Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Biri 29 maç yapmış bu sezon, öteki 13 maç.

Biri Libertadores ve Brezilya Ligi gibi bol gollü yerlerde skor üretmiş, öteki Sampiyonlar ligi ve Türkiye ligi gibi yerlerde.

Lima aradığımız adam değil, Talisca'nın vermediği hiç bir şeyi sağlayacak bir adam da değil.

Bırakın şu menajer gazlaması boş beleş adamları.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katılıyorum :claps: :claps: talisca şu sıralar formsuz. formda halini hepimiz biliyoruz zaten. taliscayı tercih ederim

Çevrimdışı tuncaboylu

kimi alalım kimi istiyon ?
Gitsinler Kagawa'yı kiralasınlar sene sonuna kadar, adam mundar oldu Dortmund'da.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bi de ryad boudebouz var. çok yetenekli. keşke alabilsek :evillol:

Çevrimdışı underworld

Devre arası 10 alacağımızi sanmıyorum

Çevrimdışı Egos

Acaba zaten gidecek adam daha iyi bir yere gitmek için daha kolay mı parlatılıyor ya da parlıyor?

Hakikaten Serhat nerede arkadaşlar?

ağabey söylediğin önemli bir faktör, bahsettiğin olayı sembolize edecek isim profil imajımda mevcut, ama mesela marcelo da kalmak için uğraşmıştı. sistem (bizden hemen önce ozan'ı, fernandao'yu, serdar aziz'i, harun'u, hatta volkan şen'i parlatan, seviye atlatan bir teknik düzen) ve bulunduğumuz konum, takımın havası tercih edilmeye uygun; kiralık gelen oyuncunun daha önceki durumu, bizi kariyerinde hangi basamağa koyduğu da önemli. lyon, porto, benfica ile yarıştığımızda avantajımız var, en azından duygusal olarak, fakat united dendiğinde söz konusu özellikle genç bir oyuncuysa matı da, parlamışı da elde tutmak zor. yoksa burada mutlu olan adamın artık takımın iki gömlek üstünde olduğundan ayrılmayı seçeceğini sanmıyorum, o sıyrılmayı yapmak için göstermesi gereken efor eskisine göre çok daha fazla; ancak gideceği takım ya da lig bu üstünlüğü barındırabilir.

ardiles ağabey altını çizmiş, yarın kaybedersek serhat sessizliğini bozar.

düzeltme: söz konusu, için, avantaj, seçim.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 23:32:22 Egos ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Devre arası 10 alacağımızi sanmıyorum
+1, muhtemelen vidanın yanında bir sağ bek bir de genç forvet veya kanat alınır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Trabzonspor'un eski futbolcusu Lemi Çelik: "Beşiktaş yine şampiyon olacak diye kahırdan ölüyorlar."

qarabay 1-0 öne geçti :D

Biz bir üst tura çıkınca karşımıza atl madrid gelebilir ziraa hiç birşey yok :D

aynı bu hesap :D

Bende isterim mesut özili alalım sezon sonu sözleşmesi bitiyor devre arası anlaşalım :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Gitsinler Kagawa'yı kiralasınlar sene sonuna kadar, adam mundar oldu Dortmund'da.

Besiktas taraftari ve genel olarak ulke insani hala "yokluk" zihniyetiyle hareket ediyor. Gelecekten umutlu olmak yerine, karamsar olup eldekini kaybetmeme dusuncesiyle yasiyorlar. Transferlerimiz ve oyuncular konusu da boyle. Bir iyi futbolcu gelince hemen yapisip kaliyor adamlarin bir tarafini tavana vurduruyorlar. Adam gidince arabeske baglamalar falan. Sosa giderken boyle oldu, eksikligini mi hissettik yok. Marcelo super fiyata gitti, hala arada arkasindan aglayanlar var. Arkadaslar dunyada futbolcu cok, ust duzey kulup az. Sosa, Talisca ayarinda adamlar her zaman bulunur. Yeter ki is bilen kisiler yonetimde olsun. Talisca oynamiyor mu, oynamazsa yolu acik olsun Kagawa olur baskasi olur adam cok su saatten sonra bize gelmek isteyecek. Kendisi Messi degil, Ronaldo degil, Besiktas'in gordugu en iyi on numara bile degil su haliyle. Bir sene Besiktas'ta iyi oynamakla hemen oldum havalarina giriyorsa zaten bize faydasi olmaz.

Su anki performansi 20 milyon euro falan degil kimse hayal kurmasin. Gecen seneki oyununu surdurse ben de basalim parayi alalim diyordum ama adam ya fiziksel olarak gucsuz haftada iki mac kaldiramiyor ya da simdiden havalara girdi akli daha ust duzey bir takima gitmekte. Unutmayin Olcay, Beck gibi akilli adamlar zaten kalmak istediler biz gonderdik. Israrla gitmek isteyen Sosa gibi kilibiklar sonradan Besiktas'a gelmek icin yalvardi. Mevcut kadroda da Tosic gibi (kalite olarak yedegimiz olmali, ki oyle olacak Vida gelince), Atiba gibi, kafasina gec dank etmis olsa Quaresma gibi buranin degerini anlayan futbolcular var. Bir de Talisca gibi Oguzhan gibi Dimyat'a pirince gitmek isteyenler var. Hoca'nin yapmasi gereken hem Oguzhan'i, hem Talisca'yi 1-2 hafta yedege koyarak bunlarin biraz bir taraflarini indirmek. Tolgay var her mac catir catir oynuyor, Talisca oynayacak diye haftalardir Negredo yedek kaliyor. Oyuncularin kendilerine muhtac olmadigimizi anlamasi lazim, bunlar gider daha iyileri gelir. Ki gelecek sene sonunda.

Keske Talisca ve Oguzhan Tosic, Cenk, Atiba'nin profesyonelliginde olsalar ve ellerinden geleni yapsalar. Ama yapmiyorlar. O zaman biraz kulaklarini cekmek sart. Taraftarin da muhtac modundan cikip bu adamlardan profesyonellik beklemesi gerekiyor. Besiktas artik buyuk oranda bir Avrupa kulubu oldu. Oyunculara muhtac mentalitesine renklilere birakip oyuncularin bize daha cok ihtiyaci olduklarini anlamak lazim.

Çevrimdışı tangaz

kimi alalım kimi istiyon ?

https://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

bunu alalım yaşı 26 ocak 2015de çine gitmiş aşağıda son 4 sene rakamları mevcut...

2016/17 sezonu 39 maç 27 gol 15 asist
2015/16 sezonu 46 maç 28 gol 11 asist
2014/15 sezonu 42 maç 27 gol 16 asist
2013/14 sezonu 35 maç 19 gol 8 asist
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hoca maç sonu taliscayı neden geç aldınız sorusuna "şut tehdidi var her an gol atabilecek bir oyuncu" die açıklama getirdi hala bu sorunun cevabını aramanız da enteresan. 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

bunu alalım yaşı 26 ocak 2015de çine gitmiş aşağıda son 4 sene rakamları mevcut...

Güzel istatistik. Bizimkilerin haberi var mı bundan acaba ?

abi sen yapma bari o istatistiği çin liginde yapmış :D

Talisca'nin yerine adam alacaksak Guney Amerikali olmasin artik. FFP de bitiyor. Bikkinti geldi bunlarin triplerinden. Birinin karisi Istanbul begenmez, oteki bir sezon iyi oynayip hemen 4-5 milyon euro ister. Mecbur degiliz bunlarin triplerine cekmeye, Alman mi olur Japon mu bilmem ama artik istikrarli surekli sorun cikarmayacak, ust duzey adamlar gormek istiyorum. Arda da ayni misal, bir havalar bi tripler mal bozmasi sanki Sakarya Meydan Muharebesini kazandirdi. Sonradan gorme futbolcu almasinlar bu kadar basit. Gozleri doymuyor. Boyle tipleri Cruzeiro, Boca falan takimlarda senede 300-500 bin euroya oynamak paklar.

Çevrimdışı tangaz

Güzel istatistik. Bizimkilerin haberi var mı bundan acaba ?

brezilyada iken bir ara bizle anılmıştı

hoca maç sonu taliscayı neden geç aldınız sorusuna "şut tehdidi var her an gol atabilecek bir oyuncu" die açıklama getirdi hala bu sorunun cevabını aramanız da enteresan.

diyoruz abi zaten millet anlamak istemiyor.

Tek o adam olduğu için oynamıyor.

Bizde orjinal 10 numara bölgesinin adamı yok zaten.

Şut atar kafa atar frikik atar gole yatkın diye hoca takımda tutuyor yoksa iyi olduğundan adam olmadığından değil.

Yalnız bi adam 1 şut atıcak diye 70-80 dk sahada yürüyorsa ben tutmam.

Atiba,Oğuzhan,Tolgay yaparım daha mantıklı tolgay daha fazlasını yapar.

Çevrimdışı tangaz

abi sen yapma bari o istatistiği çin liginde yapmış :D

4 sene istatistiği verdim yarısı çin yarısı brezilyada o rakamların. bu çocugun çinde yaptıklarını hulk lavezzi oscar pelle yapamıyor çinde

4 sene istatistiği verdim yarısı çin yarısı brezilyada o rakamların. bu çocugun çinde yaptıklarını hulk lavezzi oscar pelle yapamıyor çinde

Baktım 3 senesi çinde.

1 senesi Serie A'da brazilya ligi.

Çevrimdışı Egos

qarabay 1-0 öne geçti :D

Biz bir üst tura çıkınca karşımıza atl madrid gelebilir ziraa hiç birşey yok :D

önce dördüncülükten kurtulsunlar.

Sahadaki her futbolcunun sut tehdidi ve her an gol atma ihtimali var istatistiki olarak. Talisca bey 10 mac 840 dakika oynadi gol sayisi 2 asist sayisi 1. Tosic'in de gol sayisi 2. Tosic'i de mi iyi kotu demeden her mac 90 dakika oynatacagiz. Boyle sacma arguman olmaz. Adami ne yapabilecegine gore oynatamayiz, ne yaptigina gore oynatiriz. Talisca'nin 10 mactir ne yaptigini goren varsa anlatsin. Gorevi gol atmak ve asist yapmak. Su ana kadar ikisi de yok, hocanin alternatifleri denemesi gerek. Talisca'yi oynatacagim da sapkadan tavsan cikaracak diye butun takimi strese sokuyor farkinda degil.

Çevrimdışı yoruk

Atletico değil de Chelsea gelse daha iyi sanki bize  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Sahadaki her futbolcunun sut tehdidi ve her an gol atma ihtimali var istatistiki olarak. Talisca bey 10 mac 840 dakika oynadi gol sayisi 2 asist sayisi 1. Tosic'in de gol sayisi 2. Tosic'i de mi iyi kotu demeden her mac 90 dakika oynatacagiz. Boyle sacma arguman olmaz. Adami ne yapabilecegine gore oynatamayiz, ne yaptigina gore oynatiriz. Talisca'nin 10 mactir ne yaptigini goren varsa anlatsin. Gorevi gol atmak ve asist yapmak. Su ana kadar ikisi de yok, hocanin alternatifleri denemesi gerek. Talisca'yi oynatacagim da sapkadan tavsan cikaracak diye butun takimi strese sokuyor farkinda degil.

hocanın seçimi bu yönde ve seçici o.

Çevrimdışı tangaz

helal olsun karabağ takımına ve azeri kardeşlerimize ülkemizdeki sözde milliyetçi renklilere örnek olurlar umarım

Etiketler: