Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787298 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Özellikle 14/15 sezonundan itibaren maçları sıraladım. Zira bu takımın saha içi organizasyonu o sezon da yerel rakiplerden daha iyiydi. Fakat saha içi organizasyonunun diğerlerinden iyi olması her zaman sonuç getirmiyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 23:58:10 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Yaklaşık üç yıldır aynı şeyi farklı kelimeler ile yazıyorum. Yineleyeyim: Bu takım; Arsenal, Liverpool, Tottenham, Sporting, Lyon, Napoli, Benfica, Porto, Leipzig, Monaco'ya karşı kimi zaman oyunu kimi zaman skoru kazandı. Tüm bu süreçte oyunun kusurlu ve gelişime muhtaç tarafları vardı. Ligde ya da Avrupa'da bazı takımlara karşı oyunu ya da skoru kaybetti. Fakat 15/16 ve 16/17'de ligin tek etken takımıydı. O yüzden ölçü üzerine koymaktır. Puantaj hesapları yapmak veya eldeki oyunu yerel rakipler ile mukayese etmek Beşiktaş için ölçü olamaz. Beşiktaş'ın bir öncekinden daha kötü oynamasını geriye gitmek olarak değerlendiririm. İlaveten bu üste saydığım on takımla oynadığımız yirmi maçın yarısında oyunu kazanan taraftık. O yüzden daha fazlasını talep edip, eldekini yetersiz bulmak gayet normal. @tuncaboylu

ŞL kalibresindeki takımlarla oynarken 5 puan kaldığına sevinelim evet @atalay
Dostlar da bu çıkarımlara geç de olsa ulaşırlar umarım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaklaşık üç yıldır aynı şeyi farklı kelimeler ile yazıyorum. Yineleyeyim: Bu takım; Arsenal, Liverpool, Tottenham, Sporting, Lyon, Napoli, Benfica, Porto, Leipzig, Monaco'ya karşı kimi zaman oyunu kimi zaman skoru kazandı. Tüm bu süreçte oyunun kusurlu ve gelişime muhtaç tarafları vardı. Ligde ya da Avrupa'da bazı takımlara karşı oyunu ya da skoru kaybetti. Fakat 15/16 ve 16/17'de ligin tek etken takımıydı. O yüzden ölçü üzerine koymaktır. Puantaj hesapları yapmak veya eldeki oyunu yerel rakipler ile mukayese etmek Beşiktaş için ölçü olamaz. Beşiktaş'ın bir öncekinden daha kötü oynamasını geriye gitmek olarak değerlendiririm. İlaveten bu üste saydığım on takımla oynadığımız yirmi maçın yarısında oyunu kazanan taraftık. O yüzden daha fazlasını talep edip, eldekini yetersiz bulmak gayet normal. @tuncaboylu
Ben de katılıyorum, zaten kötü oynayalım gibi bir talebim yok.

Bu takımın kötü oynamasının sebebi, isteksizlikti bence. Ligin ilk 5 haftası yeteri kadar oynayan, rakibe pozisyon vermeyen, ilerleyen haftalarda form tutacak bir takım izlenimini verdik. Fenerbahçe maçından sonra ligr dair bir şeyler kırıldı takımda, motivasyon kaybı ve isteksizlik hasıl oldu. Sanırım bu sene ligi bize yedirmeyecekler, Avrupa'da ilerleyelim fikri oluştu.

Ama son 2 haftadır bir şeyler değişiyor. Galatasaray'ın puan kayıpları da etken olabilir. Takım Başakşehir gibi bir takımdan 89'da gol yiyip kalan 4 dakikada 1 gol+2 pozisyon bulabiliyor. Hafta içi Monaco maçı olmasına rağmen dün ikinci 45 dakika son ana kadar büyük baskı kurup skoru arıyor ve alıyor

Benim gördüğüm bu. Takım lige motive dönerse, dominasyonu kuracaktır. Galatasaray büyük fırsatı kaçırdı, son 2 maçını kazansa lig bitmişti kafalarda. Ne Fenerbahçe motive olabilirdi, ne de biz. Şimdi ise... Şimdi onlar düşünsün.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Öyle bir kıyamet kopardılar ki gören biz 5 puan fark attık sanar. Şimdiden tir tir titremeye başladılar.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben yumruk atan Feghouli ve Maicon'un alacağı cezaları merak ediyorum. Muslera'nın küfürü de twitter'da dolanıyor. Dün de Emre küfretmişti. Beşiktaş'a kolayca verilen cezalar başkalarına verilebilecek mi?

Çevrimdışı Egos

Ben yumruk atan Feghouli ve Maicon'un alacağı cezaları merak ediyorum. Muslera'nın küfürü de twitter'da dolanıyor. Dün de Emre küfretmişti. Beşiktaş'a kolayca verilen cezalar başkalarına verilebilecek mi?

caner'e verilen cezanın hukuksuz olduğunu kabul etme ihtimalleri daha muhtemel, ben yine de oyumu federasyon başkanının çıkıp "bizim hakemler de az değil, bazen hak ediyorlar." şeklinde açıklama yapmasından yana kullanacağım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

caner'e verilen cezanın hukuksuz olduğunu kabul etme ihtimalleri daha muhtemel, ben yine de oyumu federasyon başkanının çıkıp "bizim hakemler de az değil, bazen hak ediyorlar." şeklinde açıklama yapmasından yana kullanacağım.

