Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780573 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Devre arasında satmayız  :bandit:
Aynen, devre arasını beklemeden hemen yarın satmamız lazım. Devre arasında da yeni kulübüne katılır.

Şakası bir yana, The Sun ve İngiliz spor medyası tam bir kolpadır, Alman medyasında görmeden inanmayın

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Crystal Palace, Cenk Tosun için Beşiktaş’a teklifini €22.5M’a yükseltti. (The Sun)

Pound mu, öyleyse hemen satalım.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Finlandiya maçı öncesinde, "Bana 3 tane Türk futbolcu alabileceğim takım söyleyin" diye konuştu.

Lucescu ya cevap veren oldumu?
Gökhan Gönülüde çagırsaydı 4 oyuncu olacaktı!!

Saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2017, 12:13:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Pound mu, öyleyse hemen satalım.

The Sun , Euro olarak yazmış abi.
Pound , Euro farketmez 25 yeter bize. :ok:

Çevrimiçi murat

Keşke spor toto sponsor olmasaydı da şu duyduğumuz lafları duymasaydık yazık gerçekten yazık taraftarımızın kulübümüzün kendi öz kaynaklarıyla, emeğiyle yapılan stadımızı da sahiplendiler. Herkes topuyla tüfeğiyle geliyor bu sene hiç bu kadar ağır saldırı altında olduğumuzu hissetmemiştim.
Sportoto sponsor olmasaydı yine duyardın merak etme.sorun parada değil kafada.

Çevrimdışı underworld

Cenk'i Tottenham alsin palace falan uzak dursun

Çevrimdışı ekrembaser

keşke usturuplu bi açıklama ile anlatsalar kamuoyuna

Çevrimdışı tangaz

cenke ne çok haksızlık ediliyor burayı açıp okusa ne çok üzülür. dün attıgı golleri kiralık abuş atsaydı sayfalar dolusu övgü mesajları okurduk. kendi değerimize sahip çıkalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

cenke ne çok haksızlık ediliyor burayı açıp okusa ne çok üzülür. dün attıgı golleri kiralık abuş atsaydı sayfalar dolusu övgü mesajları okurduk. kendi değerimize sahip çıkalım...
Attığı goller de iyi. Bu sene biraz daha farklı oynuyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

crystal palace alamaz bu gidişle abi tottenham ve newcastle'de cenk'i istiyormuş :)

Tottenham kane'in yedeği olarak düşünüyor galiba :)
Cenk kane in yedeği olmaz çok farklı yerlerde oynuyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Attığı goller de iyi. Bu sene biraz daha farklı oynuyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna özetle her geçen gün üstüne koyuyor diyebiliriz. Necmi abinin doğru bir sözü var türk golcüler 26dan sonra adam oluyor mealinde cenk de bunun tipik bir örneği...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

3 gün sonra maçımız var ve tekrar yoğun bir tempoya giricez ben yavaş yavaş motive olmaya başlıyorum  :sevinc

Şenol Hoca milli takıma gidenleri dinlendirecek Monaco maçına saklayacak diyolar.
+Zaten Medel daha TR saatiyle gece 3 buçukta maçı var. Maçtan sonra duş alıp uçağa binse Perşembe sabahı burada.. Jetlag vs derken Medel kadroya bile giremez bence.
+Pepe oynar ancak Q7 duruma göre ikinci devre girer.
+Tosic ve Babel de oynar. Mitrovic yedek.
+Oğuzhan'ı dinlendirir. Umarım Cenk ve Caner'i de dinlendirir..

----------------Fabri----------------
Gökhan--Pepe-Tosic--Adriano
----------Atiba------Tolgay---------
Lens---------Talisca---------Babel
--------------Negredo--------------

Böyle çıkarız maça..

Çevrimiçi murat

Lucescu ya cevap veren oldumu?
Gökhan Gönülüde çagırsaydı 4 oyuncu olacaktı!!

Saygılar
Necip ve pektemeğide çağırsın kaleyede tolga.sonuçta milli takımda oynamak için gerekli parametreleri yeterince karşılıyorlar.kendi takımında süre alamayan ve milli takım için yetersiz oyuncu kontenjanından milli takıma dahil edilmeliler ve böylece diğer bir kriteride yerine getirmiş oluruz.

Çevrimiçi murat

Milli takımda adamlık kontenjanı boşaldımı acaba?

Çevrimiçi Necmi

Necip ve pektemeğide çağırsın kaleyede tolga.sonuçta milli takımda oynamak için gerekli parametreleri yeterince karşılıyorlar.kendi takımında süre alamayan ve milli takım için yetersiz oyuncu kontenjanından milli takıma dahil edilmeliler ve böylece diğer bir kriteride yerine getirmiş oluruz.
sürekli oynayan Beşiktaş oyuncuları zaten renklilerin oynamayan oyuncularıyla denk tutuluyor
eskiden denk bile değildi işte son zamanlar denk oldu. Gerçi sosyal medya gücü olmasa gene aynı
şekilde davranırlar. ozi kulübede oturur selçuk oynardı.
ben çoktan bıraktım milli takımı tamamen yapacak başka bir işim yoksa belki bakarım maça
dün tv açıktı ben iki golüde görmedim işte o kadar bakıyorum.
stad meselesinede takmamak lazım bir kaç renkli ergen sosyal medyada konuşuyor diye
millet dizmi dövecek. Bırakın konuşsunlar bu ülkedeki herkes o stadın nasıl hangi şartlarda
yapıldığını biliyor. Kimin katkısının ne olduğuda belli kimse bir şeyi inkar etmiyor. Devlet stad
yapımı için 50 M falan vermedi 50 M nin karşılığı 10 yıl sportoto ismi orda duracak. tıpkı
denizbank isminin 5 yıl duracağı gibi o zaman denizbankda çıksın stadı ben yaptım desin.
bunlar Beşiktaşın gelir kalemleridir. o olmasa başkası olacak kasaya bu para girecek.
stad için para verecek olan bunu karşılıksız yapar. Ne vodafone ne sportoto stadı yapmış değil
stadı biz yaptık onlarda Beşiktaş isminden reklam sağlamak için bedel ödüyorlar.
50 M verdi kelimesinide kabul etmiyorum o paranın karşılığı yeni açık tribününde koltukların üzerinde.
bunun dışında izinler vs konusunda ciddi katkı verdi inkar edilmez

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sürekli oynayan Beşiktaş oyuncuları zaten renklilerin oynamayan oyuncularıyla denk tutuluyor
eskiden denk bile değildi işte son zamanlar denk oldu. Gerçi sosyal medya gücü olmasa gene aynı
şekilde davranırlar. ozi kulübede oturur selçuk oynardı.
ben çoktan bıraktım milli takımı tamamen yapacak başka bir işim yoksa belki bakarım maça
dün tv açıktı ben iki golüde görmedim işte o kadar bakıyorum.
stad meselesinede takmamak lazım bir kaç renkli ergen sosyal medyada konuşuyor diye
millet dizmi dövecek. Bırakın konuşsunlar bu ülkedeki herkes o stadın nasıl hangi şartlarda
yapıldığını biliyor. Kimin katkısının ne olduğuda belli kimse bir şeyi inkar etmiyor. Devlet stad
yapımı için 50 M falan vermedi 50 M nin karşılığı 10 yıl sportoto ismi orda duracak. tıpkı
denizbank isminin 5 yıl duracağı gibi o zaman denizbankda çıksın stadı ben yaptım desin.
bunlar Beşiktaşın gelir kalemleridir. o olmasa başkası olacak kasaya bu para girecek.
stad için para verecek olan bunu karşılıksız yapar. Ne vodafone ne sportoto stadı yapmış değil
stadı biz yaptık onlarda Beşiktaş isminden reklam sağlamak için bedel ödüyorlar.
50 M verdi kelimesinide kabul etmiyorum o paranın karşılığı yeni açık tribününde koltukların üzerinde.
bunun dışında izinler vs konusunda ciddi katkı verdi inkar edilmez
İzinler konusunda ciddi katkılar verdi görüşüne katılmıyorum.
Mabedimiz oraya yakışacak tek yapıydı, başka bir binanın vs yapılması zaten mümkün dahi değildi.
İşin gerçeğini bilmiyorum sadece bu forumda okudum ; bize kazlıçeşme de 60 - 70 bin kişilik stad yapılacaktı ve karşılığında biz de mabedimizin yerinden vazgeçecektik.
İşin gerçeğini bilmiyorum bu forumdan okudum ; stadın harfiyatlarını sadece gece taşıyabiliyorduk ve yüzlerce kamyona ceza kesilmişti.
İşin gerçeğini yine bilmiyorum bu forumdan okudum. Her kim ise stadın yanından geçmiş ve stadın üstünün tamamen kapatılacağını görünce arıza çıkmıştı. Biz bu forumda eski açık çatı kolonlarının takılmasını dört gözle bekledik. Sıkça kadir abi lafı duyduk Başkan'dan.
İşin gerçeğini yine bilemem tapelerden Başkan'a küfürler edildiğini duyduk, zorluklar çıkarıldığını öğrendik.
Ben devlet dairesine gittiğimde normal bir işim var ise bu yine normal bir şekilde yerine getirilir. Bu konuda yapılan şey o işi yapanların görevidir, bana kıyak yapmazlar.
Taraflı tarafsız , Türkiye'de yaşayan ya da yaşamayan, Türk ya da yabancı kime sorarsanız sorun bu stadın oraya yapılması gerektiğini açık ve kesin bir dille söyleyecek ve mabedimizin oraya yakıştığını belirtecektir.
Sonuç olarak izinler konusunda katkı vermedi , Camiamızın taleplerine mecbur kaldı. Olması gereken oldu .......
Ok'u gerdik , yaydan çıkardık ve karşısında hiç bir güç duramazdı zaten .......
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Cenk hakkındaki düşüncemi ben tamamen Negredo kıyaslı düşünüyorum, yoksa herkes bir oyuncuyu beğenmeyebilir ya da beğenebilir o başka.
Oyuncuları da değerlendirirken kısa süreli performanslarına göre değil de genel oyuncu özelliklerine göre değerlendirmek bana daha mantıklı geliyor.
Şimdi Negredo'yu hayal ettiğim de güçlü fiziğiyle top tutabilen, son vuruşları iyi ve kafa özelliği iyi bir oyuncu aklıma geliyor. Pivot özellikleriyle de ayrıca asist yapabiliyor.

Cenk geldiğimiz zaman son vuruşları iyi, kafa vuruşları iyi. Kanat oyuncusu özellikleri (top sürme, hız) statik bir forvete nazaran daha iyi olan bir oyuncudur. Ama bu sezonun başından beri her kulvarda gördüğümüz gibi artık top tutma özelliği de bayağı iyi bir seviyeye gelmiş. Ekstra olarak uzaktan vuruşlardan da Cenk gol tehdidi yaratabildiğini düşünüyorum.
Bu mantıkla bakınca Negredo'nun olduğu her özelliğe sahip + kanat ve uzaktan şut özellikleri olan bir oyuncu yerine Negredo oynatılmalı fikri bana hiç mantıklı gelmiyor.

Forumun genelinde yapılan iki eleştiri var Cenk'e.
1) Kutuya girmiyor.
2) 7 maçta 2 golü var, 3 maçta bir gol atsın diye Cenki mii bekliyeceğiz.

Bu 2 eleştiriye de katılmıyorum şöyle ki
1) Cenk pozisyon oluşursa kutuya gayette giriyor.
Cenk'in kutuya az giriyor gibi gözükmesinin en büyük sebebi ilk olarak bu seneki oyun tarzımız ve bu oyun tarzında oyuncunun rolü.
İlk olarak oyun tarzımız kısa paslarla rakip sahaya yerleşme tarzına nazaran uzun atıp git-gelli bir oyuna dönüştü. Böyle bir durumda rakip ceza sahasına oyuncunun kutuya girmemesi bayağı normaldir, çünkü pozisyon oraya gitmiyordur.
İkinci olarak da artık Cenk'in bu oyundaki rolü uzunları ortada ve kenarda uzunları tutup servis etmek, oyun kurulumuna yardımcı olmak.
Topu tutup servis ettikten sonra oluşabilecek hızlı atakta zaten oyuncunun o bölgede olmaması gayet normaldir çünkü zaten geriden pası o atmıştır. Bana kalırsa Talisca ve Babel gibi golcü ve kutuya yönelen oyuncuların varken geriye gelip onlara servis yapmak ve kanata deplase olup onlara yer açmak kutuya girip gol aramaktan çok daha mantıklı çünkü Cenk oyun kurulumuna yardım etmezse pozisyon oraya bile gelemeyecek bu yüzden de kutuda olmanın bir manası olmayacak. Zira Babel ve Talisca forvete pozisyon hazırlamaktan ziyade kendileri skora giden oyuncular.
Ayrıca Cenk'in pozisyon oluştuğunda kutuya girip girmediğini görmek için maçlarımızın özetlerine youtube'dan baktım.
Sadece özetlerde Cenk süper kupa+ lig + cl dahil oynadığı dakikalarda toplam 39 kere kutuya girmiş, linklerini isteyene özelden atabilirim, telif falan sıkıntı olmasın. Ekstradan da özetleri Cenk'e bakarak izlerken takıma ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördüm, herkese de görmesi için tavsiye ederim.

2) Ligde 7 maçta 2 golü olmasının sebebi bu seneki özellikle Anadolu takımlarına karşı pozisyon oluşturmaktaki kısırlığımız.
Neredeyse 2 pozisyonun 1ini atıyoruz ve bu şekilde 13 puan alabildik. Yeni oyun tarzımızla beraber bu durumu düşünürsek forvetlerin gol sayılarının düşük olması normal bir sonuçtur. Zaten Cenk'in bu maçlarda nasıl kaçırır dediğimiz pozisyonları düşünürsek benim aklıma sadece Kasımpaşa maçındaki Babelin çıkardığı top geliyor. Negredo'nun da belki son maçta kendi kazanıp direğe vurduğu pozisyon.
Cenkle Negredo'yu dakika başına gol ve asist katkısı konusunda karşılaştırdığımız da
Cenk milli takım hariç tüm kulvarlarda 172 dk. da 1 gol, 343 dk. da 1 asist yapmış.
Negredo ise hiç gol atamadı ama toplamda 1 gol atsa bile 266 dk da 1 gol, 133 dk. da 1 asist yapmış.
Yani istatiksel açıdan Cenk daha golcü, Negredo ise asist özelliğiyle ön planda.
Bu durumda Cenk'i Negredo'ya kıyasla toplam gol performansıyla yargılamak mantıksız, asist özelliğiyle eleştirmek mantıklı olabilir.

Çevrimdışı underworld

Cenk oyundan kopma yasamayip,  sürekli konsantrasyonunu yüksek tutarsa negredo zor as olur.

Çevrimdışı tangaz

İzinler konusunda ciddi katkılar verdi görüşüne katılmıyorum.
Mabedimiz oraya yakışacak tek yapıydı, başka bir binanın vs yapılması zaten mümkün dahi değildi.
İşin gerçeğini bilmiyorum sadece bu forumda okudum ; bize kazlıçeşme de 60 - 70 bin kişilik stad yapılacaktı ve karşılığında biz de mabedimizin yerinden vazgeçecektik.
İşin gerçeğini bilmiyorum bu forumdan okudum ; stadın harfiyatlarını sadece gece taşıyabiliyorduk ve yüzlerce kamyona ceza kesilmişti.
İşin gerçeğini yine bilmiyorum bu forumdan okudum. Her kim ise stadın yanından geçmiş ve stadın üstünün tamamen kapatılacağını görünce arıza çıkmıştı. Biz bu forumda eski açık çatı kolonlarının takılmasını dört gözle bekledik. Sıkça kadir abi lafı duyduk Başkan'dan.
İşin gerçeğini yine bilemem tapelerden Başkan'a küfürler edildiğini duyduk, zorluklar çıkarıldığını öğrendik.
Ben devlet dairesine gittiğimde normal bir işim var ise bu yine normal bir şekilde yerine getirilir. Bu konuda yapılan şey o işi yapanların görevidir, bana kıyak yapmazlar.
Taraflı tarafsız , Türkiye'de yaşayan ya da yaşamayan, Türk ya da yabancı kime sorarsanız sorun bu stadın oraya yapılması gerektiğini açık ve kesin bir dille söyleyecek ve mabedimizin oraya yakıştığını belirtecektir.
Sonuç olarak izinler konusunda katkı vermedi , Camiamızın taleplerine mecbur kaldı. Olması gereken oldu .......
Ok'u gerdik , yaydan çıkardık ve karşısında hiç bir güç duramazdı zaten .......

kalemine sağlık abi  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

Cenk oyundan kopma yasamayip,  sürekli konsantrasyonunu yüksek tutarsa negredo zor as olur.

olamaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kalemine sağlık abi  :claps: :claps: :claps:
Yazımın sonuna @tangaz  bana katılmaktan yine helak olacak yazacaktım , unutmuşum  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

bu kafanın içinde asli duygu imrenme ve kıskanma, kötü örnek olduk çünkü, TOKI statlarından çok daha kaliteli bir stadı, çok daha maliyetli bir lokasyonda Toki'lerden daha ucuza yaptık.

Çevrimdışı tangaz

Yazımın sonuna @tangaz  bana katılmaktan yine helak olacak yazacaktım , unutmuşum  :lol:

çok güzel demişsin ama bize kıyak vb yapılmadı o stadın izni 47senesinde verilmişti zaten orası stadyumdur die....

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çok güzel demişsin ama bize kıyak vb yapılmadı o stadın izni 47senesinde verilmişti zaten orası stadyumdur die....
Tamam işte yazıma sen tamamlayıcı oldun. 1947 de izin verilmiş diyorsun  :ok: Yapmaları gerekeni taaa 1947 yaptıklarını açıklayarak konuya noktayı koymuşsun
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: