Ben de bunu merak ediyorum. Biz kimsenin elinden hile hurdayla sampiyonluk calmadik, kimseyi sike yapti diye bir yerlere de sikayet etmedik. Adamlar isi gucu birakmis bizimle ugrasiyorlar. Hayir, farkli lider olsak anlayacagim gene biraz da o da degil en buyuk dusmanimiz dedikleri himmetci GS su anda Besiktas'in 5 puan onunde lider.
TS'yi zaten anlamaya calismanin manasi yok. GS yillarca en iyi adamlarini ayartti, FB sampiyonluklarini yedi bunlar bizi mi dusman belledi? Yani dedigim gibi herkes isi gucu birakmis, kendi takimlarinin basarisina odaklanacaklari yerde Besiktas'in sampiyon olmamasi icin ugras veriyor. Ugrasin, gorusecegiz sene sonu. Hileleri, hurdalari iyice ayyuka cikmadan, 3-4 macta bir yeni bir Ali Palabiyik cikarmadan Besiktas'in onunu kesemeyecekler. O seviyeye de gelirse isler artik futbol mutbol oynanmadigi tescillenmis olur, buyursunlar denesinler. Bu durum olusursa biz de baska seyler dusunuruz. Avrupa'nin buyuk kulupleri zaten bir super lig kurmayi arasira gundeme getiriyorlar. Boyle Ali Palabiyiklar'la oynayacagimiza boyle bir olusuma destek verip mumkunse ligden cikariz daha iyi. Ligi Turkiye Ligi diye izlemiyorum, icinde Besiktas var diye izliyorum. Bizim de bir sabrimiz var, yetti artik en iyi kadromuzu kurdugumuz, Avrupa'da mac kaybetmedigimiz bir donemde ligde sampiyonlugumuz ayak oyunlariyla kesilirse bize de aska alternatifler aramak duser.
kim kesecek ayak oyunlarıyla. varmı böyle güce sahip bir takım yıllarca şişirdikleri
balon patladı artık belli kişiler neden bu kadar yaygara koparıyorlar ellerinde bir güç olsa böyle
yaygara kopartmaz alttan işi bitirirler. bu yaygarayı koparıp bizi kendileriyle meşgul edip gs nin
sessizce ilerlemesini sağlamaya çalışıyorlar. Güçlü olan biziz.Bu takım iki yıldır şampiyon oluyor
neden iki yıldır yapamıyorlar bu ayak oyunlarını. ikiside batıkken neden bizim önümüzü kesemediler hiç olmadığı kadar şampiyonluğa
ihtiyaçları var. Ayak oyunları yapabilecek kadar güçlü olsalar yedirirlermiydi iki yıl şampiyonluk
sadece şampiyonluk değil Beşiktaş çok şey kazanıyor. ayak oyunu yapabilecek güce sahip olsalar sana nefes bile aldırmazlardı
son iki yıl.
çıkın artık bu eziklikten iki yılı göremiyormusunuz. bunun yorumunu yapamıyormusunuz. ilk
yıl fenerle yarıştık nerdeydi bu ayak oyunlarını yapanlar neden kesemediler yolumuzu ikinci yıl başakşehire
karşı yarıştık lobise sorun onlarda alası var. neden kesilemedi Beşiktaşın yolu. sence isterlermi Beşiktaşın
bu kadar güçlenmesini. ellerinden bir şey gelse çoktan girerlerdi olaya çaresizler işte çaresizlik dillerine
vurdu anca yaygara koparıyorlar. gs nin sesi çıkmıyor ortalık toz dumanken gideyim gidebileceğim kadar diyor.
Adamlar geçen sene kongrede cb ye meydan okudular. himmetçileri₁ atmadılar. sizce gs yi şampiyon yapabilecek bir
lobi olabilirmi. Devlet fetöye savaş açmış adamlar dünya aleme göstererek himmetçileri₁ korudu.
Gücü neyse çıkar oynar kazanır kaybeder ama bu saatten sonra kimsenin gsyi şampiyon yapmaya uğraşacağına ihtimal vermem.
lobi falan yok şimdilik tek patron biziz. Geçen senede gs lig başında bu şekildeydi.
dönemeci döndük biz bundan sonra şl maçlarıda ligi yıpratmayacak hem takvim iyi hemde fikstür iyi
ve sakatlarda döndü. ligdeki en zor virajı en eksik kadroyla geçtik. yara aldık ama bundan sonra yaraları saracağız.
tek üzüntüm kasımpaşaya gereksiz puan kaybıydı.