Arkasından da şunu ekleyebilir.
Can Yücel üstadın dediği gibi "bizim köyde g*te g*t derler"

Çevrimdışı Egos

Arkasından da şunu ekleyebilir.
Can Yücel üstadın dediği gibi "bizim köyde g*te g*t derler"

maicon ve feghouli konusunu da "olcay şahan'ın suratının o saatte, orada ne işi varmış?" diye bağlarlar ağabey, ki haklılar.

bizi 2003-2004'e götürmeye niyetlendiler, ellerine yüzlerine bulaştı 10 hafta dolmadan.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sosyal Mecra da sağlam tepki vermek lazım. Sosyal Medya gazı ile Caner'e hukukta cezalar geçmişe yürümez kuralını çiğneyip ceza verdiler sonra kitaba kural eklediler. Bakalım bu kadar duyarlılık kasanlar ne yapacak.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Keyifler gıcır :D geceye bir foto bırakalım ...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Keyifler gıcır :D geceye bir foto bırakalım ...

bunun kareogrofisini yapmak lazım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Süper ligde ortalama 103-105 km koşarken Alanya Maçında tam 113 km koşmuşuz

İşte Alanya maçındaki koşu mesafelerimiz

ZİRVEDE ATİBA!

Atiba: 11.52 km

Quaresma: 10.95 km

Adriano: 10.74 km

Cenk Tosun: 10.06 km

Pepe: 10.48 km
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2017, 01:56:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Süper ligde ortalama 103-105 km koşarken Alanya Maçında tam 113 km koşmuşuz

İşte Alanya maçındaki koşu mesafelerin

ZİRVEDE ATİBA!

Atiba: 11.52 km

Quaresma: 10.95 km

Adriano: 10.74 km

Cenk Tosun: 10.06 km

Pepe: 10.48 km
Ek olarak takımız yaşlı diye yaygara koparanlar iyi okusunlar bunu

Takımın en çok koşan oyuncuları Yaşlı oyuncular !!! :busted_cop: :busted_cop:

En çok koşan 5 oyuncumuzun 4 u 33 yaş ve üstü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Atiba her zaman zirvede. @Yunus Emre Dökmeci

Gerçi sezon başı emekli edip helvasını yiyenler doluydu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

14.haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

14.haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :evillol: :evillol:
önce 11-12-13 ü kazasız belasız atlatalımda
14 ü öyle bekle :bandit:

Çevrimdışı federo

Göztepe
Akhisar
Malatya 9 puan yapmamız lazım.
Neyse şimdilik ligimize yani CL ye dönelim 4 te 4 inşallahh..  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Göztepe
Akhisar
Malatya 9 puan yapmamız lazım.
Neyse şimdilik ligimize yani CL ye dönelim 4 te 4 inşallahh..  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
4'te 4 yapan yok değil mi daha Türkiye'de arkadaşlar? Gerçi biraz lüks kaçacak ama olmuşken 6'da 6 yapmak lazım. Şanımız yürüsün. :icool:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı kyiv

4'te 4 yapan yok değil mi daha Türkiye'de arkadaşlar? Gerçi biraz lüks kaçacak ama olmuşken 6'da 6 yapmak lazım. Şanımız yürüsün. :icool:

4 te 4 ü bırak 6 da 4 yapan yoktur. Önce şu Monacoyu yenelim de porto-Lieipzig maçı berabere biterse 1. ligi garantileyeceğiz  :bandit:

Çevrimdışı atakan eraslan

4 te 4 ü bırak 6 da 4 yapan yoktur. Önce şu Monacoyu yenelim de porto-Lieipzig maçı berabere biterse 1. ligi garantileyeceğiz  :bandit:

Yok tabiki , 12 puan alan yok ŞL de Türk takımları içinde tarihte

Yalnız şöyle bir şey var , bizim kalan maçlarımızın neredeyse tamamı ilk ondaki takımlarla, fikstürümüz hep konuşulan kadar kolay değil , lig ilerledikçe başlarda görece daha kolay görünen fikstürümüz takımların form durumlarına bakılınca daha dişli bir hale gelmiş görünüyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yalnız şöyle bir şey var , bizim kalan maçlarımızın neredeyse tamamı ilk ondaki takımlarla, fikstürümüz hep konuşulan kadar kolay değil , lig ilerledikçe başlarda görece daha kolay görünen fikstürümüz takımların form durumlarına bakılınca daha dişli bir hale gelmiş görünüyor.

Bence yukarıdaki takımlarla oynamak daha iyi.. Takım daha iyi konsantre oluyor sanırım. İlk 10'daki takımlar da hiç değilse gençlerbirliği gibi ölümüne kapanmaz  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Onlar simdilik yukaridalar azicik lig kizisinca inerler asagi bu goztepe akhisar falan bu tempoda gidenezler. Yavas yavas sakatliklar cezalar baslayacak kis gelecek zenci oyunculari usuyecek falan folan

Çevrimdışı kartal190321

canerin ceza aldıgı gibi  bakalım muslera küfürden   maicon rakibi darp etmekten yumruk atmış hakem görmemiş  resimleri videosu var, emre belezoglu küfürden  ceza alacaklarmı  federasyonda güçlüyüz ya gücümüzü görecez , güç gösterisi zamanı hep beraber izleyip görecez
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: