Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5788864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Renklilerin beyni bu kadar diyorsun yani abi :D Muş :D

akıllı adamın ne işi olur renklilerle diyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Neo Nesil

3-4 gün önce dediğim gibi;

galatasaray'ın abartılacak hiçbir yanı yok.

birkaç zayıf takımları yendi diye direk kupayı gsye teslim edenler vardı.

hatta galatasaray güzellemesi yapıp, "onlara büyük maç oynamadılar diye kendimizi avutuyoruz" diyip takımımıza alttan laf çakanalr vardı.

galatasaray bizim 3 sezon önceki biliç dönemini, 2 sezon önceki fbnin pereira dönemini yaşıyor. göreve geldiğinden beri büyük takımlara karşı 6 maçta (başak,BJK,fb,ts) kaybediyor. tudor = biliç v2

biliç ve pereira da büyük maçlarda sefilleri oynuyor, küçük maçlarda ise estiriyordu. tek farkı pereira'nın eline verilen kadro, bu sezon şişirilen gs kadrosundan 2, biliçli Beşiktaş'ın kadrosundan ise 5 gömlek daha üstündü.

onu da geçtim;

gs'nin yedek kadrosu rezalet. gsnin yedek kadrosu bizde yedek dahi olamaz, sezon boyu tribünde yerlerini alırlardı.

Çevrimiçi levitate

yok artık maldonadolar mı getirecekmişiz zago varken alex ne ayak
Brezilya'da foto falan çekinmişlerdi acaba bu yüzden mi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

hayırdır noldu gese kaybetti die üzülenlere mi üzülüyorsun.
haftasonu seyahatler alkol vb derken giremedim bir arkadaş war sermet00 die bi koklasana gülhan bana sağlam renkli troll kokusu saçıyor bu arkadaş
kodese tıktım bir süre :bandit:

Çevrimdışı Necmi

yok be gülhan renkliyi algılamak kolay olur basit bi koku sensörü çözer işi fazla zekice olmasına gerek yok  :D
sansöre ne gerek var gülhan dibini koklar bitti gitti

Çevrimdışı Necmi

yok ts 3.cü golü atamadı ya abi ona üzülüyorum :D

Abi sende uzun zamandır forumdasın ben diyorum zaten sürekli biz puan kaybederken ortaya çıkıyorlar :)

Biz kazanıp rakipler puan kaybettikçe ortalıktan yok oluyorlar :)

Monaco maçını bekliyorum berabere filan kalırsak gelirler herhalde abi o zaman bi koklarız :D
iyide dediğini yapan Beşiktaşlılarda var onları nasıl ayıracağız.

Çevrimdışı kyiv

gençler ve genç kalanlar naber  :bandit:

Ne demek istiyorsun bu mesajla amacın ne? Galatasaraya ve Galatasaraylılara subliminal mesaj mı gönderiyorsun? Gençler diyerek? :eyes

Onlara dokunmayın bu hafta çok korktular çok.

Bu korkuyla Gençlerbirliğini de yenemezler  :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2017, 14:07:15 kyiv ]

Çevrimdışı Necmi

ben bi mühendis olarak kokudan renkli algılama şeysi mi icat etsem napsam ki acep  :D
sen icat etme bütün Beşiktaşlıları telef etmeyelim gülhan varken gerekte yok
renkli olunca hemen alarmları çalıyor :D

Çevrimdışı Necmi

Ne demek istiyorsun bu mesajla amacın ne? Galatasaraya ve Galatasaraylılara subliminal mesaj mı gönderiyorsun? Gençler diyerek? :eyes

Onlara dokunmayın bu hafta çok korktular çok ?

korktular demeyelimde gerçekleri gördüler diyelim.
size demişdim 8. haftadan sonra görün gs yi diye. lig sonunda ilk 3 bile uzak ihtimal onlar için
diye düşünüyorum. sezonu erken açan takımlar 8. haftaya kadar dayanabiliyor. sonra düşüş başlıyor
adamlar akşam diyor ne olduda iki haftada çöktü gs diye. Ne olacak insan fizyolojisi heleki birde kadron
darsa kolay toparlayamazsında geniş kadrolar bu nedenle gerekli.

Çevrimdışı Necmi

3-4 gün önce dediğim gibi;

galatasaray'ın abartılacak hiçbir yanı yok.

birkaç zayıf takımları yendi diye direk kupayı gsye teslim edenler vardı.

hatta galatasaray güzellemesi yapıp, "onlara büyük maç oynamadılar diye kendimizi avutuyoruz" diyip takımımıza alttan laf çakanalr vardı.

galatasaray bizim 3 sezon önceki biliç dönemini, 2 sezon önceki fbnin pereira dönemini yaşıyor. göreve geldiğinden beri büyük takımlara karşı 6 maçta (başak,BJK,fb,ts) kaybediyor. tudor = biliç v2

biliç ve pereira da büyük maçlarda sefilleri oynuyor, küçük maçlarda ise estiriyordu. tek farkı pereira'nın eline verilen kadro, bu sezon şişirilen gs kadrosundan 2, biliçli Beşiktaş'ın kadrosundan ise 5 gömlek daha üstündü.

onu da geçtim;

gs'nin yedek kadrosu rezalet. gsnin yedek kadrosu bizde yedek dahi olamaz, sezon boyu tribünde yerlerini alırlardı.

ben iki ay önce söylemişdim :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sansöre ne gerek var gülhan dibini koklar bitti gitti

abi burun 2. kokudan sonra 3.yü alamıyor bir de pok koklayıp duracak gülhanada yazık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

korktular demeyelimde gerçekleri gördüler diyelim.
size demişdim 8. haftadan sonra görün gs yi diye. lig sonunda ilk 3 bile uzak ihtimal onlar için
diye düşünüyorum. sezonu erken açan takımlar 8. haftaya kadar dayanabiliyor. sonra düşüş başlıyor
adamlar akşam diyor ne olduda iki haftada çöktü gs diye. Ne olacak insan fizyolojisi heleki birde kadron
darsa kolay toparlayamazsında geniş kadrolar bu nedenle gerekli.

Aynen abi , eğer bizim kadro geniş olmasa palabıyık doğramasından kolay çıkamazdık hele de şl varken.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlara dokunmayın bu hafta çok korktular çok.

Gençlerbirliği maçı onlar adına kolay geçmeyecek, ben puan kaybı bekliyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

abi burun 2. kokudan sonra 3.yü alamıyor bir de pok koklayıp duracak gülhanada yazık

hep niye ben kokluyorum biraz da siz koklayın :D

Çevrimdışı atakan eraslan

Forumda cep tel passo uygulaması ile stada giriş yapan oldu mu , çalışıyor mu o ? Zırt pırt tek geçişlik parası vermekten gına geldi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cagdas44

Vodafone Karakartallı olalım olduralım, geçtiğimiz hafta imzalı forma kazandınız diye aranmıştım bugün geçen yılın 3. forması imzalı şekilde elime ulaştı

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi sozkul

yok ts 3.cü golü atamadı ya abi ona üzülüyorum :D

Abi sende uzun zamandır forumdasın ben diyorum zaten sürekli biz puan kaybederken ortaya çıkıyorlar :)

Biz kazanıp rakipler puan kaybettikçe ortalıktan yok oluyorlar :)

Monaco maçını bekliyorum berabere filan kalırsak gelirler herhalde abi o zaman bi koklarız :D

Beşiktaş taraftarı hümanisttir arkadaşlar, renklilere yumuşak ve sevgiyle yaklaşın, ayrımcılık yapmayın.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

öbür türlü Beşiktaşlılara yazık olmayacakmı senin yapacağın sensörle :D
iki koklatıp nefes açtırır sonra tekrar koklatırız zaten o kadarda renkli gelmiyor
bazıları çok kendini belli ediyor koklamayada gerek yok bir süre takip ediyorum eğlenceli oluyor
heleki alttan alta verirken gazı bizim gömücü kardeşlerimizin dolmuşa binmesini incelemek
çok eğlenceli oluyor. onlar için birileri Beşiktaşa yönetime gömsünde renkli olması önemli değil
hemen kanka oluveriyorlar.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

Forumda cep tel passo uygulaması ile stada giriş yapan oldu mu , çalışıyor mu o ? Zırt pırt tek geçişlik parası vermekten gına geldi
bizim çocukların hepsi o şekilde giriyor sıkıntı yok. çalışıyor.
tek geçişlik neden veriyorsun kartını göndermedilermi.

Çevrimiçi Sinan66

yav bu 2013/14 sezonunda ne oldu ?  ben birsey hatirlamiyorum garip...  :alala:

Çevrimiçi sozkul

iphone 5le çok güzel çalışıyor, kuyrukta beklerken önümdekileri izledim sanki plus telefonlar daha zorlanıyor gibiydi.
Sen kartını yanında taşımıyor musun?

Etiketler: