Necip ve pektemeğide çağırsın kaleyede tolga.sonuçta milli takımda oynamak için gerekli parametreleri yeterince karşılıyorlar.kendi takımında süre alamayan ve milli takım için yetersiz oyuncu kontenjanından milli takıma dahil edilmeliler ve böylece diğer bir kriteride yerine getirmiş oluruz.
sürekli oynayan Beşiktaş oyuncuları zaten renklilerin oynamayan oyuncularıyla denk tutuluyor
eskiden denk bile değildi işte son zamanlar denk oldu. Gerçi sosyal medya gücü olmasa gene aynı
şekilde davranırlar. ozi kulübede oturur selçuk oynardı.
ben çoktan bıraktım milli takımı tamamen yapacak başka bir işim yoksa belki bakarım maça
dün tv açıktı ben iki golüde görmedim işte o kadar bakıyorum.
stad meselesinede takmamak lazım bir kaç renkli ergen sosyal medyada konuşuyor diye
millet dizmi dövecek. Bırakın konuşsunlar bu ülkedeki herkes o stadın nasıl hangi şartlarda
yapıldığını biliyor. Kimin katkısının ne olduğuda belli kimse bir şeyi inkar etmiyor. Devlet stad
yapımı için 50 M falan vermedi 50 M nin karşılığı 10 yıl sportoto ismi orda duracak. tıpkı
denizbank isminin 5 yıl duracağı gibi o zaman denizbankda çıksın stadı ben yaptım desin.
bunlar Beşiktaşın gelir kalemleridir. o olmasa başkası olacak kasaya bu para girecek.
stad için para verecek olan bunu karşılıksız yapar. Ne vodafone ne sportoto stadı yapmış değil
stadı biz yaptık onlarda Beşiktaş isminden reklam sağlamak için bedel ödüyorlar.
50 M verdi kelimesinide kabul etmiyorum o paranın karşılığı yeni açık tribününde koltukların üzerinde.
bunun dışında izinler vs konusunda ciddi katkı verdi inkar edilmez