Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

elbette nihayetinde öyle oldu biz yaptık ve staddan başka bir şey yapılmazdı.
denemeye kalksalar kan gövdeyi götürürdü. bir kaç ağaç nedeniyle yaşanan tecrübeden sonra
Beşiktaşın stadına dokunmak yürek isterdi. Anlatmak istediğim bu değil bunları konuşmuyoruz
iktidar seven biride değilim sadece Beşiktaşlı duruşunu gösterip haklıya hakkını verelim stadı elbet biz
yaptık ama destek almadık vurduk kırdık yaptıkta demeyelim. Her şey siyah beyaz olmuyor arada grilerde var.
sorun dolmabahçeye başka bir şey yapılamaması değil bizimde yapamamamız.
stadı yapamasaydık başka birşey yapamazlardı belki ama stadıda mühürlerlerdi. unuttunuz değilmi numaralı
çatıya dokunur dokunmaz çatının aşağıya indiğini allahdan taraftarın üstüne inmemiş stad mühürlenecekti
büyük ihtimal kullanım izni verilmeyecekti. yapamayacaktık ve stadsız kalacaktık.
o stadı yapmak belkide yaşananlar arasında en kolay olanıydı. Başkanın iki senede saçları beyazladı.
ya yönetimde ne işleri var denen bazı insanlar sayesinde o izinler alındı.
neyse stadımızı yaptık yüzümüzün akıyla hızlı bir şekilde bitirdik kim ne derse desin o stadın nasıl yapıldığına
yakınen tanıklık ettik.
Birileri birşeyler söyler ama eninde sonunda tarih gerçekleri söyler. Dünya ölümlü kimse direk dikmeyecek kişiler uçacak bilgiler kalacak.
bugün yaşananları bir gün tarihçiler program yapıp konuşacak. Belki o kadar bile sürmez.

Bu kadar zor şartlarda yapılan stadın hakkını taraftar olarak verdiğimizi düşünmüyorum.15 milyonluk İstanbul, Türkiyenin birçok şehrinden ve hatta yurtdışından gelenler buna rağmen derbi maçları hariç kapalı gişe oynayamıyor.1 yılı doldurduk doldurmadık heves kaçtı gibi. Halbuki o statta sonuncu takımla bile oynarken 40bine oynamamız lazım.

Çevrimdışı Berat

Cenk de Konyaspor zannetti Finlandiya'yı attığı 5 golün 4'ü onlara.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

gol makinesi maşallah :bandit:

A class 2 gol :claps:
atsın atsın değeri artar hiç olmazsa Başkan fiyatına 2M daha eklemişdir.

Çevrimiçi Necmi

Cenk de Konyaspor zannetti Finlandiya'yı attığı 5 golün 4'ü onlara.  :icool:
:D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Finlandiya 7 numara Lod iyi oyuncu.

Çevrimdışı Berat

Mitrovic'i ikinci yarı seyrettim, Ukrayna'nın cılız birkaç girişimi oldu ama iyi gözüktü. Oynayabileceği bir yere gitmesi lazım, ısrarla kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı bordele

Çağlar çok kötü nerede duracağını, kimi tutacağını hiç bilmiyor. Oynadığı bütün maçlarda böyle.
Av zamanı

Çevrimdışı Neo Nesil

Crystal Palace yöneticileri cenk için bir de uzun vadeli ödeme yaptığından bin pişmandır.  :evillol:

keşke peşin verselerdi mis gibi rus milli takımının el üstünde tutulan as forveti smolov'u alıp keyfimize bakacaktık  :s20:

Çevrimdışı atalay

Mitrovic, karar maçında tertemiz bi' 90 dakika çıkardı.

Çevrimdışı mellfred

Mitrovic'i ikinci yarı seyrettim, Ukrayna'nın cılız birkaç girişimi oldu ama iyi gözüktü. Oynayabileceği bir yere gitmesi lazım, ısrarla kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.
Avrupa’da bir lig ya da bizde forma giyeceği bir takım. Ben de çok inanıyorum bu çocuğa

Çevrimdışı mellfred

Mitrovic, karar maçında tertemiz bi' 90 dakika çıkardı.
Bunu duymak güzel

Çevrimdışı Berat

Crystal Palace yöneticileri cenk için bir de uzun vadeli ödeme yaptığından bin pişmandır.  :evillol:

keşke peşin verselerdi mis gibi rus milli takımının el üstünde tutulan as forveti smolov'u alıp keyfimize bakacaktık  :s20:

Smolov'u buraya getirtmek keşke o kadar kolay olsa. Yüklü bir maaş alıyor zaten bildiğim kadarıyla keyfi gayet yerinde kulübünde.

Çevrimdışı kyiv

Oğuzhan kaleye şut atmayı ne zaman öğrenecek acaba? 25 oldu halen daha şut çekme özürlü. Quaresma ve Oğuzhan biraz gol düşünseler ve gol vuruşu çalışsalar bambaşka bir takım olacağız ama nerde...2 yetenekli adamın toplamda attığı gol bir sezonda çift haneleri zor buluyor.

Ahhh Zeki ahhh...Fazla yetenekli değildin ama kaleyi gördünmü Oğuzhan gibi eveleyip gevelemeden bam diye gömerdin kaleye. Nerdeeee senin gibi şut düşünenler!

Çevrimdışı Neo Nesil

Smolov'u buraya getirtmek keşke o kadar kolay olsa. Yüklü bir maaş alıyor zaten bildiğim kadarıyla keyfi gayet yerinde kulübünde.

aboubakar'ın 3.3 milyon avro, negredo'nun 4.2 milyon avro aldığı takımda 3.5-4 m eu arasında oynardı.

zaten transferin son günlerinde bizim yöneticilerle anlaşmışlardı. hatta murat özen bile doğrulamıştı bu olayı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 23:49:30
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Matej Mitrovic ve Vida'nın 90 dakika forma giydiği maçta Hırvatistan deplasmanda Ukrayna'yı 2-0 yenerek grubu 2.sırada tamamladı.

Dusko Tosic'in 90 dakika sahada olduğu maçta Sırbistan, Gürcistan'ı 1-0 yenerek grubunu lider tamamladı.

Çevrimdışı Berat

aboubakar'ın 3.3 milyon avro, negredo'nun 4.2 milyon avro aldığı takımda 3.5-4 m eu arasında oynardı.

zaten transferin son günlerinde bizim yöneticilerle anlaşmışlardı. hatta murat özen bile doğrulamıştı bu olayı.

mylife abi gerekli açıklamayı yapar Smolov gerçekleri hakkında, topraklarından dinlersin.

Çevrimdışı Neo Nesil

milosevic gibi olmaz umarım.

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar zor şartlarda yapılan stadın hakkını taraftar olarak verdiğimizi düşünmüyorum.15 milyonluk İstanbul, Türkiyenin birçok şehrinden ve hatta yurtdışından gelenler buna rağmen derbi maçları hariç kapalı gişe oynayamıyor.1 yılı doldurduk doldurmadık heves kaçtı gibi. Halbuki o statta sonuncu takımla bile oynarken 40bine oynamamız lazım.
aslında kapalı gişe oynanıyor. stad dolmuyorsa kombineliler gelmediği için dolmuyor.
bu normal durum biz biletleri satalımda gelen gelir gelmeyen gelmez. 33 bin kombine satıldı.
zaten satışa çok az bilet çıkıyor 1903 ve vip kalıyor onun dışında bitiyor biletler.
daha önce kapalıda boşluklar kalıyordu oralar kombine satılmayan yerler uefa kontenjanı şimdi oralara lig kombinesi
satıldı.  artık o boşluklarda kalmıyor. Bu sene seyrettiğim bütün maçlarda stad fuldu. yanlış hatırlamıyorsam.
kombinelerin minimum %10 u istanbul dışıdır. her maç gelemiyorlar. son anda kulübe devrediliyordur bir kısmı
onlarda satılırmı satılmazmı belli olmuyor. ts maçında bir arkadaş biletler bitmişdi son gün bilet buldu.
stadın hakkını veriyor taraftar. bizim biletler aşırı pahalı bazen ayda 4 maç oluyor stadda gelebilmek için maaşı
yatırmaları lazım. gençler öğrenciler zaten alamıyor. gs nin kale arkası kombinesi 400 liraya satıldı bizimki 1350 liraya
adamlar 20 liraya bilet satıyor. bizim biletler 90 liradan başlıyor sanırım yada 80 oda basit lig maçlarında kale arkası
bu paraya renkliler numaralı bileti satıyor.

Çevrimdışı tangaz

Matej Mitrovic ve Vida'nın 90 dakika forma giydiği maçta Hırvatistan deplasmanda Ukrayna'yı 2-0 yenerek grubu 2.sırada tamamladı.

Dusko Tosic'in 90 dakika sahada olduğu maçta Sırbistan, Gürcistan'ı 1-0 yenerek grubunu lider tamamladı.

mitroviç inşallah turnuvada boy gösterir de biyerlere okuturuz güsel bi bedelle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Neo Nesil

2018 dünya kupasında bizim takımdan pepe, tosic, vida, mitro, quaresma, medel oynayacak.

şayet türkiye ve hollanda da katılsaydı en çok dünya kupasına oyuncu gönderen kulüp olacaktık.   :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 23:58:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
mitroviç inşallah turnuvada boy gösterir de biyerlere okuturuz güsel bi bedelle

Kumaş iyi Tangaz Abicim var bişeyler ama bizde çıkaracak zaman yok. İns dediğin gibi olur

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2017, 00:01:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
2018 dünya kupasında bizim takımdan pepe, tosic, vida, mitro, quaresma, medel oynayacak.

şayet türkiye ve hollanda da katılsaydı en çok dünya kupasına oyuncu gönderen kulüp olacaktık.   :)

Hollanda netleşti mi?

Çevrimdışı Berat

Hollanda netleşti mi?

Son maçında İsveç'e 7 fark atmaları lazım ki gidebilsinler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2017, 00:04:23
  • Beylikdüzü-İstanbul
Son maçında İsveç'e 7 fark atmaları lazım ki gidebilsinler.

Ondan sordum . Lüxemburg yaktı onları .
Neyse hayırlısı artık Babel'imiz için

Çevrimdışı Berat

Ondan sordum . Lüxemburg yaktı onları .
Neyse hayırlısı artık Babel'imiz için

Hırvatistan da play-off oynayacak bildiğim kadarıyla hayırlısı :D

Etiketler: