ağabey öyle bir cevap vermişsin ki sana mı inanalım, yazdıklarına mı şaşırıyor insan. kısaca taraftar 90 dakika maçın içindeydi, ama kötüydü diyelim mi? yalnız dersek neye itiraz ettiğini anlamayacağız, caner de aynısını yazmıştı zaten.
taraftar mükemmeldi demedim leipzig maçından farklı değildi dedim daha iyi zamanlarıda oldu
ama daha kötü zamanlarıda oldu. Bir çok kararda hakemi etkiledi. sahada baskısı vardı.
bir şeye itiraz etmedimki sadece taraftar kötüydü lafına cevap verdim karagümrüklüleri eleştirdide
orda on kişi kendi kendine takılsa ne olur takılmasa ne olur. orda eleştirilecek bir durum yok tribüne etkileri yok çünkü
tam önümüzdeler biz bile görmüyoruz onları. kendi hallerinde takılıyorlar işte.
desibel olarak leipzig maçından yüksektir ses ben desibel ölçer gibiyim bir seviyeyi geçince başım ağrıyor
leipzig maçında etkilenmedim bu gün ağrıdı biraz özellikle hakemi baskı altına almaya çalışıldığında
bayağı yüksekti. Taraftar baskısından kaç tane olmayan faulü verdi. Pepeye sarı çıkaramadı.
caner kendini attıracaktı çok uğraştı hakemle ikinci sarıyı göstermedi. adam tam eyyamcı
ikinci sarıyıda ts li oyuncuya gösteremedi. ne şiş yansın nede kebap yansın maçı yönetti.
taraftar kötü değildi takım kötüydü bu kadar ateşlediler. sahada kendini kanıtlama derdinde 3-4 oyuncu olunca
takım oyununu oturtamıyorsun işte.