Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777829 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

salı monacoyu tek başına yıkmış hiç bir şey haketmedi
uyum sorunu yaşadı. Bunu atlatıncada sırlalamaya başladı. Herkes
gomez değil formayı geçirip atmaya başlasın. zaten yeterince şans bulamadı
oynadığı zamanlar kanat oynatıldı. abou avrupa kupaları için vücut bulmuş bir golcü
atıyor adam yoktan var ettiği bir sürü golü var bizde
negredoda siftahı yok ama adam kaliteyim diye bağırıyor ama şans bulamıyor.
bir atmaya başlarsa belliki durmayacak. hocanın yaptığı gibi son dakikalar sokulursa
bu oyuncuyuda yıpratıyor geçen sene abouyada bu oldu. uyum sorununu atlatması uzun sürdü.

tek başına yıkmadı maçı izlemedin sanırım 3 golde de hazırlayıcı partneri marega idi eleman sezona iyi başladı tam bir yardımcı forvet yaşı 26 kontratı 2020de bitiyor bizim scoutların takip etmesi gereken bir oyuncu. abunun attığı 2.golde kaçışı topla buluşması top sürmesi doğru zamanda doğru şiddette topu abuşa yuvarlaması çok iyiydi. son golde ise layuna sırtı dönükken yaptığı asist gene kaliteliydi.

yönetime iletebilecek bir kontağın varsa iletsene abi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sezon öncesi kamp için iyi olmaz. Ancak oyuncu satışı ve takım tanılırlığı açısından çok iyi referans olur.

gelecek yıl şampiyonluğu için kötü olur dünya kupası dönüşü bir sürü oyuncu çuvallıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelecek yıl şampiyonluğu için kötü olur dünya kupası dönüşü bir sürü oyuncu çuvallıyor...
Gelecek sene takımı gençleştirmeye başlayacağımız için pek kötü etkileyeceğini düşünmüyorum. Yeni gelen gençler idare edebilir ligi. CL'ye kadar her türlü form tutarız zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı simocan

Gelecek sene takımı gençleştirmeye başlayacağımız için pek kötü etkileyeceğini düşünmüyorum. Yeni gelen gençler idare edebilir ligi. CL'ye kadar her türlü form tutarız zaten.

Gelecek sene 3-4 tame daha genç oyuncu alınır ama hoca ne zaman oynatır bilemedim :) abou +vida gelse yeter aslında
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Berat

Mitrovic'i monte edemedik elimizde onca fırsat varken, heralde GG'nin pozisyona genç bir oyuncu alırız.

Çevrimdışı abdusta

Mitrovic'i monte edemedik elimizde onca fırsat varken, heralde GG'nin pozisyona genç bir oyuncu alırız.

Aldık ya!!
Uyuma taraftar!!

https://www.cnnturk.com/spor/futbol/kaan-ayhan-4-5-yilligina-besiktasta

saygılar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tabi ciddiye almazsak grup sonuncusu da olabiliriz. Olasılık hesaplarını severim. Hızlıca yaptığım hesaplara toplam grubumuzda 8 maç var.. 3x3x3x3x3x3x3x3 = 6561 maç sonucu olasılığı var..
Bunun %61'inde grup 1.si, %25'inde grup 2.si, %10'unda grup 3.sü, %4'ünde grup 4.sü oluyoruz. Yani matematiksel olarak kabaca %85 gruptan çıkma ihtimalimiz var.
Tabi 2'li averajlar hesap dışı. Şimdiden bunları hesaplamak imkansız  :evillol:

Selam dostlar. Geçen gün yapmış olduğum olasılık hesabını genişlettim ve kesinleştirdim. 6561 maç sonucu olasılığı var önceden dediğim gibi. Üst üste 2 Monaco maçımız var yaklaşık 1 ay içinde. Bunların ilki deplasmanda ikincisi evimizde.. Bu 2 maçtan alacağımız puanlar çok önemli. Yaptığım hesaplarda tamamen kötü senaryoyu düşündüm. Puan eşitliklerinde hep en alt basamağa Beşiktaş'ı yazdım. Sonuçta aşağıdaki istatistikler çıktı ortaya.

Buna göre oynayacağımız 2 Monaco maçından;
+ 4 puan alırsak gruptan çıkamama olasılığımız %1'den az. Bunlar da Porto ve Leipzig'e puan eşitliği durumunda avantajı rakibe verdiğimiz durumlarda oluyor. Yani Porto'ya 3-1'den, Leipzig'e de 2-0'dan kötü yenilmemiz gerekir gruptan çıkamamamız için.
+ Birini kazandığımızda veya 2 maçı da berabere bitirdiğimizde grup sonunculuğu ihtimali kalmıyor, UEFA kupasına katılım garantileniyor.
+ 2 puan alsak bile gruptan lider çıkma olasılığımız hala çok yüksek.
vs vs... daha bir çok çıkarım yapılabilir.

Monaco maçlarının bir özelliği de zaten 1 puanda olan rakipten alınacak 3 ve daha fazla puanın rakibi tamamen yarış dışında bırakacak olması. Bu nedenle bizim maçlar onlar için ölüm kalım maçı olacak.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2017, 14:28:58 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Necmi

tek başına yıkmadı maçı izlemedin sanırım 3 golde de hazırlayıcı partneri marega idi eleman sezona iyi başladı tam bir yardımcı forvet yaşı 26 kontratı 2020de bitiyor bizim scoutların takip etmesi gereken bir oyuncu. abunun attığı 2.golde kaçışı topla buluşması top sürmesi doğru zamanda doğru şiddette topu abuşa yuvarlaması çok iyiydi. son golde ise layuna sırtı dönükken yaptığı asist gene kaliteliydi.

yönetime iletebilecek bir kontağın varsa iletsene abi.
hahaha yönetimin gözü portoda zaten görmüyorlarsa ayıp :D
hem sen ne diyordun biz geçen sene muazzam oyun katkısı var derken
haticeye değil neticeye bakarım golcü gol atacak :bandit: saydığın işleri abou
geçen sene bizde yapıyordu zaten ikinci attığı golde attığı deparı vuruş kalitesini
gördünmü :D

Çevrimdışı abdusta

Orjini sağ bek değil hatırlatalım.

katılmıyorum
Canerin sağ ayaklı versiyonu..

saygılar

Çevrimdışı Necmi

Selam dostlar. Geçen gün yapmış olduğum olasılık hesabını genişlettim ve kesinleştirdim. 6561 maç sonucu olasılığı var önceden dediğim gibi. Üst üste 2 Monaco maçımız var yaklaşık 1 ay içinde. Bunların ilki deplasmanda ikincisi evimizde.. Bu 2 maçtan alacağımız puanlar çok önemli. Yaptığım hesaplarda tamamen kötü senaryoyu düşündüm. Puan eşitliklerinde hep en alt basamağa Beşiktaş'ı yazdım. Sonuçta aşağıdaki istatistikler çıktı ortaya.

Buna göre oynayacağımız 2 Monaco maçından;
+ 4 puan alırsak gruptan çıkamama olasılığımız %1'den az. Bunlar da Porto ve Leipzig'e puan eşitliği durumunda avantajı rakibe verdiğimiz durumlarda oluyor. Yani Porto'ya 3-1'den, Leipzig'e de 2-0'dan kötü yenilmemiz gerekir gruptan çıkamamamız için.
+ Birini kazandığımızda veya 2 maçı da berabere bitirdiğimizde grup sonunculuğu ihtimali kalmıyor, UEFA kupasına katılım garantileniyor.
+ 2 puan alsak bile gruptan lider çıkma olasılığımız hala çok yüksek.
vs vs... daha bir çok çıkarım yapılabilir.

Monaco maçlarının bir özelliği de zaten 1 puanda olan rakipten alınacak 3 ve daha fazla puanın rakibi tamamen yarış dışında bırakacak olması. Bu nedenle bizim maçlar onlar için ölüm kalım maçı olacak.
monacodan alınacak iki puanda onu yarış dışı bırakır. birde porto leipzig arasındaki iki maçında beraberlikle sonuçlanması
bizim çok işimize yarar

Çevrimdışı Necmi

şampiyon olmamız lazım yoksa bu sezonu erken açmak demek oluyor.
nerdeyse bütün takım dünya kupasına gidecek.

Çevrimdışı Librarius

Evet tetikci Ali Palabiyik'a 7.9 vermisler, yani 3 hafta dinlenme. Yetenekli hakem oldugu icin MHK bunu kaybetmek istemiyormus. Boyle bir namussuzluk yok. Gecen sene kupa macindan sonra 4 hafta dinlendirilen Cin Ali, bu mactan sonra 3 hafta dinlendirilecek oyle mi?

Eger sadece 3 hafta dinlenip geri gelirse ki dun FB'li Sekip 3 hafta dinlendirilmelidir demisti, Tetikci hakemlere buyuk moral olur. Anlasilan bizim yonetimin TFF nezdinde gucu yok. Taraftar olarak birseyler yapmak farz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

şampiyon olmamız lazım yoksa bu sezonu erken açmak demek oluyor.
nerdeyse bütün takım dünya kupasına gidecek.
Bütün takım derken? :alala:

Hollanda kalamaz Dünya kupasına, Lens ve Babel gitmez. Şili de zor, Medel de kalır

Bizim de kalmamız zor, Cenk, Gönül, Caner, Töre ve Oğuzhan da kalır.

Kanada da elendi, Atiba da gitmez.

Adriano, Negredo, Fabri falan da alınmaz.

Gidecekler Pepe-Vida-Mitrovic-Quaresma-Tosic olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2017, 15:22:03 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bütün takım derken? :alala:

Hollanda kalamaz Dünya kupasına, Lens ve Babel gitmez. Şili de zor, Medel de kalır

Bizim de kalmamız zor, Cenk, Gönül, Caner, Töre ve Oğuzhan da kalır.

Adriano, Negredo, Fabri falan da alınmaz.

Gidecekler Pepe-Vida-Mitrovic-Quaresma olur.

Kanada'nın durumuna göre bir de Atiba olur belki, başka da olmaz.

Quaresma devre arası gider diye düşünüyorum. Hele portekiz durumunu garantilerse çİn'e gider. Vida gelirse Mitrovic'i boş ver şimdilik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Evet tetikci Ali Palabiyik'a 7.9 vermisler, yani 3 hafta dinlenme. Yetenekli hakem oldugu icin MHK bunu kaybetmek istemiyormus. Boyle bir namussuzluk yok. Gecen sene kupa macindan sonra 4 hafta dinlendirilen Cin Ali, bu mactan sonra 3 hafta dinlendirilecek oyle mi?

Eger sadece 3 hafta dinlenip geri gelirse ki dun FB'li Sekip 3 hafta dinlendirilmelidir demisti, Tetikci hakemlere buyuk moral olur. Anlasilan bizim yonetimin TFF nezdinde gucu yok. Taraftar olarak birseyler yapmak farz.
.

Seni kızdırmak istemiyorum ama 2 hafta dinlendirilir diyende var

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma devre arası gider diye düşünüyorum. Hele portekiz durumunu garantilerse çİn'e gider. Vida gelirse Mitrovic'i boş ver şimdilik
İşin komik tarafı, İzlanda lider bitirirse Hırvatistan ve Türkiye'nin Dünya kupası işi yaş. Biri elenecek, öteki ön eleme oynayacak. Portekiz de ön eleme oynamamak için 10 Ekim'de İsviçre'yi yenmeli.

Yani Dünya kupası'na sadece Tosic gidebilir bizden.

Çevrimdışı Librarius

.

Seni kızdırmak istemiyorum ama 2 hafta dinlendirilir diyende var

Kizdirdin abi.  :D

Saka bir tarafa, Ali Palabiyik ornek bir olaya donustu. Gerekli cezayi almali.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serkan P.

Kaan Ayhan çok iyi transfer çok  :ishock:

Çevrimdışı Necmi

Kaan Ayhan çok iyi transfer çok  :ishock:
dostum yaşını girmen gerekiyor

Çevrimdışı tangaz

hahaha yönetimin gözü portoda zaten görmüyorlarsa ayıp :D
hem sen ne diyordun biz geçen sene muazzam oyun katkısı var derken
haticeye değil neticeye bakarım golcü gol atacak :bandit: saydığın işleri abou
geçen sene bizde yapıyordu zaten ikinci attığı golde attığı deparı vuruş kalitesini
gördünmü :D

sen ilk golü birde nasıl kaçırdığını gördün mü  :bandit:

tipik abuş...

Çevrimdışı tuncaboylu

sen ilk golü birde nasıl kaçırdığını gördün mü  :bandit:

tipik abuş...
Monaco kalecisi çok top sektiriyor, faydalanmak lazım.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ryan Babel Hollanda milli takımına çağrıldı. Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı ile son maçına 15 Kasım 2011'de çıkmıştı. Tam 2145 gün önce
Bir milli takıma daha oyuncu verdik :bandit:

Beşiktaş ve Şenol Güneş kanatlandirir !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Haftanın fantezi 11'inde talisca yer aldı :)

Etiketler: