Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780527 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

neyse beyler "şenol güneş tedrisatından geçmiş iyi forveti onlara verdik" diye kendimizi avutarak üzerine soğuk su içelim.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 15:27:52 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş, Halis Özkahya yönetiminde deplasmanda oynadığı son 6 maçta 4 kez kaybetti.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aboubakar için çok da üzülmedim açıkçası. Bizi tüm sezon sırtlayan bi oyuncu değildi. İlk devre bi parladı bi söndü, afrika kupasından dönüşte toparlar gibi oldu ama gördüğü gereksiz kırmızılar ve kaçırdığı inanılmaz pozisyonlarla da saç baş yoldurtmuştu. Hiç olmayacak yerden de gol atıyordu tabi. Ben en çok rakip defansı rahatsız etmesini, yıpratmasını beğeniyordum. + ve - 'lerini yanyana koyunca ah vah denecek  bi durum yok diye düşünüyorum.  :ok:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dokunsalar ağlayacak çocuk gibiyim :(

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı mellfred

Kör ölür badem gözlü olur. Elveda  mamba

Çevrimdışı Egos

senelik 3,5 milyonu gözden çıkartmıştım, kabilesi aklını bulandırdı oğlanın; neyse temmuz yaklaşırken oluşan boşlukta son bir gomez fırtınası estiririm.

Çevrimdışı underworld

Abuş elden kaçtı. Porto aboubakarla 2021'e kadar uzatmış, serbest kalma bedeli 50 Milyon Euro. Adam bizde 50 milyonluk topçu oldu yahu.
Portekiz kulupleriyle aşık atma... neyse gerisini yazmayayim.

Çevrimdışı underworld

Seneye aynı mevzu talisca içinde olacak.
At fava bekle

Çevrimdışı cursedofdragon

Resmi siteden açıklama geldi.

Fanatik gazetesi ile ilişkileri durdurmuşuz o adamıda mahkemeye vermişiz.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/71097/kamuoyuna_aciklama.html

Çevrimdışı cagdas44

@Librarius abinin twitterda yazdığı olayı buraya taşımak istiyorum. taraftar hesaplarının bu yayın organına karşı ciddi bir şekilde harekete geçmesinde fayda var.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Necmi bak haklı çıktım işte ilk kurşunu posbıyık sıktı şimdi gerisi geliyor. savaşlar hep böle posbıyık gibi bir figüranın kullanımı ile başlamıştır  :bandit:
Ortada bir durum olduğu belliydi. Palabıyık meselesi bireysel fanatik bir Fenerli'nin maç katletmesinden çok öte. Belli bir zemin hazırlanılmış ve de o zemin üzerinden yürüyor Palabıyık gibileri. Palabıyık'ın yaptığı şey bireysel olsa en basitinden Fener maçına gelene kadar her maç Beşiktaş'ı kendisi gibi kişilik, karakter noksanlığı yaşayan yan hakemi ile beraber hatalarıyla doğradıklarında gereği çoktan yapılırdı.

Bazı şeyler çok geçmeden camia gerekli tepkiyi vermeli. Şeytan Rıdvan gibi Türk futbolunun tümörü olmayı becermiş bazı şahıslar arkalarına siyasi destek alarak bir şeylere girişmeye çalışıyor. Rıdvan ve operasyona girişenlerin Milli Takım olayında olduğu gibi Türk futboluna verdikleri zararlar iyice anlatılmalı kandırılmaya müsait olan insanları yanlış yoldan döndürecek lobi çalışması yapılmalı.

Orkan çınar'ı hiç göremeden ilk yarıyı kapattı iyi mi.

Çevrimdışı tangaz

bu nasıl bir ego ya :alala:
adama topçu değil diyordun başkada bir tesbitin yok 5 dakikada anlıyordun ya hani
abou ile anlaştılarsa bizim verdiğimizin altına anlaşmamışlardır buda portoyu bayağı karıştırır
kimseye öyle bir maaş ödemiyorlar

ben adamın hala iyi topçu olmadıgını söylüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ortada bir durum olduğu belliydi. Palabıyık meselesi bireysel fanatik bir Fenerli'nin maç katletmesinden çok öte. Belli bir zemin hazırlanılmış ve de o zemin üzerinden yürüyor Palabıyık gibileri. Palabıyık'ın yaptığı şey bireysel olsa en basitinden Fener maçına gelene kadar her maç Beşiktaş'ı kendisi gibi kişilik, karakter noksanlığı yaşayan yan hakemi ile beraber hatalarıyla doğradıklarında gereği çoktan yapılırdı.

Bazı şeyler çok geçmeden camia gerekli tepkiyi vermeli. Şeytan Rıdvan gibi Türk futbolunun tümörü olmayı becermiş bazı şahıslar arkalarına siyasi destek alarak bir şeylere girişmeye çalışıyor. Rıdvan ve operasyona girişenlerin Milli Takım olayında olduğu gibi Türk futboluna verdikleri zararlar iyice anlatılmalı kandırılmaya müsait olan insanları yanlış yoldan döndürecek lobi çalışması yapılmalı.

aynen öyle Necmi abi aksini düşünse de organize bir eylemin ilk adımlarıydı onlar... kaldıki sadece posbıyık değil bir de cem satman gerçeği var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi sozkul

Sirketin vergi borcu falan varsa cb siler o borcu is tatliya baglanir

Silmez artık, kimseninkini silmez, o devir sona erdi çünkü para bitti.. Kasa boş...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2017, 16:09:22
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Aboubakar'a cok güvenmiştik ya valla haber moralimi bozdu .

10 M ops varken almamakla cok büyük hata ettik. En azından 3-4 yıl sorun yasamazdık  :by2:

10 M ops varken almamakla cok büyük hata ettik. En azından 3-4 yıl sorun yasamazdık  :by2:

almak istememzlik yapmadık ki FFP elimizi kolumuzu bağladı alamadık  :s20:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2017, 16:13:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
İmza parası verip bize geleceğini zannedenler vardı. :D

Valla o sazanlardan biri de  bendim. Ama Porto açıklamaları beni cok umutlandırdı. Yok dönmem burda mutluyum felan.
Bi Eysanda bu cıktı. Demek ki neymiş futbolcuya güvenmemek lazımmıs :alala:

Valla o sazanlardan biri de  bendim. Ama Porto açıklamaları beni cok umutlandırdı. Yok dönmem burda mutluyum felan.
Bi Eysanda bu cıktı. Demek ki neymiş futbolcuya güvenmemek lazımmıs :alala:

Her yer eyşan dolu.

Çevrimdışı Neo Nesil

ffp olmasa da abou gibi birine fikret başkan 10 m eu ödemezdi veya porto bırakmazdı (ki zaten öyle de oldu. (porto, bu tarz potansiyelli oyuncudan faydalanarak satıp, para kazanmak istediğinden kelepir fiyatına vermemişlerdi.) zaten bu değeri hakedecek oyuncu değildi. 2.devre yeni yeni açılmaya başlamıştı çünkü.

ne zaman porto da beşiktaştaki çıkışını sürdürdü. işte o zaman o değeri haketti.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 16:28:35 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Her yer eyşan dolu.

monacoya iki attı diye kendini kaf dağında görmeye başladı. hayalinin eplde oynamak olduğunu söylemişti zaten.

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2017, 16:28:56 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı tangaz

4. kalecimize 10 milyon atacak bi boluspor bulamadık ki  :D

Çevrimdışı tangaz

Silmez artık, kimseninkini silmez, o devir sona erdi çünkü para bitti.. Kasa boş...

millete şapan birinin şirketinin 500 milyon tl borcunu silmişler abi

Çevrimdışı tangaz

Orkan çınar'ı hiç göremeden ilk yarıyı kapattı iyi mi.

ist.da gece maçlarına çok mu çıkıyor napıyor acaba :alala:

Etiketler: