Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Kazandığımıza çok sevindim. Tebrikler Beşiktaş. Ancak çok net bir şekilde söylüyorum Şenol Güneş tamamen Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış. Bugünkü yapılan oyuncu değişikliklerinin %25'ini hocadan lig maçlarında göremezsiniz.

Yani hoca maça çıkarken boşver kim takar Türkiye ligini diye düşünüp, konsantre olamıyor ve oyuncu değişikliklerini filan mı unutuyor?

Çevrimdışı Liquidator

İş yerinde sabahtan beri şampiyonlar ligi müziği ve beşiktaş marşları çalıyoruz. Ofisteki bayanlar ve renklileri bunalttık. Kafalarına kazıyoruz şampiyonlar ligi demek Beşiktaş demek.  :D :bandit: Allah korusun yenilirsek yarın işe gitmemeyi düşünüyorum. :D
Oh Oh Oh şimdi dim dik gideceksin)) Bu sefer bence rengli iş arkadaşların gelmiycekler))))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Vasat kelime olarak ortalama olsada anlamca  olumsuzluğu vurguluyor bana. Tolgay’a o nedenle vasat demeye dilim varmadı sana tam olarak katılıyorum
Gs manen destekleniyor, biz de tam olarak doğranıyoruz sistematik olarak
Moralimiz kırılıyor ve engelleniyoruz
Ancak Beşiktaş adamın  ......  koyar
biliyorsun neticeyi
6 hafta sonra ligde de yerinizi alacağız ki yerimiz bellidir.

Biliyorum, nedense ortalama anlamina gelen vasati, vasat altini ifade etmek icin kullanmak moda oldu. Her neyse, Tolgay konusu haric katiliyorum. Bence cok iyi bir mac cikardi, gorevini eksiksiz yapti ekstrasi da vardi. Cenk'e verdigi pas superdi, Cenk biraz bencillik yapti. Bugun takimin en zayif halkalari Caner ve Tosic'ti. Pepe Tosic yuzunden kirmizi gorebilirdi hakem ligdeki maclarimizi izleyip ici mi acidi nedir sari verdi. Yine mac icinde gereksiz bolgesini terk ettigi pozisyonlar oldu. Caner'se topu cok havalandiriyor, ayrica Rony Lopes girdikten sonra madara etti Allah'tan 11 cikmamis karsisina. Adriano'yu sola Gokhan'i saga koymak daha iyi olabilir hafta sonu.

Ayrica Oguzhan fizik gucunun dusuk olmasinin etkilerini surekli yasiyor, bu fizikle ulasabilecegi en ust duzey bu maalesef. Ne guzel pozisyona girdi orada guclu bir adam olsa zimba gibi gomerdi Oguzhan sidik gibi kaleye guc atti topu sol ayagiyla. Bir de daha once kimse icin bu tabiri kullanmadim ama Pepe tam bir King diyorum.  :lol: Yaninda bir de Tosic yerine Vida oynadiginda cok cok zor gol yeriz.

Çevrimdışı caner.eryigit

psg.de yedek kalıyor boyu da kısa uymaz bize tek olumlu tarafı topu oyuna iyi sokması walla yaramaz gelsin 2 maç sonra küreği kapan foruma koşar
doberman napıyordur şimdi acaba?votka şişesinin üstüne oturmuştur bence çıkarmaya çalışıyordurHocam fena sokup çıkartıyor yalnız

Çevrimdışı kyiv

tarih yazdık tarih...başta dobermana ve bilimum beşiktaş düşmanına gelsin bu galibiyet...

bu nasıl gece :bandit: kalpten gidecektim heyecandan ellerim zangır zangır titredi resmen efsane başkan süleyman sebadan daha fazla titredim.

Ya Negredo sen nasıl bir adamsın?Yine gol atamadın :akuma: :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2017, 00:44:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Devlet Bahçeli : bir gece ansızın...
82 porto
83 leipzig
84 monaco
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

doberman napıyordur şimdi acaba?votka şişesinin üstüne oturmuştur bence çıkarmaya çalışıyordurHocam fena sokup çıkartıyor yalnız

şenol hoca soksun dobermana ittir edin ipneyi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

psg.de yedek kalıyor boyu da kısa uymaz bize tek olumlu tarafı topu oyuna iyi sokması walla yaramaz gelsin 2 maç sonra küreği kapan foruma koşar
Gereksiz oyuncu bunlar abi. Azicik ayagi duzgun diye araplara sokuyorlar bunlari.
Bu sene de mal mal paralara mal mal adamlar aloyorlar.

Dumbelek mi ne 150 milyon paraya giden varya barselonaya al salagin teki kadroya giremiyor, dortmund yerine yarmoyu aldi.
Salak sacma transferler. Insallah ikinci turdu barselona gelir onlari cok ama cok saglam tokatlariz

Elimizdekinkn kiymetini bilmiyiz

Real macini da izledim ikinci ekrandan. Benzema ile cenk tosunu takas edelim hatta yina karijmayi verip ronaldoyu alalim, real hayor demez ulan hayvanoglu hayvan ne goller ksciriyorsunuz yatti kupon.

Hatta zidan salagini da gondersinler senol gunesi alsinlsr reale.

100 senedir oynuyorlar elin lazi geliyor clnin bagini buluyor osurtuyor butun rakiplere, nobel ekonomi odulu adayi senol gunes

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Adriano diyorum başka bir şey demiyorum..... kralsın oğlum kral.
Kimse konuşmamış ama Babel'in pozisyonu goldü.Ofsaytla alakası yoktu.Onu atsak belki daha rahat bir maç geçirecektik.

Evet golde ofsayt yoktu, fakat en azindan Pepe'ye kirmizi cikarmayip dengeledi diyebiliriz. Su mac super ligde olsaydi hem o gol verilmez hem Pepe atilir ustune de sudan sebeplerden 4-5 sari daha gorurduk.

Çevrimdışı mylife1903

Uğur gsli ama en sevdiğim futbol yorumcusu. Hiç bize karşı sinsi yorum yaptığını görmedim hep ne görüyorsa  onu söylüyor...
Malimtrak yorumlari var azicik ama bi tsner gibi dovecegim tip degil.

Duzgun boyle inek ogrenci tipli bir cocuk.

Fazla seetmeyin ama futboldan anlasa gsli olmazdi

Çevrimdışı ekrembaser

şenol hoca soksun dobermana ittir edin ipneyi :)

Abi tunalıda benim büronun altında haftanın 2 günü oturuyo bi gideyim diyorum sonra tutuyorum kendimi Allah güç veriyo sabrediyorum az kaldı ..... belasını

Çevrimdışı kyiv

bu takım konsantre olsun fenerbahçe ve galatasarayı üst üste koyup si... konsantre olsun artık şu lige...Başakşehir var başakşehir...Monacoyu yeniyoruz portoyu yeniyoruz leipzigi yeniyoruz başakşehiri yenemiyoruz. konsantrasyonnnnnnnnnn!

Çevrimdışı mellfred

Biliyorum, nedense ortalama anlamina gelen vasati, vasat altini ifade etmek icin kullanmak moda oldu. Her neyse, Tolgay konusu haric katiliyorum. Bence cok iyi bir mac cikardi, gorevini eksiksiz yapti ekstrasi da vardi. Cenk'e verdigi pas superdi, Cenk biraz bencillik yapti. Bugun takimin en zayif halkalari Caner ve Tosic'ti. Pepe Tosic yuzunden kirmizi gorebilirdi hakem ligdeki maclarimizi izleyip ici mi acidi nedir sari verdi. Yine mac icinde gereksiz bolgesini terk ettigi pozisyonlar oldu. Caner'se topu cok havalandiriyor, ayrica Rony Lopes girdikten sonra madara etti Allah'tan 11 cikmamis karsisina. Adriano'yu sola Gokhan'i saga koymak daha iyi olabilir hafta sonu.

Ayrica Oguzhan fizik gucunun dusuk olmasinin etkilerini surekli yasiyor, bu fizikle ulasabilecegi en ust duzey bu maalesef. Ne guzel pozisyona girdi orada guclu bir adam olsa zimba gibi gomerdi Oguzhan sidik gibi kaleye guc atti topu sol ayagiyla. Bir de daha once kimse icin bu tabiri kullanmadim ama Pepe tam bir King diyorum.  :lol: Yaninda bir de Tosic yerine Vida oynadiginda cok cok zor gol yeriz.
Caner için maç başlığında da yazdım. Yek olumlu hareketi lopes’in sağından atıp solundan geçtiği pozisyonda (dk:86) müdahale etmemesiydi; ki normalde totosunu koyar penaltıya sebebiyet verirdi. Ozzy bacakları kuvvetlendirmeli ama sanırım teknik kayıptan korktuğundan çok bulaşmıyor body building işlerine.
 Cenk, Babelin offside olan pozisyonda vermeliydi kesinlikle bencillik etti

Çevrimdışı ozankarakoc

Yalnız şu futbolla UEFA Avrupa Ligi'ni yermişiz gerçekten bu sene... Geçen senenin üzerine Lyon'daki finalde kupayı kaldırmak inanılmaz olurdu. İnşallah çeyrek finalde Barcelona'yla falan eşleşmeyiz de en azından bir 6.5 milyon euro daha girer kasamıza... Sonrası malum :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Takım çok çalışmış belli. Güzel maçtı keyifle izledim. Umarım bu konsantrasyon ve çalışma lige de yansıtılır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Abi tunalıda benim büronun altında haftanın 2 günü oturuyo bi gideyim diyorum sonra tutuyorum kendimi Allah güç veriyo sabrediyorum az kaldı ..... belasını
Gozun kesiyir mu iti
Alaassa edebilir misin
Al ordan eline bisi vur kafasina

Çevrimdışı ekrembaser

Gozun kesiyir mu iti
Alaassa edebilir misin
Al ordan eline bisi vur kafasina

Abi öyle hafif okşayamam sakat bırakırım bu ...şak için başımı belaya sokmak istemiyorum

Çevrimdışı tangaz

nere orası tunalıda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

nere orası tunalıda

Cafe de cafes abi elizinn pastanesinin yanı

Çevrimdışı İhsan

Şimdi de mutluluktan uyku tutmuyor iyi ki varsın be Beşiktaş :ishock: :ishock:

ya gerçekten yaaa...
bizim ne zaman uyuyacağız?

yensekte yenilsekte uyku yok  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Ya o değilde iddiacılar iyi para götürmüştür  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Cafe de cafes abi elizinn pastanesinin yanı

dö kafeye mi geliyor bu ipne bi görüneyim orlarda

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada ilk gol sevincine Talisca gelmedi diye gördüm. İnşallah bi problem yoktur  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Abi öyle hafif okşayamam sakat bırakırım bu ...şak için başımı belaya sokmak istemiyorum
Arkasindan usulca sokul sok kolunu icine torbanib cikart ordan kocaman boyle kallavi boylem kol gibi bir devekusu yumurtasi vur kafasina. Polis alirsa, midem agriyordu doktor tam agri baslidigi an bu deve kusu yu,urtasini kir ic dedi, dersin. Tam dober,ani gordum, karnima bir agri doktum icine elimi oaketin o ara ayagim kaydi, yumurta ile beraber sayin erman toroglunun ustune dustum, hekim bey.

Sikayetciyim bu herif yumurtami kirdi maddi manevi zarara ugradim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu gri formayı çok giyelim uğurlu geldi bu forma :D

Etiketler: