Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784931 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

UEFA'nın Twitter sayfası Beşiktaş'ımızdan bahsediyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Cenk Tosun kaç M €?" sorusuna başkanın yanıtı  :icool:

Fikret Orman: Benim oyuncularım mal değil. Yazıyorlar "şu kadar, bu kadar" diye. Hikaye onlar.
Şair burada istemem yan cebime koy diyor :D

Versinler 30 milyon pound Başkan İngiltere kendi elleriyle götürür hepimiz biliyoruz bunu :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı esguel

Şimdi de mutluluktan uyku tutmuyor iyi ki varsın be Beşiktaş :ishock: :ishock:

Çevrimdışı El Nino

Bana renkli diyenler ağızlarından akan salyaları yalasınlar. Yada yaranacakları kişilere kendi aralarında yalakalık yapsınlar.

Beşiktaşlılığımı kimseye ispatlamak zorunda değilim. Benim renkli olduğumdan şüphe eden asıl renklilere örnektir.

@cursedofdragon ve @BesiktasTaraftari2017

Marcelo çocukları ile beraber maçı izledi

Çocukların üzerinde Beşiktaş Formasi :bandit:

Çevrimdışı El Nino

Marcelo çocukları ile beraber maçı izledi

Çocukların üzerinde Beşiktaş Formasi :bandit:

Adamın dibi dibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Allah tekrarını nasip etsin."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Bizim tercuman gene dokturuyor. Turk aksaniyla zoraki fransizca konusmasi acayip hosuma gidiyor :D

Çevrimdışı caner.eryigit

geçmiş olsun @caner.eryigit vodka bal karabiber karıştırıyosun bişiciğin kalmıyor gramajları ekürim @mylife1903 sabah yazar
Cansın abim.ben zerdeçal bal yapıyorumHocam ulusa sesleniyor izleyelim bakalım.tiago silva olur abim bize ama bonservisi kendisi alsın para mara yok;)2-3 seneye kalmaz cristiano Ronaldo gelecek abi yaklaşıyor yaklaşmakta olan hissediyorum

Çevrimdışı tangaz

hayırdır abi @mylife1903'a mı özendin :D

biz zaten ruh ikiziyiz, birtek lensde ayrıştık onda da ekürim haklı çıktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

bu takımın şampiyon olacağını ve bunun üretilen doğrulara rağmen ölçü olmadığını...

Ölçü; bugünkü 90, Leipzig maçının ilk yarısı, Porto maçının belli bölümleridir. Ligdeki ağırlıklı oyunu ve birkaç oyuncunun final aksiyonlarına indirgenen hücum stratejilerini tercih etmeye gerek yok. Ligdeki sekiz maç ile CL'deki üç maç arasındaki üretkenlik kalitesi bile farklı.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2017, 00:35:42 atalay ]

Çevrimdışı El Nino

Çok özlüyorum yalan yok :by2:

Pepe ile yan yana oynamasını çok isterdim. Forma icin oynayan ender oyunculardan

Çevrimdışı mellfred

Vasat ile ortalamanin ayni anlama geldigini bir tarafa birakiyorum.  :tabe: Benim anlatmaya calistigim bu. Genclerbirligi macindan sonra Cenk cikti Fenerbahce maci hakkinda konustu tam 3 mac sonra. Bu adamlar robot degil. Haksizlik karsisinda morali bozulmamak mumkun mu? Bize yapilan bu. Dogranmak denince tabii ki her macta kirmizi cikacak penaltimiz verilmeyecek demek degil. Ama 2-3 macta bir her kilit macta, ne zaman biraz kipirdanirsa bir takim dograrsin cunku obur turlu fazla kor goze parmak oluyor, bize yapilan bu sonra taraftar diyor ki "ama o bir macti" bir mac degil iste her mac onceki maci etkiliyor. GS'ye hic aleyhte hata olmadi, bir de en gereken yerde lehlerine "hata" oluyor. Ustelik yeni kurulan takimlarina bir fikstur ayarla desek Dursun ancak boyle bir fiksturle gelirdi. Pis isler donuyor, bu oyunu bozmamiz lazim taraftar ve takim olarak.
Vasat kelime olarak ortalama olsada anlamca  olumsuzluğu vurguluyor bana. Tolgay’a o nedenle vasat demeye dilim varmadı sana tam olarak katılıyorum
Gs manen destekleniyor, biz de tam olarak doğranıyoruz sistematik olarak
Moralimiz kırılıyor ve engelleniyoruz
Ancak Beşiktaş adamın  ......  koyar
biliyorsun neticeyi
6 hafta sonra ligde de yerinizi alacağız ki yerimiz bellidir.

Çevrimdışı bordele

İlk yarı mücadele tamamen topsuz oyunda döndü, Atiba ve Tolgay alan kapatma, boşa çıkmalar ve pas aralarında inanılmazdı. Tolgay için ilk yarı sıradan diyor yorumcular sanırım topsuz oyunu hiç izlememişler.

İkinci yarı toplu oyunda da üstünlüğü ele geçirince resmen ezdik. Teşekkürler takım.

Bu arada Adriano, sen bambaşkasın dostum.
Av zamanı

Çevrimdışı cagdas44

Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu

Beşiktaş kalan 3 maçtan yalnızca bir galibiyet dahi alsa kasasına koyacağı 43M€ barajını geçecek... Türk futbol tarihinin en büyük ganimeti.

Çevrimdışı tangaz

Cansın abim.ben zerdeçal bal yapıyorumHocam ulusa sesleniyor izleyelim bakalım.tiago silva olur abim bize ama bonservisi kendisi alsın para mara yok;)2-3 seneye kalmaz cristiano Ronaldo gelecek abi yaklaşıyor yaklaşmakta olan hissediyorum

psg.de yedek kalıyor boyu da kısa uymaz bize tek olumlu tarafı topu oyuna iyi sokması walla yaramaz gelsin 2 maç sonra küreği kapan foruma koşar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bana renkli diyenler ağızlarından akan salyaları yalasınlar. Yada yaranacakları kişilere kendi aralarında yalakalık yapsınlar.

Beşiktaşlılığımı kimseye ispatlamak zorunda değilim. Benim renkli olduğumdan şüphe eden asıl renklilere örnektir.

@cursedofdragon ve @BesiktasTaraftari2017

Soyle bir goz attim mesajlarina ya asiri karamsarsin ya Besiktasli degilsin, Lens surekli bitik, Talisca Oguzhan'i bozuyor, sezon bizim icin bitti vs. hep son birkac mesajin bu minvalde. Besiktasliysan git biraz hava al iyi gelir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2017, 00:35:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Uğur Karakullukcu = Adam !!!
Uğur gsli ama en sevdiğim futbol yorumcusu. Hiç bize karşı sinsi yorum yaptığını görmedim hep ne görüyorsa  onu söylüyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Soyle bir goz attim mesajlarina ya asiri karamsarsin ya Besiktasli degilsin, Lens surekli bitik, Talisca Oguzhan'i bozuyor, sezon bizim icin bitti vs. hep son birkac mesajin bu minvalde. Besiktasliysan git biraz hava al iyi gelir.

Yav he he de geç abi boşver :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adriano diyorum başka bir şey demiyorum..... kralsın oğlum kral.
Kimse konuşmamış ama Babel'in pozisyonu goldü.Ofsaytla alakası yoktu.Onu atsak belki daha rahat bir maç geçirecektik.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2017, 00:40:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: