@atalay talisca ve q7 sahada olunca evet daha tehditkar olyoruz fakat zor maçlarda çok baskı yiyoruz. ama son maçta tolgay girdği anda bence bizi çok rahatlattı. Sence q7 ve talisca nın olduğu oyun mu yoksa talisca yerine tolgay mı ?
sence her maç gol atan adam yerine senede bir gol atan adammı tercih edilir.
bence bizi rahatlatan tolgay değil taliscanın attığı goldü o gol olmasa bakalım tolgay rahatlatabilecekmiydi.
sadece tolgay girmedi çok aksayan medel yerine necip girdi ilerdede negredo girdi ilerde top tutabilen
pas yapabilen bir oyuncumuz oldu. Hücumcu orta saha çıkarıp savunmacı orta saha sokarsan elbet savunmada rahatlama olur.
Diğer taraftan ben taliscanın orta sahada yaptıklarını nasıl görmüyorsunuz ona şaşıyorum. Orta sahada asist öncesi pası verip kutuda kafayı vuran oyuncudan bahsediyoruz. sırf o pas bile onun neden oyunda olmasını anlatıyor bence o kalitede sırtı dönük o pası verip aksiyon bölgesine akacak başka oyuncumuz yok.
Talisca tahtaya yazılır. bütün takım o nasıl fayda verecek üzerinden şekillenir. orta sahada sıfır olan sadece gol ve asist vuruşu yapan alexi renkliler yıllarca tanrı yaptı. Talisca alexden çok daha kaliteli ve 23 yaşında bir oyuncu. orta sahadada büyük işler yapıyor ama basit oynadığı için kimse farkında değil bir çok kez maçlarda şahit oluyorum sıkışan bir topu ters uzun bir pasla kanada gönderip rakibi şey gibi ortada bırakıyor.
Bırakın artık kendi oyuncumuzu yermeyi