Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Angut forumuna gel ben kaç saattir kopuyom çok eğlenceli :D
Şaka bi yana harbi bunlar ne biçim adam kazandıklarında nasıl kazandıklarına bakmayan kaybettiklerinde de nasıl kaybettiklerine bakmayan motamot yani bu kadar olur insanlık yok ar yok namus yok empati yok haya yok utanmak yok yani insanlık özellikleri kalmamış artık.. yazık ya bu insanlara..forumdaki değerli arkadaşlarımdan özür dilerim dolmuşum biraz..

Mankurtlastirilmis bir guruh.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Aykut ağlamış yine maçtan sonra Beşiktaş Beşiktaş diye :lol: :lol:

İnsan da biraz arlanma utanma olur

Hakemle kazandığın maçta çıkıp çatır çatır oynadık ve yendik  diyorsun şimdi de çıkıp çatır çatır yenildik desene biraz onurun varsa !!!

Herkesten Özür dilerim Fener ve Onur lafını aynı cümlede kullandim.

Abi Aykut'u mazur gorun. Herif gotunu kurtarmaya bakiyor. Bulo ona bir hafta daha kazandirdi.  :D

Çevrimdışı onurturan

Arkadaşlar işimiz fener değil rakibimizde fener değil oyuna gelmeyin.
o maç bitti gitti. arkaya dönüp bakmayalım. Bu kız kardeşler biri şampiyonluktan kopsa
diğeri için mücadele eder fenerde kendisi için yırtınmıyor. Bizi aşağıya çekmesi kime yarayacak.
sürekli bu ezikleri gündemde niye tutuyoruz bize ne kendi pisliklerinde boğulsunlar takılı kalmayalım.
takılı kaldığımızda 3 puandan çok daha fazlasını kaybederiz. 3 maç üst üste kazanamayacak bir
takımla ne işiniz var. Önümüzde yarın ciddi bir maç var ve adamların oyununa gelip camia maça odaklanamıyor.
şampiyonluk fener konuşarak gelmiyor. Hep önümüze bakmalıyız dün dündür. Güldük eğlendik şimdi
işimize bakma zamanı. Sessiz atın çiftesi pek olur sessizce sinsi sinsi gidenlere dikkat edelim
çok bağırandan zarar gelmez. Zaten bir şey yapamadığı için yaygara koparıyordur.
bırakın kendi salya sümüklerinin içinde boğulsunlar biz önümüze bakalım.
Haklısın Necmi abi yalnız son bir tesbitimi sizinle paylaşayım..
Bunların çoğu gs nin önünü açmak için kendilerinin kullanıldığını düşünüyorlar.. ilginçtir aynı beyinleriyle hakkımızla kazandık diyolar.. sonra ilginçtir Beşiktaş olmasın da şampiyon gs bile olsa iyindiyorlar..
Bak bu üç düşünce aynı kafada gerçekleşiyor bu bi dramdır.. hem hakkımla kazandım hem bizi kullandılar hem Beşiktaş olacağına gs olsun olmaaaazz adeta ters mıknatıslanma yapar.. yapmış da zaten.. saygılar

Çevrimdışı Librarius

bu arada caner ve gg yi alıp topalın febeden daha yağlı ballı kontrat yapmasını sağladık angutlar ne sövüyor forumlarında topala  :evillol:

Ben bu Fikret Orman'dan korkmaya basladim. Adam efendi efendi seediyor rakipleri tek tek. Bagirmiyor, cagirmiyor ama seediyor, nasil seediyorsa artik. FB'lilerde ciddi ciddi Fikret Orman sendromu basladi.  FB'lilerim kimyasi bozuluyor Fikret Orman ismini duyunca.  :D

Çevrimdışı Librarius

Haklısın Necmi abi yalnız son bir tesbitimi sizinle paylaşayım..
Bunların çoğu gs nin önünü açmak için kendilerinin kullanıldığını düşünüyorlar.. ilginçtir aynı beyinleriyle hakkımızla kazandık diyolar.. sonra ilginçtir Beşiktaş olmasın da şampiyon gs bile olsa iyindiyorlar..
Bak bu üç düşünce aynı kafada gerçekleşiyor bu bi dramdır.. hem hakkımla kazandım hem bizi kullandılar hem Beşiktaş olacağına gs olsun olmaaaazz adeta ters mıknatıslanma yapar.. yapmış da zaten.. saygılar

Yanliz orda durmadan Besiktas olacagina GS olsun diye yazan Yozgatli rumuzlu sarlatan GS'li. Bu mallar halen uyanamadi olaya. Eleman trolluyor bunlari ve Besiktas'a karsi kiskirtip "GS buyuk camia, sampiyon olunca simarmiyorlar" yalanini pompaliyor. Bu FB'liler harbi mal bir topluluk. Bi tane de Besiktasli var. Besiktas olsun GS olacagina yazip duruyor, bir ikisi cakmis ama emin olamiyorlar.  :D

Çevrimdışı onurturan

Yanliz orda durmadan Besiktas olacagina GS olsun diye yazan Yozgatli rumuzlu sarlatan GS'li. Bu mallar halen uyanamadi olaya. Eleman trolluyor bunlari ve Besiktas'a karsi kiskirtip "GS buyuk camia, sampiyon olunca simarmiyorlar" yalanini pompaliyor. Bu FB'liler harbi mal bir topluluk. Bi tane de Besiktasli var. Besiktas olsun GS olacagina yazip duruyor, bir ikisi cakmis ama emin olamiyorlar.  :D
Evet herkesin emin olduğu tek şey var fb nin şampiyon olamayacağı  :kop:
Sahada bi atiba caner gökhan pepe medel cenk quaresma babel talisca ları olmadığı gibi forumlarında da bi gülhan ları yok tabii giren billur geçebiliyo bunlarla  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Mankurtlastirilmis bir guruh.
Malkurt olacah herhalde
Boyle secme salagi yemin ediyorum hayvanlar aleminde bile biraraya toplayamazsin, sari laci renkler bunlari cekiyor herhalde.

Benim dikkat cekmek istedigim konu azicik baska, yaklasim

Simdi biz iki kirmizi gorsek, hatta yanlis gorup eksik kalsak bu erman toroglu gibiler cikir, abi disiplin yok, tamam kartlar yanlis ama disiplin olacak, takim bastan kokar abijim diye senol hocaya giydirmeye baslar

Fb gorunce auuuvvvv
Nedir bu aykut sevgidi, kendisinin cok fena psikolojisi bozuk, fbli olduguna uzuldugum insanlardandi zaten besiktasli diyorlar kendisine ama bilemem yani bana cok fena yetersiz₁ riza enerjisi veriyor

Çevrimdışı mylife1903

Lan lan ahaha o mallari okuyacagina bu foruma ileti gir gardasim ne isin var heriflerin forumunu okuyan beyin tramponlarttirmasi tiravmasi gecirirsin, aykun duser

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar'ın sözleşmesi 2018 sonu gözüküyor transfermarkt'da, bi ara portoyla uzatıyor haberleri çıkmıştı bu konuda son durum bilen var mı?

Sabah'ın haberi,ancak ben Aboubakarın lisesinde Porto dan öncelikliyiz diye biliyorum,malum porto asla bizim önerdiğimiz rakamlara çıkamıyor.
alacagı imza parasıda en az 4-5 milyon euro olacak.

Alıntı
Beşiktaş, Kamerunlu forvetten hala vazgeçmiş değil. Yıldız futbolcu, Porto ile sezon sonu bitecek sözleşmesini henüz yenilemedi. Bu durum, siyahbeyazlıları umutlandırıyor. Yönetimin, ocak ayında 25 yaşındaki golcüyle masaya oturmayı planlıyor

Geçtiğimiz sezon kiralık geldiği Beşiktaş'ta 38 maça çıkıp, 19 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Vincent Aboubakar, Alvaro Negredo transferine rağmen hala siyah-beyazlıların planları arasında yer alıyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, sezon sonunda Porto ile bitecek sözleşmesini hala yenilemeyen Kamerunlu forvet ile iletişimi sürdürüyor ve ara transfer döneminde yıldız futbolcuyla masaya oturmak istiyor. Yönetimin hesapları tutarsa Aboubakar, sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a gelecek.

PORTO %40'INA 7.2 MİLYON EURO ÖDEDİ
Ancak siyah-beyazlıların işi hiç de kolay değil… Çünkü Porto, bu ayın başında Aboubakar'ın bonservisinin yüzde 40'ına sahip olan Lorient'e 7.2 milyon Euro ödeyerek oyuncunun tapusunun tamamını kasasına koydu. Portekiz kulübü, her ne kadar Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı maç sonrası siyah-beyazlıların soyunma odasına gelerek kutlamalara katılması büyük tepki çekse de Kamerunlu golcü ile yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürüyor.

Saygılar

Çevrimiçi sozkul

Henüz uzatmadı. Ocak'ta başka kulüplerle görüşmelere başlayabilir.

Hepimiz öyle sanıyoruzda transfermarkt pek hata yapmaz bu konularda

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay ve Oğuzhan'ın sözleşmeleri uzatılmalı, halen uzatılmış görünmüyor.

Tahminimce Dünya kupası eleme maçları bekleniyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

yanlış başlığa yazdığım için siliyorum
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2017, 11:58:08 sozkul ]

Çevrimdışı tangaz

Basketbol sezonu açılıyor. Lig 7 Ekim, Euroleague maçları 12 Ekim’de başlayacak.

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

Sabah'ın haberi,ancak ben Aboubakarın lisesinde Porto dan öncelikliyiz diye biliyorum,malum porto asla bizim önerdiğimiz rakamlara çıkamıyor.
alacagı imza parasıda en az 4-5 milyon euro olacak.

Saygılar

yıllık ortalama 2,5 milyondan 5 senelik sözleşme için 5 milyon imza parası verilir. dilerse ortalama 1,5 milyona imza atsın 10 milyon verelim, iki durumda da tek şart imza parasının yıllık taksitlerle ödenmesi. sözleşmeyi böyle alengirli hale getirirsek o gerçeği anlayana kadar imzalar atılır. zaten ellerinde özel görüntüleri olsa bile fikret orman ezbere bu kadar para vermez, sözleşmesinin bitmesine bir sene kaldı diye bilmem kaç taksitle ancak çıktı o paraya, serbest oyuncu için uçuk miktarlar. 3,5 civarı kontrat ile her şey dahil alırız aboubakar'ı.

oyuncular trabzonspor maçını iple çekiyorlardır, giriş-gelişme-sonuç maçlarının nihaisi, umarım tekrar tekrar izleyebileceğimiz bir final olur. milli takım arasında sıkıldıkça bakarız.

Çevrimdışı Kalyoncu

İkisiylede uzattık diye haber olmuştu. Oğuzhan isterse 15 Temmuz'a kadar belirlediği kulüplere 12 milyon € karşılığında gidebiliyor maddesi çok tartışılmıştı.Oyuncuların açıklamalarında da böyle bir istek yok. Düşünüyorum ama mantıklı bir sebepte yok niye açıklamıyoruz. Eğer uzatmadıysak bu sıkıntı olabilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

1940’dan beri yayınlanan ve ABD’de haftada 3 milyon tirajı bulunan Sports Illustrated, sayfalarını Beşiktaş’a ayırdı

https://www.si.com/soccer/2017/09/28/besiktas-army-cast-offs-need-be-taken-seriously-after-perfect-champions-league-start

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Oğuzhan için son bir Arsenal'e serbest kalma bedeli konusunda bir şeyler sorulacak diye haber çıkmıştı bir ara malum satıştan alacakları bir pay var.

Çevrimdışı tangaz

1940’dan beri yayınlanan ve ABD’de haftada 3 milyon tirajı bulunan Sports Illustrated, sayfalarını Beşiktaş’a ayırdı

https://www.si.com/soccer/2017/09/28/besiktas-army-cast-offs-need-be-taken-seriously-after-perfect-champions-league-start

o spor ilustrasyonu denince aklıma güsel kızlar geliyor  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Son bir konu dışı yapıp size sorayım.
O kadar fazla sayıda yorumcu "faul bile yok" demişki, ben kırmızıyı ağır bulup sarı diyorum. Alper geriden ivmelenmiş biçimde geliyor ayağını kaldırmış, akhisarlıda ayağını kaldırmış ama durduğu yerde, Alper son anda ayağını indiriyor ama bütün vücuduyla akhisarlıyı biçiyor, bu sarı değilde nedir? Beşiktaşlılık gözlüğüm beni yanıltıyor mu arkadaşlar?
Oyun içindeki her iki futbolcunun hareketine bakmak lazım. Akhisarlı futbolcu ayağını geri çekerken alper ayağını bildiğin rakibin ayağına yöneltti. Akan oyunda kırmızı doğru. 50 kere seyredersen yok efendim ayağına değmemiş falan. Tam olarak basma olmasa bile alperin ayağı akhisarlının ayağına sıyırma da desek basıyor. Dediğim gibi başka ülkede tartışılmaz bile bu.
Sonuç birbirine kontrolsüz giren her iki oyuncunun ayağına ve niyetine bakmak lazım. Bence kırmızı doğru karar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Oyun içindeki her iki futbolcunun hareketine bakmak lazım. Akhisarlı futbolcu ayağını geri çekerken alper ayağını bildiğin rakibin ayağına yöneltti. Akan oyunda kırmızı doğru. 50 kere seyredersen yok efendim ayağına değmemiş falan. Tam olarak basma olmasa bile alperin ayağı akhisarlının ayağına sıyırma da desek basıyor. Dediğim gibi başka ülkede tartışılmaz bile bu.
Sonuç birbirine kontrolsüz giren her iki oyuncunun ayağına ve niyetine bakmak lazım. Bence kırmızı doğru karar

bencede

Çevrimdışı goktasoktay

bencede
Bence de, katılıyorum. Zaten tam bassa kırardı kaval kemiğini. (Bu arada yanlış başlıktayız sanki, renkliyi konuşmak için)

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Aynen akan oyunda kontrolsüz giriş ve ayağa basma var kırmızı bencede doğru.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bırakın şu şikecileri konusmayın artık ya  :biggrinking:
Çevremde ne kadar şikeci varsa Baskanımız Fikret Orman gibi yapıyorum : Muhattap dahi olmuyorum, Tartısmıyorum.  :biggrinking:
"Sene sonu görüşürüz kardesım, şampiyon belli siz kongreye odaklanın " diyorum. Çıldırıyorlar.  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Aynen akan oyunda kontrolsüz giriş ve ayağa basma var kırmızı bencede doğru.

bu şam şeytanı cenkin penaltı için 3 defa izleyince süzülebilen bir pozisyon hakem öle görmüş demiyormuydu alper potukunkide o hesap işte ne die ağlıyorkiii  :evillol:

Etiketler: