Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785697 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Atiba,Oğuzhan siz başkasınız be abi.

+ Q7

Normalde Beşiktaş puan kaybedince tüm hafta hayalet gibi gezer, çökerim.
Ama nedense bu maçtan sonra bir karamsarlık içine girmedim, hatta ilginç şekilde kötü bile hissetmiyorum.
Puan kaybettiğimiz maçlar ortada, gs de takılacaktır daha hiç büyük maç oynamadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

PANİK YOK!
1. ŞAMPİYONLUK  ✅
2. ŞAMPİYONLUK  ✅
3. ŞAMPİYONLUK  🔜

Çevrimiçi LORDBJK

Kimse kızmasın ama lens Q7'den  negredo cenk'ten iyi oyuncu yalnız su madel'i boşa aldık sağ kanat olmadı orta saha olmadı defans olmadı keşke o paraya başka genç bir oyuncu alsaydık. 2.yarı talisca döküldü hoca negrodo yu alana kadar talisca yı alsaydı bence maçı alırdık neyse sağlık olsun

Çevrimdışı Orhan_

Oguzhan bu takim icin cok onemli. Sallayanlar anlamistir umarim. Negredo-Cenk degisikligi fiyaskoydu. Kim karar verdiyse aferin ona. Talisca, bu kadar top kaybi ayip bu yetenege. Son not hocaya; takimin orta sahasi dusuyor ve gol yiyene kadar sadece izliyorsun! Aferin. Illa 4 2 3 1 oynamak zorunda degiliz. Bu takim daha fazlasini da yapar.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Lensin pozisyonu, orada o patlamayi yaptiktan sonra o pozisyonu bulunca kaleyi dusunursunuz. Pas opsiyonunu farketmedigini dusunuyorum. Ha besiktas oyuncusuna maci satti demek bu forumda suc olsa gerek.

Geçen sene 7.ci haftada 17 puan toplarken bu sene 14 puan topladık.

3 puan gerideyiz sadece.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Oguzhan bu takim icin cok onemli. Sallayan anlamistir. Negredo-Cenk degisikligi fiyaskoydu. Kim karar verdiyse aferin ona. Talisca, bu kadar top kaybi ayip bu yetenege. Son not hocaya; takimin orta sahasi dusuyor ve gol yiyene kadar sadece izliyorsun! Aferin. Illa 4 2 3 1 oynamak zorunda degiliz. Bu takim daha fazlasini da yapar.
Sen hoca olsan orta sahayi toparlamak icin nasil bir degisiklik yapardin?

Çevrimdışı mellfred

fener maçından başlayar (Hakaret Yasak)₅ bir hakem yüzünden 5 puandak olduk ve yine hocamızdan
ozzy atiba ikilisinin yokluğu çok çok çok bariz belli etti kendini.
tolgay-oğuzhan bi nebze de medel, atibadan çok uzakta
yine de ozzy'i çok aradık
yine negredonun 55'te oyundan alınması nedir allasen. kaldı ki herif kesinlikle kötü değildi. gayet iyi oynadı ne gerek vardı alamaya
alacaksan talisca'yı al.2. devre hiç yoktu
cenk de katkı vermedi bence 2. yarı
ne yaptı negredonun yapmadığı ? ne gerek var koca starı küstürmeye ki bence gerçe bir pro
lens için çok çok küfretim içimden. bu seviye de bu bencillik yapılmaz. burası mecidiyeköy spor değil ulan !
bu takım sen sevinesin diye kurulmadı. bu adamları ben olsam acı döverim
sabır diliyorum yönetime
iyi geceler

Çevrimdışı atalay

Tosic ile ilgili artık bir şey yazmak istemiyorum fakat Mitrovic ve Medel varken bu oyuncuyu tercihi etmeyi anlamıyorum. Sadece ilk müdahale, temaslı oyun ve agresyon için stoper tercih edilmez. 

Çevrimdışı levitate

Tosic ile ilgili artık bir şey yazmak istemiyorum fakat Mitrovic ve Medel varken bu oyuncuyu tercihi etmeyi anlamıyorum. Sadece ilk müdahale, temaslı oyun ve agresyon için stoper tercih edilmez.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Furkan5

Herhalde vida gelene kadar izlemek zorunda kalacağız...Bir top sokamazmı beşiktaşın defans oyuncusu oyuna anlam veremiyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

Lensin pozisyonu, orada o patlamayi yaptiktan sonra o pozisyonu bulunca kaleyi dusunursunuz. Pas opsiyonunu farketmedigini dusunuyorum. Ha besiktas oyuncusuna maci satti demek bu forumda suc olsa gerek.

Hakkaten ya maç sattı ne demek yahu

Medel'den ön libero olmaz,sağ bek'te olmaz stoper'de de çok beğenmedim işin gerçeği fakat yinede tosic yerine düşünülebilir.

En azından tosic'ten daha iyidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Medel : misafir sanatçı gibi
Tolgay : bazen öyel garip yerlerde riske girip top kaptırıyor ki anlayamıyorum.
Negredo: tek forvet oynamaz, bu maçta yanına Cenk gelecekse çıkmamalıydı.
Talisca : takke reis zor adam, oynasa dert oynamasa dert. Bu maç 2. yarı çıkması gereken oyuncuydu.
Lens : bu maç daha iyiydi, o pozisyonda topa o kadar kötü vurduğuna kendisi de inanamadı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Medel'i nasil koyacak hoca oraya orta sahada adam birakmadilar ki? Tosic konusunda katiliyorum, cok iyi maclar da cikardi bu sezon ama kalite arttikca siritmaya baslayan oyunculardan birisi (digerleri bir turlu gelismeyen Necip ve ezelden beri siritan Mustafa Pektemek).

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Atiba,Oğuzhan siz başkasınız be abi.
Oyunda özellikle skor 2-1 iken topu çevirip oyunu doğru yönlendirecek oyuncu ihtiyacını hissettik. Atiba ve Oğuzhan bu işleri düzgün yapıyordu. Özellikle Tolgay kendini fazla kaptırıp bazı yapılmayacak işleri ısrarla yapmaya devam ediyor. Hoca yaptığı yanlışları gösterip kulağını biraz çekmeli Tolgay'ın.

Çevrimdışı 38life

Artık birşey yazmak da beklemek de gereksiz geliyor bana. Ben Tosic'in yaşlanıp futbolu bırakmasını bekliyorum. Anca öyle kurtulabiliriz gibi geliyor bana. Gerçi Şenol Hoca Vida'ya çok hayranmış falan diyenler var. Vida gelirse Pepe'nin yerine Tosic'i oynatamayacağı için Tosici izlemek zorunda olmadığımız günlere erişebiliriz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Negredo: tek forvet oynamaz, bu maçta yanına Cenk gelecekse çıkmamalıydı.

Negredo konusunda benim de ilk izlenimim buydu. Sonraki maclarda izleyince rakibin kapandigi maclarda tek forvet olabilecegine kanaat getirdim. Bu mac Cenk'e gore diyordum Negredo 11 cikti, anlamadim ama tahminim Cenk'i dinlendirmek istedi hoca. Negredo'nun cikana kadar faydali oldugunu dusunuyorum yine de. Ozellikle arkada Talisca ve Oguzhan gibi ileriye destek veren oyuncular yokken (Talisca sahadaydi da galiba sakat sakat mac bitirdi ondan kizamiyorum, varligi yoklugu belirsizdi). Anlamadigim en buyuk hamle Talisca varken Negredo'nun cikmasi oldu. Kim iyi kim kotu tartismasindan ziyade sakat oynadigi izlenimi yarattigindan neden cikmadigini anlamadim.

Çevrimdışı Egos

Geçen sene 7.ci haftada 17 puan toplarken bu sene 14 puan topladık.

3 puan gerideyiz sadece.

geçen sene oynadığımız aynı maçları baz alırsak da 1 puan öndeyiz. yediğimiz gol sayısı eşit (7), attığımız 2 eksik (geçen seneki 14)

geçen sene oynadığımız aynı maçları baz alırsak da 1 puan öndeyiz. yediğimiz gol sayısı eşit (7), attığımız 2 eksik (geçen seneki 14)

Katılıyorum geçen sene 7 maçta 1 tek zorlu maç olarak derbi vardı.

Bu sene Antalya,Kasımpaşa(D),Bursa,Karabük(D),Fb,Ts.

Birtek içerdeki konya maçı hariç diğer maçlarımız çok zordu.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş orta sahasındaki beşlinin maç boyunca yaptığı pas sayısı sadece 173. Bu, Atiba - Oğuzhan ikilisinin maç başına yaptığı ortalama pas sayısından bile düşük. Talisca ve Necip gibi pas istasyonu olamayacak iki oyuncu varken ve sizin önde yerleşerek oynamanızı sağlayacak Quaresma yokken; Negredo'nun vücuduna atıp, ikinci topları aldığınız bir oyun tercih edilebilirdi. Fakat orta alanda sadece Anchor rolü alabilecek Medel ve alan kontrolü düşük Tolgay varken bunu oynamak da kolay değil. Atiba - Oğuzhan bu ikinci toplar için de değerli.

Çevrimdışı Berat

Yeter biz de bıktık yeter. Yok bari Mitrovic'i kiralayalım oynasın çocuk harcanıyor yedekte.

Çevrimdışı Ayberk

puan kaybı yüzünden gelen moral bozukluğu ile objektif yorum yapamıyoruz. maçı tek tek futbolcular bazında yorumlarsak içinden çıkamayız. bugün oğuzhanın da atibanın da quaresmanın da lensin de ne kadar değerli olduğunu gördük. önce elimizdekilerin kıymetini bilelim. ikinci yarıda ileride çabuk top kaybettik, çok pas hatası ve yanlış tercih yaptık. bunun en büyük etkisi yorgunluk ve ideal 11 ile maça başlayamamızdı. kaliteli futbolcularımız var ama 5 oyuncu değişikliği birden oyun alışkanlığımızı etkiliyor haliyle. hocanın tribünde olup direk müdahale edememesi de büyük handikaptı. bence eleştirilecek tek şey negredo değişikliğiydi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Önceki sezonlara göre kaç puan almışız, kaç gol atmışız veya kaç gol yemişiz gibi istatistikleri önemsemiyorum.
Açıkçası şu an önümüzde duran tek gerçek 5 puan fark var.

Eğer hoca ve oyuncular lige gereken önemi göstermezse bu farkı kapatmakta zorlanırız.
CL' de ilerlemek güzel ama CL' ye girmenin anahtarı bu lig. Bu nedenle hoca ve oyuncular artık lige konsantrasyonu sağlamalı.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2017, 22:33:36 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sahanın en beğendiğim ismi Lens oldu. Arkadan gelerek vücudunuda güzel kullanarak topu önüne aldığında kaleyi düşünmesine kızamam.  Finali çok kötü yaptı sadece. Bu akşamdan itibaren Lens bu akşamdan itibaren ilk 11'de yerini almalıdır. Oyun hafızası ve alışkanlıkları çok önemli ama Tosiç ve Necip artık ciddi sırıtıyor. Umarım G.Gönül de tam dönmüştür. İdeal bekler Gönül ve Adriano'dur. Stoper de Vida geldiğinde tam mükemmel bir takım oluruz arakadaşlar. Sıkıntı yok.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: