Yaklaşık üç yıldır aynı şeyi farklı kelimeler ile yazıyorum. Yineleyeyim: Bu takım; Arsenal, Liverpool, Tottenham, Sporting, Lyon, Napoli, Benfica, Porto, Leipzig, Monaco'ya karşı kimi zaman oyunu kimi zaman skoru kazandı. Tüm bu süreçte oyunun kusurlu ve gelişime muhtaç tarafları vardı. Ligde ya da Avrupa'da bazı takımlara karşı oyunu ya da skoru kaybetti. Fakat 15/16 ve 16/17'de ligin tek etken takımıydı. O yüzden ölçü üzerine koymaktır. Puantaj hesapları yapmak veya eldeki oyunu yerel rakipler ile mukayese etmek Beşiktaş için ölçü olamaz. Beşiktaş'ın bir öncekinden daha kötü oynamasını geriye gitmek olarak değerlendiririm. İlaveten bu üste saydığım on takımla oynadığımız yirmi maçın yarısında oyunu kazanan taraftık. O yüzden daha fazlasını talep edip, eldekini yetersiz bulmak gayet normal. @tuncaboylu
Ben de katılıyorum, zaten kötü oynayalım gibi bir talebim yok.
Bu takımın kötü oynamasının sebebi, isteksizlikti bence. Ligin ilk 5 haftası yeteri kadar oynayan, rakibe pozisyon vermeyen, ilerleyen haftalarda form tutacak bir takım izlenimini verdik. Fenerbahçe maçından sonra ligr dair bir şeyler kırıldı takımda, motivasyon kaybı ve isteksizlik hasıl oldu. Sanırım bu sene ligi bize yedirmeyecekler, Avrupa'da ilerleyelim fikri oluştu.
Ama son 2 haftadır bir şeyler değişiyor. Galatasaray'ın puan kayıpları da etken olabilir. Takım Başakşehir gibi bir takımdan 89'da gol yiyip kalan 4 dakikada 1 gol+2 pozisyon bulabiliyor. Hafta içi Monaco maçı olmasına rağmen dün ikinci 45 dakika son ana kadar büyük baskı kurup skoru arıyor ve alıyor
Benim gördüğüm bu. Takım lige motive dönerse, dominasyonu kuracaktır. Galatasaray büyük fırsatı kaçırdı, son 2 maçını kazansa lig bitmişti kafalarda. Ne Fenerbahçe motive olabilirdi, ne de biz. Şimdi ise... Şimdi onlar düşünsün.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi