Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

birşeyi atlamayalım, sahanın kenarında oyun okuyabilen ve direk müdahale edebilen biri yoktu
saha kenarında hocayı görememek büyük bir eksi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Necmi

Bende talisca'dan memnun değilim geçen seneden çok farklı.

Gerçekten de caner'in dediği gibi kendine oynuyor gibi ayrıca pasları çok kötü.

Gol'a yakın oyuncu olduğu için sahada duruyor.

Ayrıca maç seçiyor şampiyonlar ligi maçlarında bi başka ligde ki küçük takımlara bi başka.
bir gol bir asistle oynadı memnun olsanda olmasanda takımda golü düşünen tek oyuncu
en yakın gol silahımız. takımda her zaman yeri var. esas sorun orta sahanın oyunda olmaması
top taliscaya gelmeyince ne yapabilir
Bu arada adriano iyileştiyse canerin kulübeye çekilme zamanı geldi Birilerinin ona burasının fener
olmadığını anlatması lazım.

Çevrimdışı Sedat.Y

Nazar boncuğu olsun.8 günde 2 derbi 1 şampiyonlar ligi maçı artı 3 değil bana göre adrianoyla 4 as oyuncun yok gayet normal karamsarlığa gerek Yok kaldı Başakşehir maçımız ondan snr gs maçına kadar fikstür gayet güzel.onlar daha ne fb ne Ts ne Başakşehirle oynadılar artı rakipleri bana göre Antalya hariç helva gibiydi.sıkıntı Yok Allah’ın izniyle bu senede şampiyon olacağız zerre şüphem Yok!

Katılıyorum......İçimde biraz tedirginlik olsada

Çevrimdışı caner.eryigit

orda 5-10 kişi kendi arasında eğleniyor karagümrüklüler onlar kimsenin onları taktığı falan yok.
mırıldanmalar olmalı oyuncular lakayt olmaya başlayınca o mırıldanmalar kendine getirir.
sürekli alkış olmaz bu sefer yanlış yaptıklarındada bunun farkına varmıyorlar.
psikolojik olarak bitmezler tam tersi silkelenirler. Taraftar leipzig maçından farklı değildi aslında
leipzig maçındada iyi değildiki :D avrupalılar taraftar görmemiş o taraftarı göğe çıkardı.
akşam doksan dakika maçın içindeydi taraftar.
Valla abi ben o gruptan acayip rahatsız oluyorum.ben yine de sana katılmıyorum seyirci konusunda görüşüne saygı duyuyorum.bu arada Beşiktaş futbolcusuna o yorumu yapan şahıs kim bilmiyorum göremedim de 7 gün nopost çok hafif olur atılma sebebidir abi bu ne demek şike yapmış ayıp ya!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben mi kaçırdım o yorumu? lense şike yaptı diyen mi oldu? @Necmi 1 hafta nopost fazla vicdanlı olmuş maç sıcağı ile de olsa en fazla küfür edeni hoş görebiliriz kendi oyuncumuza bu hatası nedeniyle şikeci diyen bizden değildir. 2.golü yediğimizde sahada en fazla üzülen oyuncu lens'ti.
İmzamı atarım.

Çevrimdışı Berat

Valla abi ben o gruptan acayip rahatsız oluyorum.ben yine de sana katılmıyorum seyirci konusunda görüşüne saygı duyuyorum.bu arada Beşiktaş futbolcusuna o yorumu yapan şahıs kim bilmiyorum göremedim de 7 gün nopost çok hafif olur atılma sebebidir abi bu ne demek şike yapmış ayıp ya!

Zaten ceza geçmişi baya uzun olan bir arkadaşımız.

Çevrimdışı Sedat.Y

Ben bu sene oynadığımız oyundan mutlu değilim pas oyunu artık oynamiyoruz buda takımı çok yormaya başladı neden bu sene pas oyunundan vazgectik

Sana son derece katılıyorum....Orta saha aynı geçen seneki adamlar....NEDEN pas oyunu oynayamıyoruz?

Çevrimiçi Necmi

ben mi kaçırdım o yorumu? lense şike yaptı diyen mi oldu? @Necmi 1 hafta nopost fazla vicdanlı olmuş maç sıcağı ile de olsa en fazla küfür edeni hoş görebiliriz kendi oyuncumuza bu hatası nedeniyle şikeci diyen bizden değildir. 2.golü yediğimizde sahada en fazla üzülen oyuncu lens'ti.
bende çöpte okudum. Bir hafta yeterli bu quaresmayı öne çıkartmak için kaçıncı kendi oyuncumuzu pazara çıkartma
anlamıyorum Beşiktaşlımısınız yoksa quaresma sporlumu rakiple mukayese edersinde kendi oyuncunla nasıl mukayese edip
oynamadığı için yerine oynayana maç sattı diyebilmek gerçekten Beşiktaşlılıkla gram alakalı olmayan bir kişinin mesajı olur anca.
gol atmış adam ikinciyi kaçırınca maç satmış oluyor pes diyorum buna.

Çevrimdışı kyiv

Talisca ile Caner kavga etmişler. Güzel şeyler bunlar  :bandit:  Takımı umursayan futbolcu kavga eder, takımını düşünmeyen futbolcu kavgada etmez puan kaybına tepki de göstermez.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Allah Şenol hocamızı başımızdan eksik etmesin.

Çevrimdışı Librarius

GS macina lider cikip pukan farkini daha da acariz. Besiktas bugun de galibiyeti alabilirdi ama nasip olmadi. Moral bozmaya gerek yok.Bu takim her halukarda bu ligin agasidir. Bu arada spor basini Gs'lisi, FB'lisi var gucuyle Besiktas'a saldiriyor. Biliyorlar, bu sene de sampiyon olursak seriyi cok rahat 5'e tamamlayacagimizi. Fakat, yonetim artik biraz disini gostermeye baslamali sirtlan kumesine.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Geçen sene Gönül'ün gol sevinci gibi sevinçten çıldırdı Lens. Keşke bir gol bir asist ile bitirseydi maçı ama olmadı. Attığı golde top ters tarafına gelmesine rağmen çok çabuk yönünü değiştirip golünü attı.Yediğimiz ikinci golden sonra da hepimiz gibi çok üzüldü. Ben Lens' i çok beğendim. Bize çok katkısı olacak inşallah.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Ben bu sene oynadığımız oyundan mutlu değilim pas oyunu artık oynamiyoruz buda takımı çok yormaya başladı neden bu sene pas oyunundan vazgectik

Sana son derece katılıyorum....Orta saha aynı geçen seneki adamlar....NEDEN pas oyunu oynayamıyoruz?
.

pas oyunu oynuyoruz neden oynamayalım geçen seneki kadar oynuyoruz.
Unuttunuzmu portoya golü kaç pasla attığımızı. Pas oyunu riskli bir oyundur bunu rakip çözdüğünde sana top göstermez dağıtır
olan bu. ilk sene pas oyunu oynuyorduk rakipler çare üretene kadar şampiyon olduk sonra zaten çare buldular
son haftaları hatırlayın. şimdide pas oyunu oynuyoruz. ama artık alternatiflerde üretiyoruz. sürekli yapmak
doğru değil. yapamıyorsun zaten tekmeyle durduruyorlar

Çevrimdışı Egos

orda 5-10 kişi kendi arasında eğleniyor karagümrüklüler onlar kimsenin onları taktığı falan yok.
mırıldanmalar olmalı oyuncular lakayt olmaya başlayınca o mırıldanmalar kendine getirir.
sürekli alkış olmaz bu sefer yanlış yaptıklarındada bunun farkına varmıyorlar.
psikolojik olarak bitmezler tam tersi silkelenirler. Taraftar leipzig maçından farklı değildi aslında
leipzig maçındada iyi değildiki :D avrupalılar taraftar görmemiş o taraftarı göğe çıkardı.
akşam doksan dakika maçın içindeydi taraftar.

ağabey öyle bir cevap vermişsin ki sana mı inanalım, yazdıklarına mı şaşırıyor insan. kısaca taraftar 90 dakika maçın içindeydi, ama kötüydü diyelim mi? yalnız dersek neye itiraz ettiğini anlamayacağız, caner de aynısını yazmıştı zaten.

Çevrimdışı Ayberk

2 puan kaybetsek de Lens'i kazandık bugün

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Milli aradan sonra Gökhanda Adrianoda tamamen dönerler artık. İnşAllah onlar ve diğer futbolcularımızda sakatlık yaşamaz artık.Caner bu maç ile yedek kulübesini gerçekten hak etti. Mevkisini unutuyor resmen.Atibada bir kaç maçta sürtüştü bu konuşta Caner ile.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Talisca ile Caner kavga etmişler. Güzel şeyler bunlar  :bandit:  Takımı umursayan futbolcu kavga eder, takımını düşünmeyen futbolcu kavgada etmez puan kaybına tepki de göstermez.
Her şeyin aşırısı kötüdür. Hırsın aşırısı da kötü. Caner'in aşırı hırsı yüzünden yaptığı sık bindirmeler sonucu geriye dönemeyişi, pozisyonunu boş bırakması, savunmada kademeye giremeyişi, sezon boyunca gol attırayım maç kazandırayım derken yaptığı yanlış tercihler pek işimize yaramadı. Profesyonel seviyede Adriano gibi hırsı, akıl ve zekayla birleştiren oyuncular daha makbul. Hoca, Caner'e ondan beklentilerini anlatıp yanlışlarını söyleyecektir.

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimiçi COB

Talisca oyun sistemimizin icine etti iki yildir. Sosa doneminde mukemmel takim oyunu oynuyorduk. Sosa okadar onemli bir pas istasyonu idi ki hem kendi hem de Oguzhani oynatiyordu. Olcay'in sahte kosulari ve 2 ye birleri ile de cok etkili oluyordu.

Talisca ise bizim oynadigimiz sistemde 10 numara forvet karisimi, hafiften sahte forvet gibi. Ayagi okadar duzgun ki o sayede skor uretiyor ama skor uretirken de arkasinda oynayan ikiliyi de epeyce yoruyor. Oguzhan'in form dusuklugu biraz da Talisca'nin eseri.

Ben Sosa'li Besiktas'in daha takim oyunu oynadigini, Talisca'li Besiktas'in da daha bireysel yeteneklere dayali oyun oynadigini dusunuyorum. Ikisi arasinda tercih yapsam Sosa'li sistem daha kompakt'ti.

Bugunun kadrosundan Talisca'yi cikarip Sosa'yi koyun. Hem Oguzhan, hem Lens, hemde Negredo'nun performansina direkt etki yapardi. Talisca kendi basina etki yapiyor. Takim oyununda yarari ile birlikte zarari da var.

Çevrimdışı Librarius

Önceki sezonlara göre kaç puan almışız, kaç gol atmışız veya kaç gol yemişiz gibi istatistikleri önemsemiyorum.
Açıkçası şu an önümüzde duran tek gerçek 5 puan fark var.

Eğer hoca ve oyuncular lige gereken önemi göstermezse bu farkı kapatmakta zorlanırız.
CL' de ilerlemek güzel ama CL' ye girmenin anahtarı bu lig. Bu nedenle hoca ve oyuncular artık lige konsantrasyonu sağlamalı.

GS macina lider girip, farki acariz. GS Konya maciyla birlikte puan kaybina baslayacak. Bu hafta gotu zor kurtardilar ama Konya, FB, TS, Basak ve bizim maclarin hepsinde puan birakacaklar. GS tavsan atlet modunda. Uzun lig maratonunu goturemezler. Hatta sunu da iddia ediyorum ligi 2. bile bitiremeyecekler.

Çevrimdışı Egos

hepimizin iyi-kötü günleri oluyor. 7 günlük ceza makul bence; ama eğer mümkünse arkadaşın cep telefonundan mesaj yazması engellensin, bilgisayar başına oturana kadar sinirinden kurtulur.

Çevrimiçi Necmi

ağabey öyle bir cevap vermişsin ki sana mı inanalım, yazdıklarına mı şaşırıyor insan. kısaca taraftar 90 dakika maçın içindeydi, ama kötüydü diyelim mi? yalnız dersek neye itiraz ettiğini anlamayacağız, caner de aynısını yazmıştı zaten.
taraftar mükemmeldi demedim leipzig maçından farklı değildi dedim daha iyi zamanlarıda oldu
ama daha kötü zamanlarıda oldu. Bir çok kararda hakemi etkiledi. sahada baskısı vardı.
bir şeye itiraz etmedimki  sadece taraftar kötüydü lafına cevap verdim karagümrüklüleri eleştirdide
orda on kişi kendi kendine takılsa ne olur takılmasa ne olur. orda eleştirilecek bir durum yok tribüne etkileri yok çünkü
tam önümüzdeler biz bile görmüyoruz onları. kendi hallerinde takılıyorlar işte.
desibel olarak leipzig maçından yüksektir ses ben desibel ölçer gibiyim bir seviyeyi geçince başım ağrıyor
leipzig maçında etkilenmedim bu gün ağrıdı biraz özellikle hakemi baskı altına almaya çalışıldığında
bayağı yüksekti. Taraftar baskısından kaç tane olmayan faulü verdi. Pepeye sarı çıkaramadı.
caner kendini attıracaktı çok uğraştı hakemle ikinci sarıyı göstermedi. adam tam eyyamcı
ikinci sarıyıda ts li oyuncuya gösteremedi. ne şiş yansın nede kebap yansın maçı yönetti.
taraftar kötü değildi takım kötüydü bu kadar ateşlediler. sahada kendini kanıtlama derdinde 3-4 oyuncu olunca
takım oyununu oturtamıyorsun işte.

Çevrimdışı tangaz

posbıyık sana bir kere daha şeylerimi yolluyorum. anladın sen onu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

tolgay'a da değinmesek olmazdı.

yerli olmasan hiç çekilmiyosun be...

ne zaman birincil sorumluluk verilse hep batırıyor bugün de öyleydi...

Tolgay ve Cenk bu takim icin iyi birer hamle oyuncusudur. As oyuncular olarak gormuyorum.

Çevrimdışı Librarius

Caner'in saha içindeki vücut dilinden aşırı derecede rahatsızım, Adriano'nun o bölgeye dönmesini bekliyorum. Sürekli birine laf atıp küfür ediyor kendi kendine.

Kufur mufur bilmem de Adriano sart oraya. Adriano olunca sol tarafimizdan atak yemiyoruz. Bugun birinci golde herkes Tosic'e kizmis ama orda olmasi gereken oyuncu Caner'di. Olgun bir takim icin Adriano bulunmaz bir hint kumasidir. Adriano ve Gokhan Gonul donunce defansif olarak cok daha iyi olacagiz insallah.

Etiketler: