Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

O dönemleri ben de gördüm, o dönem de yine 33. haftada şampiyon oluyorduk.

Ezmekten kastım 20 puan fark atmak değil, rakipleri oyun olarak ezmek. İlk sene öyle olduk, geçen sene de öyle olduk. Bu sene de öyle olacağız, takına tek gereken motivasyon ve inanç

Dün 88'de gol gelmeseydi ne olacaktı şimdi?  Ezecez geçecez, saplayacaz mantığıyla elimize ne geçti ? Polyannacılık işe yaramıyor, taraftar oyuncular rehavete kapılıyor peki sonuç ne oluyor? Bana göre bu rehavete girmek takıma destek değil tamamen köstekten ibaret.

Çevrimdışı mylife1903

Ligde hangi takım oynuyor ?
Silik turkiye zoper ligi iste.
1-0 1-0 koyup gececen

Çevrimdışı AigleBordeaux

Keyifler gıcır , hocada artık haftaya bir zahmet yapsın değişiklikleri güzel bir seri yakalayalım  ve çocukları pisten derbide alıp yerimize geçelim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün 88'de gol gelmeseydi ne olacaktı şimdi?  Ezecez geçecez, saplayacaz mantığıyla elimize ne geçti ? Polyannacılık işe yaramıyor, taraftar oyuncular rehavete kapılıyor peki sonuç ne oluyor? Bana göre bu rehavete girmek takıma destek değil tamamen köstekten ibaret.

yav @Berat  böyle mantık mı olur ?

O zaman geçen sene kayseri maçında sonradan oyuna giren ömer gol atmasaydı maç kazanamıcaktık 1-0 bitti.

Yine geçen sene Rize maçında adriano atmsaa 90+ da yine şampiyon olamıcaktık.

Senin takımın kötü olmuş olsa Şampiyonlar liginde 3/3 yapmazsın.

Herhalde ordaki rakiplerimize kötü demezsin Porto,Monaco,Leipzig'e.

O takımları şansa bala mı yendik ?

Öyle bir konuşuyorsun ki sanki hiç bi oyun planımız yokmuş gibi.

Hem şampiyonlar liginde hem ligde oynadığımız her maçta gol atıyoruz rastgele şansa bala değil herhalde ?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ligde kolay maç Yok
Bu sene rakipler maçlara daha fazla adapte olup daha mücadeleci defansif bi profil çiziyorlar uzun top oynamayı bırakıp özümüze yani pas ağırlıklı oyun varyasyonuna devam edip rakibi başdöndüren , rakibi bunaltan ve bi okadar da yoran paslaşmalara devam etmemiz lazım
Talisca nın kendine çeki dizen vermesi gerekiyor Talisca oyun içerisinde olmayınca gol bulma konusunda epey zorlandığımız aşikar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış değerlendirme yapıyorsun.

Takım rehavette değildi, motivasyona ihtiyacı vardı. Takımda rahat kazanacağız mantığı yoktu, zaten bu sene olmayacak isteksizliği gözleniyordu.

Bu hafta bir dönüm noktası, tüm cepheler için. Galatasaray 2 haftada çok özgüven kaybetti, biz ise inanç kazandık. Neyse, ne demek istediğimi göreceksiniz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bu hafta lig çok garip :)

Kasımpaşa 3-1 Göztepe
Gençlerbirliği 0-1  Y.Malatyaspor
Başakşehir 2-1 Akhisar
Alanya 1-2 Beşiktaş
Konya 1-0 Osmanlıspor
Karabükspor 0-1 Sivasspor
Bursaspor 2-0 Antalyaspor (Maç devam ediyor antalya 10 kişi)

Sırayla bir ev sahibi bir deplasman takımı kazanıyor.Bu durumda.

Ts-Gs maçını gs.
Fb-Kayseri maçını fb kazanıcak :D
senin teori çöktü :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

söylemiştim gsyi övenlere sekiz hafta bitsin ondan sonra gsyi izleyin diye :D
daha durun bundan sonra oynayacakları maçlar dahada zorlaşacak

çöksün abi sıkıntı yok yayıncı kurulusun sitesinde dikkatimi çekmişti :D

Ben bi beraberlik olur diyordum onuda yarına bırakıyorum :D  :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yav @Berat  böyle mantık mı olur ?

O zaman geçen sene kayseri maçında sonradan oyuna giren ömer gol atmasaydı maç kazanamıcaktık 1-0 bitti.

Yine geçen sene Rize maçında adriano atmsaa 90+ da yine şampiyon olamıcaktık.

Senin takımın kötü olmuş olsa Şampiyonlar liginde 3/3 yapmazsın.

Herhalde ordaki rakiplerimize kötü demezsin Porto,Monaco,Leipzig'e.

O takımları şansa bala mı yendik ?

Öyle bir konuşuyorsun ki sanki hiç bi oyun planımız yokmuş gibi.

Hem şampiyonlar liginde hem ligde oynadığımız her maçta gol atıyoruz rastgele şansa bala değil herhalde ?
Gülhan geçen sene takımda bu kadar rehavet var mıydı?  Kendini sezon başlamadan havaya sokmuş, piyasa yapacağım diye takımı yakan bu kadar futbolcu var mıydı? Geçen sezonun dinamikleri farklı , bu senenin farklı. Geçen sene 10. haftaya kadar bu derece kontrolden çıkan bir takım var mıydı? Rakiplerin durumu aynı mı?

Takım kötü değil . Çözüm bekleyen problemler var. Çözümleri bulmak gerekirken halen rehavet pompalamaya çalışıp geçici mutluluklar peşinde koşmak bizi şampiyon yapacak mı? Lay lay lom diyerek şampiyon olabileceğimize inanıyor musun? Ciddiyeti elden bırakmadan kendi işimize bakarak oyunumuzun üzerine eklemeliyiz. Ancak böyle şampiyon olabiliriz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

söylemiştim gsyi övenlere sekiz hafta bitsin ondan sonra gsyi izleyin diye :D
daha durun bundan sonra oynayacakları maçlar dahada zorlaşacak
Biz dün akşam kazandık elleri ayakları birbirine dolandı çok stresliydiler puan farkı düştükçe daha da empoze olacaklar ama ona buna elaleme bakmayıp kendi işimize bakmamız gerek yolumuz açık.

Çevrimiçi Necmi

Forumdaki dostlarımız maalesef idrak etmekte zorlanıyorlar bence, puan farkı asıl problem değil. Ortada herhangi bir plan veya çözüm arayışı yok. Çıldırmak üzereyim hala puan farkı hesabı yapılıyor.
seninde anlamadığın şey evet takım kötü iyi olduğunu savunamaz kimse ama bu kötü hali bile ligin çok üstünde puanları kötü oynadığımız için değil çok yayılarak gevşek oynadığımız için kaybediyoruz yoksa biraz kıpırdanınca ligde boğmayacağımız bir takım yok.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bizim artık ciddi anlamda lige motive olmamız gerekiyor takımın üstünde ki rehavet, ölü toprağını atması gerekiyor. Öyle 3~5 koyup geçeceğimiz maçlar çok olmayacak gibi.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

biz kendi işimize bakalım, demen gayet mantıklı; ama "dün gol gelmeseydi" diye bir kurgu sunduğun an savunulacak tarafı kalmıyor olayın. pollyannacılık ne kadar işe yaramazsa, koşulsuz kötümserlik de o kadar yaramaz.

"lens o pası atsaydı fark 3 puandı!" eşittir "dün gol gelmeseydi ne olacaktı?"
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2017, 22:37:50 Egos ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bizim artık ciddi anlamda lige motive olmamız gerekiyor takımın üstünde ki rehavet, ölü toprağını atması gerekiyor. Öyle 3~5 koyup geçeceğimiz maçlar çok olmayacak gibi.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonlar Ligi var + Ziraat Kupası faktörü de devreye girince daha yoğun bi tempo içerisinde olucaz Ziraat dan elenmek lazım
Lig e dönme vakti çoktan gelmişti çok boşladık meydanı bukadar boş bırakmamak lazım Bu hafta Monaco yu yenersek İlgiyi alakayı tamamen lige vereceğiz doğal olarak.

Çevrimdışı Egos

...
Galatasaray

14. Konya (D)  / G
7. Fenerbahçe  / B
9. Trabzon (D)  / M
...

teorisi çökebilir, ama cursed çökmez. 2 ekim'de yatırım tavsiyesini yapmış.

Çevrimiçi Necmi

iyide bu kıstas değil hakem penaltımızı yemese çok daha önce bitireceğiz maçı mesela
sorun son dakika golü atmak değil gs öyle kaç puan topladı sanki biz böyleyizde
rakipler farklımı kötü oynuyoruz ama rakipler dahamı iyi sorun biz bundan daha fazla aşağıya inemeyiz
bu kadroyla ama rakipler zirveye çıktı daha iyisi olmaz ama bolcana daha kötüsü olacak
bu arada rakibi gs görmeyin ben bunu ligin başında söyledim esas rakibimiz fener olacak
artık bütün büyük maçlarını bitirdiler önleri açıldı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

biz kendi işimize bakalım, demen gayet mantıklı; ama "dün gol gelmeseydi" diye bir kurgu sunduğun an savunulacak tarafı kalmıyor olayın. pollyannacılık ne kadar işe yaramazsa, kovulsuz kötümserlik de o kadar yaramaz.

"lens o pası atsaydı fark 3 puandı!" eşittir "dün gol gelmeseydi ne olacaktı?"
Burada mesele bizim algılarımızın nasıl kolayca değişebileceği. Bir pozisyon bir anlık olay insanların düşüncelerini 180 derece değiştirebiliyor. Lens o pozisyonda golü atsaydı sorunlar ortadan kalkacak mıydı ? Hayır ama sorunları konuşmak yerine toz pembe bir hava estirilecekti.

Çevrimiçi Necmi

:D

Eyvallah abi sağolasın :)

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar Ligi var + Ziraat Kupası faktörü de devreye girince daha yoğun bi tempo içerisinde olucaz Ziraat dan elenmek lazım
Lig e dönme vakti çoktan gelmişti çok boşladık meydanı bukadar boş bırakmamak lazım Bu hafta Monaco yu yenersek İlgiyi alakayı tamamen lige vereceğiz doğal olarak.
kupayı önemseyeceğimizi sanmıyorum aslında tam tersi takımın oynamayan kısmınada oyun
alışkanlığı kazandırmak için iyi olacak kupa maçları

Çevrimiçi Kartal Ç

ziraat kupası benim için utku-fatih-mitrovic-medel necip orkan lens negredo ve 2-3 tane u21 destekli kadrodan fazlası değil. lens ve negredo form tutsun diye yazılı.
ziraat kupasında negredoya ritim kazandırıp orkanı kazanmak kupayı kazanmaktan önemli bence.

Çevrimiçi Necmi

30 atsın 31ciyi bana atsın, senden önce sırada ben varım.
25 atsın 26.yı gene size atsın ben meraklı değilim üstüme almam :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

seninde anlamadığın şey evet takım kötü iyi olduğunu savunamaz kimse ama bu kötü hali bile ligin çok üstünde puanları kötü oynadığımız için değil çok yayılarak gevşek oynadığımız için kaybediyoruz yoksa biraz kıpırdanınca ligde boğmayacağımız bir takım yok.
Umarım takım gerekli ateşlemeyi alır abi bu haftadan sonra. Yardırmasına da gerek yok normal oynasa zaten yeterli. Ancak sezon sonunda -inşallah- gelecek olan şampiyonluk bizi yapmamız gerekli olan değerlendirmeleri yapmaktan alıkoymamalı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: