Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780006 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ozge1903

Abuş'un kazmalıkları olsa da iyiydi yahu. Üzüldüm.  :by2:

Çevrimdışı tangaz

halis 29 maçımızı yönetmiş bizimkilere 75 sarı 8 kırmızı verirken rakiplerimize 64 sarı 1 kırmızı vermiş, bu 8 kırmızı halisin rekoru imiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

samsun berberler odası amerikan traşını yasaklamış. umarım yeni bi siyasi krize yol açmaz  :D
Abi elleri deymiskene rus salatasinin da itibarini iyade edek

Yillarin rus salatasi ki rus salatasi da degil firansiz herif yapmis onu neyse amerigan genisi geleceh diye bi gunde amerikan salatasi olmus bizim ulkede. Lan fikra gibi yemin ediyorum gavura anlatabilsem cok guler de anlatilabilemilemez bu hareket yahu

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi bak haklı çıktım işte ilk kurşunu posbıyık sıktı şimdi gerisi geliyor. savaşlar hep böle posbıyık gibi bir figüranın kullanımı ile başlamıştır  :bandit:
Yok abi olay gecen sene sirp tosicin antalyadpor macinda kayarak aldigi topla basladi o pozisyon gol olunca sampiyon olduk riza kovuldu. Operasyon varsa sirpa bakacan

Çevrimdışı mylife1903

Ti ye aldım nasıl çatıyı alsınlar :)
Sokusturmayi beceririz bi sekil alisi da kuvvetliyse gelsin alsin.

Bi zamanlar erdal acar vardi yonetici acarkenti gosteriyordu valensiya maci oncesi, kazansinlar alsinlar diyordu o aklima geldi

Çevrimdışı mylife1903

en başından zayıf bir karakter oldugunu görüp tespitlerimizi sıralamıştık. dediklerimiz teker teker çıkıyor işte  :bandit:
Ne imzaladiginin farkina yarin varir o

Çevrimdışı tangaz

Ne imzaladiginin farkina yarin varir o

iyimser gördüm seni bugün reis, bi polyannalık var gibi sanki sende
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Silmez artık, kimseninkini silmez, o devir sona erdi çünkü para bitti.. Kasa boş...
Kada degil tulumba bos @sozkul abi
Kendi beyani haaa hic dava falan acilmasin surundururum

Çevrimiçi Necmi

@Librarius abinin twitterda yazdığı olayı buraya taşımak istiyorum. taraftar hesaplarının bu yayın organına karşı ciddi bir şekilde harekete geçmesinde fayda var.
fanatik hesabını twiteerde engelliyoruz ve şikayet ediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Abi elleri deymiskene rus salatasinin da itibarini iyade edek

Yillarin rus salatasi ki rus salatasi da degil firansiz herif yapmis onu neyse amerigan genisi geleceh diye bi gunde amerikan salatasi olmus bizim ulkede. Lan fikra gibi yemin ediyorum gavura anlatabilsem cok guler de anlatilabilemilemez bu hareket yahu

yok ruslar komünist diye rus salatası demiyorlar ona o dönemler komünistler cadı muamelesi görüyordu
salatası yenirmi o nedenle oldu amerikan salatası.

Çevrimdışı mylife1903

iyimser gördüm seni bugün reis, bi polyannalık var gibi sanki sende
bulasici ustad bu polyanna virusu

Yahu iki senedir yazmadim mi fikret baskan fazla buyutuyor kendini dev aynasinda goruyor. Fikret ormanin degil besiktas hayatinda kazandigi parayi tek oyuncudan kazanan takim bunlar. Herifler transfer cambazi sihirbazi. Susuz gotururler adama sabunsuz dalarlar dedim

Fikret ormanin aldigi futbolcu kadar bu portonun falan menejer seetmisligi vardir. Kolay mi be

Abu dedik bunlarin kolesi. Bi poh yapamaz ayagini eline verirler dedik. Sonra porto salak mi yahu gidip lorente verecek 7 milyon sonra abu belese bize gelecek. Fikra gibi

Dedik devre arasi mitrovice verecegine parayi lorente ver firansizlari aradan cikart firansiz kalsinlar.
Abuyu elestirmek ile ayri isler bunlar. Ben abu dahil kadronun korunmasi taraftari oldum. Transfer istemedim negredo ve lens dahil.

Burasi besiktas gelen gideni aratir bu kadroyuda futbolcular gebermeye baslayana kadar bozmasinlar

Çevrimdışı Kalyoncu

tespitlerim teker teker çıktıgına göre "dahi" diyebilirsin  :icool:
Ben 50 milyon € luk topçu olamazsın demedim leblebici olamazsın dedim diyor ben onu anladım. :) Sen yanıldın abi bu sefer baya çuvalladın ama şöyle hakkınıda teslim edeyim herkes santrafor Eto'o derken Aboubakar götürür bizi dediğinide hatırlıyorum. :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bulasici ustad bu polyanna virusu

Yahu iki senedir yazmadim mi fikret baskan fazla buyutuyor kendini dev aynasinda goruyor. Fikret ormanin degil besiktas hayatinda kazandigi parayi tek oyuncudan kazanan takim bunlar. Herifler transfer cambazi sihirbazi. Susuz gotururler adama sabunsuz dalarlar dedim

Fikret ormanin aldigi futbolcu kadar bu portonun falan menejer seetmisligi vardir. Kolay mi be

Abu dedik bunlarin kolesi. Bi poh yapamaz ayagini eline verirler dedik. Sonra porto salak mi yahu gidip lorente verecek 7 milyon sonra abu belese bize gelecek. Fikra gibi

Dedik devre arasi mitrovice verecegine parayi lorente ver firansizlari aradan cikart firansiz kalsinlar.
Abuyu elestirmek ile ayri isler bunlar. Ben abu dahil kadronun korunmasi taraftari oldum. Transfer istemedim negredo ve lens dahil.

Burasi besiktas gelen gideni aratir bu kadroyuda futbolcular gebermeye baslayana kadar bozmasinlar

şiir gibi döşedin gene reis hayalimdeki devlet başkanı gibisin. verecem ülkenin anahtarını en sonunda, dön gel yiğidim.

Çevrimdışı tangaz

Ben 50 milyon € luk topçu olamazsın demedim leblebici olamazsın dedim diyor ben onu anladım. :) Sen yanıldın abi bu sefer baya çuvalladın ama şöyle hakkınıda teslim edeyim herkes santrafor Eto'o derken Aboubakar götürür bizi dediğinide hatırlıyorum. :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç bir tespitimde çuvallamadım Kalyoncu, adamın reaksiyon zamanı kötü dedim mylife reis pingi yüksek dedi aynı şeyi farklı ifade ettik ki her kesim anlasın die dediğimiz çıktı. son vuruşu net değil dedik bunda herkes hemfikir. iyi bi pas istasyonu değil dedim ki öyle topu alıp eveleyip gevelemesi arkadaşına aktarırken defansların yerleşmesi hala gözümün önünde sonra sıksık pas şiddetini ayarlayamadığına şahit olduk. son olarak kişiliği problemli dedik gerek gördüğü kırmızılar gerekse de portoya nah dönerim deyip dönmesi sonra bizim soyunma odası vukuatı 3 gün sonra nah dönerim dediği portoyla kontrat yenilemesi kişilik tespitlerimizi de teyid etti.

eeeyyy almanya şey pardon forum, şimdi bunun neresinde çuvalladık  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

şiir gibi döşedin gene reis hayalimdeki devlet başkanı gibisin. verecem ülkenin anahtarını en sonunda, dön gel yiğidim.
Bitsin bu hasret, ne istedin de vermedik deseler gelecem bah

Çevrimdışı mylife1903

hiç bir tespitimde çuvallamadım Kalyoncu, adamın reaksiyon zamanı kötü dedim mylife reis pingi yüksek dedi aynı şeyi farklı ifade ettik ki her kesim anlasın die dediğimiz çıktı. son vuruşu net değil dedik bunda herkes hemfikir. iyi bi pas istasyonu değil dedim ki öyle topu alıp eveleyip gevelemesi arkadaşına aktarırken defansların yerleşmesi hala gözümün önünde sonra sıksık pas şiddetini ayarlayamadığına şahit olduk. son olarak kişiliği problemli dedik gerek gördüğü kırmızılar gerekse de portoya nah dönerim deyip dönmesi sonra bizim soyunma odası vukuatı 3 gün sonra nah dönerim dediği portoyla kontrat yenilemesi kişilik tespitlerimizi de teyid etti.

Bize gomez lazimdi bunu verdiler yerini dolduramadi
Simdi elde cenk negredo abu olsaydi ohhh mis. 3 forvet 3 farkli tipleme lazim simdi lensi kullanmak zorundayiz santrafor olarak, mustafa pektemeki bir daha gormeyi kaldiramaz bu vucud

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demektir

Çevrimdışı cursedofdragon

Bize gomez lazimdi bunu verdiler yerini dolduramadi
Simdi elde cenk negredo abu olsaydi ohhh mis. 3 forvet 3 farkli tipleme lazim simdi lensi kullanmak zorundayiz santrafor olarak, mustafa pektemeki bir daha gormeyi kaldiramaz bu vucud

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demektir

pektemek gol demek.

Çevrimiçi Necmi

her tarafında :D

Monaco-Beşiktaş maçının iddaa oranları belli oldu !
Monaco: 1.40
Beraberlik: 4.10
Beşiktaş: 4.10

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı EMİR EMRE

Monaco-Beşiktaş maçının iddaa oranları belli oldu !
Monaco: 1.40
Beraberlik: 4.10
Beşiktaş: 4.10

Bu iddaa da Türkü zengin etmeye doyamadi :D 5 verdiler portoyu yendik, namaglup oynadigimiz kendi stadimizda 3.30 verdiler liepzigi yendik, darisi Monaco nun basina :)

Bu iddaa da Türkü zengin etmeye doyamadi :D 5 verdiler portoyu yendik, namaglup oynadigimiz kendi stadimizda 3.30 verdiler liepzigi yendik, darisi Monaco nun basina :)

Bu sefer biraz daha zor ama monaco'nun ya tamam ya devam maçı :)

Çevrimiçi Necmi

neyse kriz atladıldı maça dönelim artık :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Aboubakar öyle ya da böyle bize uymuştu. Kötü oldu bizim için ama bir başka Aboubakar da pekala bulabiliriz. Yalnız Portoya da biraz tuzluya mal olmuştur bu imza. Yıllık 7,8 milyon eurodan aşağı imzaladığını sanmıyorum.

Halis Özkahya konusuna gelince artık hakem de hakem demek istemiyorum. Adam mimli bariz açık kolluyor kırmızı için o zaman futbolcular uyarılacak daha dikkatli olmaları sağlanacak gerekirse grafiklerle, istatistiksel olarak anlatılsın bu adam. Bir sonraki maç Başakşehir maçı eksik kadro çıkmamak lazım. Göz göre göre yemesinler kartı bizimkiler de artık!

Biz bu ligin en iyisiyiz niye daha çok sinirlenen biz oluyoruz?Artık şu gerilimi üzerimizden atalım, biz iyi oynarsak rakiplerin bizi yenmesi imkansız!Biz iyi oynarsak rakiplerin maçları 11 kişi bitirmesi imkansız!

2 senedir yenemediğimiz Gençleri yenme zamanıdır şimdi, bir türlü yenemediğimiz Başakşehiri yenme zamanıdır şimdi.

Çevrimdışı ekrembaser

Oğuzhan için açıklama yapmış çebi ocaktan sonra istediği yerle anlaşabilir ama Beşiktaştan başka yere gideceğine ihtimal vermiyorum demiş

Etiketler: