ile birlikte kutu içerisinde değerlendirebiliriz bilmiyorum olur mu olmaz mı tabi şenol hoca bunu görcekte yapacakta gerçekten işimiz zor.

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu doğru mu? Resmi bir açıklama görmedim ben ama ...

Avrupa'dan 50 kulüp Vodafone Arena'da ki atmosferi ve ses yapısını incelemek için Monaco maçına adam gönderecek.

Çevrimiçi Necmi

kimi alalım kimi istiyon ?
Beşiktaş kimi alır bilememde
Transfer sezonu değilken birilerini alıp birilerini gönderdiğiniz için
başınıza ne geleceğini biliyorum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

qarabay 1-0 öne geçti :D

Biz bir üst tura çıkınca karşımıza atl madrid gelebilir ziraa hiç birşey yok :D
a.madritin gelmesi için bizim uefaya gitmemiz lazım artık gruptan çıkma şansı kalmadı :D

Çevrimiçi Necmi

hoca maç sonu taliscayı neden geç aldınız sorusuna "şut tehdidi var her an gol atabilecek bir oyuncu" die açıklama getirdi hala bu sorunun cevabını aramanız da enteresan.
adam süpriz gollerin kahramanı her an en kötü oyunda bile bir gol çıkartabilir
hep söylüyorum elinde gole en yakın oyuncu varken o sahada tutulur. diğer oyuncular onun
açığını kapatacaktır kapatmak zorunda. havadan yerden bu kadar etkili bir oyuncu var elinde
doldur boşalta geçtiğinde kafa vuracak en iyi oyuncu topun gelmesini bekleyen değil topa giden bir golcü
attığı kafa gollerine bakın rakip defansı aptala çeviriyor alakasız yerde dururken birden hamle yapıyor
rakip donup kalıyor böyle oyuncu sahada kalır. abouda böyle oyuncuydu.

Çevrimiçi Necmi

diyoruz abi zaten millet anlamak istemiyor.

Tek o adam olduğu için oynamıyor.

Bizde orjinal 10 numara bölgesinin adamı yok zaten.

Şut atar kafa atar frikik atar gole yatkın diye hoca takımda tutuyor yoksa iyi olduğundan adam olmadığından değil.

Yalnız bi adam 1 şut atıcak diye 70-80 dk sahada yürüyorsa ben tutmam.

Atiba,Oğuzhan,Tolgay yaparım daha mantıklı tolgay daha fazlasını yapar.
en ilerde gomezin varsa haklısın dediğin gibi olur yoksa o kadroyla anca top çevirirsin
sonuç alamadığında ne yaparsan yap cenki tercih ettiğin sürece ikinci bir gol ayağına
ihtiyacın var. tolgay ilerde olunca belki topu rakip sahada tutarsın doğru ama bu sonuç sana sadece bir puanı getirir
buna razıysan öyle oynarsın

Çevrimdışı tangaz

adam süpriz gollerin kahramanı her an en kötü oyunda bile bir gol çıkartabilir
hep söylüyorum elinde gole en yakın oyuncu varken o sahada tutulur. diğer oyuncular onun
açığını kapatacaktır kapatmak zorunda. havadan yerden bu kadar etkili bir oyuncu var elinde
doldur boşalta geçtiğinde kafa vuracak en iyi oyuncu topun gelmesini bekleyen değil topa giden bir golcü
attığı kafa gollerine bakın rakip defansı aptala çeviriyor alakasız yerde dururken birden hamle yapıyor
rakip donup kalıyor böyle oyuncu sahada kalır. abouda böyle oyuncuydu.

her mesajı totoş abuya bağlıyorsun sürekli rakip takım oyuncusunu övüyorsun  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş kimi alır bilememde
Transfer sezonu değilken birilerini alıp birilerini gönderdiğiniz için
başınıza ne geleceğini biliyorum :bandit:
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu doğru mu? Resmi bir açıklama görmedim ben ama ...

Avrupa'dan 50 kulüp Vodafone Arena'da ki atmosferi ve ses yapısını incelemek için Monaco maçına adam gönderecek.
Bir Çok ülkeden yabancı basın mensubu gelecek Atmosfer ve Ses olayini yakindan duymak ve gormek icin bu doğru ama kulüpler olayını bilmiyorum

Werner olayı Dünyanın gündemine oturdu.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 12:20:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı b.damatoglu

Talisca'nin yerine adam alacaksak Guney Amerikali olmasin artik. FFP de bitiyor. Bikkinti geldi bunlarin triplerinden. Birinin karisi Istanbul begenmez, oteki bir sezon iyi oynayip hemen 4-5 milyon euro ister. Mecbur degiliz bunlarin triplerine cekmeye, Alman mi olur Japon mu bilmem ama artik istikrarli surekli sorun cikarmayacak, ust duzey adamlar gormek istiyorum. Arda da ayni misal, bir havalar bi tripler mal bozmasi sanki Sakarya Meydan Muharebesini kazandirdi. Sonradan gorme futbolcu almasinlar bu kadar basit. Gozleri doymuyor. Boyle tipleri Cruzeiro, Boca falan takimlarda senede 300-500 bin euroya oynamak paklar.
3 kuruş fazla verelim Alman olsun. Hatta şu Kerem Demirbayı alabilsek keşke. Muazzam adam.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

her mesajı totoş abuya bağlıyorsun sürekli rakip takım oyuncusunu övüyorsun  :bandit:
aslında sana taş atıyorum. kapak giydiriyor olarakta algılayabilirsin. :D
öyle elimden ucuz kurtulamazsın bir sene dinledim seni burda :bandit:

Çevrimdışı tangaz

aslında sana taş atıyorum. kapak giydiriyor olarakta algılayabilirsin. :D
öyle elimden ucuz kurtulamazsın bir sene dinledim seni burda :bandit:

bizde seni dinledik seneye beleş bizde abuş dediğin mesajlar onlarca ve ahanda orda arşivde duruyor açtırma kutunu istersen pandoranın kutusunu açarsam başına neler geleceğini biliyorsun  :D

Çevrimiçi levitate

senin yaşın tutuyormu len küfretmeye  :D

bak beşiktaşlısın sen sonra başın belaya girmesin
Kamera olmadığı için sıkıntı yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Kamera olmadığı için sıkıntı yok

sağa sola dikkat et mobesedir işyeri kamerasıdır falan derken bi görüntü bulunur başın yanar daha gençsin, biz olsak bişi olmaz bizim şaapılmayan bi kulağımızın arkası kaldı da sana yazık olur. :icool:

Çevrimdışı kyiv

İş yerindekiler bugün şampiyonlar ligi müziği dinletmeyecek misin diye soruyorlar. :D beyinlerine kazıdım...Beşiktaş demek şampiyonlar ligi demek Beşiktaş bey diyeceksiniz ulan! :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bizde seni dinledik seneye beleş bizde abuş dediğin mesajlar onlarca ve ahanda orda arşivde duruyor açtırma kutunu istersen pandoranın kutusunu açarsam başına neler geleceğini biliyorsun  :D
sizin gibi olumsuzlar yüzünden yönetim alacağına dair net olamamışdır ondandır :D
benimle ağız dalaşına girme istersen kazanamazsın :evillol:
Türkiyede yaşıyoruz güç kimdeyse haklı olan odur :bandit:

Çevrimiçi Necmi

İş yerindekiler bugün şampiyonlar ligi müziği dinletmeyecek misin diye soruyorlar. :D beyinlerine kazıdım...Beşiktaş demek şampiyonlar ligi demek Beşiktaş bey diyeceksiniz ulan! :bandit:

Ben kendimi ufaktan havaya sokmaya başladım

Çevrimdışı tangaz

sizin gibi olumsuzlar yüzünden yönetim alacağına dair net olamamışdır ondandır :D
benimle ağız dalaşına girme istersen kazanamazsın :evillol:
Türkiyede yaşıyoruz güç kimdeyse haklı olan odur :bandit:

ülke demişken bu ülkede işler biliyorsun algıyla yürüyor senin şimdi bir iki fotonu şoklarım geselilerle yiyip içerken birde erol taş kahkaha efekti ekleriz sonra sen dublaj montaj kandırıldım diyene kadar ben kaleyi fethederim  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

ülke demişken bu ülkede işler biliyorsun algıyla yürüyor senin şimdi bir iki fotonu şoklarım geselilerle yiyip içerken birde erol taş kahkaha efekti ekleriz sonra sen dublaj montaj kandırıldım diyene kadar ben kaleyi fethederim  :bandit:
fenerlilerle bulursunda gs ile zor biraz :evillol: soyumda sopumda çevremde gsli yok denebilir.
bizim yapıya gsli olmak biraz ters o nedenle çevremde olmaz o güruh :bandit:

Etiketler: