Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778742 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

derbi yok ki? Iki macta olsa derbi de oynardi  :tabe:

2 hafta sonra gs-fb macı var ya abi 1 maç vermişler onu diyorum :)

Çevrimdışı İhsan

uyumadın mı erken mi kalktın :)

bu resmen kural ihlali hakem ne gördüyse onu çalar ve yaptırımı da sabittir. hakem direkt kırmızıyı verdiğinde 2 ve üzeri maç ceza verilmeli. hakemin otoritesini şaapıyorsun böle o zaman hakemler yanlış penaltı verdiğinde maç sonu puanları değiştirmek de gerekir. yanlış penaltıyla kazandın 3 puan olmaz 2 yeter mi deniyor. aynı şey...

Marcelo icin de 1 mac aldirtmistik.
Ondan sonra kaleye gideni düsürüsen kirmizidan bir mac veriliyor galiba.

Hakem hatasi ile yanlis kirmizilarda diger ülkelerde ceza kaldiriliyor. dogrusuda bu. VAR sistemi gelince bu insallah biraz düzelir.
Come to Beşiktaş

bu resmen kural ihlali hakem ne gördüyse onu çalar ve yaptırımı da sabittir. hakem direkt kırmızıyı verdiğinde 2 ve üzeri maç ceza verilmeli. hakemin otoritesini şaapıyorsun böle o zaman hakemler yanlış penaltı verdiğinde maç sonu puanları değiştirmek de gerekir. yanlış penaltıyla kazandın 3 puan olmaz 2 yeter mi deniyor. aynı şey...

uyudum abi :)

katılıyorum yaptın bi hata arkasında durucaksın o zaman.Direk kırmızı kartın cezası 2 maç 1 maç veriyorsun.Derbi de oynasın diye derbi olmasa 2 maç verirlerdi tam eyyamcı bi lig.

Erkencisin bugün

Evet erken kalkıyorum artık sabahları hayatımı düzene sokuyorum :D

Çevrimdışı İhsan

2 hafta sonra gs-fb macı var ya abi 1 maç vermişler onu diyorum :)

Ben karistirdim. Bir an Alper bize karsi almisti diye zannettim  :iblush:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

BTW: Ali Turan son adam olarak direk kirmizi gördü. bir mac ceza alip bize karsi oynadi. Yani kesin iki mac diye bir kural yok.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Alexis, ipten aldı. 26 puan ve averajla üçüncü olduk. Vargas ise Zamorano'yu geride bıraktı, Salas'ı geride bırakması için ise üç gol daha lazım. Kolombiya bileti alacakken, Paraguay son beş dakikada attığı iki gol ile potaya girdi. Fakat şansları çok düşük. Bizim karar maçı yine Brezilya ile ve Vidal yok. Arjantin, altıncı sırada olsa da Peru-Kolombiya fikstürü düşünülürse kazanmaları halinde en kötü play-off oynayacaklar. Fakat kazanmak zorundalar. Berabere kalırlar ise play-off için bile Kolombiya'nın galibiyetini ve Paraguay'ın kazanamamasını bekleyecekler.
Yanlış forumamı yazdın ben bişey anlamadım. :D

Çevrimdışı mylife1903

BTW: Ali Turan son adam olarak direk kirmizi gördü. bir mac ceza alip bize karsi oynadi. Yani kesin iki mac diye bir kural yok.
Kirmizi kart iki mac diye bir kural yok zaten abi
Hep yanlis algi

Bariz gol sansindan kirmizi gorursen o maddeden oturu pfdkya sevk olmazsin ha soddetli faulden gorursen sevk yapilir iki mactan baslar

Sacmalik iste.

Mesela uefada gorse boyle kirmizi ister yanlis ister dogru ister biraz agir bir karar olsun 2 maci yapistirirlar adama. Itiraz edersen suyundan da koyar 3 maca cikartirlar.

Boyle toplara girmemek lazim pfdknin buyuk hatasidir bu.
Simdi amator liglerde bile ihraclar oluyor her mac goz onunde oynanmiyir, her hakem kararini her kirmiziyi boyle derin derin incelemezsen haksizlik yapmis olursun. Onune geldiyse raporu okursun gelisine cakersin 2 maci hakemini taca atmazsin

Anlatamsfim

Gökhan Gönül ve Adriano'nun sakatlıkları sona erdi. Gençlerbirliği maçında kadroda olacaklar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

YD federasyonu Beşiktaş'ı kolluyor(!)  :deal:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

YD federasyonu Beşiktaş'ı kolluyor(!)  :deal:

2 sene şampiyon olunca çeneleri açıldı başka birşey değil.

2012 den beri demirören var başta o zaman neden sesleri çıkmıyordu çünkü biz kötüydük.

Onlarda farkında Beşiktaş'ı birtek hakemler demirören diyerek durdurabileceklerinin bütün kozlarını kullanıyorlar.

Çevrimdışı emre_1978

Gayet iyi anlattın @mylife1903
Hakem orada şiddetli foulden verdi kırmızıyı. Saha içinde verilen kararları kendi doğrularına göre düzeltiyorlarsa bizim fb maçında ofsayttan iptal olan golü de geçerli saysınlar.

Çevrimdışı tangaz

Kirmizi kart iki mac diye bir kural yok zaten abi
Hep yanlis algi

Bariz gol sansindan kirmizi gorursen o maddeden oturu pfdkya sevk olmazsin ha soddetli faulden gorursen sevk yapilir iki mactan baslar

Sacmalik iste.

Mesela uefada gorse boyle kirmizi ister yanlis ister dogru ister biraz agir bir karar olsun 2 maci yapistirirlar adama. Itiraz edersen suyundan da koyar 3 maca cikartirlar.

Boyle toplara girmemek lazim pfdknin buyuk hatasidir bu.
Simdi amator liglerde bile ihraclar oluyor her mac goz onunde oynanmiyir, her hakem kararini her kirmiziyi boyle derin derin incelemezsen haksizlik yapmis olursun. Onune geldiyse raporu okursun gelisine cakersin 2 maci hakemini taca atmazsin

Anlatamsfim

direkt kırmızının karşılığı lamı cimi olmaksızın 2 maçtır. şiddetli faul varsa ve rakibin sağlığını tehdit edici die değerlendirmişse hakem o zaman 3 ve üzeridir. nihatın r.sosyedadda şampiyonluğa gittiği son haftalarda kıvırcık kafalı ispanyol bi 8 numaraları vardı sonuca direkt etki eden box to box bi elemandı adını hatırlayamadım şimdi son haftalarda istem dışı pozisyon gereği rakibin karnına basar gibi oldu şiddet yoktu anlık bi temas ve ayağını kaçırışı vardı adam 6 maç ceza almıştı. temas bakınca sinek vızıltısı gibiydi ama herifler sıfır risk şaapıyor diğerlerine de örnek olsun die. tabii bizde etikdir iyiye örnek olsundur gibi kavramlar pamuk şekeri kıvamında hemde pembe beyaz bile değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gece mevzu dönmüştü portekizin uçak askeri uçakmış  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

gece mevzu dönmüştü portekizin uçak askeri uçakmış  :icool:
niye savaşamı gidiyorlar.

Çevrimdışı sametbagan

Şenol hocam antrenmanları basına tamamen kapatmış.

Kavşak medyanın Caner-Talisca olayının abartıldığından dolayı.

Yetmez bence o yalan ve abartı haber yapan muhabirleri ne tesislere ne stada sokmayacaksın

Yada türlü zorluklar çıkaracaksın ki akılları başlarına gelsin.

Mesela stada girerken basın kartının tarihi geçmiş ,yada turnikeden geçerken kart okuyucunun manyetiği bozuldu diyip stada sokmayacaksın.

Hak edene hak ettiği gibi davranmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

niye savaşamı gidiyorlar.

andorra havaalanı küçükmüş her uçak inemiyormuş

Çevrimiçi levitate

Yetmez bence o yalan ve abartı haber yapan muhabirleri ne tesislere ne stada sokmayacaksın

Mesela stada girerken basın kartının tarihi geçmiş ,yada turnikeden geçerken kart okuyucunun manyetiği bozuldu diyip stada sokmayacaksın.

çok iyi çok güzel olmuş

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlış forumamı yazdın ben bişey anlamadım. :D
Kimse cevap vermeyince kendimde sıkıntı var zannettim...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:claps: :claps: :claps:

Özellikle 2-3 takipçi kazanıcam diye saçmalayanları ömür boyu men etsinler tesislerden. İlk başta da Talisca Caner olayını abartan Sercan Dikme..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş'ın maçı olmadığı haftalar çok sıkıcı :uyucam:

Çevrimdışı cagdas44

bu gene iyiymiş koltuk war ben askerdeyken ispanyol yapımı casa die askeri bi uçağa binmiştim 3-5 sefer hemde içinde koltuk yoktu fileden bi zımbırtı vardı hamak gibi ama yanyana böle onların üstüne oturuyorduk ses yalıtımı die bişey yoktu yandakini dahi duyma olasılıgın sıfırdı kulak rahatsızlıgı yaşamamak için kulaktıkacı takıyordu millet tıkacı olmayanlar ise pamuk tıkayıp üzerini vazelinle sıvıyordu izolazyon kalitesini artırıyordu vazelin ben gibi delikanlılarda biz türküz bize bişey olmaz deyip öyle biniyorduk :)   demem o ki gövde kanat ve motor yeterli  :icool:

haa bir de pilot :)

:D :D

casa lar zaten nakliye uçağı koltuk neden olsunki şimdi baktım yerli malı türkün malıymış biz üretiyormuşuz
o nedenle izalasyon yoktur Türklere bir şey olmaz demişlerdir. vazalinli pamuk ekonomik hani uçak düşerse
kulaktan çıkarıp başka yere sokarlar. Tasaruf :D Ordu düşünür her hesabı.

Konuyla biraz alakasız ama geriden olacak ama CASA CN235 uçaklarını İspanyol CASA firması bize sattı Ankara'da TUSAŞ'da üretimi daha ziyade montajı yapıldı ama adamların çizip bize verdiği ile bizim istediklerimiz arasındaki farkları TUSAŞ mühendisleri gelişim tasarımlarıyla iyi bir noktaya getirdi alete iyi revizyonlar yaptık iyi bir bilgi birikim kazandı bizimkiler

ispanya menşeiliyydi lisans onlarındı burda montajı sanırım 2000lerden sonra başladı yerli olanları, benim bindiklerim eski modeldi zaten o ara zırt pırt düşüyordu sonra onları jilet yapımına yollayıp yerli üretimlere geçildi. uçağın gövde kısmını düşün karşılıklı "L" şeklinde file vardı uzunlamasına ona oturuyordun yanyana ama emniyet kemeri vardı allah var onu ihmal etmemişler. işin boktan tarafı şu takım elbise gibi subay kıyafetleri varya 1 nolu harici kıyafet derler orduda ondan giyme zorunluluğu vardı o uçağa binip o fileye otururken  :D

Abi şimdi A400M nakliye uçakları gelince onlara normal uçak koltuğu alındı askeri nakli olacaksa koltuklu sistem artık ABD'nin yaptığı gibi.

Çevrimdışı tangaz

:D :D

Konuyla biraz alakasız ama geriden olacak ama CASA CN235 uçaklarını İspanyol CASA firması bize sattı Ankara'da TUSAŞ'da üretimi daha ziyade montajı yapıldı ama adamların çizip bize verdiği ile bizim istediklerimiz arasındaki farkları TUSAŞ mühendisleri gelişim tasarımlarıyla iyi bir noktaya getirdi alete iyi revizyonlar yaptık iyi bir bilgi birikim kazandı bizimkiler

Abi şimdi A400M nakliye uçakları gelince onlara normal uçak koltuğu alındı askeri nakli olacaksa koltuklu sistem artık ABD'nin yaptığı gibi.

askeri nakli dedin anılarım depreşti tüylerim tiken tiken oldu. sene 99 ısparta eğirdir dağ komando okulundayım ordan tuzla piyade okuluna gitcez. bizi bando mızıka eşliğinde trene doldurdular 2 torba da kişi başı yiyecek verdiler konserve falan, noluyo lan bu kadar yiycek ne ayak die yola çıktık. ısparta istanbul arasını 65 saatte aldık ve trenden inmek yasaktı... saatbaşı biyerde durup karşıdan gelen treni bekliyorduk hemde 2-3 er saat her seferinde. ne komik bi transferdi :)

Çevrimdışı mylife1903

askeri nakli dedin anılarım depreşti tüylerim tiken tiken oldu. sene 99 ısparta eğirdir dağ komando okulundayım ordan tuzla piyade okuluna gitcez. bizi bando mızıka eşliğinde trene doldurdular 2 torba da kişi başı yiyecek verdiler konserve falan, noluyo lan bu kadar yiycek ne ayak die yola çıktık. ısparta istanbul arasını 65 saatte aldık ve trenden inmek yasaktı... saatbaşı biyerde durup karşıdan gelen treni bekliyorduk hemde 2-3 er saat her seferinde. ne komik bi transferdi :)
Hep otobus firmalarinin lobisi abi bunlar. Yillardir demiryollarina yatirimin onunu kestiler hehehe
Yolculuk iyiymis ama 160 saatlik bi vladivostok treni degil tabi. 95 kilo binip 105 kilo ve karaciger hastaligi ile iniyon

Çevrimdışı cagdas44

Sportif ve pazarlama açısından güçlü bir açılım olmadığı sürece Uzak doğu pazarından taraftar (müşteri) yaratmak çok zor iş. Zaten uzun vadede geri dönüşü mümkün ve bir parça Beşiktaş üstü bir durum. Başarılı olup-ilgi çekebildiğiniz ve aday firma ülkedeki iç pazarda güçlü yatırımlar yaptığı sürece ancak birtakım sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. İç pazardaki müşteri sayısını arttırmak dışında atılabilecek realist adımlar belli. Aşağıya ve yukarıya bakman yeterli. Bunun dışında bahsettiğim firmalar iç pazarda yatırım yapan şirketler. İlaveten Endonezya, Malezya veya Mena Bölgesindeki misyonla Çin'deki açılım aynı olmayacak.

Teknoloji yatırımı yapan şirketler açısından devamlı aktif olmak önemli bu açıdan bir umudum yok değil bunun yanında yeni moda malum elektrikli araçlar bu noktada yatırımı olacak yabancı şirketlerle de temasta kalınıp ülke lansmanlarını Vodafone Park'da çevreci statta yaptık olayına girilebilir bence.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2017, 19:07:15 cagdas44 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gökhan Gönül ve Adriano'nun sakatlıkları sona erdi. Gençlerbirliği maçında kadroda olacaklar.

İnşallah. Harika haber. :sevinc
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: