Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780758 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı tangaz

Stad 350 m liraya (rastgele) mal olduysa cb dan 300  milyon daha isteyelim

peşin olsun bir de o günkü kura çevirelim

19.03.2015 dolar kuru 2,60
bugün ise dolar kuru 3,68

küçük bi hesapla 425 milyon ytl  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

mantıklı konuşan her insan değil. dört duvar arsında şu anda yüzüne tükürülmeyecek insanlarda var.
kelimeleri yanlış kullanmamak gerekiyor. isteyen bu kelimeden fetö sempatizanlığı bile çıkarır.
öyle demediğini biliyorum ama kelimen oraya gidiyor.
Hero yazili urunleri yasaklamislat bir kehake ile
Giyenleri fetocu diye iceri atiyorlarmis

Bu hakan sukur arif falan severleri de toplasinlar elleri deymisken

Çevrimdışı jerry

Ne demek abi ben olanı söyledim

Hımmm onları görmedim doğrusu. O zaman durum değişir. Ama malum şahsiyet Beşiktaş'a laf atınca kan beynime sıçradı. Kusura bakma. Devleti yöneten hiçbir şahıs herhangi bir şekilde cebinden para vermez. Bunu bilmeyen kaz kafalılar var daha ortalıkta. O halkın parasıdır. Beşiktaş ta halktır. Yedi sülaleni satsan Beşiktaş'ı satın alamazsın !!

Çevrimdışı ekrembaser

Hımmm onları görmedim doğrusu. O zaman durum değişir. Ama malum şahsiyet Beşiktaş'a laf atınca kan beynime sıçradı. Kusura bakma. Devleti yöneten hiçbir şahıs herhangi bir şekilde cebinden para vermez. Bunu bilmeyen kaz kafalılar var daha ortalıkta. O halkın parasıdır. Beşiktaş ta halktır. Yedi sülaleni satsan Beşiktaş'ı satın alamazsın !!

Kardeşim haklısın ben dünden beri deliriyorum ama geriden okuyarak gelirsen daha iyi olur biz Beşiktaşız hak adalet neyse onu konuşuruz böyle durumlarda taraf tutmayız

Çevrimdışı jerry

Kardeşim haklısın ben dünden beri deliriyorum ama geriden okuyarak gelirsen daha iyi olur biz Beşiktaşız hak adalet neyse onu konuşuruz böyle durumlarda taraf tutmayız

:ok: :ok:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Stat neredeyse tamamen bittikten sonra verilen Spor Toto sponsor parasını istesek de reddedemezdik. Reddetseydik başımıza türlü türlü problemler saracaklardı. O sponsorluk parasının şov maksatlı kullanılacağını da hepimiz biliyorduk.
Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Şimdi yüksek sesle cevap vermek kulübe zarar verecektir. Saçma bir düzen içinde ayakta kalmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Stat neredeyse tamamen bittikten sonra verilen Spor Toto sponsor parasını istesek de reddedemezdik. Reddetseydik başımıza türlü türlü problemler saracaklardı. O sponsorluk parasının şov maksatlı kullanılacağını da hepimiz biliyorduk.
Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Şimdi yüksek sesle cevap vermek kulübe zarar verecektir. Saçma bir düzen içinde ayakta kalmaya çalışıyoruz.

kaldı ki ucuz bile verdik iskonto yaptık devletimize  :bandit:
topraktan giriş fiyatına verdik :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Cenk hakkındaki düşüncemi ben tamamen Negredo kıyaslı düşünüyorum, yoksa herkes bir oyuncuyu beğenmeyebilir ya da beğenebilir o başka.
Oyuncuları da değerlendirirken kısa süreli performanslarına göre değil de genel oyuncu özelliklerine göre değerlendirmek bana daha mantıklı geliyor.
Şimdi Negredo'yu hayal ettiğim de güçlü fiziğiyle top tutabilen, son vuruşları iyi ve kafa özelliği iyi bir oyuncu aklıma geliyor. Pivot özellikleriyle de ayrıca asist yapabiliyor.

Cenk geldiğimiz zaman son vuruşları iyi, kafa vuruşları iyi. Kanat oyuncusu özellikleri (top sürme, hız) statik bir forvete nazaran daha iyi olan bir oyuncudur. Ama bu sezonun başından beri her kulvarda gördüğümüz gibi artık top tutma özelliği de bayağı iyi bir seviyeye gelmiş. Ekstra olarak uzaktan vuruşlardan da Cenk gol tehdidi yaratabildiğini düşünüyorum.
Bu mantıkla bakınca Negredo'nun olduğu her özelliğe sahip + kanat ve uzaktan şut özellikleri olan bir oyuncu yerine Negredo oynatılmalı fikri bana hiç mantıklı gelmiyor.

Forumun genelinde yapılan iki eleştiri var Cenk'e.
1) Kutuya girmiyor.
2) 7 maçta 2 golü var, 3 maçta bir gol atsın diye Cenki mii bekliyeceğiz.

Bu 2 eleştiriye de katılmıyorum şöyle ki
1) Cenk pozisyon oluşursa kutuya gayette giriyor.
Cenk'in kutuya az giriyor gibi gözükmesinin en büyük sebebi ilk olarak bu seneki oyun tarzımız ve bu oyun tarzında oyuncunun rolü.
İlk olarak oyun tarzımız kısa paslarla rakip sahaya yerleşme tarzına nazaran uzun atıp git-gelli bir oyuna dönüştü. Böyle bir durumda rakip ceza sahasına oyuncunun kutuya girmemesi bayağı normaldir, çünkü pozisyon oraya gitmiyordur.
İkinci olarak da artık Cenk'in bu oyundaki rolü uzunları ortada ve kenarda uzunları tutup servis etmek, oyun kurulumuna yardımcı olmak.
Topu tutup servis ettikten sonra oluşabilecek hızlı atakta zaten oyuncunun o bölgede olmaması gayet normaldir çünkü zaten geriden pası o atmıştır. Bana kalırsa Talisca ve Babel gibi golcü ve kutuya yönelen oyuncuların varken geriye gelip onlara servis yapmak ve kanata deplase olup onlara yer açmak kutuya girip gol aramaktan çok daha mantıklı çünkü Cenk oyun kurulumuna yardım etmezse pozisyon oraya bile gelemeyecek bu yüzden de kutuda olmanın bir manası olmayacak. Zira Babel ve Talisca forvete pozisyon hazırlamaktan ziyade kendileri skora giden oyuncular.
Ayrıca Cenk'in pozisyon oluştuğunda kutuya girip girmediğini görmek için maçlarımızın özetlerine youtube'dan baktım.
Sadece özetlerde Cenk süper kupa+ lig + cl dahil oynadığı dakikalarda toplam 39 kere kutuya girmiş, linklerini isteyene özelden atabilirim, telif falan sıkıntı olmasın. Ekstradan da özetleri Cenk'e bakarak izlerken takıma ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördüm, herkese de görmesi için tavsiye ederim.

2) Ligde 7 maçta 2 golü olmasının sebebi bu seneki özellikle Anadolu takımlarına karşı pozisyon oluşturmaktaki kısırlığımız.
Neredeyse 2 pozisyonun 1ini atıyoruz ve bu şekilde 13 puan alabildik. Yeni oyun tarzımızla beraber bu durumu düşünürsek forvetlerin gol sayılarının düşük olması normal bir sonuçtur. Zaten Cenk'in bu maçlarda nasıl kaçırır dediğimiz pozisyonları düşünürsek benim aklıma sadece Kasımpaşa maçındaki Babelin çıkardığı top geliyor. Negredo'nun da belki son maçta kendi kazanıp direğe vurduğu pozisyon.
Cenkle Negredo'yu dakika başına gol ve asist katkısı konusunda karşılaştırdığımız da
Cenk milli takım hariç tüm kulvarlarda 172 dk. da 1 gol, 343 dk. da 1 asist yapmış.
Negredo ise hiç gol atamadı ama toplamda 1 gol atsa bile 266 dk da 1 gol, 133 dk. da 1 asist yapmış.
Yani istatiksel açıdan Cenk daha golcü, Negredo ise asist özelliğiyle ön planda.
Bu durumda Cenk'i Negredo'ya kıyasla toplam gol performansıyla yargılamak mantıksız, asist özelliğiyle eleştirmek mantıklı olabilir.

bir fark var biz youtube dan kısa özeti izlemiyoruz cenk pası veriyor diyorsun kutuya nasıl girsin
bizde onu söylüyoruz işde neden pası veriyorsun önce kendi işini yap leipzig maçı orta sahadan asist öncesi
pası veren talisca sonra kutuda golü atanda talisca yani pası verip bunlar nasıl oynuyor diye seyretmiyor.
ben maç boyu izliyorum cenki  çoğunlukla kutu dışında kalıyor. geç kalıyor olgun atakta girmiş bir önemi yok
herkes giriyor ama kontrada hamleyi yapan talisca ile babel oluyor zaten buda neden gol attıklarını
cenkin neden atamadığını anlatıyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Bence çok iyi fikir, biz sizin verdiğiniz paralarla yapıldığını bilmiyorduk, salak gibi boşuna para harcamışız, 300 milyon daha  please diyelim  :claps: :claps: :claps:
neden lira biz herşeyi dolarla aldık bunlar ödeyecek olsa on senede öder dolar olsun
bu ara dolarıda sevmiyorlar zaten işde bize verirler :D

Çevrimdışı tangaz

neden lira biz herşeyi dolarla aldık bunlar ödeyecek olsa on senede öder dolar olsun
bu ara dolarıda sevmiyorlar zaten işde bize verirler :D

o günkü kurdan 115 milyon dolar ediyor (artı kdv) peşin öderse 100 olur 99 olmaz  :D

Çevrimiçi sozkul

Ben bir reddetme opsiyonumuz olduğunu sanmıyorum, hatta  onu gidip biz istemişizdir, diğerlerine bu kadar kıyak geçildi, stad yapıldı bizede küçük bir destek olun demişizdir, çok sıkışmışlardı, futbolcu paralarını ödeyemiyor, stadı bitiremiyorlardı, o anlaşma sayesinde kredi filan çekmişlerdir.
Ben, CB nin o telefon konuşmasının TV lerden yayınlandığından haberdar olduğunu sanmıyorum, yada bir an unuttu,  bakanla kendi aralarındaki özel sohbetteyim sandı bence. Bencede konuyu uzatıp yapacağımız birşey yok. biz şu 5 puan farkı kapatmaya çalışalım.
leipzig maçı öncesindeli gibi futbola odaklanalım, Gençlere Monacoya vurup geçelim, ilaç gibi gelir herşeyi unuturuz. 
üçüncü şampiyonluğa odaklanalım...  :)

Çevrimiçi Necmi

neden reddedelimki manyakmıyız biz :alala:
ne maksadıyla kullanırlarsa kullansınlar ben aldımmı aldım yedimmi çatır çatır
yedim. Boş verin ya kıskananlar çatlasın. fener stadına almamışmıydı devlet yardımı
eğer bu yardım oluyorsa fenerede yapıldı. Boş konuşmasın kimse adamlar sponsor buluyor
iki ay geçmiyor sponsor fetöden paçayı kaptırıyor. diğerlerini söylemeye bile gerek yok
bizim spor totodan aldığımız 50 M sponsorluk ücretini göstererek kendi pisliklerini temizleyemezler.
nasıl bir bağımlılıksa kongrelerinde bile atamadılar üyelikten himmetçileri₁. içlerine damarlarına kadar
işlemiş fetö. CB de bizim stadla uğraşacağına otursun fetö yancılarıyla uğraşsın.

Çevrimiçi Necmi

o günkü kurdan 115 milyon dolar ediyor (artı kdv) peşin öderse 100 olur 99 olmaz  :D
peşine indirim yok kurtarmaz valla. Maliyeti 115 kar etmiyoruz. zaten peşin fiyatı bu
vade yapacaksa faiz uygulanır. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ben bir reddetme opsiyonumuz olduğunu sanmıyorum, hatta  onu gidip biz istemişizdir, diğerlerine bu kadar kıyak geçildi, stad yapıldı bizede küçük bir destek olun demişizdir, çok sıkışmışlardı, futbolcu paralarını ödeyemiyor, stadı bitiremiyorlardı, o anlaşma sayesinde kredi filan çekmişlerdir.
Ben, CB nin o telefon konuşmasının TV lerden yayınlandığından haberdar olduğunu sanmıyorum, yada bir an unuttu,  bakanla kendi aralarındaki özel sohbetteyim sandı bence. Bencede konuyu uzatıp yapacağımız birşey yok. biz şu 5 puan farkı kapatmaya çalışalım.
leipzig maçı öncesindeli gibi futbola odaklanalım, Gençlere Monacoya vurup geçelim, ilaç gibi gelir herşeyi unuturuz. 

ben dördüncü beşinci şampiyonluklara bile odaklandım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir tane de UEFA cup sıkıştır araya :D

Çevrimdışı tangaz

peşine indirim yok kurtarmaz valla. Maliyeti 115 kar etmiyoruz. zaten peşin fiyatı bu
vade yapacaksa faiz uygulanır. :bandit:

fiş istiyorsa kdv eklenir bunu da belirtelim de bilmiyordur belki  :D

Çevrimdışı Berat

Çağrı da gelsin de profiline yazsın totem tam tutsun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca gençler maçında negredo'yu oynatmayı düşünüyormuş.

Cenk'i monaco maçına saklamayı düşünüyormuş.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Doğrudur Süleyman abi. Benim demeye çalıştığım paramız olsaydı dahi bize bu teklifi yapacakları ve reddetme lüksümüz olmadığı. Bunu her kulübe yapıyor ve şov maksatlı kullanıyorlar. Mesele Beşiktaş gibi büyük bir kulüp olunca hele bir de kulüp kendi maddi, manevi şartlarını zorlayarak stat inşasını bitirdiğinde o sponsorluğu vermek durumundaydılar.
Sponsorluk adı altında verilen paranın fazlasını kulüp Devlete veriyor ve verecek de. Onu geçtim Beşiktaşlılar'ın verdiği vergilerle saraylar,köprüler gibi birçok hizmet yapılıyor. Beşiktaş Başkanı bunu gidip birilerine hatırlatmak yerine tevazu gösteriyor.
Konuyu uzatmak yerine dediğin gibi önümüze bakmalıyız. Bunlar yüksek sesle konuşulacaksa zamanı geldiğinde konuşulmalı.

Çevrimdışı Berat

Tolga Zengin'in doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Zengin, 'Boyko ve Aras'ın yeniden aramıza katılması bugünün en güzel hediyesi' dedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolga Zengin'in doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Zengin, 'Boyko ve Aras'ın yeniden aramıza katılması bugünün en güzel hediyesi' dedi.
Nerede pasta orada Tolga. Totemin son parçası tamamlandı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Nerede pasta orada Tolga. Totemin son parçası tamamlandı  :ebebe:

Çatalını sevdiğim eli hep metal görüyor, bir kupa kulpu bir de çatal  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Çatalını sevdiğim eli hep metal görüyor, bir kupa kulpu bir de çatal  :evillol:
Pastayi bazuka kaldirir gibi kaldirmistir insallah

Etiketler: