Stat neredeyse tamamen bittikten sonra verilen Spor Toto sponsor parasını istesek de reddedemezdik. Reddetseydik başımıza türlü türlü problemler saracaklardı. O sponsorluk parasının şov maksatlı kullanılacağını da hepimiz biliyorduk.
Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım. Şimdi yüksek sesle cevap vermek kulübe zarar verecektir. Saçma bir düzen içinde ayakta kalmaya çalışıyoruz.
Ben bir reddetme opsiyonumuz olduğunu sanmıyorum, hatta onu gidip biz istemişizdir, diğerlerine bu kadar kıyak geçildi, stad yapıldı bizede küçük bir destek olun demişizdir, çok sıkışmışlardı, futbolcu paralarını ödeyemiyor, stadı bitiremiyorlardı, o anlaşma sayesinde kredi filan çekmişlerdir.
Ben, CB nin o telefon konuşmasının TV lerden yayınlandığından haberdar olduğunu sanmıyorum, yada bir an unuttu, bakanla kendi aralarındaki özel sohbetteyim sandı bence. Bencede konuyu uzatıp yapacağımız birşey yok. biz şu 5 puan farkı kapatmaya çalışalım.
leipzig maçı öncesindeli gibi futbola odaklanalım, Gençlere Monacoya vurup geçelim, ilaç gibi gelir herşeyi unuturuz.
üçüncü şampiyonluğa odaklanalım...