Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784180 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bayern 38 e alıyor haberleri dolanıyor ama takasta tosiçi görünce teselilerin fikri değişebilir  :evillol:
tosiçi ersun çok istiyordu. :D
bayernin 38 verdiğini rüyalarındamı görmüşler. Almanların arasında kaybolur o :D
maçda çiğnerler ilk maçta telef olacak birine 38 M verirmi almanlar :bandit:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

bayern 38 e alıyor haberleri dolanıyor ama takasta tosiçi görünce teselilerin fikri değişebilir  :evillol:

Ne 38 mi? 380 olmasin o?  :lol: Kac senedir Avrupa'da piyasa yapan sampiyon takimin kaptani, milli futbolcu Oguzhan'a 25 verseler davul zurnayla gonderecegiz kim verir Abdulkadir'e 38? Tam bir "ac hamsi kendisini balik ciftliginde sanarmis" durumu olmus bu.

Baskan bence Tosic + Pektemek paketi bir torba hamsi (siyah torba olacak), iki bas kara lahana alsin koluna gitsin verirler bence.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

lens gol attıktan sonraki hırsını ve golü kaçırdığı andaki yüz şeklini gördünüzmü
bu çocuk kenarda çok hırs yapmış. bu kadar bekletmek doğru değil. Bir maç şans buldu
kendini göstermek için yırtındı buda zararlı oldu sakin kalabilse çok daha fazla katkı verirdi.
ama gol vuruşu çok iyi ve bencilde değildi aslında. ilk golde 75 metre depar atmış.

Çevrimiçi Necmi

Ne 38 mi? 380 olmasin o?  :lol: Kac senedir Avrupa'da piyasa yapan sampiyon takimin kaptani, milli futbolcu Oguzhan'a 25 verseler davul zurnayla gonderecegiz kim verir Abdulkadir'e 38? Tam bir "ac hamsi kendisini balik ciftliginde sanarmis" durumu olmus bu.

Baskan bence Tosic + Pektemek paketi bir torba hamsi (siyah torba olacak), iki bas kara lahana alsin koluna gitsin verirler bence.  :evillol:
neden siyah torba :alala:

Çevrimdışı Berat

lens gol attıktan sonraki hırsını ve golü kaçırdığı andaki yüz şeklini gördünüzmü
bu çocuk kenarda çok hırs yapmış. bu kadar bekletmek doğru değil. Bir maç şans buldu
kendini göstermek için yırtındı buda zararlı oldu sakin kalabilse çok daha fazla katkı verirdi.
ama gol vuruşu çok iyi ve bencilde değildi aslında. ilk golde 75 metre depar atmış.

G.Birliği maçında keşke yine başlasa ama mümkün gözükmüyor.(hoca tercihleri)

Lens ve Negredo'nun üst üste başlaması gerekiyor ancak hoca çoğunlukla haklı çıkıyor bir şey söyleyemiyorum.

Bu arada hocanin duran toplara el atmasi lazim, bu sene frikikten gol attik mi hatirlayamiyorum. Herkes gitmemeli duran toplara frikikciyi artik hoca net belirlemeli.

Çevrimdışı Librarius

bu ameliyat sonrası belki hiç sakatlanmayacak. önümüzdeki 10 lig ve 4 şl  maçı bunu gözlemlememize olanak verecektir. ayrıca vida sağ bek oynayabiliyor...

Kaan Ayhan'i aldigimiz soyleniyor. O gelirse sagbekte de sorun kalmiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Takımın avrupaya farklı lige farklı konsantrasyonla oynadığını düşünüyorum. Lens biraz toparlamış ancak daha tam formuna 1 ay felan zaman olduğunu düşünüyorum. Gökhan'ın dönmesi sevindirici umarım Adriano'da biran önce döner yokluğunda takım top çıkarırken çok zorlanıyor.  İlk golü Tosiç'e ikinci golü Fabri'ye yazdım gol dışında Fabri iyiydi ama Tosiç hatası dışında da tonlarca hata yaptı. Medel, Tosiç yerine bizim için daha iyi olacak gibi ama düşünülmüyor. Milli aranın gelmesi iyi oldu takım toparlayacaktır.

Çevrimiçi Necmi

:kop:
şu renkliler bizden nasıl nefret ediyorsa bize karşı ts yi bile tutabiliyorlar
adamlar şike yaptı diye şikayet etmedikleri dava açmadıkları yer kalmadı
diğer renklininde şike sürecinde bunları uefaya bizzat şikayet ettiğini  soruşturma
sürecinde federasyondaki iki gs linin baş rol oynadığını bildikleri halde genede
bize karşı onları tutabiliyorlar. Biz bunlara ne ettik acaba ne ettiysek iyi etmişiz yanlız.
fetö gs bir olup şike operasyonunu yaptı bu bariz bilinirken adamlar biz olmayalımda gs olsun diye
yırtınıyor.
bu renkliler ne kadar kişiliksiz hoş ts de bunlardan farklı değil biz ts nin elinden hiç şampiyonluk almadık
bildiğim kadarıyla adamlar şikeyle şampiyonluklarını yedi ama ts bize karşı feneri tutup
Beşiktaş olmasın fener şampiyon olsun diyebiliyor.
Bu insanlar ne zaman bu kadar onursuz oldu.

Çevrimiçi Necmi

Takımın avrupaya farklı lige farklı konsantrasyonla oynadığını düşünüyorum. Lens biraz toparlamış ancak daha tam formuna 1 ay felan zaman olduğunu düşünüyorum. Gökhan'ın dönmesi sevindirici umarım Adriano'da biran önce döner yokluğunda takım top çıkarırken çok zorlanıyor.  İlk golü Tosiç'e ikinci golü Fabri'ye yazdım gol dışında Fabri iyiydi ama Tosiç hatası dışında da tonlarca hata yaptı. Medel, Tosiç yerine bizim için daha iyi olacak gibi ama düşünülmüyor. Milli aranın gelmesi iyi oldu takım toparlayacaktır.
medel pimi çekilmiş el bombası stoper falan olmaz ondan dengesi yok çok sert
her maç kart görür. Tosiç iyidir. Bir maçla yargılıyorsunuz bu gün hiçde dediğiniz gibi kötü değildi.
ligin başından beride mükemmel maçlar çıkardı bir maçlamı asacaksınız.
Medel mecbur kalmadığımız sürece 11 e yazılmaz. yazıldığındada tercih liberodur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

diğer renklininde şike sürecinde bunları uefaya bizzat şikayet ettiğini  soruşturma
sürecinde federasyondaki iki gs linin baş rol oynadığını bildikleri halde genede
bize karşı onları tutabiliyorlar. Biz bunlara ne ettik acaba ne ettiysek iyi etmişiz yanlız.
fetö gs bir olup şike operasyonunu yaptı bu bariz bilinirken adamlar biz olmayalımda gs olsun diye
yırtınıyor.
bu renkliler ne kadar kişiliksiz hoş ts de bunlardan farklı değil biz ts nin elinden hiç şampiyonluk almadık
bildiğim kadarıyla adamlar şikeyle şampiyonluklarını yedi ama ts bize karşı feneri tutup
Biz hatalarımızdan gerekli dersleri çıkaralım sürekli üstüne katalım ve emeklerimizin karşılığını şampiyonluk ile alalım. Diğerlerinin ne konuşup ettiği umurumda olmaz. Zaten ne iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamların makamları işgal ettiği medyayı ne de küfür, hakaret ile ezik kişiliklerini açığa çıkaran ergenlerin doldurduğu sosyal medyayı takip ediyorum. Bunları takip etmek zaman kaybından başka bir şey değil.

Çevrimiçi Necmi

Biz hatalarımızdan gerekli dersleri çıkaralım sürekli üstüne katalım ve emeklerimizin karşılığını şampiyonluk ile alalım. Diğerlerinin ne konuşup ettiği umurumda olmaz. Zaten ne iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamların makamları işgal ettiği medyayı ne de küfür, hakaret ile ezik kişiliklerini açığa çıkaran ergenlerin doldurduğu sosyal medyayı takip ediyorum. Bunları takip etmek zaman kaybından başka bir şey değil.
olurmu ya takip etmeyipde neyle eğleneceğiz.
şurda oturup kendi taraftarımızın kendi oyuncularımızı gömmesinimi izleyelim eğlenceli olmuyorki :bandit:

Çevrimdışı atalay

Son 2 yılda hiç Beşiktaş maçı izlediniz mi? @Necmi

yırtınıyor.

Ben de bunu merak ediyorum. Biz kimsenin elinden hile hurdayla sampiyonluk calmadik, kimseyi sike yapti diye bir yerlere de sikayet etmedik. Adamlar isi gucu birakmis bizimle ugrasiyorlar. Hayir, farkli lider olsak anlayacagim gene biraz da o da degil en buyuk dusmanimiz dedikleri himmetci GS su anda Besiktas'in 5 puan onunde lider.

TS'yi zaten anlamaya calismanin manasi yok. GS yillarca en iyi adamlarini ayartti, FB sampiyonluklarini yedi bunlar bizi mi dusman belledi? Yani dedigim gibi herkes isi gucu birakmis, kendi takimlarinin basarisina odaklanacaklari yerde Besiktas'in sampiyon olmamasi icin ugras veriyor. Ugrasin, gorusecegiz sene sonu. Hileleri, hurdalari iyice ayyuka cikmadan, 3-4 macta bir yeni bir Ali Palabiyik cikarmadan Besiktas'in onunu kesemeyecekler. O seviyeye de gelirse isler artik futbol mutbol oynanmadigi tescillenmis olur, buyursunlar denesinler. Bu durum olusursa biz de baska seyler dusunuruz. Avrupa'nin buyuk kulupleri zaten bir super lig kurmayi arasira gundeme getiriyorlar. Boyle Ali Palabiyiklar'la oynayacagimiza boyle bir olusuma destek verip mumkunse ligden cikariz daha iyi. Ligi Turkiye Ligi diye izlemiyorum, icinde Besiktas var diye izliyorum. Bizim de bir sabrimiz var, yetti artik en iyi kadromuzu kurdugumuz, Avrupa'da mac kaybetmedigimiz bir donemde ligde sampiyonlugumuz ayak oyunlariyla kesilirse bize de aska alternatifler aramak duser.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Ben de bunu merak ediyorum. Biz kimsenin elinden hile hurdayla sampiyonluk calmadik, kimseyi sike yapti diye bir yerlere de sikayet etmedik. Adamlar isi gucu birakmis bizimle ugrasiyorlar. Hayir, farkli lider olsak anlayacagim gene biraz da o da degil en buyuk dusmanimiz dedikleri himmetci GS su anda Besiktas'in 5 puan onunde lider.

TS'yi zaten anlamaya calismanin manasi yok. GS yillarca en iyi adamlarini ayartti, FB sampiyonluklarini yedi bunlar bizi mi dusman belledi? Yani dedigim gibi herkes isi gucu birakmis, kendi takimlarinin basarisina odaklanacaklari yerde Besiktas'in sampiyon olmamasi icin ugras veriyor. Ugrasin, gorusecegiz sene sonu. Hileleri, hurdalari iyice ayyuka cikmadan, 3-4 macta bir yeni bir Ali Palabiyik cikarmadan Besiktas'in onunu kesemeyecekler. O seviyeye de gelirse isler artik futbol mutbol oynanmadigi tescillenmis olur, buyursunlar denesinler. Bu durum olusursa biz de baska seyler dusunuruz. Avrupa'nin buyuk kulupleri zaten bir super lig kurmayi arasira gundeme getiriyorlar. Boyle Ali Palabiyiklar'la oynayacagimiza boyle bir olusuma destek verip mumkunse ligden cikariz daha iyi. Ligi Turkiye Ligi diye izlemiyorum, icinde Besiktas var diye izliyorum. Bizim de bir sabrimiz var, yetti artik en iyi kadromuzu kurdugumuz, Avrupa'da mac kaybetmedigimiz bir donemde ligde sampiyonlugumuz ayak oyunlariyla kesilirse bize de aska alternatifler aramak duser.
Beşiktaşın tarihini oku bunun nedenleri orda var.
Biz onlarla hiç bir zaman aynı seviyede olmadık bütün geçmişleri
bizi takip etmekle geçti hiç bir zaman bizi kendi seviyelerine çekemediler
biz farklı bir dünyada yaşadık. şu anda yaptığımızda o biz farklı boyuta geçtik
bu sene dünyanın belkide en popüler kulübüyüz. çok geride kaldıklarının hepsi
farkında. bizim boyuta geçemeyeceklerini biliyorlar bizi kendi boyutlarına çekmeye uğraşıyorlar.
durumun özeti bu. Bu sene neden saldırılar hat safhada arttı. Birincisi yaz dönemi
dünyayı silkeledik transferi bile dünya çapında şova dönüştürdük. Ligi manuple edecek bir kadro kurduk
hiç ummuyorlardı ama şl de esmeye başladık. şanslarına kolay fikstürle bir adım öne geçen gs olduda onun uzattığı dala
tutunabildiler. Ama sonrasını görüyorlar.
biliyorlarki bu kulüp uluslar arası düzeyde bile iyi yönetiliyor. biraz önce çin büyükelçisinin konuşmasını izledim
tutulan mikrofonların çoğunun üzerindeki yazılar çinceydi. şimdi başlamışdır bütün çin tv leri Beşiktaşdan bahsediyordur.
tabelalar da sürekli çince yazılar döndü. bayağıdır ülkedeki büyükelçiler kulübü ziyaret ediyor.
yaygara kopartmasınlarda ne yapsınlar. hak veriyorum

Çevrimdışı Librarius

yırtınıyor.

Abi FB ve TS'lilerin nefret etme nedeni asagi yukari ayni. FB'liler nefret ediyor cunku 2 buyuk projesini cope cevirdik. Ayrica 2 yil once 70 milyonluk son kursunlarini da heba ederek krize yuvarladik bunlari. Aziz Yildirim ve avaneleri bu yuzden Besiktas'tan nefret ediyor.

TS'liler ise Besiktas sampiyonluk sayisini arttirip yukari tirmanmasin, bizim yanimizda kalsin da 4 buyukler olgusu yok olmasin diye dusunuyor. Nereden bakarsan bak ikiside sefil tavir. 

Fakat FB lobisi yonetiminden, Ridvanina ve en kucukbas muhabirlerine kadar Besiktas'i hedef almis vaziyette. Ozellik Fikret Orman ve Senol Gunes nefretiyle dolular.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

kim kesecek ayak oyunlarıyla. varmı böyle güce sahip bir takım yıllarca şişirdikleri
balon patladı artık belli kişiler neden bu kadar yaygara koparıyorlar ellerinde bir güç olsa böyle
yaygara kopartmaz alttan işi bitirirler. bu yaygarayı koparıp bizi kendileriyle meşgul edip gs nin
sessizce ilerlemesini sağlamaya çalışıyorlar. Güçlü olan biziz.Bu takım iki yıldır şampiyon oluyor
neden iki yıldır yapamıyorlar bu ayak oyunlarını. ikiside batıkken neden bizim önümüzü kesemediler hiç olmadığı kadar şampiyonluğa
ihtiyaçları var. Ayak oyunları yapabilecek kadar güçlü olsalar yedirirlermiydi iki yıl şampiyonluk
sadece şampiyonluk değil Beşiktaş çok şey kazanıyor. ayak oyunu yapabilecek güce sahip olsalar sana nefes bile aldırmazlardı
son iki yıl.
çıkın artık bu eziklikten iki yılı göremiyormusunuz. bunun yorumunu yapamıyormusunuz. ilk
yıl fenerle yarıştık nerdeydi bu ayak oyunlarını yapanlar neden kesemediler yolumuzu ikinci yıl başakşehire
karşı yarıştık lobise sorun onlarda alası var. neden kesilemedi Beşiktaşın yolu. sence isterlermi Beşiktaşın
bu kadar güçlenmesini. ellerinden bir şey gelse çoktan girerlerdi olaya çaresizler işte çaresizlik dillerine
vurdu anca yaygara koparıyorlar. gs nin sesi çıkmıyor ortalık toz dumanken gideyim gidebileceğim kadar diyor.
Adamlar geçen sene kongrede cb ye meydan okudular. himmetçileri₁ atmadılar. sizce gs yi şampiyon yapabilecek bir
lobi olabilirmi. Devlet fetöye savaş açmış adamlar dünya aleme göstererek himmetçileri₁ korudu.
Gücü neyse çıkar oynar kazanır kaybeder ama bu saatten sonra kimsenin gsyi şampiyon yapmaya uğraşacağına ihtimal vermem.
lobi falan yok şimdilik tek patron biziz. Geçen senede gs lig başında bu şekildeydi.
dönemeci döndük biz bundan sonra şl maçlarıda ligi yıpratmayacak hem takvim iyi hemde fikstür iyi
ve sakatlarda döndü. ligdeki en zor virajı en eksik kadroyla geçtik. yara aldık ama bundan sonra yaraları saracağız.
tek üzüntüm kasımpaşaya gereksiz puan kaybıydı.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş orta sahasındaki beşlinin maç boyunca yaptığı pas sayısı sadece 173. Bu, Atiba - Oğuzhan ikilisinin maç başına yaptığı ortalama pas sayısından bile düşük. Talisca ve Necip gibi pas istasyonu olamayacak iki oyuncu varken ve sizin önde yerleşerek oynamanızı sağlayacak Quaresma yokken; Negredo'nun vücuduna atıp, ikinci topları aldığınız bir oyun tercih edilebilirdi. Fakat orta alanda sadece Anchor rolü alabilecek Medel ve alan kontrolü düşük Tolgay varken bunu oynamak da kolay değil. Atiba - Oğuzhan bu ikinci toplar için de değerli.

Fabri'nin 27 pası var. %63 isabetli oran. Rakip yarı sahaya gönderdiği toplardan sadece ikisi isabetli. Caner yine %63. Necip %68. Lens ise %41. Üstelik Lens 90 dakika oynayan oyuncular arasında topla en az buluşan, en az pas isabeti sağlayan isim. 17 pasında sadece 7 isabeti var. Aynı zamanda Caner ile birlikte en çok orta yapan isim. Maç boyunca attığımız toplam ortalardaki isabet oranı ise sadece %5. Lens, altı denemesinde de isabetli orta kaydedememiş. Caner, Tosic ile birlikte en fazla pas hatası yapan oyuncu. Toplam 31 isabetsiz pas. Tosic'in rakip yarı sahaya gönderdiği 16 topun 14'ü isabetsiz. Ayrıca 58 dakika sahada kalan Negredo sadece 24 kez, 32 dakika sahada kalan Cenk yalnızca 8 kez topla buluşabilmiş. Maç boyunca yalnızca ceza sahası içinden attırdığımız 8 şut var. Bunu tekrar ediyorum: Maç boyunca orta sahadaki beşlinin toplam pas sayısı sadece 173. Medel'i çıkarırsak bu rakam 146'da 110. Topla oynama oranı: %45 ve takım maç boyunca 94 pas hatası yapmış. Bunlar; çıkış, geçiş ve hazırlık pasları. Maçta Tolgay'dan sonra en çok pas yapan Babel'in ağırlıklı pas bağlantıları Caner, Fabri ve Tosic. Tolgay'ın ise Fabri, Caner, Medel ve Pepe. Babel-Lens ikilisinin rakip yarı sahada yalnızca beş tane isabetli vertical pası var. Cenk, Negredo, Talisca üçlüsünün maç boyunca ceza saha içinde topla buluşma sayısı: İki. Bu rakamların, izlediğimiz oyunu yanıltan bir tarafı yok ve korkunç.
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 15:48:48 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Kufur mufur bilmem de Adriano sart oraya. Adriano olunca sol tarafimizdan atak yemiyoruz. Bugun birinci golde herkes Tosic'e kizmis ama orda olmasi gereken oyuncu Caner'di. Olgun bir takim icin Adriano bulunmaz bir hint kumasidir. Adriano ve Gokhan Gonul donunce defansif olarak cok daha iyi olacagiz insallah.
Bizim takimda olagan supheliler var.
okuya okuya geliyorum. Lensin kacirdigi golu quaresma kacirsa egosundan girilir, milli takimdaki oyunundan cikilir, sikrinsatlar falan yapilir gosterilir bos arkadaslari. Yahu kale bombos vurmasin mi lens, vursun cocuk sut cekmeden gol mu olur.
Tosicin yaptigi gibi bombalari pepe de birakiyor ama iki satir goremiyoruz mesela. Tosic ne yapsa suclu oluyor cocuk.
Caner mesela fazla goze batmiyor. Yahu ilk golde adam ampul gibi takiyor golu solbek ekranda yok. Ismailden esintiler bunlar, tosic de oraya kayiyor tabi, solbek nerde
Negredonun cikarken yaptigi hareketleri quaresma yapsa 3 sayfa ileti girilirdi.

Gomucu dediginiz biz hep ne dedik sut atti diye kizmayin oyuncuya bunlar anlik tercihler dedik, oyundan ciktigina sevinen oyuncu bizden degildir, tepki iyidir, hirslandirir dedik. Simdi de aynisini diyoruz.

Azicik tutarli olalim.

Hidalgo diye bir film vardi. At yarisi. Cokde geciyor, zor bir parkur ve atlarla colu gecmeye calisiyorsun. Yarisin baslangici sehirden, bi baslangici var atlar dort nala kosmaya basliyor kirbaclar falan sanki son duzluk ha 1km sonra sehirden cikiyorlar hop aheste aheste yuruyus basliyor, isin show kismi bitiyor, seyirciye oynanan kismi, yaris basliyor.

Ha bu negredonun sahaya girisi santra sonrasi hareketleri bana o sah eyi hatirlatiyor, lan ne bijim gazla basliyor kosmaya hop sonra 10 dakika sahada yoh

Çevrimdışı mylife1903

ilk 7 hafta için fazla puan kaybı oldu. kalan 10 maç da kayseri ve sivasta kötü hava koşulları şeetmezse 28-30 puan çıkarırız  :bandit:
7de 3 34de ne yapar abi
Hadi 14 desek
20 galibiyet
60 puan 5 kere yenilsek 9 beraberlik 69 puan yapar, az

Çevrimdışı mylife1903

ikinci yediğimiz goldede aynı sıkıntı vardı caner olması gereken yerde değildi
kaç tanede orta yaptılar ordan bu kadar kolay orta açtırılmaz ben tosiç neden eleştiriliyor anlamıyorum
hem kendi işini yapıyor hemde canerin arkasını kapatmaya uğraşıyor.
Yanlız GG bu takıma çok lazım girdiği anda gösterdi bunu. madem oynayabiliyordu neden GG ile başlanmadı buda
ayrı soru. Eldeki kadroyu olabilecek en kötü şekilde çıkardık.
taliscaya kızan arkadaşlar lensin atamadığı  goldede asist pası veren gene talisca
lensin çok maç eksiği var bence çok daha fazla şans bulmalı. negredo bu takımda oynar ayıp ediyorlar
bugün çıkararakta büyük ayıp edildi. çıkarkende haklı yere tepki gösterdi.
Lensin kacirdigi pozisyonda taliskanin pasini ikinci ligde bile oyle kotu atmazlar abi. Taliska ve tolgay baya baya kotuydu cok top ezdiler. Tolgayin hep ileri hep araya oynama sevdasi yoruyor takimi, ileride de top tutamadik, kotu oynadik da demek istemiyorum ama oyunumuzu sahaya yansitamadik

Ayrica medel de kotu gunundeydi zaten cok savruk oynuyor.
Ayakta kalan oyuncular pepe tosic babel ve fabri 4 oyuncuylan derbi kazanamazsin.

Taliska boyle sahada yokken bile gol atip asist yapiyor cocuga da fazla kizamiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Turkcesi iyiymis cocugun aferin, yillarca turkiyede oynayip iki kelime turkce konusamayanlar var mesela tosic

Çevrimdışı mylife1903

vida sağ bek oynar birde kaanı alıyoruz ya genç çocuk milli takımdada iyi performans gösteriyor.
devre arası alamasak bile GG döndü sorununuda çözmüş görünüyor oyununda tutukluk yoktu rahatlıkla ligi çıkarır
tek tük maçlar içinde alternatifi var yeni bir oyuncu gereksiz olur. şimdi alamasak yaza bedelsiz almak daha mantıklı
Vida vida diyonuz da sonradan seetmeyin cocugu, tosicten fazla katki beklemek hayalcilik olur. Hata yapsa da goze batmayacaktir o baska konu

Etiketler: